Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!

τι μου κάνετε??

του προφήτη Ηλία σήμερα!!Μακάρι να μας βοηθήσει όλες!!

καλωσορίζω το καινούριο μέλος και εύχομαι μέχρι τον Οκτώβρη να είναι εγκυούλα!!!

ελπίζω να μην ήρθε η άτιμη σε καμία και να μάθουμε σύντομα ευχάριστα!!

τα αποτελέσματα της κλήρωσης ήταν να κάνω 2 και έτσι και έκανα..κακό δεν θα πάθω!!

άντε τα αυγούλακια να σταματήσουν τις ιδιοτροπίες και να ζευγαρώσουν επιτέλους να κάνουμε και εμείς κανένα μπεμπε!!!!

τελικά janneta τι έκανες με τη προγεστερόνη???

Με το καλο νεραιδακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα !!!

Ο Προφητης Ηλιας να μας εχει γερες κ να μας βοηθαει σε αυτες της στιγμες που περναμε.

εγω σε λιγο φευγω παω για την πραξη .

καλη μερα να εχετε!!! φιλακια!!!!

Καλή επιτυχία Μαράκι!! Ο Προφήτης Ηλίας να βάλει το χεράκι του σήμερα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσακι μου!Εμεις ανωμαλες μορφες δεν ειχαμε ευτυχως!Ο ουρολογος μας συμβουλεψε να μην κανουμε εγχειρηση ηιατι ειναι πεταμενα λεφτα και μονο 1 στους 5 βλεπει βελτιωση μετα την εγχειρηση!Μας ξηγηθηκε σπαθι!

Εδω και 4 μερες παιρνει trebon αναβραζοντα πρωι-βραδυ και intellecta καρνιτινη αμπουλες 1 το πρωι.Με το τσιγαρο ειχαμε θεμα γιαυτο ο γιατρος τον συμβουλεψε αν δεν μπορει να το κοψει καλυτερα να παρει ηλεκτρονικο.Με το ηλεκτρονικο δεν παιρνεις πισσα η οποια ειναι υπευθυνη για την οξειδωση των κυταρων.Πριν 1 μηνα του χαλασε το ηλεκτρονικο και δεν βρηκε ακομη ευκαιρια να παει να παρει καινουριο και μου αρχισε παλι τα τσαγαρακια ευτυχως δεν κανει πολλα εκει που εκανε 1 και 2 πακετα την η μερα τωρα κανει 5 τσιγαρα.Οχι για πολυ γιατι θα παω εγω να του παρω παλι ηλεκτρονικο.Ξερω οτι εχουν ακουστει πολλα και για αυτο αλλα εμεις ειδαμε διαφορα.Συν και τον βασιλικο πολτο βεβαια,καταργησαμε τα στενα μποξερακια γιατι αυξανεται πολυ η θερμοκρασια εκει κατω και ειναι μειον και αυτο.Του πηρα τα κλασικα τα φαρδια να αεριζεται ο χωρος :P.Αλκοολ δεν πινει ευτυχως οποτε δεν ειχαμε προβλημα καμια μπυρα μονο οταν τον πιανουν τα νεφρα του.Υπαρχουν και οι βιταμινες οι strongstart for men που ειναι βαρυ πυροβολικο σε τετοιες περιπτωσεις αλλα λογω βασιλικου πολτου δεν τισ πηραμε.Ο πολτος εκανε 25 ευρω και οι βιταμινες 30 να φανταστεις.

Ελπιζω να σε βοηθησα φιλεναδα μου σε εχω στο μυαλο μου απο χθες!

Με το καλο να ξεκουραστεις να χαλαρωσεις και να ξαναπροσπαθησεις!

Φιλια πολλα

Πόσο καιρό έχετε που τα ξεκινήσατε αυτά? Έχετε κάνει νέο σπερμοδιάγραμμα για να δείτε τι βελτίωση υπάρχει? Αν είσαι Αθήνα θα ήθελα με π.μ. παραπάνω πληροφορίες και στοιχεία για τον ουρολόγο σας...

Κορίτσια άναψα για την ομάδα εδώ της σπερματέγχυσης ένα κεράκι σήμερα στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής, εδώ στο κέντρο. Ας μας έχει στην προστασία της η Παναγία κι ας πάνε όλα καλά...

maria papa, καλη επιτυχια κοριτσι μου και με το καλο τα ευχαριστα!

Κυρσοκηλη ειχαμε κι εμεις, καναμε επεμβαση γιατι και οι 4 ουρολογοι που μας ειδαν (ο πληθυντικος ειναι της συμπαραστασης) μας προτειναν χειρουργειο. Ειχαν προηγηθει Nolvadex και αλλα, ομως δεν ειχε διαφορα. Μετα το χειρουργειο και υστερα απο ενα χρονο η κατασταση με το σπερμα (ποσοτητα, κινητικοτητα, μορφολογια) ηταν στα ιδια επιπεδα.

Αρχισε να στρωνει πολυ αργοτερα, οταν εκοψε το καπνισμα για τρεις μηνες και αρχισαμε εντατικα βιταμινες. Τωρα πλεον ξανακαπνιζει ( 1 πακετο σιγουρα) και κοντευει να παθει υπερβιταμινωση, το σπερμα ομως ειναι πια σε φυσιολογικα επιπεδα ( εδωσε και 2 φυσικες συλληψεις), εκτος απο τη μορφολογα που ειναι πιο χαμηλα, αλλα αυτη αν δε σοβαρευτει με το καπνισμα δεν θα βελτιωθει... Δε μπορω ομως να τον πιεσω αλλο, τοσα χρονια προσπαθεις, αγωνια, αναμονη , θα μου παθει καμια μελαγχολια στο τελος. Τα αγορια δεν εχουν τη δυναμη μας, να το θυμαστε, οποτε και λιγο κανακεμα ειναι απαραιτητο!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! μολισ γυρισαμε !! ολα καλα πηγαν κ τωρα υπομονη κ λιγη βοηθεια απο εμας αυριο!!

ας μας βοηθησει κ ο Προφητης Ηλιας οπως ειπα στον αντρα μου με το καλο να μας βοηθησει κ να βγει με το ονομα του. κ το πεθερο μου Ηλια τον λενε.

φιλακιαααααα!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Με το καλο, ο Προφητης Ηλιας να βοηθησει! Οταν λες "αυριανη βοηθεια", εννοεις αγαπουλες;; Γιατι εγω οταν ρωτησα τον γιατρο μου, μηπως θα βοηθουσε το....:oops:, απλα χαμογελασε, χωρις απαντηση!

γεια σας κοριτσια!!! μολισ γυρισαμε !! ολα καλα πηγαν κ τωρα υπομονη κ λιγη βοηθεια απο εμας αυριο!!

ας μας βοηθησει κ ο Προφητης Ηλιας οπως ειπα στον αντρα μου με το καλο να μας βοηθησει κ να βγει με το ονομα του. κ το πεθερο μου Ηλια τον λενε.

φιλακιαααααα!!!!!

Μακάρι Μαρία μου να βάλει το χέρι του ο Προφήτης Ηλίας και να πάνε όλα καλά!!!

θα βοηθήσουν οι αγαπούλες..ε εντάξει εμείς που έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα όχι και πολύ αλλά αφού ξέρουμε σίγουρα την ωορρηξία ας κάνουμε και εμείς κάτι!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλα, τοτε την επομενη φορα, θα τον στρωσω κι εγω μετα:oops::oops::oops:! Αν ειναι να βοηθησουμε, ευχαριστως! Μη νομιζει οτι περιοδικακι, δωματιακι και τελειωσαμε!! Εχουμε υποχρεωεις και after:tongue:!

Καλα, τοτε την επομενη φορα, θα τον στρωσω κι εγω μετα:oops::oops::oops:! Αν ειναι να βοηθησουμε, ευχαριστως! Μη νομιζει οτι περιοδικακι, δωματιακι και τελειωσαμε!! Εχουμε υποχρεωεις και after:tongue:!

ε ναι!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

φιλακιαααααα!!!!!

Kαλη αναμονη Μαρακι!Πλακα πλακα κι εγω εκλεισα βδομαδα σημερα αντε αλλη μια και θα ξερουμε...Να υποθεσω πως ουτε και εσυ πονεσες ε?Τι τυχερες που ειστε...Να προσπαθησετε και στο σπιτι.Εμεις και Σαββατο και Κυριακη προσπαθησαμε...Μακαρι του χρονου τετοια μερα να εχεις αγκαλια το αγγελουδι σου!

Κοριτσάρες μου καλημέρα!! Χρόνια πολλά απο την ημέρα σήμερα!! Να μας ευλογεί και να μας φυλάει όλες ο Προφήτης Ηλίας και σήμερα και πάντα!! Τι κάνετε??

Veloutela καλως ήρθες στην παρέα μας!! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!

Κάλλη.. θα μας σκάσεις το 3ημερο.. το βλέπω εγω!! Αντε κοριτσι μου να εγκαινιασουμε την καινουρια μας λιστα!! Αντε να σε χαρω εγω!!

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει μια καλή αρχή για την ερχόμενη εβδομάδα:P:pΤο καλό είναι ότι δεν εμφανίστηκε ακόμα η κακούργα:tongue: Μακάρι να δώσει ο θεός και να την ξαναδώ και εγώ και όλες μας μετά από εννιά μήνες:P:p ουφ θα σκασω πω θα φαω το μανικιουρ μου χαχαχα!!

καλημερα κ απο μενα !!!

Ο Προφητης Ηλιας να μας εχει γερες κ να μας βοηθαει σε αυτες της στιγμες που περναμε.

εγω σε λιγο φευγω παω για την πραξη .

καλη μερα να εχετε!!! φιλακια!!!!

Πατρίδα καλή αναμονή και μια τεράστια χοριακή σε 14 μέρες;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Είμαι ολοκαίνουρια στο φόρουμ. Προσπαθώ σχεδόν 2 χρόνια για παιδάκι. Όταν έκλεισα τον 1ο χρόνο ανακάλυψα πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό και είχα ανεβασμένη προλακτίνη. Πέρασαν 6 μήνες για να τα ρυθμίσω και τα 2 (ο γυναικολόγος μου είπε ότι η προλακτίνη παίζει μεγάλο ρόλο στην υπογονιμότητα). Εδώ και 3 μήνες που προσπαθούμε πάλι τζίφος ακόμη και έχω απογοητευτεί πολύ. ΤΙ ΛΕΤΕ???

Καλησπέρα. Είμαι ολοκαίνουρια στο φόρουμ. Προσπαθώ σχεδόν 2 χρόνια για παιδάκι. Όταν έκλεισα τον 1ο χρόνο ανακάλυψα πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό και είχα ανεβασμένη προλακτίνη. Πέρασαν 6 μήνες για να τα ρυθμίσω και τα 2 (ο γυναικολόγος μου είπε ότι η προλακτίνη παίζει μεγάλο ρόλο στην υπογονιμότητα). Εδώ και 3 μήνες που προσπαθούμε πάλι τζίφος ακόμη και έχω απογοητευτεί πολύ. ΤΙ ΛΕΤΕ???

Καλησπέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!!!Εγώ πιστεύω ότι οι 3 μήνες είναι πολύ μικρό χρονικό διάστήμα για να αρχίσεις να ανησυχεις.Από τη στιγμή που ρύθμισες το πρόβλημα σου, ηρέμησε και θα έρθει το μωράκι.θεωρώ οτί μετά το εξάμηνο θα έπρεπε να το ψάξεις.;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ειλικρινά είναι πολύ παρήγορη απλώς νιώθω ότι χάνω καμιά φορά την υπομονή μου γιατί 2 χρόνια περίπου τραβάει όλο αυτό. Η ψυχολογία κλασσικά ασανσέρ. Μία πάνω μία κάτω!!! Και το κακό είναι ότι ενώ και ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος μου είπαν να είμαι ήρεμη εγώ φυσικά το αντίθετο

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...