Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τελεια ασχολια με αυτα χαχα εγω παντως κατι εκανα τωρα σωστο λαθος και εκανα

έπρεπε μα το σκεφτώ ότι θάλασσα θα διάλεγες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τινακι μου, εμείς είμαστε εδώ για όλαααααααααααααααααααα

το βασικό είναι να είσαι ήρεμη..να ξεκουράζεσαι..αν μπορείς να μείνεις και σπίτι λίγο αυτές τις μέρες και να είσαι αισιόδοξη..όλα μα όλα θα πάνε τέλεια

το ξέρω και σας ευχαριστώ όλες μέσα απο την καρδιά μου, μόνο εσεις με καταλαβαίνετε...να με μαλώνετε οταν θα με παίρνει απο κάτω εντάξει?:P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

το ξέρω και σας ευχαριστώ όλες μέσα απο την καρδιά μου, μόνο εσεις με καταλαβαίνετε...να με μαλώνετε οταν θα με παίρνει απο κάτω εντάξει?:P

Εμεις ειμαστε παντα εδω και θα σε στηριζουμε και θα σου θυμιζουμε πως με πιστη και υπομονη ολα γινονται ο Θεος ειναι μεγαλος και δεν ξεχναει κανεναν!Απολαυσε το θαυματακι που ζεις,προσεχε τον εαυτο σου για να ειναι καλα και το αγγελουδι σου και χαμογελα!!!;)

να σαι σιγουρι οτι θα σε μαλωνουμε κατσε κατω τωρα σαν εμενα κ μην κουνιεσαι .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εγω πρεπει να ετοιμαστω σιγα σιγα να παμε να παρουμε την μικρη και βαριεεεεεεεμαααιιιιι....

καλα λατρεια !!! θα τα πουμε το απογευμα ή οποτε μπεις ξανα. φιλακια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Επειδη μαλλον ειμαι τουβλο μπορειτε να μου εξηγησετε τι να κανω απο τη στιγμη που κανω copy τον κωδικο στο lilypie μετα στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης εκει που γραφει http://www. το σβηνω και το κανω επικολληση ή το αφηνω και κανω επικολληση?

Επειδη μαλλον ειμαι τουβλο μπορειτε να μου εξηγησετε τι να κανω απο τη στιγμη που κανω copy τον κωδικο στο lilypie μετα στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης εκει που γραφει http://www. το σβηνω και το κανω επικολληση ή το αφηνω και κανω επικολληση?

Εγω το εκανα paste χωρις να σβησω τιποτα και μου το εμφανισε αφου εκανα αποσυνδεση και ξαναμπηκα

Διαφημίσεις

Τα κατάφερα.... Τινουλα μου είδες που ολα πήγαινα καλα; Ξεκούραση θέλω τωρα..

Παπακι μου ξεκίνησαν οι πρωινές αδιαθεσιες; Πως είσαι τωρα;

Τα αλλα κοριτσακια τι κάνετε;;

Μαριεττα μου μακάρι να μην σου έρθει..

Τα κατάφερα.... Τινουλα μου είδες που ολα πήγαινα καλα; Ξεκούραση θέλω τωρα..

Παπακι μου ξεκίνησαν οι πρωινές αδιαθεσιες; Πως είσαι τωρα;

Τα αλλα κοριτσακια τι κάνετε;;

Μαριεττα μου μακάρι να μην σου έρθει..

καλα ειμαι τωρα απλα ειχα καουρες οταν εφυγε ο αντρας μου κ μετα που σηκωθηκα δεν ειχα ορεξει ουτε για καφε ουτε για σοκολατα δεν ηθελα τιποτα να πιω κ ηπια τα χαπια μου κα τα 2 μαζι με νερακι κ μετα απο λιγο με πειραξε γιαυτο ισως κ ανακατευτηκα . τωρα ολα καλα!!

εσυ μαναρι τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...