Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα !!!

τινα μου αμα δεν δουμε αποτελεσματα δεν εχουμε αρνητικες σκεψεις μονο θετικες!!!

κοριτσακια μου καλημερα σας τι μου κανετε? εγω ειχα σημερα την πρωτη πρωινη μου επιδρομη στον μπανιο καταλαβαινετε, το στομαχι μου χαλια

Καλημερα παπακι μου υπομονη συμπτωματα ειναι και θα περασουν σιγα σιγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκι μου η χοριακή καλή 2250 αρα 2πλασιαζοταν καθε 48 ωρες, πήγα και στο γιατρό μου είπε να μην αγχωνομαι, να ξεκουράζομαι και να πάω σε 2 εβδομάδες παλι, θα τον παρω τηλ για τις αποριες μου γιατι είχε πολύ κοσμο και ειδε τις εξετάσεις μονο για να μην περιμένω, πάω να αναψω κεράκι, να ευχαριστήσω την Παναγία και να προσευχηθώ, σας ευχαριστώ και εσας όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κοριτσάκι μου η χοριακή καλή 2250 αρα 2πλασιαζοταν καθε 48 ωρες, πήγα και στο γιατρό μου είπε να μην αγχωνομαι, να ξεκουράζομαι και να πάω σε 2 εβδομάδες παλι, θα τον παρω τηλ για τις αποριες μου γιατι είχε πολύ κοσμο και ειδε τις εξετάσεις μονο για να μην περιμένω, πάω να αναψω κεράκι, να ευχαριστήσω την Παναγία και να προσευχηθώ, σας ευχαριστώ και εσας όλες

ειδες που τζαμπα ανχωνοσουν αντε ολα καλα θα πανε απο εδω κ περα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Δοξα το Θεο κοριτσακι μου σφιχτηκε η καρδια μου πρωι πρωι να πας να αναψεις το κερακι σου και ολα θα πανε κατευχην!Να ξεκουραζεσαι και να τρως καλα!

Διαφημίσεις

τι κανεις εσυ?

Κι εγω ξεκουραζομαι κανω τα νυχια μου να περασει η ωρα μεχρι να ερθει η μικρη...Σιδερωσα λιγα ρουχαλακια και δεν κανω τιποτε αλλο για σημερα!

ξεκούραση τινάκι και όλα θα πάνε καλά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αντε τινακι μου μπραβο!!!! ειδες? τσαμπα η στεναχωρια! πηγαινε να αναψεις το κερακι σου και να ευχαριστησεις την Παναγια μας και τους Αγιους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κι εγω ξεκουραζομαι κανω τα νυχια μου να περασει η ωρα μεχρι να ερθει η μικρη...Σιδερωσα λιγα ρουχαλακια και δεν κανω τιποτε αλλο για σημερα!

κατσε καστε κ κολοβαρατο!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσακια Τινα μου πολυ χαιρομαι για τη χοριακη σου μια χαρα ειναι και μην ξανακανεις κακες σκεψεις το μωρακι σου θελει χαρα και αισιοδοξια ολα θα πανε τελεια να μην αγχωνεσαι.

Λεια, Κατερινα και οποια αλλη κοπελα (μαζι και εγω) δεν περιμενει τωρα κοντα μακαρι να μην ερθει για κανα 9 μηνο.

Να ρωτησω τις εγκυουλες οταν περιμενατε το στηθος απο ο,τι καταλαβα δεν ηταν πρησμενο η θηλες δε θα πρεπει να ειναι πρησμενες ομως? Γιατι σε μενα τουλαχιστον δεν ειναι.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια Τινα μου πολυ χαιρομαι για τη χοριακη σου μια χαρα ειναι και μην ξανακανεις κακες σκεψεις το μωρακι σου θελει χαρα και αισιοδοξια ολα θα πανε τελεια να μην αγχωνεσαι.

Λεια, Κατερινα και οποια αλλη κοπελα (μαζι και εγω) δεν περιμενει τωρα κοντα μακαρι να μην ερθει για κανα 9 μηνο.

Να ρωτησω τις εγκυουλες οταν περιμενατε το στηθος απο ο,τι καταλαβα δεν ηταν πρησμενο η θηλες δε θα πρεπει να ειναι πρησμενες ομως? Γιατι σε μενα τουλαχιστον δεν ειναι.

Καλημερα mar1981 μην ψαχνεις για συμπτωματα διαφερουν απο σωμα σε σωμα...Αλλες εχουν πολυ πρησμενο στηθος αλλες εχουν λιγο πρησμενο στηθος κι αλλες καθολου το οποιο πρηζεται αποτομα μετα την καυθστερηση!

Καλημερα mar1981 μην ψαχνεις για συμπτωματα διαφερουν απο σωμα σε σωμα...Αλλες εχουν πολυ πρησμενο στηθος αλλες εχουν λιγο πρησμενο στηθος κι αλλες καθολου το οποιο πρηζεται αποτομα μετα την καυθστερηση!

καλημερα !! εινια ακριβως οπως τα ειπε κ η λατρεια!! το δικο μου το στηθος ηταν λιγο εως καθολου πρισμενο τωρα αρχισε κ ειναι πρισμενο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ναι κοριτσια το καταλαβαινω αλλα οταν πλησιαζουν οι μερες σε τρωει ο πωπος σου εμενα δηλαδη με τρωει!:tongue: Για τις θηλες ηθελα να μαθω εσενα Μινακι ηταν πρησμενες?

η δικες μου η θυλες ειναι εσεχουσες δηλαδη εσωτερικες οποτε οταν ερθει η ωρα για τον θυλασμο θα γινετε με θυλαστρο κ οχι απευθειας στο στηθος οποτε δεν ξερω να σε πω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...