Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα,για μένα δεν είναι βεβαια καλή...

με πήρε χθες ο γιατρός οτι ακυρώθηκε ραντεβού και πήγα στις 9, κάναμε υπέρηχο και είδαμε σάκο στη μήτρα αλλά...με βάση την τιμη της χοριακής μου που ήταν ανεβασμένη για 2 μέρες καθυστέρησης, ο σάκος ηταν πολύ μικρός, ίσα που φαινόταν...δεν μου είπε τίποτα αλλά έκανα και σήμερα χοριακή και μολις την πάρω θα του την πάω, νομίζω οτι υποπτεύεται βιοχημικη και απλα δεν μου το είπε μεχρι να σιγουρευτει.

είμαι πολύ στεναχωρημένη, απογοητευμένη και απαισιοδοξη...στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με χαμηλότερη χοριακή είχα δει μεγαλύτερο σάκο και μου είπε οτι ολα πάνε καλά,ασχετα που στράβωσε μετά...δεν μπορώ να περάσω παλι τα ιδια ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

με πήρε χθες ο γιατρός οτι ακυρώθηκε ραντεβού και πήγα στις 9, κάναμε υπέρηχο και είδαμε σάκο στη μήτρα αλλά...με βάση την τιμη της χοριακής μου που ήταν ανεβασμένη για 2 μέρες καθυστέρησης, ο σάκος ηταν πολύ μικρός, ίσα που φαινόταν...δεν μου είπε τίποτα αλλά έκανα και σήμερα χοριακή και μολις την πάρω θα του την πάω, νομίζω οτι υποπτεύεται βιοχημικη και απλα δεν μου το είπε μεχρι να σιγουρευτει.

είμαι πολύ στεναχωρημένη, απογοητευμένη και απαισιοδοξη...στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με χαμηλότερη χοριακή είχα δει μεγαλύτερο σάκο και μου είπε οτι ολα πάνε καλά,ασχετα που στράβωσε μετά...δεν μπορώ να περάσω παλι τα ιδια ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ

Κοριτσάκι μου γλυκό σε παρακαλώ μη βάζεις άσχημες σκέψεις.. Ολα θα πανε καλα!!δεν θα περάσεις τα ίδια... Αν ηταν κάτι άσχημο θα σου το έλεγε! Χαμογελά κ προσευχήςου στην Παναγίτσα..αυριο ειναι των ταξιαρχων! Αναψε ενα κεράκι κ ολα θα πανε καλα.. Μη στεναχωριεσαι γιατι κανεις κακό στο Μωρακι.. Εντάξει;

καρδούλα μου, δεν θα ξαναπεράσεις τα ίδια..όλα θα πάνε τέλεια!!

τα όρια των χοριακών είναι τόσα μεγάλα που δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά πόσο έπρεπε να ήταν ο σάκος..

κάνε τη χοριακή σου και σήμερα και τη πέμπτη να δουμέ αν διπλασιάζεται..αυτό έχει σημασία και όλα θα πάνε μια χαρά θα το δείς...μην στεναχωριέσαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

sissy μου δεν μπορώ να σκεφτώ θετικα δυστυχώς, μου είπε οτι ο σάκος είναι μικρος και πρεπει να επαναλάβω τη χοριακη, είμαι σίγουρη οτι κατι πήγε στραβά και η χοριακη δεν αυξήθηκε όπως επρεπε, ο γιατρός με ειδε που έγινα χάλια και απλά μου είπε φέρε τη χοριακή και θα μάθουμε τι έγινε

Διαφημίσεις

νεραιδούλα μου, αν διπλασιαζόταν κανονικά η χοριακή μου χθές έπρεπε να είναι γύρω στις 2000 μονάδες, ο σάκος φαίνεται καθαρά απο τις 1500, οπότε κατι πήγε στραβά, στις 11 θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα απο το μικροβιολογικό και δεν εχω καθολου καλό προαίσθημα...

sissy μου δεν μπορώ να σκεφτώ θετικα δυστυχώς, μου είπε οτι ο σάκος είναι μικρος και πρεπει να επαναλάβω τη χοριακη, είμαι σίγουρη οτι κατι πήγε στραβά και η χοριακη δεν αυξήθηκε όπως επρεπε, ο γιατρός με ειδε που έγινα χάλια και απλά μου είπε φέρε τη χοριακή και θα μάθουμε τι έγινε

Το ξερω οτι ειναι δύσκολο αλλα πρεπει να βγάλεις τα άσχημα απο το μυαλό σου! Δεν με ξερεις αλλα κανε μου μια χάρη.... Αναψε ενα κεράκι προσευχήςου και ολα θα πανε καλα!σε παρακαλώ.. Βρε συ δεν κανει να στεναχωριεσαι! Δεν σου κάνει καλο.. Ουτε στο Μωρακι σου! Μονο αυτο να σκέφτεσαι.. Χαμογελά κ ολα θα πανε καλα!δεν ειμαι κ κοντά να σε πάρω μια αγκαλιά..

νεραιδούλα μου, αν διπλασιαζόταν κανονικά η χοριακή μου χθές έπρεπε να είναι γύρω στις 2000 μονάδες, ο σάκος φαίνεται καθαρά απο τις 1500, οπότε κατι πήγε στραβά, στις 11 θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα απο το μικροβιολογικό και δεν εχω καθολου καλό προαίσθημα...

tina μου, μέσα από τη καρδία μου εύχομαι το προαίσθημα σου να μη βγει αληθινό....

θέλουμε μια τεράστια χοριακή σήμερα...

θα περιμένουμε με αγωνία..όλα θα πάνε καλά,το εύχομαι και το ελπίζω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημερα κι απο μενα!!!

Τινα συμφωνω με την Σισυ κανε την προσευχουλα σου και η Παναγιτσα θα σε ακουσει....Μην προτρεχεις πριν δεις τα αποτελεσματα...Πρεπει να εισαι δυνατη για να βοηθησεις και το σπορακι σου να τα καταφερει!!!Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου η Παναγια να κανει το θαυμα Της και οι φοβοι του γιατρου να διαψευστουνε!!Ειμαστε ολες διπλα σου και μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε περισσοτερα για σενα....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου! χθες δεν μπηκα καθολου να σας διαβασω γιατι ετρεχα.. αναμεικτα τα συναισθηματα.. απο τη μια χαρα μεγαλη για την μινα μας και το σπορακι της που ειχε τελεια νεα και απο την αλλη στεναχωρια για την Τινα!! εγω ομως ενα εχω να πω! Τινα.. μεχρι τελευταια στιγμη.. μην απελπιζεσαι κοριτσι μου!! σε παρακαλω! μονο κακο κανεις ετσι! Αυριο ειναι των Ταξιαρχων και μεθαυριο του Αγιου Νεκταριου.. αν πιστευεις προσευχησου με ολη τη δυναμη της ψυχης σου και ταξε το μωρακι σου. ειμαι σιγουρη οτι δεν θα σε αφησουν ετσι! Εμεις θα προσευχομαστε για σενα και το ξερεις πολυ καλα! Και μην τα βαζεις με τον Θεο κοριτσι μου.. θα σε βοηθησει αυτη τη φορα! Να το πιστεψεις. Εμεις οτι θελεις εδω ειμαστε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια. Τίνα μου οι προσευχές μας μαζί σου, όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Υπομονή, λίγο έμεινε. Ξέρω ότι είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά προσευχήσου και όλα θα πάνε καλά...

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα !!!

τινα μου αμα δεν δουμε αποτελεσματα δεν εχουμε αρνητικες σκεψεις μονο θετικες!!!

κοριτσακια μου καλημερα σας τι μου κανετε? εγω ειχα σημερα την πρωτη πρωινη μου επιδρομη στον μπανιο καταλαβαινετε, το στομαχι μου χαλια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...