Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα γλυκακι ειχα κοσμο πριν και τωρα χαλαρωνω!Δεν σου εδωσε κατι για τις καουρες?

δεν ειχα μεχρι χθες δεν ειχα τιποτα απο σημερα ξεκινησαν . κ εγω ειχα κοσμο κ πριν λιγο εφυγαν τι γλυκακι εκανες καλε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου μετα απο 2 ώρες γυμναστικής επέστρεψα Σπιτι... Κ τρώω ρόδι!!!!

Παπακι μου τωρα μεσα σου χτυπάνε 2 καρδούλες.. Τι υπέροχο συναίσθημα..

Ευαγγελία μου τωρα περιμένουμε μονο όμορφα.. Τα άσχημα πέρασαν!!

Μαριεττα μου στο ωραιότερο μέρος πηγες.. Κ εγω περιμένω χριστουγεννα να φύγω!!!!

Τινακι που είσαι σημερα;;

Κατερινα και λια θα λέμε δεν θα έρθει!!!!!

ηρθα κ εγω με ενα κεφαλι καζανι:shock::shock: προσπαθησα να κοιμηθω να ηρεμησω αλλα μπα χειροτερα εγινα .

λια μου ναι πονακια κατω χαμηλα εχω γιατι μεγαλώνει η μήτρα μου κ κανει συσπασεις κ μου εδωσε μαγνησιο 1 πρωι 1 βραδυ για να σταματησουν κ αν δω οτι δεν σταματαν θα παιρνω απο 2 .δεν ξερω πως μπαινουν τα τικερακια .

θα την εχεις κ εσυ την καθυστερηση!!! καλομελετα κ ερχετε!!

Georgkat ποτε δεν ξερεις τι γινετε μεσα μας!!! μα ποτε!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου, σας έχασα λίγο γιατί πάθαμε βραχυκύκλωμα και έπρεπε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας 2 μέρες χωρίς ρεύμα. Τώρα πίνω τον καφέ μου και διαβάζω…..διαβάζω…..και δεν τελειώνω. Ποια να πρωτοπιάσω…..

Evangelia, ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις !! Είναι δύσκολο αγάπη μου να περιμένεις…..και να περιμένεις…..αλλά όταν θα μπεις στο παιχνίδι πάλι, θα είναι πολύ δυναμικά. Δεν αργεί, τα δύσκολα πέρασαν.

Minaki φανταστικά τα νέα σου! Δηλαδή είναι τόσο μικρούλι και κάνει τόοοοση φασαρία. Βάλε κανένα τικεράκι να βλέπουμε τι μέγεθος έχει. Ερώτηση: Όταν λες έχεις πόνους, τι πόνους ακριβώς? Όπως περιόδου ή διαφορετικοί?

Georgekat τι θα κάνεις στο γιατρό αύριο? Και εσύ σαν και εμένα πονάς πολύ νωρίτερα………Έχει καμιά εβδομάδα που με έχει ταράξει.

Mar1981 buonasera amica mia !!! Come stai???

Tina εσύ από πονάκια πως πας? Γίνεται τίποτα εκεί κάτω?

Georgia το μαγνήσιο σε τι τροφές το βρίσκουμε?

Εγώ αύριο περιμένω κανονικά και είμαι από ώρα σε ώρα τώρα θα μου έρθει……..τώρα θα μου έρθει……..Αι σι χτιρ πια……..ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ……..

εχω καουρες ρε την τρελα μου ,

εσυ τι κανεις?

Σισσυ μου δεν το σκέφτομαι καθόλου. Δεν νομίζω να ειναι εγκυμοσύνη ειναι αυτο το ρημαδι συν κάποιες κινήσεις που κούρασαν την μέση μου απο τον χορο. Εσυ πως είσαι Γλυκουλα μου;

Λια μου ειναι ο καινούργιος γιατρός που μου σύστησαν. Θα πάω αρχικά να με δει για να κανω ενα παπ και ότι άλλο μου πει προκειμένου να ειμαι σίγουρη πως το θέμα με τον τραχηλο μου δεν υπάρχει. Που ξερω αν το τρυπημα στον τραχηλο έχει επουλωθει πλήρως; Θα του πω το ιστορικό μου συν το ότι σκέφτομαι να κανω υστεροσκοπηση και βλέποντας και κάνοντας. Ελπίζω να μην απογοητευτω κι απο αυτόν.

Παπακι μου η ξαδερφη μου με τις καουρες είχε βρει την υγεία του τρώγοντας παγωτό. Ειδικά το βράδυ την ανακουφιζε πολυ.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

δεν ειχα μεχρι χθες δεν ειχα τιποτα απο σημερα ξεκινησαν . κ εγω ειχα κοσμο κ πριν λιγο εφυγαν τι γλυκακι εκανες καλε?

Λογικα θα σου πει να παρεις maalox για τις καουρες!

Εκανα εναν κορμο ευκολο και γρηγορο!

Επισης διαβασα οτι βοηθανε οι φρυγανιες γιατι τραβανε τα οξεα απο το στομαχι αλλα και η μαστιχα Χιου!

Διαφημίσεις

Παπακι μου η ξαδερφη μου με τις καουρες είχε βρει την υγεία του τρώγοντας παγωτό. Ειδικά το βράδυ την ανακουφιζε πολυ.

παγωτο ε? μμμμ βαλε μου ιδεες τωρα !!!

Λογικα θα σου πει να παρεις maalox για τις καουρες!

Εκανα εναν κορμο ευκολο και γρηγορο!

Επισης διαβασα οτι βοηθανε οι φρυγανιες γιατι τραβανε τα οξεα απο το στομαχι αλλα και η μαστιχα Χιου!

πετα κανα κομματατι μεγαλο οχι μικρο!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παγωτο ε? μμμμ βαλε μου ιδεες τωρα !!!

πετα κανα κομματατι μεγαλο οχι μικρο!!!

Ο,τι θελεις αγαπη να σου πλυνω και τα μπαλκονια και ο,τι θελεις εσυ!

Δεν το δοκιμαζεις παπακι;;; Μια χαρα γιατρικο χωρίς παρενέργειες.

Δεν τα αφήνετε κι οι δυο σας τα μπαλκόνια ;;; Τι άγχος κι Αυτο πια;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ηρθαμε κι εμείς από τον γιατρό και ρον υπέρηχο.

Έχω λοιπόν από την αριστερή ωοθήκη γυρω στα 4 ωάρια και ένα μου είπε είναι καλό γυρω στα 14 χιλιοστά και θα ξαναπώ την Πέμπτη να δούμε πως μεγάλωσε.Ψιλοαπογοητευτικα περιμενα με τα κλομιφεν να κανω περισσότερα.Την προηγούμενη φορα που είχα πάρει είχα πιο πολλά.

Μετά χτυπήσαμε κι ένα σουβλάκι από τον εικοσιδύο.(οι Θεσσαλονικιες θα ξέρουν)και τώρα σπίτι και grey's anatomy...

Εσείς για πείτε τι κάνετε;

bKtop2.png8BRwp3.png

Ο,τι θελεις αγαπη να σου πλυνω και τα μπαλκονια και ο,τι θελεις εσυ!

να σαι καλα ρε λατρεια!!! κ απο μενα οτι θες

Δεν το δοκιμαζεις παπακι;;; Μια χαρα γιατρικο χωρίς παρενέργειες.

Δεν τα αφήνετε κι οι δυο σας τα μπαλκόνια ;;; Τι άγχος κι Αυτο πια;;;;

γιατι οχι θα το δοκιμασω τι παγωτο ευχαριστω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Έχω λοιπόν από την αριστερή ωοθήκη γυρω στα 4 ωάρια και ένα μου είπε είναι καλό γυρω στα 14 χιλιοστά και θα ξαναπώ την Πέμπτη να δούμε πως μεγάλωσε.Ψιλοαπογοητευτικα περιμενα με τα κλομιφεν να κανω περισσότερα.Την προηγούμενη φορα που είχα πάρει είχα πιο πολλά.

Μετά χτυπήσαμε κι ένα σουβλάκι από τον εικοσιδύο.(οι Θεσσαλονικιες θα ξέρουν)και τώρα σπίτι και grey's anatomy...

φιλεναδααα 1 οωαριο θελουμε κ 1 σπερμο/ριο !!! οποτε μην ανχωνεσαι καλη επιτυχια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μην απογοητευεσαι. Ενα χρειάζεσαι για να γίνει η σωστή δουλειά !!! Εύχομαι ότι καλύτερο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μια χαρα ειναι τα ωαρια σου κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως παντα ενα ωαριο επικρατει οπως επισης και ενα σπερματοζωαριο αυτα ελεγα και στην Τινα που πηγε να κανει την πσερματεγχυση με μιση καρδια γιατι ειχε μονο ενα ωαριο!Ολα θα πανε καλα!Αχ φαγατε ντερλικατεσεν?κι εγω θελωωω!Εμεις παιρνουμε σουβλακι σε αραβικη πιτα με χαλουμι!!!

Μια χαρα ειναι τα ωαρια σου κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως παντα ενα ωαριο επικρατει οπως επισης και ενα σπερματοζωαριο αυτα ελεγα και στην Τινα που πηγε να κανει την πσερματεγχυση με μιση καρδια γιατι ειχε μονο ενα ωαριο!Ολα θα πανε καλα!Αχ φαγατε ντερλικατεσεν?κι εγω θελωωω!Εμεις παιρνουμε σουβλακι σε αραβικη πιτα με χαλουμι!!!

Αχ το ξέρω πως ένα θέλουμε αλλα κι άμα δεν είναι καλό;άμα δεν σκάσει;Εντάξει εντάξει ξέρω είμαι τρελή και σκέφτομαι χαζά.Ριχνω μια σφαλιάρα στον εαυτό μου και συνέρχομαι.

Αχ ντερλικατεσεν(μην ακούτε οι έγκυες και τρέχουν οι δικοί σας να σας φέρουν)Εγώ τρελαίνομαι για την ψητη τους πατάτα και τα πιτακια με την κρέμα τυριού.μιαμ μιαμ...

bKtop2.png8BRwp3.png

Αχ το ξέρω πως ένα θέλουμε αλλα κι άμα δεν είναι καλό;άμα δεν σκάσει;Εντάξει εντάξει ξέρω είμαι τρελή και σκέφτομαι χαζά.Ριχνω μια σφαλιάρα στον εαυτό μου και συνέρχομαι.

Αχ ντερλικατεσεν(μην ακούτε οι έγκυες και τρέχουν οι δικοί σας να σας φέρουν)Εγώ τρελαίνομαι για την ψητη τους πατάτα και τα πιτακια με την κρέμα τυριού.μιαμ μιαμ...

Μια χαρα ωορρηξια θα κανεις και ολα θα πανε καλα!

Κι εμεις παιρνουμε και την ψητη πατατα με σως τυριου να παρεις και 'του μπομπιρα' ειναι τελειο!Αρχιζω να αναρρωνω μου φαινεται ολη μερα τρωω!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...