Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι μου! Λίγη υπομονή θα κάνεις όπως σου είπε δύο κύκλους και ο καινούριος χρόνος θα σε βρει με μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Όλες μας το 2013 θα γίνουμε μανούλες!!! Πρέπει να το πιστέψουμε για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!!!

Ακομη δεν αγχωνομαι εχω και εμπιστοσυνη στον γιατρο μου θα δειξει κοριτσακι μου θα δειξει...

Παπακι μου αυξηθηκαν τα επιπεδα προγεστερονης στο αιμα γιαυτο νυσταζεις αντε νανακια και ξεκουραση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακομη δεν αγχωνομαι εχω και εμπιστοσυνη στον γιατρο μου θα δειξει κοριτσακι μου θα δειξει...

Παπακι μου αυξηθηκαν τα επιπεδα προγεστερονης στο αιμα γιαυτο νυσταζεις αντε νανακια και ξεκουραση!

για να κοιμηθω πρεπει η βλεμενη η διπλανη να σταματησουν της εργασιες που απο το πρωι με το κομπρεσερ μας εχουν πριξει εαν 3:05 δεν σταματησουν θα ρθουν τα ουιου ουιου αντε γιατι μας επριξαν κ αυτοι ενα σπιτι πηραν κ μας επριξαν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τι εγινε κουκλες; Αφησαμε τους αναναδες και πιασαμε τα καροτακια; Προσθεστε και λιγο νυχτολουλουδο (evening primose oil), αλμυρουτσικες τροφες, λιγη αργινινη, βιταμινες Β, μπολικο νερακι, μειωστε γαλακτοκομικα και βιταμινη C και να η τελεια τραχηλικη βλενη! Αντε και καλοπιαστα!!

Εστειλε η μαμυ μου κοτσια με πατατες στο φουρνο, εχει γλεντι σημερα!

Τι εγινε κουκλες; Αφησαμε τους αναναδες και πιασαμε τα καροτακια; Προσθεστε και λιγο νυχτολουλουδο (evening primose oil), αλμυρουτσικες τροφες, λιγη αργινινη, βιταμινες Β, μπολικο νερακι, μειωστε γαλακτοκομικα και βιταμινη C και να η τελεια τραχηλικη βλενη! Αντε και καλοπιαστα!!

Εστειλε η μαμυ μου κοτσια με πατατες στο φουρνο, εχει γλεντι σημερα!

Φιλεναδα βρες γιατροσοφι για το ενδομητριο σκουρα τα βλεπω τα πραγματα!Κοτσι ε?Παρολο που το εφαγα το φρικασε μου ανοιξε η ορεξη παλι!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....

ΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΝΟ.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΑ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩς ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ, ΕΒΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ.... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΤΑ ΤΙς 10 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ 11 ΩΡΕΣ....

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΙς ΚΩΛΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ 4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΙς ΚΟΝΤΑ 3 ΩΡΕΣ....

ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ...ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...

κοριτσια καλα ειναι τα καροτα αλλα δεν κανει να τρως συνεχεια και πολλα!!!!!!

παπακι μου παστιτσιο σου μυρισε?? δεν κανεις μια μακαροναδα με κιμα να το αντικαταστησεις που ειναι πιο γρηγορο φαγητο?

ευαγγελια μου ασε τις δουλειες γιατι θα φας ξυλο......

γεωργια μου, μου εχεις λειψει ηδη πολυ!!

mar καλως ηρθες απο την ρωμη.....σε ζηλευω απιστευτα...ειναι η αγαπημενη μου πολη....αγαπω...αγαπω πολυ ρωμη...την εχω περπατησει απιστευτα πολυ!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....

ΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΝΟ.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΑ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩς ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ, ΕΒΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ.... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΤΑ ΤΙς 10 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ 11 ΩΡΕΣ....

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΙς ΚΩΛΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ 4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΙς ΚΟΝΤΑ 3 ΩΡΕΣ....

ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ...ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...

κοριτσια καλα ειναι τα καροτα αλλα δεν κανει να τρως συνεχεια και πολλα!!!!!!

παπακι μου παστιτσιο σου μυρισε?? δεν κανεις μια μακαροναδα με κιμα να το αντικαταστησεις που ειναι πιο γρηγορο φαγητο?

ευαγγελια μου ασε τις δουλειες γιατι θα φας ξυλο......

γεωργια μου, μου εχεις λειψει ηδη πολυ!!

mar καλως ηρθες απο την ρωμη.....σε ζηλευω απιστευτα...ειναι η αγαπημενη μου πολη....αγαπω...αγαπω πολυ ρωμη...την εχω περπατησει απιστευτα πολυ!!!

Πονακια και υπνηλια ακουω :roll: μηπως ακολουθει και καθυστερηση????

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑΑΑ ΓΚΡΡ

Πλησιαζει η μερα!Ευχομαι ολοψυχα να εγινε το θαυματακι ειπαμε αυτη η συναντηση ηταν ευλογημενη!

Καλησπέρα κορίτσια μου, σας έχασα λίγο γιατί πάθαμε βραχυκύκλωμα και έπρεπε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας 2 μέρες χωρίς ρεύμα. Τώρα πίνω τον καφέ μου και διαβάζω…..διαβάζω…..και δεν τελειώνω. Ποια να πρωτοπιάσω…..

Evangelia, ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις !! Είναι δύσκολο αγάπη μου να περιμένεις…..και να περιμένεις…..αλλά όταν θα μπεις στο παιχνίδι πάλι, θα είναι πολύ δυναμικά. Δεν αργεί, τα δύσκολα πέρασαν.

Minaki φανταστικά τα νέα σου! Δηλαδή είναι τόσο μικρούλι και κάνει τόοοοση φασαρία. Βάλε κανένα τικεράκι να βλέπουμε τι μέγεθος έχει. Ερώτηση: Όταν λες έχεις πόνους, τι πόνους ακριβώς? Όπως περιόδου ή διαφορετικοί?

Georgekat τι θα κάνεις στο γιατρό αύριο? Και εσύ σαν και εμένα πονάς πολύ νωρίτερα………Έχει καμιά εβδομάδα που με έχει ταράξει.

Mar1981 buonasera amica mia !!! Come stai???

Tina εσύ από πονάκια πως πας? Γίνεται τίποτα εκεί κάτω?

Georgia το μαγνήσιο σε τι τροφές το βρίσκουμε?

Εγώ αύριο περιμένω κανονικά και είμαι από ώρα σε ώρα τώρα θα μου έρθει……..τώρα θα μου έρθει……..Αι σι χτιρ πια……..ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια μου ευχαριστω επισης!!!

Παντα παμε δυναμικα εννοειται!

Επικρατει ενας πανικος στον οργανισμο μου εδω και ενα 10 μηνο κι αυτο το θεμα με το ενδομητριο που δεν παχαινει εχει καταντησει κακογουστο αστειο...Ψαχνω βοτανια να βοηθησω κι εγω την κατασταση.

Τροφες πλουσιες σε μαγνησιο αν θυμαμαι καλα ειναι τα αμυγδαλα,τα καρυδια,το σπανακι και οι μπανανες...Αυτα θυμαμαι!

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω με ενα κεφαλι καζανι:shock::shock: προσπαθησα να κοιμηθω να ηρεμησω αλλα μπα χειροτερα εγινα .

λια μου ναι πονακια κατω χαμηλα εχω γιατι μεγαλώνει η μήτρα μου κ κανει συσπασεις κ μου εδωσε μαγνησιο 1 πρωι 1 βραδυ για να σταματησουν κ αν δω οτι δεν σταματαν θα παιρνω απο 2 .δεν ξερω πως μπαινουν τα τικερακια .

θα την εχεις κ εσυ την καθυστερηση!!! καλομελετα κ ερχετε!!

Georgkat ποτε δεν ξερεις τι γινετε μεσα μας!!! μα ποτε!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου μετα απο 2 ώρες γυμναστικής επέστρεψα Σπιτι... Κ τρώω ρόδι!!!!

Παπακι μου τωρα μεσα σου χτυπάνε 2 καρδούλες.. Τι υπέροχο συναίσθημα..

Ευαγγελία μου τωρα περιμένουμε μονο όμορφα.. Τα άσχημα πέρασαν!!

Μαριεττα μου στο ωραιότερο μέρος πηγες.. Κ εγω περιμένω χριστουγεννα να φύγω!!!!

Τινακι που είσαι σημερα;;

Κατερινα και λια θα λέμε δεν θα έρθει!!!!!

ηρθα κ εγω με ενα κεφαλι καζανι:shock::shock: προσπαθησα να κοιμηθω να ηρεμησω αλλα μπα χειροτερα εγινα .

λια μου ναι πονακια κατω χαμηλα εχω γιατι μεγαλώνει η μήτρα μου κ κανει συσπασεις κ μου εδωσε μαγνησιο 1 πρωι 1 βραδυ για να σταματησουν κ αν δω οτι δεν σταματαν θα παιρνω απο 2 .δεν ξερω πως μπαινουν τα τικερακια .

θα την εχεις κ εσυ την καθυστερηση!!! καλομελετα κ ερχετε!!

Georgkat ποτε δεν ξερεις τι γινετε μεσα μας!!! μα ποτε!!!

Βρε καραμήτρο.........ξέρω γιατί έχεις πονάκια. Αν είναι τα ίδια ή διαφορετικά με αυτά της περιόδου σε ρωτάω!

Βρε παιδιά....μήπως το μαγνήσιο, κάνει και για πόνους περιόδου που έχω μεγάλο θέμα??

Τικεράκι έφαγα ένα απόγευμα να βρώ πως μπαίνει, αλλα τελικά είναι πολύ γελοίο. Tinker ξαναβάλε τις οδηγίες για τα ticker, αν τις έχεις πρόχειρες.....

Sissy μου θα έρθει…..θα έρθει….πάντα έρχεται η κακούργα στην ώρα της. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι πολλές ημέρες πριν, «παραλύουν» τα πάντα λόγω προεμμηνηριακού . Τώρα πονάω…. Τι ακούω? Αρχίσαμε γυμναστικούλα? Μπράβο κοριτσάρα......σταθερά εεεε!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Βρε καραμήτρο.........ξέρω γιατί έχεις πονάκια. Αν είναι τα ίδια ή διαφορετικά με αυτά της περιόδου σε ρωτάω!

Βρε παιδιά....μήπως το μαγνήσιο, κάνει και για πόνους περιόδου που έχω μεγάλο θέμα??

Τικεράκι έφαγα ένα απόγευμα να βρώ πως μπαίνει, αλλα τελικά είναι πολύ γελοίο. Tinker ξαναβάλε τις οδηγίες για τα ticker, αν τις έχεις πρόχειρες.....

Sissy μου θα έρθει…..θα έρθει….πάντα έρχεται η κακούργα στην ώρα της. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι πολλές ημέρες πριν, «παραλύουν» τα πάντα λόγω προεμμηνηριακού . Τώρα πονάω…. Τι ακούω? Αρχίσαμε γυμναστικούλα? Μπράβο κοριτσάρα......σταθερά εεεε!!!

με λες κ καραμητρο καλααα!! ναι βρε ειναι πονακια σαν της τρελης!!

αυτο με το μαγνησιο δεν το ξερω ρωτα την προφεσορα να σε πει παντα ξερει εκεινη!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...