Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. s maria

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33 7/11
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι! Εσυ τωρα ξαπλα και ξεκουραση ε! μην τυχον και κανεις καμια δουλεια! Πρεπει να σου κανουν ολα τα χατηρια εσυ δεν το κουνας ρουπι!

Τι καλο θα φατε σημερα εγω λεω να φτιαξω κοτοσουπα μπας και ερθουμε λιγο στα ισια μας.

Μακαρι απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι! Εσυ τωρα ξαπλα και ξεκουραση ε! μην τυχον και κανεις καμια δουλεια! Πρεπει να σου κανουν ολα τα χατηρια εσυ δεν το κουνας ρουπι!

Τι καλο θα φατε σημερα εγω λεω να φτιαξω κοτοσουπα μπας και ερθουμε λιγο στα ισια μας.

ολα θα γινουν μα ολα!!!

τον δικο μου τον εχω κοτουλα ψητη με ρυζακι εγω δεν ξερω τι θελω να φαω θα το σκεφτω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια μου κι από μένα!

Παπάκι ή αλλιώς minaki μου τι τέλεια νέα!!!!!!!!! Μπράβο!!! Να σου πω την αλήθεια εγώ με τόοοοσο μεγάλη χοριακή είχα ελπίδα ότι μπορεί να είναι διδυμάκια!!! Όμως τι τέλειο που άκουσες και καρδούλα και το είδες και σε φωτο!!!! Μπράβο, όλα τέλεια να πάνε μέχρι το τέλος!!!

maria v καλή επιτυχία με την επιτροπή και με τον γιατρό την Πέμπτη! Δεν θα έχεις καμία κύστη και θα προχωρήσουμε μαζί κανονικά! Βέβαια σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς ούτε εσύ αλλά ούτε κι εγώ τελικά τα φάρμακα και να μας προλάβει το μωράκι μας! Να μείνουν στο ντουλάπι μας !!! Αν όμως τελικά τα χρειαστούμε, (φτου φτου), θα προχωρήσουμε με μεγάλη αισιοδοξία!!!

Tina32 μου αύριο περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!! Να μας πεις κι εσύ για καρδούλα και για φωτό να συγκινηθούμε!!! Με το καλό!!

τινκ μου έχω διαβάσει κι εγώ από την dr. Beth, αρκετά κείμενά της. Όλο το βιβλίο της για να το αποκτήσεις πρέπει να το πληρώσεις. Λέει κάποιες καλέσ συμβουλές πάντως. Αυτό με τα καρότα δεν το ήξερα... Θα πάω super market το απόγευμα και θα αγοράσω κι εγώ! Μας βλέπω όλες μαζί καροτοθεραπεία!!!

Evangelia μου υπομονή, θέλει τον χρόνο του, θα περάσουν τα πονάκια!Εγώ μετά την υστεροσκόπιση, πήρα αντιβίωση αλλά και κάθε βράδυ παίρνω cyclacur.Μου το έδωσε ο γιατρός διότι λέει έγινε η περίοδός μου άνω κάτω, λόγω της υστρεοσκοπισης, ώστε να μου έρθει πάλι κανονικά! Εσύ πήρες τίποτε άλλο εκτός από αντιβίωση?

Maria1981 καλωσήρθες!!! Πόσο θα θέλαμε όλες ένα ταξιδάκι!!! Τώρα που ξεκουράστηκες και ανανεώθηκες, θα έρθει και το μωράκι, είδες σε τόσο λίγες μέρες που έλειψες, πόσες ευχάριστες αλλαγές έγιναν???

Αυτά από εμένα! Πολλά φιλιά σε όλες σας!

mar1981 γύρισες ανανεωμένη απο το ταξιδάκι σου, τι ωραία και εγώ θέλω!!!!

τώρα που χαλάρωσες θα τελειώσεις την εργασία σου και θα έρθει και το μωράκι σύντομα.

εγώ σήμερα εκανα παστίτσιο.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

mar1981 γύρισες ανανεωμένη απο το ταξιδάκι σου, τι ωραία και εγώ θέλω!!!!

τώρα που χαλάρωσες θα τελειώσεις την εργασία σου και θα έρθει και το μωράκι σύντομα.

εγώ σήμερα εκανα παστίτσιο.

πω πω παστιτσιο ΠΕΤΑ ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ να τι θελω να φαω αλλα που να το βρω χμ χμ μην

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια μου κι από μένα!

Παπάκι ή αλλιώς minaki μου τι τέλεια νέα!!!!!!!!! Μπράβο!!! Να σου πω την αλήθεια εγώ με τόοοοσο μεγάλη χοριακή είχα ελπίδα ότι μπορεί να είναι διδυμάκια!!! Όμως τι τέλειο που άκουσες και καρδούλα και το είδες και σε φωτο!!!! Μπράβο, όλα τέλεια να πάνε μέχρι το τέλος!!!

maria v καλή επιτυχία με την επιτροπή και με τον γιατρό την Πέμπτη! Δεν θα έχεις καμία κύστη και θα προχωρήσουμε μαζί κανονικά! Βέβαια σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς ούτε εσύ αλλά ούτε κι εγώ τελικά τα φάρμακα και να μας προλάβει το μωράκι μας! Να μείνουν στο ντουλάπι μας !!! Αν όμως τελικά τα χρειαστούμε, (φτου φτου), θα προχωρήσουμε με μεγάλη αισιοδοξία!!!

Tina32 μου αύριο περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!! Να μας πεις κι εσύ για καρδούλα και για φωτό να συγκινηθούμε!!! Με το καλό!!

τινκ μου έχω διαβάσει κι εγώ από την dr. Beth, αρκετά κείμενά της. Όλο το βιβλίο της για να το αποκτήσεις πρέπει να το πληρώσεις. Λέει κάποιες καλέσ συμβουλές πάντως. Αυτό με τα καρότα δεν το ήξερα... Θα πάω super market το απόγευμα και θα αγοράσω κι εγώ! Μας βλέπω όλες μαζί καροτοθεραπεία!!!

Evangelia μου υπομονή, θέλει τον χρόνο του, θα περάσουν τα πονάκια!Εγώ μετά την υστεροσκόπιση, πήρα αντιβίωση αλλά και κάθε βράδυ παίρνω cyclacur.Μου το έδωσε ο γιατρός διότι λέει έγινε η περίοδός μου άνω κάτω, λόγω της υστρεοσκοπισης, ώστε να μου έρθει πάλι κανονικά! Εσύ πήρες τίποτε άλλο εκτός από αντιβίωση?

Maria1981 καλωσήρθες!!! Πόσο θα θέλαμε όλες ένα ταξιδάκι!!! Τώρα που ξεκουράστηκες και ανανεώθηκες, θα έρθει και το μωράκι, είδες σε τόσο λίγες μέρες που έλειψες, πόσες ευχάριστες αλλαγές έγιναν???

Αυτά από εμένα! Πολλά φιλιά σε όλες σας!

Eγω επειδη εχω παρει cyclacur με τα τσουβαλια και δεν ειδα την παραμικρη διαφορα μου εδωσε μονο αντιβιωση και παυσιπονα.2 κυκλους να επανελθει το συστημα και μετα μαλλον ενεσεις παλι...Τον ρωτησα ξανα χθες για τα cyclacur και μου λεει δεν εχει νοημα να τα παρεις κατσε να ξεκουραστεις τωρα και μετα θα δουμε...

Ειναι ζορικα τα πραγματα αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι ακομη...

Να τη και η αλλη εγκυουλα! Αυριο θα ακουσεις και εσυ την καρδουλα αχ τι συγκινητικο! ο πιο ομορφος ηχος!

Εμεις καναμε πριν φυγουμε αιματολογικες εξετασεις και ουρων σημερα θα παρω τα αποτελεσματα να δω μηπως μας λειπει τιποτα και αμα μου ερθει την Παρασκευη ξου ξου, θα παω το Σαββατο για ορμονολογικες να δουμε και απο εκει τι γινεται.

ωχ το λιμπήστηκε η εγκυούλα ....θα σου στείλω βρε

μην λετε για φαγητο ζηλευω αλλα τι παθαν ολοι σημερα κ κανανε ρεβυθια ενας κατι διαφορετικο δεν μπορουσε να κανει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

μην λετε για φαγητο ζηλευω αλλα τι παθαν ολοι σημερα κ κανανε ρεβυθια ενας κατι διαφορετικο δεν μπορουσε να κανει

Εγω δεν ξερω τι τρωμε σημερα για να σου στειλω...Θα μαγειρεψει η πεθερουλα!

Να τη και η αλλη εγκυουλα! Αυριο θα ακουσεις και εσυ την καρδουλα αχ τι συγκινητικο! ο πιο ομορφος ηχος!

Εμεις καναμε πριν φυγουμε αιματολογικες εξετασεις και ουρων σημερα θα παρω τα αποτελεσματα να δω μηπως μας λειπει τιποτα και αμα μου ερθει την Παρασκευη ξου ξου, θα παω το Σαββατο για ορμονολογικες να δουμε και απο εκει τι γινεται.

εγώ εχω ακόμη για να ακούσω καρδούλα...είμαι πιο λίγο απο το παπάκι μας,αλλά ετσι είναι μας έσκασε μεχρι να κάνει χοριακή...

καλά αποτελέσματα να έχεις και να μην έρθει,αυτός ο μήνας να είναι τυχερός για όλες μας!!! εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η mina

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Eγω επειδη εχω παρει cyclacur με τα τσουβαλια και δεν ειδα την παραμικρη διαφορα μου εδωσε μονο αντιβιωση και παυσιπονα.2 κυκλους να επανελθει το συστημα και μετα μαλλον ενεσεις παλι...Τον ρωτησα ξανα χθες για τα cyclacur και μου λεει δεν εχει νοημα να τα παρεις κατσε να ξεκουραστεις τωρα και μετα θα δουμε...

Ειναι ζορικα τα πραγματα αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι ακομη...

Μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι μου! Λίγη υπομονή θα κάνεις όπως σου είπε δύο κύκλους και ο καινούριος χρόνος θα σε βρει με μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Όλες μας το 2013 θα γίνουμε μανούλες!!! Πρέπει να το πιστέψουμε για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...