Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημεραααα!!!! γλυκες μου τι μου κανετε!!!

ξυπνησα πριν καμια ωρα αλλα μεχρι νακανω κατι ναπιω ηρθε κ η μαμα μου να στειλω τον αδερφο μου στο μικροβιολογικο περασε η ωρα !!!!

ευχαριστω πολυ για ολα !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααα!!!! γλυκες μου τι μου κανετε!!!

ξυπνησα πριν καμια ωρα αλλα μεχρι νακανω κατι ναπιω ηρθε κ η μαμα μου να στειλω τον αδερφο μου στο μικροβιολογικο περασε η ωρα !!!!

ευχαριστω πολυ για ολα !!!!

Καλημερα αγαπηηηηηη!!!

Πως εισαι?

καλα ειμαι αραχτη στον καναπε επειδη εχω πονακια κ με ειπε ο γιατρος ξαπλα δεν θα κανεις τιποτα του λεω μα δεν εκανα κ τιποτα αλλο αυτες της μερες κ λεει θα συνεχισεις να κανεις τα ιδια μεχρι να φυγει ο πονος, πηρα κ τα φαρμακα μου τωρα τα ηπια , κ σας κανω παρεα κ μου κανετε παρεα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι αραχτη στον καναπε επειδη εχω πονακια κ με ειπε ο γιατρος ξαπλα δεν θα κανεις τιποτα του λεω μα δεν εκανα κ τιποτα αλλο αυτες της μερες κ λεει θα συνεχισεις να κανεις τα ιδια μεχρι να φυγει ο πονος, πηρα κ τα φαρμακα μου τωρα τα ηπια , κ σας κανω παρεα κ μου κανετε παρεα!!

Μπραβο αγαπη συνετιστηκες επιτελους αφησες και τα μπαλκονια στην ησυχια τους :D

Εγω ειπα να κανω καμια δουλεια σημερα αλλα αρχισαν παλι πονακια τι στην ευχη ποσο θα με ενοχλει ακομη?

Πηρες φωτο απο το νινι?Την ειδε ο συζυγος?

Μπραβο αγαπη συνετιστηκες επιτελους αφησες και τα μπαλκονια στην ησυχια τους :D

Εγω ειπα να κανω καμια δουλεια σημερα αλλα αρχισαν παλι πονακια τι στην ευχη ποσο θα με ενοχλει ακομη?

Πηρες φωτο απο το νινι?Την ειδε ο συζυγος?

ναι πηρα ολες της φωτο μου της εδωσε κ το νινι κ την μυτρα κ ολα ο συζυγος χαζεψε!!!

αχ εκει που τρελαθηκα ηταν με την καρδουλε του με λεει εχει κανα 8ωρο που ξεκινησε να χτυπα σιγα σιγα ειναι απιστευτω συναισθημα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι πηρα ολες της φωτο μου της εδωσε κ το νινι κ την μυτρα κ ολα ο συζυγος χαζεψε!!!

αχ εκει που τρελαθηκα ηταν με την καρδουλε του με λεει εχει κανα 8ωρο που ξεκινησε να χτυπα σιγα σιγα ειναι απιστευτω συναισθημα!!!

Mπραβο παπακι μου ολα να πανε κατευχην κι εμεις εδω χαιρομαστε μαζι σου!!!

Κοριτσακια μου ομορφα και γλυκα δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ χθες γυρισα απο Ρωμη ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ομορφη επιστροφη ΜΑΡΙΙΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΙΝΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΕΕΕΣ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΩΠΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ :D:D:D:D:D:D:D:D

Ξυπνησα για να σας διαβασω απο ενα σημειο και μετα δεν ξερω τι διαβαζα ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

Να σας εχει ο Θεος καλα, να εχετε τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Συγνωμη κοριτσια που δεν σας χαιρετησα οταν εφυγα αλλα μεχρι και Τεταρτη ξημερωματα εφτιαχνα την εργασια.

ΠΩΩΠΩΩΩΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, σας στελνω μια ζεστη αγκαλια!!!!!!!!

Ευαγγελια μου πολυ χαιρομαι που ξεμπερδεψες με την εξεταση τωρα μετα με την αγωγη θα ερθει το μωρακι σου να εισαι σιγουρη!

Κοριτσακια μου ομορφα και γλυκα δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ χθες γυρισα απο Ρωμη ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ομορφη επιστροφη ΜΑΡΙΙΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΙΝΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΕΕΕΣ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΩΠΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ :D:D:D:D:D:D:D:D

Ξυπνησα για να σας διαβασω απο ενα σημειο και μετα δεν ξερω τι διαβαζα ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

Συγνωμη κοριτσια που δεν σας χαιρετησα οταν εφυγα αλλα μεχρι και Τεταρτη ξημερωματα εφτιαχνα την εργασια.

Ευαγγελια μου πολυ χαιρομαι που ξεμπερδεψες με την εξεταση τωρα μετα με την αγωγη θα ερθει το μωρακι σου να εισαι σιγουρη!

Καλωσηρθες mar1981 ευχαριστω πολυ κι εσυ να εισαι καλα δυνατη με τις εργασιες και ακομη δυνατοτερη για να αποκτησεις το νινι σου κι εσυ συντομα!

Διαφημίσεις

καλως την να σαι καλα σε ευχαριστω !!! πες μας πως τα περασες στο ταξιδι σου?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ηταν τελεια φανταστικα πηγαμε σε περιοχες που δεν ειχαμε παει και επειδη ειχαμε δει ολα τα αξιοθεατα και τα μουσεια την προηγουμενη φορα τωρα ηταν ηρεμα δεν βιαζομασταν να προλαβουμε ή να σταθουμε σε ουρες. Βεβαια περπατουσαμε 5 ωρες την ημερα απο ενα σημειο και μετα δεν ενιωθα τα ποδια μου αλλα αξιζε. Επισης πολυ φαγητο πολυ κρασι γυρισα 2 κιλα βαρυτερη:tongue:!

Ηταν τελεια φανταστικα πηγαμε σε περιοχες που δεν ειχαμε παει και επειδη ειχαμε δει ολα τα αξιοθεατα και τα μουσεια την προηγουμενη φορα τωρα ηταν ηρεμα δεν βιαζομασταν να προλαβουμε ή να σταθουμε σε ουρες. Βεβαια περπατουσαμε 5 ωρες την ημερα απο ενα σημειο και μετα δεν ενιωθα τα ποδια μου αλλα αξιζε. Επισης πολυ φαγητο πολυ κρασι γυρισα 2 κιλα βαρυτερη:tongue:!

μια χαρα τελεια !!!! μου εχουν λειψει τα ταξιδια εχω να παω απο το γαμηλιο ταξιδι στην ισπανια , αχ κ εγω θελω!!!! μπραβο μπραβο που περασατε τελεια κ ανανεωμενη πολυ χαιρομε!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μια χαρα τελεια !!!! μου εχουν λειψει τα ταξιδια εχω να παω απο το γαμηλιο ταξιδι στην ισπανια , αχ κ εγω θελω!!!! μπραβο μπραβο που περασατε τελεια κ ανανεωμενη πολυ χαιρομε!!!!

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου, αλλά τι καλύτερο και πιο όμορφο ταξίδι από αυτό που διανύεις τώρα! Μακάρι να το ζήσουμε όλες μας! Εγώ την Παρασκευή (δεν) περιμένω θα δείξει!

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου, αλλά τι καλύτερο και πιο όμορφο ταξίδι από αυτό που διανύεις τώρα! Μακάρι να το ζήσουμε όλες μας! Εγώ την Παρασκευή (δεν) περιμένω θα δείξει!

τωρα που πηραμε φορα δεν μας σταματαει τιποτα!!! η μια πισω απο την αλλη θα μενει εγκυος !!!!

να μην ερθει να μην ερθει τωρα που εισα κ απο ταξιδι!!! θα μας πεις κ εσυ ευχαριστα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...