Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!

Ακουσατε και καρδουλα, χαρα μου! Αυτο κι αν ειναι νεο!

Ολα γρηγορα τα κανατε, 9η μερα συλληψη, πρωτος υπερηχος με σακο και καρδουλα πακετο, μονο εκεινο το τεστ δεν ελεγες να κανεις στην ωρα του και μας εσκασες!

Ολα καλα πια, με το καλο να το παρεις αγκαλια και να το πηγαινουμε βολτες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!

Ακουσατε και καρδουλα, χαρα μου! Αυτο κι αν ειναι νεο!

Ολα γρηγορα τα κανατε, 9η μερα συλληψη, πρωτος υπερηχος με σακο και καρδουλα πακετο, μονο εκεινο το τεστ δεν ελεγες να κανεις στην ωρα του και μας εσκασες!

Ολα καλα πια, με το καλο να το παρεις αγκαλια και να το πηγαινουμε βολτες!!

να σαι καλα κ τωρα η σειρα σου θα ερχομε θεσσαονικη κ θα βγαινουμε για βολτες με τα ζουρζουνια μας!!!

αχ αυτο το τεστ καλα ελεγες !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ τωρα περιμενω τον κυριο συναυλια να ερθει να του πω τα νεα γιατι με λεει απο το τηλεφωνω μην κοιμηθεις ερχομε!!!

σας καληνυχτο σας φιλω κ σας ευχαριστω για ολα!!!

ειστε πραγματικες φιλες!! με θα το ξαναπω

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μωρε εισαι εξω καρδια, γιαυτο σας επιασε στον υπνο το μωρακι!! Πως θα γινει να μας κολλησεις εκεινο το γαργαλητογελιο σου;

Βολτιτσες στην παραλια θα τα βγαζουμε, καμαρωτες, καμαρωτες! Αμ, τι;

Αντε, τα συχαρηκια στον καλλιτεχνη;)

Μωρε εισαι εξω καρδια, γιαυτο σας επιασε στον υπνο το μωρακι!! Πως θα γινει να μας κολλησεις εκεινο το γαργαλητογελιο σου;

Βολτιτσες στην παραλια θα τα βγαζουμε, καμαρωτες, καμαρωτες! Αμ, τι;

Αντε, τα συχαρηκια στον καλλιτεχνη;)

δεν ειναι δυσκολο το γελιο μου γελας κ μετα αρχιζεις κ χτυπιεσε !!!!

οταν θα βρεθουμε για χυμοκαφεδακι θα στο μαθω χαχαχαχ1!!

θα πηγαινουμε εγω εσυ κ η ευαγγελια κ οποια αλλη επιθυμει βολτες πανω κατω με τα καροτσια κ θα λεμε αντε βρε κοιμηθητε να πιουνε ενα καφεδακι οι μαμαδες σας!!

η σειρα σας τωρα αφου καναμε την αρχη !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ε, εναν κουβα ποπ-κορν εφτιαξα για να σε περιμενω, ακομα τρωω!:shock:

Πρεπει να την κανω ομως, γιατι αυριο στην εφημερια δε θα βλεπω ποια παιδακια ειναι μπροστα μου! Φιλαααακια! Σμουτς!

Ε, εναν κουβα ποπ-κορν εφτιαξα για να σε περιμενω, ακομα τρωω!:shock:

Πρεπει να την κανω ομως, γιατι αυριο στην εφημερια δε θα βλεπω ποια παιδακια ειναι μπροστα μου! Φιλαααακια! Σμουτς!

φιλακια κ απο μενα σε 5 λεπτα θα ειναι εδω κ ο δικος μου κ να παω για υπνο το βρωμικο το εφαγα πριν κ τωρα νανι!!!!

καλο σου βραδυ κ ονειρα γλυκα κ οπως τα θες εσυ !!

ματς μουτς!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μπράβο μπράβο μινακι!!!! Έβαλα ξυπνητήρι σε περίπτωση που με είχε πάρει ο ύπνος!!

9η μέρα!!!!! Αλλη μια αμφισβήτηση της 12ης και πέρα μέρας πρόκλησης ωορρηξιας!!

3,3 ειναι το μπεμπε μας;; Αχ το πουλάκι μου του χρόνου θα μας χεζει και θα μας κάνει ουα ουα!!!! Απο τον γιατρο εμεινες ευχαριστημένη ;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Μολις με πηρε ο δικος μου ο γιατρος.Δεν ειδε λεει κατι ανησυχητικο στον υπερηχο μαστου απλα επειδη εκανα πρωτη φορα θα κανουμε επανελεγχο σε 6 μηνες για να μπορουμε να εχουμε μετρο συγκρισης!

Ολα θα πανε καλα!

μια χαρά ευαγγελία μου..όλα καλά...!!!

λοιπον το σπορακι μου ειναι 3.3 χιλιοστα αχ μωρε ειναι μεσα στην μυτρα ο σακος του ειναι παρα πολυ καλος κ ενας ακομη σακος που ειχε για το προστατευει απο αποκοληση ειναι παρα πολυ καλος ειμαι 5 εβδομαδων κ παω στην 6 εβδομαδα το πιασαμε το σπορακι την 9 μερα γιατι βασει της χοριακης μου κ τον υπερυχο εκανα οωρρηξια απο αριστερα την 9 μερα ακριβως που εσκασε το πετυχαμε ακουσαμε την καρδουλα του ξεκινησε σημερα πριν κανα 8ωρο με ειπε να χτυπα κ σιγα σιγα θα δυναμωνη γιατι ειχε λιγους παλμους τωρα κ ειναι φυσιολογικο , μου εδωσε φιλισιν κ μαγνησιο για τον πονο στην μυτρα , καλα εννοητε οτι ρωτησα για επαφες χαχαχαχ ειπε οταν σου περασει ο πονος κανεις κανονικα μην χασω εγω χαχαχα!!!

κ θα ξανα παω στης 20 του μηνα ξανα

αυτα τα νεα μου ευχαριστω που με περιμενατεεεε

ΤΕΛΕΙΑ!!!9 μέρα καρδούλα...όλα τα καλά!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!μου έφτιαξες τη μέρα!!!!

να μας πεις για τη φώτο..να πας θεσνίκη να βρεθείς με τα κορίτσια να πας στο τζαμπο να πάρεις φωτογραφοθήκη ειδικά για τον υπέρηχο!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!Τινούλα μου σε 5 θα σας καλημερίσω κανονικά!!!

χθες δεν πολυ μπήκα..

πήγα μάθημα και μετά η ώρα 8 ξεράθηκα στον ύπνο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...