Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Βρε μαρια μου κατα καιρούς διαβάζω για τον χασιακο τα καλυτερα! Πες μου για ποιο λογο.. Δεν τον ήξερα καθόλου! Αφου σκεΦτηκα να κανω επίσκεψη.. Μιλάμε για τα καλυτερα λόγια που εχω διαβάσει για γιατρο!
εγω αρχικα ειχα ραντεβου με το Χασιακο!με εξετασε ειδε τις εξετασεις και επειδη λεει δεν εχουμε καποιο προβλημα θα μας αναλαβει ο Μουστακαριας που ειναι ειδικος σε θεματα υπογονημοτητας!

Ξερω πολλες κοπελες που πανε στο Χασιακο και ετσι παρακινηθηκα και εγω!ολες μου ελεγαν οτι αποκλειεται να παω σε αυτον και την ομαδα του και να μη μεινω εγκυος!

απο την αλλη,η κουνιαδα μου ειχε ενα ψιλοπροβληματακι στη μητρα το οποιο αν δε το διορθωνε θα εκανε αποβολες!ηταν ο πρωτος που της το βρηκε,μεχρι τοτε δε το ειχε δει κανενας!πηγε αργοτερα και σε αλλους γιατρους,τους ελεγε το προβλημα και μονο ενας ακομα το ειδε!

επισης εγω ηθελα να παω σε καποιον που δε σε κοιταει μονο σαν ''χρημα'' και σε ταραζει στις εξετασεις και στις εξωσωματικες για να πλουτισει!

Ο χασιακος δε μου πηρε καθολου λεφτα και ο μουστακαρια μονο για την σπερματεγχυση θα μου παρει ενω για την επισκεψη δεν πηρε και αυτος τιποτα!

Ο Χασιακος μου ειπε οτι θα μπορουσα να κανω και λαπαροσκοπηση αλλα δε το προτινει γιατι θα χασω μονο γυρω στις 2000 ευρω και θα φαω τζαπα ναρκωση χωρις λογο γιατι θεωρει οτι δεν θα δειξει τιποτα!αλλος στη θεση του θα επεμενε,οι 2000 ειναι πολυ μεγαλο ποσο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αρχικα ειχα ραντεβου με το Χασιακο!με εξετασε ειδε τις εξετασεις και επειδη λεει δεν εχουμε καποιο προβλημα θα μας αναλαβει ο Μουστακαριας που ειναι ειδικος σε θεματα υπογονημοτητας!

Ξερω πολλες κοπελες που πανε στο Χασιακο και ετσι παρακινηθηκα και εγω!ολες μου ελεγαν οτι αποκλειεται να παω σε αυτον και την ομαδα του και να μη μεινω εγκυος!

απο την αλλη,η κουνιαδα μου ειχε ενα ψιλοπροβληματακι στη μητρα το οποιο αν δε το διορθωνε θα εκανε αποβολες!ηταν ο πρωτος που της το βρηκε,μεχρι τοτε δε το ειχε δει κανενας!πηγε αργοτερα και σε αλλους γιατρους,τους ελεγε το προβλημα και μονο ενας ακομα το ειδε!

επισης εγω ηθελα να παω σε καποιον που δε σε κοιταει μονο σαν ''χρημα'' και σε ταραζει στις εξετασεις και στις εξωσωματικες για να πλουτισει!

Ο χασιακος δε μου πηρε καθολου λεφτα και ο μουστακαρια μονο για την σπερματεγχυση θα μου παρει ενω για την επισκεψη δεν πηρε και αυτος τιποτα!

Ο Χασιακος μου ειπε οτι θα μπορουσα να κανω και λαπαροσκοπηση αλλα δε το προτινει γιατι θα χασω μονο γυρω στις 2000 ευρω και θα φαω τζαπα ναρκωση χωρις λογο γιατι θεωρει οτι δεν θα δειξει τιποτα!αλλος στη θεση του θα επεμενε,οι 2000 ειναι πολυ μεγαλο ποσο!

Κάπου διαβασα οτι εχει έναν σούπερ υπερηχο που τα δείχνει ολα.. Αν δεν τα εχω καταφέρει μεχρι το Πάσχα θα παω! Αν κ μπορω να παω ετσι απλα για να δει τις εξετάσεις μου κ να μου πει τη γνώμη του! Σ ευχαριστω για τη βοήθεια..

κοπελαρες φευγω σιγα σιγα !!

θα μπω μολις γυρισω να σας πω τα νεα μου προς τοπαρον σας φιλωωωω!!!!

Άντε άντε με το καλο μινακι μου. Δώσε Φιλακια στο μπεμπεδακι απο τις θειες στο καφε.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Κάπου διαβασα οτι εχει έναν σούπερ υπερηχο που τα δείχνει ολα.. Αν δεν τα εχω καταφέρει μεχρι το Πάσχα θα παω! Αν κ μπορω να παω ετσι απλα για να δει τις εξετάσεις μου κ να μου πει τη γνώμη του! Σ ευχαριστω για τη βοήθεια..
δε χανεις κατι να πας αλλα να ξερεις οτι πρεπει να κλεισεις ραντεβου αρκετο καιρο πριν,το λιγοτερο διμηνο!

Διαφημίσεις

λοιπον το σπορακι μου ειναι 3.3 χιλιοστα αχ μωρε ειναι μεσα στην μυτρα ο σακος του ειναι παρα πολυ καλος κ ενας ακομη σακος που ειχε για το προστατευει απο αποκοληση ειναι παρα πολυ καλος ειμαι 5 εβδομαδων κ παω στην 6 εβδομαδα το πιασαμε το σπορακι την 9 μερα γιατι βασει της χοριακης μου κ τον υπερυχο εκανα οωρρηξια απο αριστερα την 9 μερα ακριβως που εσκασε το πετυχαμε ακουσαμε την καρδουλα του ξεκινησε σημερα πριν κανα 8ωρο με ειπε να χτυπα κ σιγα σιγα θα δυναμωνη γιατι ειχε λιγους παλμους τωρα κ ειναι φυσιολογικο , μου εδωσε φιλισιν κ μαγνησιο για τον πονο στην μυτρα , καλα εννοητε οτι ρωτησα για επαφες χαχαχαχ ειπε οταν σου περασει ο πονος κανεις κανονικα μην χασω εγω χαχαχα!!!

κ θα ξανα παω στης 20 του μηνα ξανα

αυτα τα νεα μου ευχαριστω που με περιμενατεεεε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ επισης μου πηρε υγρα κ θα τα παω αυριο στο μικροβιολογικο για εξεταση

κ καθε βραδυ βασκλορ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λοιπον το σπορακι μου ειναι 3.3 χιλιοστα αχ μωρε ειναι μεσα στην μυτρα ο σακος του ειναι παρα πολυ καλος κ ενας ακομη σακος που ειχε για το προστατευει απο αποκοληση ειναι παρα πολυ καλος ειμαι 5 εβδομαδων κ παω στην 6 εβδομαδα το πιασαμε το σπορακι την 9 μερα γιατι βασει της χοριακης μου κ τον υπερυχο εκανα οωρρηξια απο αριστερα την 9 μερα ακριβως που εσκασε το πετυχαμε ακουσαμε την καρδουλα του ξεκινησε σημερα πριν κανα 8ωρο με ειπε να χτυπα κ σιγα σιγα θα δυναμωνη γιατι ειχε λιγους παλμους τωρα κ ειναι φυσιολογικο , μου εδωσε φιλισιν κ μαγνησιο για τον πονο στην μυτρα , καλα εννοητε οτι ρωτησα για επαφες χαχαχαχ ειπε οταν σου περασει ο πονος κανεις κανονικα μην χασω εγω χαχαχα!!!

κ θα ξανα παω στης 20 του μηνα ξανα

αυτα τα νεα μου ευχαριστω που με περιμενατεεεε

Τελεια τα νεα παπακι μου μια χαρα τα παει το ευζωνακι μας!!!Να παρεις και τις βιταμινουλες σου και ολα θα ειναι τελεια...Τωρα μπορω να παω να κοιμηθω ησυχη κουτουλουσα τοση ωρα απο την αγωνια μου...

Καλο ξημερωμα κοριτσαρες τα λεμε αυριο!

Τελεια τα νεα παπακι μου μια χαρα τα παει το ευζωνακι μας!!!Να παρεις και τις βιταμινουλες σου και ολα θα ειναι τελεια...Τωρα μπορω να παω να κοιμηθω ησυχη κουτουλουσα τοση ωρα απο την αγωνια μου...

Καλο ξημερωμα κοριτσαρες τα λεμε αυριο!

Καλο βραδυ κ ευχαριστω που με περιμενες!!!

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...