Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα σας!

Ευαγγελια μουυυυ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ Κ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ! Σου ευχομαι ολοψυχα του χρονου τετοια μερα να εισαι ετοιμογεννη ή γιατι οχι να γεννας το παιδακι σου!

Παπακι μου θα δεις το σπορακι σημερα? τελειαααα! Περιμενουμε νεα μετα εεεε!

Σημερα πηγε η γυναικα του ξαδερφου μου κ εκανε την αυχενικη διαφανεια κ θα μου κανει ανιψουλααααα! Την περιμεναμε πως κ πως μιας κ εχουμε 3 παληκαρους! Θελουμε κ μια πριγκηπεσσα!

Τινακι μου πως εισαι?

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια μου πολλα γλυκα φιλακια! Σορρυ που δεν μπαινω πολυ συχνα αλλα μου χουν ερθει ολα μαζεμενα.. Κ με τη δουλεια κ με κατι προβληματα υγειας της οικογενειας μου.. Ας ελπισουμε στο τελος να πανε ολα καλα.

Κοριτσάκι μου ελπίζω να μην ειναι κάτι ανησυχητικό... Περαστικά οτι κ αν ειναι!κ συγχαρητήρια για την ξαδερφη σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κορτισια!!!

ΤΙΝΑ συγχαρητηρια!!!!με το καλο το μωρακι σου :D :D

εγω αυριο ανεβαινω Αθηνα για να αρχισουμε τους υπερηχους για τη σπερματεγχυση!

astage και εσυ αυριο δεν ξεκινας?

δεν ξερω αν θα εχω συνεχεια ιντερνετ στην Αθηνα αλλα θα προσπαθω να μπαινω να σας ενημερωνω :P

ξερει καμια ποση ωρα κρατανε οι παγοκυστες γιατι τη χρειαζομαι για να μεταφερω την preglyn.

Τωρα γύρισα απο τη δουλειά! Καλέ Παπακι κανε λιγο υπομονή.. Μισή ωριτςα ακομα!! Παντως ενα απο τα πρώτα συμπτώματα εινα να νυσταζεις απο νωρίς.. Εσυ που ήσουν νυχτοπουλι!!!

Ευαγγελία μου παρα πολυ όμορφα.. Ολα καλα θα σου πανε!(οπως λέει κ ο ρουβας..)

Τινακι μου εσυ μεθαύριο θα έχεις την πρώτη σας συνάντηση..

Μαρια v μου εσυ πως είσαι;;

Αλήθεια η νεραιδουλα που ειναι;;

η νεραιδα τετοια ωρα βλεπει ονειρα!!!

πεινασα κιολα ολα μαζι σας εχω πριξει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπερα κορτισια!!!

ΤΙΝΑ συγχαρητηρια!!!!με το καλο το μωρακι σου :D :D

εγω αυριο ανεβαινω Αθηνα για να αρχισουμε τους υπερηχους για τη σπερματεγχυση!

astage και εσυ αυριο δεν ξεκινας?

δεν ξερω αν θα εχω συνεχεια ιντερνετ στην Αθηνα αλλα θα προσπαθω να μπαινω να σας ενημερωνω :P

ξερει καμια ποση ωρα κρατανε οι παγοκυστες γιατι τη χρειαζομαι για να μεταφερω την preglyn.

Με το καλο κοριτσάκι! Απο που έρχεσαι;

Διαφημίσεις

η νεραιδα τετοια ωρα βλεπει ονειρα!!!

πεινασα κιολα ολα μαζι σας εχω πριξει

Πρεπει να αφησω κι εγω το πλεξιμο να φαω και να παρω αντιβιωση καλα που μου το θυμισες!

Με το καλο κοριτσάκι! Απο που έρχεσαι;
σε ευχαριστω!!!θα ανεβω απο πατρα (μενω πολυ κοντα) αλλα πικρα αυριο!ουτε ταξι λενε δε θα εχουν,ευτυχως θα ερθει να με παρει η αδερφη μου με το αγορι της

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω!!!θα ανεβω απο πατρα (μενω πολυ κοντα) αλλα πικρα αυριο!ουτε ταξι λενε δε θα εχουν,ευτυχως θα ερθει να με παρει η αδερφη μου με το αγορι της

Αυριο θα γινεται ένας μικρός πανικός... Επειδη κ εγω μένω Αθήνα! Σε πιο γιατρο πας;

με το καλο κοπελια !!! κ καλο κουραγιο στην Αθηνα

Βρώμικο;;Μμμμμ ποσο μ αρέσει!!

εμενα να δεις κ το λιγουρευομαι μμμμ

Για το 2...;)

πρωτα ο Θεος να ερθει με το καλο το πρωτο κ ναι για το 2 .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αυριο θα γινεται ένας μικρός πανικός... Επειδη κ εγω μένω Αθήνα! Σε πιο γιατρο πας;
στο Μουστακαρια,ειναι συνεργατης του Χασιακου.
με το καλο κοπελια !!! κ καλο κουραγιο στην Αθηνα

εμενα να δεις κ το λιγουρευομαι μμμμ

πρωτα ο Θεος να ερθει με το καλο το πρωτο κ ναι για το 2 .

σε ευχαριστω!!!!!

Βρε μαρια μου κατα καιρούς διαβάζω για τον χασιακο τα καλυτερα! Πες μου για ποιο λογο.. Δεν τον ήξερα καθόλου! Αφου σκεΦτηκα να κανω επίσκεψη.. Μιλάμε για τα καλυτερα λόγια που εχω διαβάσει για γιατρο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...