Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μολις με πηρε ο δικος μου ο γιατρος.Δεν ειδε λεει κατι ανησυχητικο στον υπερηχο μαστου απλα επειδη εκανα πρωτη φορα θα κανουμε επανελεγχο σε 6 μηνες για να μπορουμε να εχουμε μετρο συγκρισης!

Ολα θα πανε καλα!

οοοοο τελεια νεα λατρεια!!!! παντα ευχαριστα να ακους απο εδω κ περα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μίνα με το καλό να δεις το μωράκι σου!!! Η πρώτη του φωτογράφιση!!! Τέλεια!! Θα περιμένουμε νέα!

Evangeliapan μου, μια χαρά και τα δικά σου νέα! Από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να ακούμε!!!

Τίνα εσύ σε δύο μερούλες θα έχεις φωτογράφιση, τέλεια!

Sissy2012 σαν να σε βλέπω με την ιατρική ποδιά!!! Νομίζω το έχεις!!!

lolita την Πέμπτη που θα δω ακριβώς τι φάρμακα θα πάρω θα σου στείλω πμ αναλυτικά!

Stardustmg ελπίζω να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται το οικογενειακό θέμα υγείας, περαστικά σας.

Φιλιά και στις υπόλοιπες, νεραϊδούλα που είσαι σήμερα?

HvAnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μίνα με το καλό να δεις το μωράκι σου!!! Η πρώτη του φωτογράφιση!!! Τέλεια!! Θα περιμένουμε νέα!

Evangeliapan μου, μια χαρά και τα δικά σου νέα! Από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να ακούμε!!!

Τίνα εσύ σε δύο μερούλες θα έχεις φωτογράφιση, τέλεια!

Sissy2012 σαν να σε βλέπω με την ιατρική ποδιά!!! Νομίζω το έχεις!!!

lolita την Πέμπτη που θα δω ακριβώς τι φάρμακα θα πάρω θα σου στείλω πμ αναλυτικά!

Stardustmg ελπίζω να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται το οικογενειακό θέμα υγείας, περαστικά σας.

Φιλιά και στις υπόλοιπες, νεραϊδούλα που είσαι σήμερα?

ευχαριστω να σαι καλα, νυσταξα κιολας με βλεπω να με παιρνει ο υπνος ,

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλε ε πλακα εχει ο γιατρος με πηρε τηλ η γραμματεας του κ με λεει εχουμε ενα μισαωρο καθηστερηση ελατε 11 η ωρα θα τρελαθουμε μου φαινετε

Θα συνεννοηθηκε με τον αντρα σου φαινεται για να προλαβει να γυρισει απο την συναυλια να πατε μαζι για να μην του γκρινιαζεις :D

Θα συνεννοηθηκε με τον αντρα σου φαινεται για να προλαβει να γυρισει απο την συναυλια να πατε μαζι για να μην του γκρινιαζεις :D

μπα δεν θα εχει γυρισει μεχρι εκεινη την ωρα καλα την γκρινια δεν την γλιτωνει τωρα ειδικα που δεν μπορει ναμε πει κ τιποτα χιχιχιχι

μεταμεσονύκτιο το ραντεβου τελικά? να δεις που θα έχει γυρίσει και ο αντρούλης σου μεχρι τότε αλλά να μην τον πάρεις μαζί σου,να σκάσει απο τη ζήλια....

να ρε συ μεταμεσονυκτιο οπως το ειπες , βρε ουτε την φωτο δεν θα τον δειξω εκτος κ αν ταξει τιποτα οκ θα συμβιβαστο χιχιχι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Α, ξενυχτικο το βλεπω το μωρο σας! Μηπως κι αυτο ετοιμαζεται για συναυλιες απο τωρα; Να φερω και ουισκοφιστικια πες στο γιατρο, να το γλεντησουμε ωρα που ειναι...

Α, ξενυχτικο το βλεπω το μωρο σας! Μηπως κι αυτο ετοιμαζεται για συναυλιες απο τωρα; Να φερω και ουισκοφιστικια πες στο γιατρο, να το γλεντησουμε ωρα που ειναι...

λες να μοιασει τον πατερα του? να τους εχω εδω μεσα κ να ακουμε χεβι μεταλ :evil::evil::evil: ετσι θα γινω .

φερε οτι θες ολα καλοδεχουμενα ειναι !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

θα σπας όμως τα νευρα της απο κάτω και θα πάρεις την εκδίκηση σου χαχα, μετα εσενα θα κυνηγανε!!

σωστα δεν το σκεφτηκα αυτο . κοριτσια νυσταξα με το ζορι καθομαι αλλα κ το ραντεβου να μην ειχα θα πρεπει να περιμενω τον κυριο να γυρισει .

τι καψονι ειναι αυτο!!??

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τωρα γύρισα απο τη δουλειά! Καλέ Παπακι κανε λιγο υπομονή.. Μισή ωριτςα ακομα!! Παντως ενα απο τα πρώτα συμπτώματα εινα να νυσταζεις απο νωρίς.. Εσυ που ήσουν νυχτοπουλι!!!

Ευαγγελία μου παρα πολυ όμορφα.. Ολα καλα θα σου πανε!(οπως λέει κ ο ρουβας..)

Τινακι μου εσυ μεθαύριο θα έχεις την πρώτη σας συνάντηση..

Μαρια v μου εσυ πως είσαι;;

Αλήθεια η νεραιδουλα που ειναι;;

μα 11 η ωρα στο γιατρό? πρώτη φορά το ακούω... και τι ώρα θα τελειωσεις? στις 1? κοίτα μην κοιμηθείς μόνο και χάσεις το ραντεβού

κιομως μην σε φαινετε περιεργο το πρωι ηθελε να μα κλεισει 12 το βραδυ τρελαθηκα οταν το ακουσα ΤΙΙΙ 12 Η ΩΡΑ ? γιαυτο σας λεω μην με περιμενετε να γυρισω να σας πω τα νεα, θαμπω να τα γραψω αλλα θα τα δειτε αυριο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...