Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετοιμη ειμαι μην με ξεσηκωνεις ;)

σκεψου το παντως η προταση ειναι ανοιχτη κ εισαι καλοδεχουμενη παω για νανι για καμια ωριτσα κ ερχομε μετα ;);) σκεψου τοοοοοο θα παμε ναδουμε το σπορακι :D:D:D

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σκεψου το παντως η προταση ειναι ανοιχτη κ εισαι καλοδεχουμενη παω για νανι για καμια ωριτσα κ ερχομε μετα ;);) σκεψου τοοοοοο θα παμε ναδουμε το σπορακι :D:D:D

Πηγαινε να ξεκουραστεις αγαπη εγω εχω κατι πλεκτα να τελειωσω τα περιμενουν κανα μηνα τωρα :D εχω τεμπελιασει πολυ

Καλησπερα κουκλιτσες!

Τεμπελια εγω σημερα. Ειχαμε εκλογες, βγηκαμε και για καφεδακι με τις συναδελφισσες, μια χαρα!

sissy μου, λιγη προσοχη με τα βοτανια! Το agnus cactus εχει κανει σε πολλες καλο και σε αλλες ζημια! Μπορει να φερει επισπευση της περιοδου. Εγω το ειχα παρει μονη μου σε χαπια (εξυπναδες οπως παντα) κι ενω ειχα μια σουπερ διπλη ωορηξια, το ενδομητριο ωριμασε πολυ γρηγοροτερα και οι όποιες πιθανοτητες για εμφυτευση πηγαν περιπατο! Φυσικα μου ηρθε και η περιοδος πολυ νωρυτερα! Μαλλον ειναι περισσοτερο για κοπελες με πολυ μεγαλους κυκλους, που θελουν να μικρυνουν τον κυκλο τους και να βλεπουν περιοδο σε συχνοτερα διαστηματα! Ο βασιλικος πολτος παλι, θεωρειται οτι κανει καλο τοσο στο σπερμα οσο και στα ωαρια (βλεπε βασιλισσα μελισσα), οποτε δε χανεις και τιποτα να τον παρεις!

minaki, μεγεια το ονομα! Αντε, γιατι το προηγουμενο μου ΄πεφτε κομματακι μεγαλο! Τα πονακια δικαιολογουνται απο τις αλλαγες στη μητρα, ρωτα ομως μηπως πρεπει να παρεις συμπληρωμα με μαγνησιο, που χαλαρωνει τις συσπασεις της μητρας. Με το καλο να το δεις το σπορακι σημερα, περιμενουμε εντυπωσεις! Τωρα, για τον καλο σου, εγω θα τον ειχα δαγκωσει:evil:, αλλα τελος παντων, τη δουλεια που ηταν να κανει την εκανε:D, οποτε ας το ριξει εξω, οσο ακομα τον παιρνει! Αυτος χανει και το ξερει...;)

tinker, προσοχη με τις πλυσεις, μην κανουμε ζημια! Το περιβαλλον του κολπου ειναι σχεδον ολες τις μερες οξινο, για να σκοτωνει εισβολεις και μικροβια. Μονο τις μερες της ωορηξιας γινεται αλκαλικο για να βοηθησει τα σπερματοζωαρια! Επομενως πλυσεις με σοδα (αλκαλικη) μονο τις μερες πριν και κατα την ωορηξια για να το βελτιωσουμε λιγο παραπανω! Τις αλλες μερες δε θελουμε να χαλασουμε την οξινη αμυνα! Για τις αλλες μερες μονο πλυσεις με γιαουρτι, που και που, για σκοτωνονται οι μυκητες και να ενισχυεται η αμυνα!

Evangeliapan, χαιρομαι που υποχωρησαν τα πονακια, τρωγε και λιγο γιαουρτακι, μην βρουν εδαφος οι μυκητες! Τα αποτελεσματα σου, μου ακουγονται στα συνηθη φυσιολογικα ευρηματα, δε χρειαζεται να ανησυχησεις για κατι. Την Τεταρτη θα παω κι εγω για υπερηχο μαστων, θα εχουμε να συγκρινουμε! Α, κι ευχαριστω για τη συμβουλη για τον χυμο και τη γυρη! Τωρα μπορω κι εγω και την πινω καθημερινα σαν φραπεδογυροχυμο! Ετσι μαλιστα, καταπινεται!

astage, ζουμερα και καρπερα σουπερωαρια σου ευχομαι!! Να σε κανουν μανουλα σε λιγο!!!

Παω να ριξω εναν υπνακο και σας ξαναρχομαι!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα σας!

Ευαγγελια μουυυυ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ Κ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ! Σου ευχομαι ολοψυχα του χρονου τετοια μερα να εισαι ετοιμογεννη ή γιατι οχι να γεννας το παιδακι σου!

Παπακι μου θα δεις το σπορακι σημερα? τελειαααα! Περιμενουμε νεα μετα εεεε!

Σημερα πηγε η γυναικα του ξαδερφου μου κ εκανε την αυχενικη διαφανεια κ θα μου κανει ανιψουλααααα! Την περιμεναμε πως κ πως μιας κ εχουμε 3 παληκαρους! Θελουμε κ μια πριγκηπεσσα!

Τινακι μου πως εισαι?

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια μου πολλα γλυκα φιλακια! Σορρυ που δεν μπαινω πολυ συχνα αλλα μου χουν ερθει ολα μαζεμενα.. Κ με τη δουλεια κ με κατι προβληματα υγειας της οικογενειας μου.. Ας ελπισουμε στο τελος να πανε ολα καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Ηρθα κ εγω τελικα δεν κοιμηθηκαμε μας εσπασε τα νευρα ενα κουνουπι κ δεν μας αφησε να κοιμηθουμε.

γεωργια κ εγω θελω να τον δαγκωσω αλλα κρατιεμε ακομα ας ελπισω με τον φιλο του που θα παει να βαρεθει κ να μην πανε μακαρι μακαρι!!!

αυτος χανει .

εχω ραντεβου 10:30 θα γυρισω καλες 11 κ κατι κ αν αλλα οτι ωρα κ να ερθω θα μπω να σας τα γραψω εξαλου μονη μου θα ειμαι σπιτι θα περιμενω να γυρισει ο δικος μου αλλιως δεν κοιμαμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πω πω μιλαμε τα χω παρει στο κρανιο τελικα την κοπανησε εφυγε δεν πανα ειχα κατεβασμενα μουτρα κ εχω θυμωσει αυτος εκει μην χασει τον παπαρα τον στηβ βαις πως τον ειπε θα μου το πληρωσει παντως τρελη εχω γινει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

georgia μου χαιρομαι που βοηθησα με την γυρη κι εγω με τον χυμο σωθηκα αλλιως ηταν μαρτυριο αυτο το πραγμα μεχρι να κατεβει στον οισοφαγο :D

Εστειλα τα αποτελεσματα με φαξ στον γιατρο αλλα δεν με πηρε πισω οποτε δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο...Ελπιζω να εχεις κι εσυ καλα αποτελεσματα!

Stardustmg σε ευχαριστω πολυ πολυ κι ευχομαι συντομα να ερθει και το δικο σου το νινακι...Περαστικα να ειναι ολα τα προβληματα κι εμεις ειμαστε εδω!!!

Παπακι μου εγω θα περιμενω εδω μεχρι να γυρισεις απο τον γιατρο !!!

georgia μου χαιρομαι που βοηθησα με την γυρη κι εγω με τον χυμο σωθηκα αλλιως ηταν μαρτυριο αυτο το πραγμα μεχρι να κατεβει στον οισοφαγο :D

Εστειλα τα αποτελεσματα με φαξ στον γιατρο αλλα δεν με πηρε πισω οποτε δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο...Ελπιζω να εχεις κι εσυ καλα αποτελεσματα!

Stardustmg σε ευχαριστω πολυ πολυ κι ευχομαι συντομα να ερθει και το δικο σου το νινακι...Περαστικα να ειναι ολα τα προβληματα κι εμεις ειμαστε εδω!!!

Παπακι μου εγω θα περιμενω εδω μεχρι να γυρισεις απο τον γιατρο !!!

τελικα θα παω με την μανα μου στον γιατρο φυσικα θα κατσει εξω δεν θα μπει μεσα μαζι μου γιατι αμα με ρωτηση ο γιατρος ιστορικο τι εχω κανει μεχρι τωρα ε δενθελω να μαθει αλλα δεν θα καταλαβει κιολος κ βαριεμε της εξηγησεις , αχ ρε το ατιμο παντοφλα που θα φαει αχ αχ!!

λατρεια εσυ ολα καλα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τελικα θα παω με την μανα μου στον γιατρο φυσικα θα κατσει εξω δεν θα μπει μεσα μαζι μου γιατι αμα με ρωτηση ο γιατρος ιστορικο τι εχω κανει μεχρι τωρα ε δενθελω να μαθει αλλα δεν θα καταλαβει κιολος κ βαριεμε της εξηγησεις , αχ ρε το ατιμο παντοφλα που θα φαει αχ αχ!!

λατρεια εσυ ολα καλα?

Ναι αγαπη ολα μια χαρα δοξα το Θεο προσπαθω να τελειωσω και το πλεκτο μου...

Εδω θα ειμαι δεν θα κλεισω μεχρι να γυρισεις να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο!

Ναι αγαπη ολα μια χαρα δοξα το Θεο προσπαθω να τελειωσω και το πλεκτο μου...

Εδω θα ειμαι δεν θα κλεισω μεχρι να γυρισεις να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο!

ευχαριστω ρε φιλεναδα!!! θα σας πω εννοητε!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...