Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μπράβο παπάκι, θα δεις το μωράκι σου νωρίτερα!!!!

άντρες....τί να πείς? αυτός θα χάσει,θα του το περιγράφεις μετά και θα μετράει τις μέρες μεχρι να ξαναπάτε στο γιατρό

βρε θα τον σκασω ουτε περιγραφη δεν θα τον κανω ουτε τι με ειπε ο γιατρος θα του πω ετσι να βαλει μυαλο ακου εκει!! πες εσυ τι θες να κανω το μαιμουνι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα τον εκανες!!!

εγω θα παω να μου φυγει κ το ανχος κ εκεινος ας μην ερθει οπως ειπες αυτος θα χασει !!

δεν ξερω καπου στο μυλο θα παει μεταλ νομιζω θα παει να ακουσει .

Α!!!άγρια πράγματα για μένα η μεταλ αλλα άστον να ακουσει την μεταλ του γιατί μετά τα ζουζουνια και το ήταν ένα μικρό καράβι θα πανε σύννεφο!!Εσύ μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι όλα θα είναι σούπερ!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Α!!!άγρια πράγματα για μένα η μεταλ αλλα άστον να ακουσει την μεταλ του γιατί μετά τα ζουζουνια και το ήταν ένα μικρό καράβι θα πανε σύννεφο!!Εσύ μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι όλα θα είναι σούπερ!!!!

τωρα ειμαι ποιο καλα γιατι ειναι ωρες τωρα δεν ειναι μερες χιχιχιχ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

tinker οι πλυσεις σε βοηθουν γενικα!!!!! ειτε εχεις επαφη ειτε οχι, ειτε θελεις να κανεις παιδακι ειτε οχι....

μινακι μου αντε με το καλο να ακουσεις το μπεμπακι σημερα....πραγματικά μακαρι να μεναμε πιο κοντα να πηγαιναμε μαζι!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tinker οι πλυσεις σε βοηθουν γενικα!!!!! ειτε εχεις επαφη ειτε οχι, ειτε θελεις να κανεις παιδακι ειτε οχι....

μινακι μου αντε με το καλο να ακουσεις το μπεμπακι σημερα....πραγματικά μακαρι να μεναμε πιο κοντα να πηγαιναμε μαζι!!!!!!

αχ τι καλα!!!! να πηγαιναμε παρεα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα, τι καλημέρα δηλαδή καλησπέρα κι από εμένα!

Εvangelia ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Mina - παπακι με γεια το ονοματάκι σου! Άντε θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τα νέα από το μπεμπάκι σου το βράδυ!!! Όλα καλά θα πάνε και είμαι σίγουρη ότι θα συγκινηθείς πολύ!!!

Τινα μου εσύ λίγη ακόμη υπομονή μέχρι την Τετάρτη...

Τινκ μου ξεκίνα τις πλύσεις σου αλλά μην τρελαίνεσαι...Επαφή θέλουμε να έχεις με τον αντρούλη σου, μη το ξεχνάμε αυτό!!! Το βασικότερο!!!

Μαρία ν και stardust πιστέψτε με κι εγώ στην ίδια κατάσταση με εσάς είμαι! Αρκετά αγχωμένη, πότε αισόδοξη, πότε απαισιόδοξη ότι ίσως να μην έχουμε επιτυχία αλλά από την άλλη όταν με παίρνει από κάτω προσπαθώ να σκέφτομαι ότι τα κατάφεραν κοπέλες που είχαν προβλήματα υγείας και ήταν δύσκολες υποθέσεις, δεν θα τα καταφέρουμε εμείς που είμαστε καλά??? Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και ξέρω ότι έχει επιτυχίες, τώρα πλέον ελπίζουμε για το καλύτερο... Σίγουρα και η διαδικασία με τα φάρμακα είναι αρκετά επίπονη και περίπλοκη, όμως θα τα καταφέρουμε!!! Εσείς που θα την κάνετε την εξωσωματική? Ποιός είναι ο γιατρός σας? Αν δεν θέλετε να γραφτεί δημόσια, στείλτε πμ!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια, πολλά φιλιά!

Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ και επισης ανταποδιδω την ευχουλα για το μωρακι 1000+ :P

ελα παρε λεωφοριο κ ελα να παμε παρεα μετα θα κοιμηθεις σε μενα θα πιουμε κ καδεφακι το πρωι

Αν ηταν πιο νωρις θα ερχομουν και θα εφευγα δεν θα εμενα θα με κοιτουσε με μισο ματι μετα ο αντρουλης σου :tongue:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...