Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευαγγελία μου με το νέο έτος συνεχίζεις τις προσπάθειες δηλαδή,αυτή θα είναι η χρονία σου κοριτσάκι μου, τα άλλα για το στήθος δεν τα κατάλαβα, μόλις μιλήσεις με το γιατρό πές μας αν και δεν θα είναι κάτι ανησυχητικο φαντάζομαι,

εγώ περιμένω μαζί με το παπάκι να έρθει η τετάρτη

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευαγγελία μου χρόνια πολλα!!!!! Να είσαι καλα κοριτσάκι μου, ολα να σου πηγαίνουν ΚΑΤ ευχήν και εύχομαι ου χρόνου τέτοια μέρα να κρατάς αγκαλιτσα το μπεμπακι σου!!!!!

Υπομονη με τα πονακια, σε λίγο καιρο ούτε που θα τα θυμάσαι γλυκό μου!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ευαγγελία μου χρόνια πολλα!!!!! Να είσαι καλα κοριτσάκι μου, ολα να σου πηγαίνουν ΚΑΤ ευχήν και εύχομαι ου χρόνου τέτοια μέρα να κρατάς αγκαλιτσα το μπεμπακι σου!!!!!

Υπομονη με τα πονακια, σε λίγο καιρο ούτε που θα τα θυμάσαι γλυκό μου!!!!!!

Ευχαριστω Κατερινακι μου ολα θα πανε καλα για ολες μας...Ειμαι πολυ καλυτερα σημερα μαλλον ξεκινουσε ωορρηξια χθες γιαυτο πεθανα στον πονο.

Tina μου θα ειναι η χρονια ολονων μας κι ευτυχως εσυ και το παπακι μας πηρατε σειρα νωρις νωρις :P Θα σας πω αν εχω νεα!

Σημερα έχουμε γενέθλια της ευαγγελιας, την βάφτιση της Μαρίας παπακι σε μινα παπακι!!! Περιμένουμε μπομπονιερα και γλυκάκι απο την βάφτιση.

Τινκερ μου δεν παθαινεις κάτι με τις κολπικες πλυσεις!!! Χαμόμηλι, σοδα και γιαούρτι ειναι φυσικα προϊόντα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Σημερα έχουμε γενέθλια της ευαγγελιας, την βάφτιση της Μαρίας παπακι σε μινα παπακι!!! Περιμένουμε μπομπονιερα και γλυκάκι απο την βάφτιση.

Τινκερ μου δεν παθαινεις κάτι με τις κολπικες πλυσεις!!! Χαμόμηλι, σοδα και γιαούρτι ειναι φυσικα προϊόντα.

Κερναω γλυκακι εννοειται!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια και απο μενα,

Κατ'αρχην Ευαγγελια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να εισαι παντα γερη και δυνατη και με το νεο ετος να υποδεχτεις τα καλυτερα!!!Αφου περασανε και τα πονακια να δεις που μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εισαι περδικι και θα τα εχεις ξεχασει ολα.Σιγουρα και τα αποτελεσματα απο την εξεταση σου θα ειναι σουπερ οποτε δεν μας σταματαει κανεις!!!

Παπακι με γεια το ονομα αν και εγω νομιζω πως το παπακι σου κολλησε και μας κολλησε οποτε....

Αντε να πατε μαζι με την Τινα στον γιατρο να ηρεμησετε και οσο για τα πονακια ή πονους καμια φορα θα τα εχετε συχνα πυκνα γιατι αλλαζει το σωμα και η μητρα!

Αχ θυμαμαι μια φορα (τι μια φορα συνεχεια μετα τον 7ο) με επιανε ενας πονος-χτυπημα για κανα 15' την φορα και ειχα χεστει πανω μου ελεγα τι ειναι αυτο και γιατι δεν σταματει και τελικα ητα λοξυγγας που ειχε το μικρο μεσα!!!Αφου ειχα παρει εντρομη τον γιατρο μου και του ειχα πει το μωρο με χτυπαει συνεχεια δεν ξερω τι να κανω και η απαντηση φυσικα "Ε ανοιξε του!!"χαχα

Εγω αυριο περιμενω πως και πως να παω να δω ποσα αυγα εχω παραγει και μακαρι να ειναι μεγαλα και δικροκα!!!

Τινκ αντε καλη αρχη με τις πλυσεις!!!!

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια!

bKtop2.png8BRwp3.png

δλδ να τα κάνω μέρα παρα μέρα..όλο το μήνα???

θα αρχίσω τώρα για αρχή και μετά τις γόνιμες βλέπουμε...:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χα σας την εσκασα ομως χιχιχιχι γιατι θα παω σημερα 10:30 στον γιατρο χιχιχι!! περιτο να σας πω οτι θα παω μονη μου γιατι το γαιδουρακι ο νατρας μου θα παει σε μια συναυλια στην θεσσαλονικη κ με λεει πες εσυ τι να κανω αν με πεις οχι δενθα παω χμ να παρω εγω την ευθυνη γιατι αυτος δεν μπορει να αποφασιση να μην ερθει θα παω να δω μονη μου το σπορακι μας κ του λεω μην ερχεσε να δεις το παιδι σου θα παω μονη μου κ λεει φερε μια φωτογραφια αχαχαχαχαχ θα θελες του λεω δεν θα δεις τιποτα εσυ

αχ να μην σας εχω κοντα να πηγαιναμε παρεα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα,

Κατ'αρχην Ευαγγελια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να εισαι παντα γερη και δυνατη και με το νεο ετος να υποδεχτεις τα καλυτερα!!!Αφου περασανε και τα πονακια να δεις που μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εισαι περδικι και θα τα εχεις ξεχασει ολα.Σιγουρα και τα αποτελεσματα απο την εξεταση σου θα ειναι σουπερ οποτε δεν μας σταματαει κανεις!!!

Παπακι με γεια το ονομα αν και εγω νομιζω πως το παπακι σου κολλησε και μας κολλησε οποτε....

Αντε να πατε μαζι με την Τινα στον γιατρο να ηρεμησετε και οσο για τα πονακια ή πονους καμια φορα θα τα εχετε συχνα πυκνα γιατι αλλαζει το σωμα και η μητρα!

Αχ θυμαμαι μια φορα (τι μια φορα συνεχεια μετα τον 7ο) με επιανε ενας πονος-χτυπημα για κανα 15' την φορα και ειχα χεστει πανω μου ελεγα τι ειναι αυτο και γιατι δεν σταματει και τελικα ητα λοξυγγας που ειχε το μικρο μεσα!!!Αφου ειχα παρει εντρομη τον γιατρο μου και του ειχα πει το μωρο με χτυπαει συνεχεια δεν ξερω τι να κανω και η απαντηση φυσικα "Ε ανοιξε του!!"χαχα

Εγω αυριο περιμενω πως και πως να παω να δω ποσα αυγα εχω παραγει και μακαρι να ειναι μεγαλα και δικροκα!!!

Τινκ αντε καλη αρχη με τις πλυσεις!!!!

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για τις γλυκες ευχες και ανταποδιδω αυριο να δεις τα πιο μεγαλα και γονιμα αυγουλακια ...Η φιλη μου που ειναι εγκυος μου λεει πως οποτε τρωει γλυκο το νινι τρελλαινεται απο την χαρα και κλωτσαει :P Ολα θα πανε κατευχην!

Κοριτσάκια μου καλημέρα, τι καλημέρα δηλαδή καλησπέρα κι από εμένα!

Εvangelia ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Mina - παπακι με γεια το ονοματάκι σου! Άντε θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τα νέα από το μπεμπάκι σου το βράδυ!!! Όλα καλά θα πάνε και είμαι σίγουρη ότι θα συγκινηθείς πολύ!!!

Τινα μου εσύ λίγη ακόμη υπομονή μέχρι την Τετάρτη...

Τινκ μου ξεκίνα τις πλύσεις σου αλλά μην τρελαίνεσαι...Επαφή θέλουμε να έχεις με τον αντρούλη σου, μη το ξεχνάμε αυτό!!! Το βασικότερο!!!

Μαρία ν και stardust πιστέψτε με κι εγώ στην ίδια κατάσταση με εσάς είμαι! Αρκετά αγχωμένη, πότε αισόδοξη, πότε απαισιόδοξη ότι ίσως να μην έχουμε επιτυχία αλλά από την άλλη όταν με παίρνει από κάτω προσπαθώ να σκέφτομαι ότι τα κατάφεραν κοπέλες που είχαν προβλήματα υγείας και ήταν δύσκολες υποθέσεις, δεν θα τα καταφέρουμε εμείς που είμαστε καλά??? Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και ξέρω ότι έχει επιτυχίες, τώρα πλέον ελπίζουμε για το καλύτερο... Σίγουρα και η διαδικασία με τα φάρμακα είναι αρκετά επίπονη και περίπλοκη, όμως θα τα καταφέρουμε!!! Εσείς που θα την κάνετε την εξωσωματική? Ποιός είναι ο γιατρός σας? Αν δεν θέλετε να γραφτεί δημόσια, στείλτε πμ!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια, πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

παπάκι άντε με το καλό να την δεις και να την καμαρωσεις την βούλα σου!!!

Αλήθεια σε ποια συναυλία θα πάει ο άντρας σου;;

Ασ'τον αυτος θα χάσει!!!Οι άντρες πάντα αργούν να το συνειδητοποιήσουν ότι θα γίνουν μπαμπάδες.Και να φανταστείς ότι ο δικος μου έγινε μπαμπάς στα 24 του!!!(του ρίχνω 5 χρόνια χιχιχι)το χτύπησα το τέκνο όπως θα πείτε..

bKtop2.png8BRwp3.png

χα σας την εσκασα ομως χιχιχιχι γιατι θα παω σημερα 10:30 στον γιατρο χιχιχι!! περιτο να σας πω οτι θα παω μονη μου γιατι το γαιδουρακι ο νατρας μου θα παει σε μια συναυλια στην θεσσαλονικη κ με λεει πες εσυ τι να κανω αν με πεις οχι δενθα παω χμ να παρω εγω την ευθυνη γιατι αυτος δεν μπορει να αποφασιση να μην ερθει θα παω να δω μονη μου το σπορακι μας κ του λεω μην ερχεσε να δεις το παιδι σου θα παω μονη μου κ λεει φερε μια φωτογραφια αχαχαχαχαχ θα θελες του λεω δεν θα δεις τιποτα εσυ

αχ να μην σας εχω κοντα να πηγαιναμε παρεα

Βραδινή συνάντηση με το νινακι σου!!

Ασ'τον αυτος θα χάσει!!!Οι άντρες πάντα αργούν να το συνειδητοποιήσουν ότι θα γίνουν μπαμπάδες.Και να φανταστείς ότι ο δικος μου έγινε μπαμπάς στα 24 του!!!(του ρίχνω 5 χρόνια χιχιχι)το χτύπησα το τέκνο όπως θα πείτε..

Καλα έκανες...;)

καλα τον εκανες!!!

εγω θα παω να μου φυγει κ το ανχος κ εκεινος ας μην ερθει οπως ειπες αυτος θα χασει !!

δεν ξερω καπου στο μυλο θα παει μεταλ νομιζω θα παει να ακουσει .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μπράβο παπάκι, θα δεις το μωράκι σου νωρίτερα!!!!

άντρες....τί να πείς? αυτός θα χάσει,θα του το περιγράφεις μετά και θα μετράει τις μέρες μεχρι να ξαναπάτε στο γιατρό

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...