Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

με γεια το όνομα...!!!!

ευχαριστωω!!!

τι κανεις εσυ κοριτσι?

αυτο με της πλυσεις για μενα καλα ειναι να το κανεις μονο στης επαφες δεν ξερω εαν επηρεαζει την εγκυμοσυνη αλλα εγω θα φοβομουν να το κανω κ γιαυτο δεν το συνεχισα της εκανα μονο οταν ειχαμε επαφες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστωω!!!

τι κανεις εσυ κοριτσι?

αυτο με της πλυσεις για μενα καλα ειναι να το κανεις μονο στης επαφες δεν ξερω εαν επηρεαζει την εγκυμοσυνη αλλα εγω θα φοβομουν να το κανω κ γιαυτο δεν το συνεχισα της εκανα μονο οταν ειχαμε επαφες

θα πέφτουν οι ερωτήσεις βουνό σου το λέω..

εγώ είπα αυτό το μήνα..μόλις καθαρίσω μέχρι να μου έρθει..που να μην πατήσει...της τα έχω μαζεμένα...μέρα παρά μέρα...θα πάω φυσικά και στο γιατρό για να το μετρώ..και μόλις είναι 1.8 κάθε μέρα..

θα έχουμε και τις 2 μερούλες σίγουρης αποχής που θα λείπει ο αντρούλης μου..

μέχρι πότε να κάνω τις πλύσεις???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γιατί δεν το έκανες papaki που σου αρέσει?

δινεις 3 ονοματα κ αναλλογα σου το αλλαζουν με ποια σειρα ζητησες τα ονοματα γιαυτο.

θα πέφτουν οι ερωτήσεις βουνό σου το λέω..

εγώ είπα αυτό το μήνα..μόλις καθαρίσω μέχρι να μου έρθει..που να μην πατήσει...της τα έχω μαζεμένα...μέρα παρά μέρα...θα πάω φυσικά και στο γιατρό για να το μετρώ..και μόλις είναι 1.8 κάθε μέρα..

θα έχουμε και τις 2 μερούλες σίγουρης αποχής που θα λείπει ο αντρούλης μου..

μέχρι πότε να κάνω τις πλύσεις???

καθε φορα πριν την επαφη κ μετα βουρ στο κρεββατι δεν θα κανεις σεξ κ μετα της γονιμες εκει δεν χρειαζονται οι πλυσεις να μην το παρα αποστηροσουμε , βρε ρωτα οσο θες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

δινεις 3 ονοματα κ αναλλογα σου το αλλαζουν με ποια σειρα ζητησες τα ονοματα γιαυτο.

καθε φορα πριν την επαφη κ μετα βουρ στο κρεββατι δεν θα κανεις σεξ κ μετα της γονιμες εκει δεν χρειαζονται οι πλυσεις να μην το παρα αποστηροσουμε , βρε ρωτα οσο θες

οκ..άρα 2-3 μέρες μετά την ωορρηξία και να σταματήσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

οκ..άρα 2-3 μέρες μετά την ωορρηξία και να σταματήσω...

ακριβως!!!

πηρα τωρα τηλ τον γιατρο για να αλλαξω το ραντεβου να παω ποιο νωρις σημερα η αυριο κ ειναι οχι φουλ κλεισμενος ουτε ανασα δεν παιρνεις , ειχα πονο χθες το βραδυ τωρα μπορει να ειναι γιατι εχει αλλαξει ο οργανισμος μου σε καποιο θεμα νοιωθω λες κ ειμαι κρυωμενη τι να πω θα σκασω μεχρι να ερθει η τεταρτη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ελα βρε παπάκι μου ξέρουμε εμείς απο αναμονή, στις 2 μέρες θα κολλήσουμε?

δεν με ανυσηχη η αναμονη απλα ειχα πολυ πονο χθες διπλωθηκα κ οσο να ναι φοβασαι οταν εισαι κ στην αρχη κ πρωταρα να σε παει . μπορει να κρυωσα κιολας γιατι χθες καθησα στο μπαλκονι με μια φιλη μου γιατι καπνιζει αυτοι κ δεν ξερει τιποτα για μενα κ ισως την αρπαξα απο εκει η χαζη

αντε να δουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ακριβως!!!

πηρα τωρα τηλ τον γιατρο για να αλλαξω το ραντεβου να παω ποιο νωρις σημερα η αυριο κ ειναι οχι φουλ κλεισμενος ουτε ανασα δεν παιρνεις , ειχα πονο χθες το βραδυ τωρα μπορει να ειναι γιατι εχει αλλαξει ο οργανισμος μου σε καποιο θεμα νοιωθω λες κ ειμαι κρυωμενη τι να πω θα σκασω μεχρι να ερθει η τεταρτη

μην αγχώνεσαι είναι φυσιολογικά όλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

15056.gif

Αγαπούλα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!!!!

Τι ομορφοοοοοο ευχαριστω νεραιδακι μου γλυκο κι εσυ συντομα να εκπληρωσεις τις μεγαλυτερες επιθυμιες σου!

Κοριτσια γυρισα!

Για 2 κυκλους δεν κανουμε τιποτα για να αναρρωσουμε...

Ο υπερηχος μαστου μου εδειξε επανεξεταση σε 6 μηνες γραφει υποχοικο μορφωμα σαφων οριων χωρις παθολογικη αγγειωση διαστασεων 0,75 χ 0,40 cm (ιναδενωμα?)...Δεν ξερω τι σημαινει δεν προλαβα να τα ξαναπαω στον γιατρο θα τον παρω τηλ καποια στιγμη παλι να του τα πω...

Τινα εσυ πως εισαι?

Georgkat παιρνω loproc για το στομαχι που να μην επαιρνα κιολας...

Κοριτσια γυρισα!

Για 2 κυκλους δεν κανουμε τιποτα για να αναρρωσουμε...

Ο υπερηχος μαστου μου εδειξε επανεξεταση σε 6 μηνες γραφει υποχοικο μορφωμα σαφων οριων χωρις παθολογικη αγγειωση διαστασεων 0,75 χ 0,40 cm (ιναδενωμα?)...Δεν ξερω τι σημαινει δεν προλαβα να τα ξαναπαω στον γιατρο θα τον παρω τηλ καποια στιγμη παλι να του τα πω...

Τινα εσυ πως εισαι?

Georgkat παιρνω loproc για το στομαχι που να μην επαιρνα κιολας...

με το νέο χρόνο θα μας έρθουν τα ευχάριστα..τώρα να ξεκουράζεσαι..

τα άλλα μου φαίνονται ότι δεν είναι ανυσηχητικά..σωστά??

παπακι σου απάντησα!!!ευχαριστώ πολύ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

με το νέο χρόνο θα μας έρθουν τα ευχάριστα..τώρα να ξεκουράζεσαι..

τα άλλα μου φαίνονται ότι δεν είναι ανυσηχητικά..σωστά??

παπακι σου απάντησα!!!ευχαριστώ πολύ!!!

Κι εγω ετσι πιστευω ο χρονος που θα ερθει θα μας φερει τα καλυτεροτερα...

Για την ωρα υπομονη και ξεκουραση....Θα παρει ο συζυγος τον γιατρο το απογευμα να του πει για τα αποτελεσματα και θα δουμε...Ελπιζω πως δεν ειναι ανησυχητικο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...