Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Σωστά τα λέει η Λίνα. Και η μαμά σου έχει 4 παιδιά, οπότε δεν σου πέρασε κάτι τέτοιο. Βέβαια η πρόωρη εμμηνόπαυση περνάει και από γιαγιά. Πχ η γιαγιά μου έχει μπει σε εμμηνόπαυση από τα 40 και έκανε 4 παιδιά νέα. Η μαμά μου τώρα μπαίνει στα 50 επίσης με 4 παιδιά. Και εγώ βγήκα με χαμηλή αμη και με πιθανότητα πρόωρης εμμηνόπαυσης. 

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγώ αντιθέτως τον πρήζω όλη την ώρα (για να μην το πω αλλιώς) και μου λέει να ηρεμήσω και να περιμένω να έρθει η 28/7. Όσο για το πλέξιμο και εγώ το έχω ρίξει στις κατασκευές μπας και χαλαρώσω. Ευτυχώς που είσαστε και εσείς κοριτσάρες μου.:-P

Εγω επλεξα μια τσαντουλα σημερα και ειμαι πολυ περηφανη.Τι να κανω πρεπει καπως να ξεδωσουμε κι εμεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω των 5000 εκανα αλλα ειχα ενα αυγο 20,5 και ενα 19,4.Αν ο γιατρος σου σου ειπε 2 εγω θεωρω πως πρεπει να κανεις δυο.Οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει.Ακου τον γιατρο σου που σε ξερει και εχει εικονα του υπερηχογραφηματος σου!Ολα να πανε καλα νεραιδακι μου αυτη τη φορα!

μόνο για το ένα μου είπε το μεγάλο..επειδή το άλλο ήταν πιο μικρό δεν μου είπε πόσο ήταν..

δεν ξέρω ακόμη...θα κάνω κλήρωση....:P:p:p:p

μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

και να αρχίσουμε τις κουβερτούλες, τα καπελάκια τα παπουτσάκια κτλ :P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μόνο για το ένα μου είπε το μεγάλο..επειδή το άλλο ήταν πιο μικρό δεν μου είπε πόσο ήταν..

δεν ξέρω ακόμη...θα κάνω κλήρωση....:P:p:p:p

μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

και να αρχίσουμε τις κουβερτούλες, τα καπελάκια τα παπουτσάκια κτλ :P:p:p:p

Παρτον ενα τηλεφωνο βρε κοριτσακι μου να εισαι σιγουρη.

Ας ερθει η ωρα εκεινη και θα πλεξω και χαλι!:P

Παρτον ενα τηλεφωνο βρε κοριτσακι μου να εισαι σιγουρη.

Ας ερθει η ωρα εκεινη και θα πλεξω και χαλι!:P

ποίο να πιάσω από τους 2???θα συσκεφθώ και θα αποφασίσω..

εσείς την ένεση την κάνατε ακριβώς 36 ώρες πριν?? ή λίγο πιο νωρίς ή πιο αργά???

1533345xcnw09g7xt.gif

ποίο να πιάσω από τους 2???θα συσκεφθώ και θα αποφασίσω..

εσείς την ένεση την κάνατε ακριβώς 36 ώρες πριν?? ή λίγο πιο νωρίς ή πιο αργά???

Εμεις την καναμε 8 το πρωι την Πεμπτη και 7.3ο το απογευμα την Παρασκευη ημουν τα ανασκελα στο ιατρειο :P.Κανονικα μου ειπε επρεπε να την καναμε Πεμπτη βραδυ και Σαββατο πρωι την σπερματεγχυση αλλα ολα τα μικροβιολογικα ηταν κλειστα το Σαββατο και το αλλαξαμε...Παρε αυτον που εμπιστευεσαι περισσοτερο...Η εμπιστεψου το ενστικτο σου!

Διαφημίσεις

Εμεις την καναμε 8 το πρωι την Πεμπτη και 7.3ο το απογευμα την Παρασκευη ημουν τα ανασκελα στο ιατρειο :P.Κανονικα μου ειπε επρεπε να την καναμε Πεμπτη βραδυ και Σαββατο πρωι την σπερματεγχυση αλλα ολα τα μικροβιολογικα ηταν κλειστα το Σαββατο και το αλλαξαμε...Παρε αυτον που εμπιστευεσαι περισσοτερο...Η εμπιστεψου το ενστικτο σου!

μια χαρά..εγώ φοβάμαι να μην έχει πάλι πολλές το Σάββατο και με καθυστερήσει και σκέφτομαι καλύτερα να είναι πιο λίγες οι ώρες παρά περισσότερες..

θα πάρω και τις 2 μαζί μου και θα αποφασίσω...ελπίζω το σωστό!!

1533345xcnw09g7xt.gif

μια χαρά..εγώ φοβάμαι να μην έχει πάλι πολλές το Σάββατο και με καθυστερήσει και σκέφτομαι καλύτερα να είναι πιο λίγες οι ώρες παρά περισσότερες..

θα πάρω και τις 2 μαζί μου και θα αποφασίσω...ελπίζω το σωστό!!

Μην αγχωνεσαι εχεις 24 ωρες περιθωριο ;) Να πανε ολα καλα νεραιδακι μου και να εχεις καλα αποτελεσματα!

Καλησπέρα! Να έρθω και εγώ στην παρέα σας?

Τον Οκτώβριο πάμε για σπερματέγχυση.. Ξεκινάει ο σύζυγος θεραπεία με ορμόνες γι αυτό είπαμε να δώσουμε λίγο χρόνο, να τακτοποιήσουμε και θέματα με την ασφάλεια μου να περάσει και το καλοκαίρι.. ουφ άντε να έρθει να δούμε τι θα γίνει.

Καλησπέρα! Να έρθω και εγώ στην παρέα σας?

Τον Οκτώβριο πάμε για σπερματέγχυση.. Ξεκινάει ο σύζυγος θεραπεία με ορμόνες γι αυτό είπαμε να δώσουμε λίγο χρόνο, να τακτοποιήσουμε και θέματα με την ασφάλεια μου να περάσει και το καλοκαίρι.. ουφ άντε να έρθει να δούμε τι θα γίνει.

Καλως ηρθες veloutela!Ολες ειμαστε μια οικογενεια εδω!Γιατι παιρνει ορμονες ο συζυγος?μηπως εννοεις βιταμινες?

Καλως ηρθες VeLouTeLa, καλη αρχη!

Skybeam, φυγετε ενα ταξιδακι, καθαριζει την ψυχη και το μυαλο! Με πιθανοτητες παιζουμε, το παιχνιδι συνεχιζεται!

Tinkerbell!24, εμενα ο γιατρος καποτε μου ειχε συστησει να κανω δυο ενεσεις (μια pregnyl και μια ovitrelle) ταυτοχρονα, για να ειμαστε σιγουροι (ισως επειδη ηταν καλοκαιρι και φοβοταν τις αλλοιωσεις, δεν ξερω). Παντως δεν παθαινεις τιποτα! Μου εστειλαν κι ενα διαφημιστικο σημερα για ενα αδυνατιστικο που περιεχει bhg, και βοηθαει στην καυση του λιπους, οποτε θα εχεις και παραπλευρα οφελη;)!

Τα νεα μου: ενα μαλλον κυστικο αριστερα και δυο δεξια (ενα μικρουτσικο που μαλλον δεν) κι ενα 13αρι!! στο οποιο στηριζουμε τις ελπιδες μας! Για 9η μερα του κυκλου μαλλον καλα παει, θα το ξαναδουμε το Σαββατο και αν συνεχισει να πηγαινει καλα παμε για σπερματεγχυση απο βδομαδα! ειναι η πρωτη σε φυσικο κυκλο γιαυτο και ανησυχω λιγο παραπανω. Μια μπυριτσα παντως θα την χτυπησω αποψε:D!!!

Διαφημίσεις

Skybeam, φυγετε ενα ταξιδακι, καθαριζει την ψυχη και το μυαλο! Με πιθανοτητες παιζουμε, το παιχνιδι συνεχιζεται!

Mακάρι να τα καταφέρουμε τον Αύγουστο.

Καλή επιτυχία σε όλες.;)

Άντε τελειώσανε τα βάσανα. Την Δευτέρα να μας ενημερώσεις για την τεράστια χοριακή σου, να πέρνουμε τα πάνω μας και οι υπόλοιπες (το group της άλλης εβδομάδας).

Μπα τώρα άρχισε το αγχος μέχρι τη δευτέρα.Από σήμερα το βράδυ θα είμαι στην αναμονή.Να μην έρθει ρε κορίτσια να μην έρθει η κακούργα....

Κορίτσια σας ευχαριστώ και πάλι. Ευαγγελία και εγώ τον Σεπτέμβρη δεν θα το πω σε κανέναν, μόνο στην ξαδέρφη μου, που προσπαθεί και αυτή και με καταλαβαίνει.
Αχ κουκλες μου, σας ευχαριστω τοσο πολυ!!! Οι αληθινες ευχες ειναι ευλογια και καθεμια μας τις δινει μεσα απ΄την ψυχη της!! Ειναι σημαντικο να ξερεις οτι ειναι λογια με αγαπη!

Οσο για τους αλλους, στην πρωτη μου εξωσωματικη (ναι το ξερω, ξεκινησα αναποδα, ας οψεται η πεθερα μου με τα λογακια της...), το ειχα πει σ΄ολο τον κοσμο, ημουν τοσο σιγουρη στα χερια της επιστημης!!! Στη δευτερη δεν το ειπα ουτε στη μανα μου! Τωρα πια το μαθαινουν 2-3 φιλες και η μαμα μου. Στο κατω-κατω με βαρεθηκαν τοσα χρονια, τι να λεω!

Την αγωνια την καταλαβαινει μονο οποιος μετρα τις ανασες του μεχρι τη 14η μερα! Οποιος αφουγκραζεται την καθε σουβλιτσα με τρομο και ελπιδα μαζι! Οποιος φοβαται να φταρνιστει, να βηξει, να γελασει, μηπως...Οποιος χανεται χαϊδευοντας μια κοιλιτσα γεματη μυστηριο... Οποιος εναλλασει δειλα χαμογελα με σφιγμενα δοντια, και ολο παλι απο την αρχη... Οποιος, δηλαδη οποιες, ολες εμεις...

Έχεις απόλυτο δίκιο.και ναι αυτό ακριβώς νιώθουμε και τα ίδια ακριβως κάνουμε όλες.Θα έρθει όμως και η ώρα που θα χαιδεύουμε τισ κοιλιτσες μας με στοργή για το μικρό πλασματάκι που είναι μέσα:D:D:D

καλημερα κ απο μενα τι κανετε?

εγω χθες ειχα αγωνα δρομου για να βρω την οβιτρελε την ενεση τελικα δεν την ειχαν τα διανυκτερευοντα κ πηρα την πρεκνιλ αμα ειναι ασχετη αυτοι στο φαρμακειο αστα να πανε με ρωτουσαν τι ειναι αυτο κ γιατι θα τηνκανω κ γιατι εχω συνταγηα απο θεσσαλονικη κτλ τρελαθηκα επεισης μου εχανε γραψει κ προγεστερονη κ δεν μου την εδωσαν στο φαρμακειο γιατι λεει οτι αφου σε δινω την πρεκνιλ τι να την κανεις την προγεστερονη κ τουσ εξηγω αυτοι τιποτα αστα να πανε κοριτσια!!

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12:30 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΟΩΡΡΗΞΙΑς ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΝΣΗ ΕΙΝΑΙ? ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ .

Βρε πατρίδα γιατί κάνεις τέτοια πειράματα??????Άστο να πάει με τη σειρά του........

Koριτσάκια όμορφα να ενημερώσω ότι τελικά η κύησή μου είναι βιοχημική.

Συμπληρώστε το αν θέλετε στη λίστα, αλλά αν θέλετε αφήστε ότι επιτεύχθηκε εγκυμοσύνη μετά από σπερματέγχυση γιατί είναι ενθαρρυντικό ως στατιστικό και μόνο.

Αυτά...

Έχω μείνει άφωνη:cry::cry::cry:Μάτια μου δες όσο μπορείς το θετικό της όλης υπόθεσης και αυτό είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι και αυτό θα γίνει και πολύ σύντομα.Η σκέψη μας είναι σε σένα.Ξεκουράσου,χαλάρωσε και κοίτα μπροστά;);)

κορίτσια μόλις γύρισα από το γιατρό..τελικά πάλι με μόνο ένα αυγουλάκι θα πάω..τα άλλα δεν μεγάλωσαν το ίδιο..απόψε θα πάω να κάνω και την ένεση μου..

εσείς των πόσων ήταν η ένεση που κάνατε??

τη προηγούμενη φορά είχα κάνει των 5000, τώρα ο γυναικολόγος μου είπε να κάνουμε 2 των 5000 αλλά αυτός που θα μου την κάνει μου είπε 5000, τελικά δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο..εχώ ήδη αγοράσει από χθες 2

Φιλεναδίτσα Μην ξεχνάς ότι μόνο ένα χρειάζεται για τον στόχο μας:tongue::tongue::tongue:

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να ακούσεις τον γιατρό σου που σε ξέρει καλύτερα από όλους.Ισως με τις 2 να θέλει να μεγαλώσει τις πιθανότητες.Εγώ πάντωςμία των 5000 έκανα και τις 2 φορές.......Όλα καλά θα πάνε θα δεις νεραιδάκι:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω μείνει άφωνη:cry::cry::cry:Μάτια μου δες όσο μπορείς το θετικό της όλης υπόθεσης και αυτό είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι και αυτό θα γίνει και πολύ σύντομα.Η σκέψη μας είναι σε σένα.Ξεκουράσου,χαλάρωσε και κοίτα μπροστά;);)

Eυχαριστώ πολύ...

Φιλεναδίτσα Μην ξεχνάς ότι μόνο ένα χρειάζεται για τον στόχο μας:tongue::tongue::tongue:

Συμφωνώ. Mια χαρά θα γίνει η δουλειά!;)

georgia69 ενα και τυχερο να ειναι.Μην αγχωνεσαι εχεις μερες μετα για αγχος μπολικο μεχρι την χοριακη οπως κι εμεις δηλαδη!

kalli μου να μην ερθει η κακουργα να εχεις μια τεραστια χοριακαρα και να παρουμε χαρα γιατι εκει που ξεκινησαμε δυναμικα πεσαμε παλι...

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες και ο Προφητης Ηλιας να μας ευλογει και να μας φυλαει!

skybeam ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου ,μη χαλιεσαι!απο τα γραφομενα σου φαινεσαι δυνατος ανθρωπος και οπως ειναι φυσικο θα καταφερεις να φτασεις στον πολυποθητο στοχο!φιλακια κοριτσακι μου!

εχθες ρε κοριτσια ειδα και ενα σημαδιακο ονειρο,ημασταν λεει με μια παιδικη μου φιλη στη ταρατσα του σπιτιου της και ξαφνικα το σκυλακι μου παραπαταει και πεφτει απο υψος 15μετρων και τρεχαμε...το πρωι ξυπνησα με λαχταρα και στη δουλεια το σκεφτομουν το λατρεμενο μου!και να!! σημερα μπαινω στο φορουμ και ξαφνικα γουρλωσα τα ματια μου με την skybeam.οσο να 'ναι ειχαμε παρει μια αλφα δυναμη!να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και χειροτερα!καλο βραδυ σε ολες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...