Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστά πρέπει να το βγάλω χιχι

ε ναι..θα μετράμε κύκλο ακόμη!!!!

άντε βάλε τα δυνατά σου και φύσιξε μπεμπεδόσκονη!!!

θα μπαίνεται εσύ και το παπάκι κάθε πρωι..και αντί να λέτε καλημέρα θα στέλνετε μπεμπεδόσκονη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλη βδομαδα!

Σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για τις ευχες σας και σας τις ανταποδιδω 1000+ ;)

Ευτυχως ειμαι καλυτερα σημερα τι πονος ηταν αυτος.Ο γιατρος ειπε πως επειδη με καθαρισε κοντα στην αριστερη σαλπιγγα και ετοιμαζεται για ωορρηξια η αριστερη ωοθηκη γιαυτο πονεσα λιγο παραπανω!

Θα παω σε λιγο να παρω και τον υπερηχο μαστου να του τον παω να δουμε τι θα ακουσω παλι...και δεν ειδα και καλο ονειρο...

Ευαγγελία μου παει περασε τωρα αυτο.. Μονο ευχάριστα θα ακολουθήσουν τωρα!!μην το σκέφτεσαι για ασχημα όνειρα.. Ολα καλα θα πανε!!!

Βρε κορίτσια παίρνει καμία βασιλικό πολτο; Απο που το προμηθευομαστε κ εμένα που θα με βοηθήσει;;σας ρωτάω γιατι μ έπιασε κάτι σημερα κ διαβάζω για βότανα! Διαβασα πολλα καλα για τη λυγαρια( agnus cactus vitex) αλλα αυτα τα δίνουν συνήθως οι ομοιοπαθητικοι..

καλημερα!!!! κ απο μενα!!μπολικη μπεμπεδοσκονη!!

ευαγγελια μου λατρεια!! χρονια πολλααα!! καλα νεα θα ακουσεις σημερα το δικαιουσαι εχεις κ τα γενεθλεια σου σημερα αντε .

καλημερα σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Evangeliapan ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΣΜΕΝΑ!

Στα επομενα γενεθλια αγκαλια με το μπουμπουκακι σου!!:D

Ανοιξες το δρομο, ολα θα πανε καλα απο δω και περα!

Εχει γενεθλια και η κολλητη μου στη Γερμανια σημερα, παω να της τηλεφωνησω!

Να σας χαιρομαστε!

Evangeliapan ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΣΜΕΝΑ!

Στα επομενα γενεθλια αγκαλια με το μπουμπουκακι σου!!:D

Ανοιξες το δρομο, ολα θα πανε καλα απο δω και περα!

Εχει γενεθλια και η κολλητη μου στη Γερμανια σημερα, παω να της τηλεφωνησω!

Να σας χαιρομαστε!

Που εισαι εσυ καλε? σε χασαμε ετσι κανει ο κοσμος?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Αγαπηηηηη σε ευχαριστω πολυ!!!Κι εσυ να μας κανεις εναν ευζωνα παλικαρο και να τον καμαρωνουμε και να κλαιμε !!!!:D

georgia μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι και την φιλη σου!Σου ευχομαι κι εσενα τα καλυτεροτερα!!!

Sissy μου το cactus agnus περιεχει φυτοοιστρογονα το εχω ακουσει κι εγω και σημερα θα ρωτησω τον γιατρο μου γιαυτο αλλα καλο ειναι να μας παρακολουθει ομοιοπαθητικος ο οποιος θα γνωριζει και το ιστορικο μας.Μην παιρνουμε πρωτοβουλιες και μετα τα καναουμε χειροτερα...

Βασιλικο πολτο θα βρεις απο μελισσοκομο και μονο οχι απο φαρμακειο η απο μαγαζι με βιολογικα προιοντα!

Αγαπηηηηη σε ευχαριστω πολυ!!!Κι εσυ να μας κανεις εναν ευζωνα παλικαρο και να τον καμαρωνουμε και να κλαιμε !!!!:D

georgia μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι και την φιλη σου!Σου ευχομαι κι εσενα τα καλυτεροτερα!!!

Sissy μου το cactus agnus περιεχει φυτοοιστρογονα το εχω ακουσει κι εγω και σημερα θα ρωτησω τον γιατρο μου γιαυτο αλλα καλο ειναι να μας παρακολουθει ομοιοπαθητικος ο οποιος θα γνωριζει και το ιστορικο μας.Μην παιρνουμε πρωτοβουλιες και μετα τα καναουμε χειροτερα...

Βασιλικο πολτο θα βρεις απο μελισσοκομο και μονο οχι απο φαρμακειο η απο μαγαζι με βιολογικα προιοντα!

να σαι καλα αλλα ειπαμε μαζι θα πηγαινουμε στην παρελαση κ θα κλαιμε μαζι !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ηρθα κ εγω με καινουργιο ονομα !!!!!

να σας συστηθω απο Maria papa εγινα mina pa !!!

καλημερα σας!!

με γεια το όνομα...!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...