Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου αυτο το σ/ κ ήμασταν ολο έξω.. Μου κάνει τόσο καλο γιατι περνάω ωραία κ δεν σκέφτομαι τίποτα!εσεις τι κάνετε;;Παπακι μου καλα είσαι;κατερινουλα κανε το ξεσκαρταρισμα κ θα νιώσεις σούπερ!!

Βρε λια μου πάντα χαζευω αυτα που γράφεις.. Αφου σκέφτομαι να τα αποθηκευω κ να τα διαβάζω τις δύσκολες μερες.. Πραγματικά δεν εχω λόγια! Δεν ξεκινάς να γράψεις ενα βιβλίο μ ολες αυτες τις σκέψεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου αυτο το σ/ κ ήμασταν ολο έξω.. Μου κάνει τόσο καλο γιατι περνάω ωραία κ δεν σκέφτομαι τίποτα!εσεις τι κάνετε;;Παπακι μου καλα είσαι;κατερινουλα κανε το ξεσκαρταρισμα κ θα νιώσεις σούπερ!!

Βρε λια μου πάντα χαζευω αυτα που γράφεις.. Αφου σκέφτομαι να τα αποθηκευω κ να τα διαβάζω τις δύσκολες μερες.. Πραγματικά δεν εχω λόγια! Δεν ξεκινάς να γράψεις ενα βιβλίο μ ολες αυτες τις σκέψεις;

περιμενω να ψηθουν τα λουκανοπιτακια χιχιχι!!! ειναι η μερα της πιτας σημερα χιχιχι!!!

καλα κανεις κ βγαινεις κ εγω ελεγα να παω για καφεδακι ( φυσικο χυμο) εβγαλα τα ρουχα αλλα ετσι οπως τα εβγαλα τα ξανα εβαλα μεσα βαρεθηκα κ νυσταξα κ την αραξα στον καναπε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λία μου συμφωνώ απολυτα με όσα λες....

Παπακι μου μακια πολλα!!!

σισσακι μου αυτο θα κανω....απλα με πιανει το παραπονο ρε παιδι μου!!

Στα υπολοιπα κοριτσακια στελνω μια τεραστια αγκαλια και πραγματικά σας αγαπω πολυ πολυ ολες!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Λία μου συμφωνώ απολυτα με όσα λες....

Παπακι μου μακια πολλα!!!

σισσακι μου αυτο θα κανω....απλα με πιανει το παραπονο ρε παιδι μου!!

Στα υπολοιπα κοριτσακια στελνω μια τεραστια αγκαλια και πραγματικά σας αγαπω πολυ πολυ ολες!!!!!!

φιλακια κ απο μεναααα!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Η Οδοντιατρική Σύνδεση με υπογονιμότητα

autoeditadmin

Η FDA και EPA έχουν ενημερωθεί ότι οι γυναίκες που μπορεί να μείνουν έγκυες, οι γυναίκες που είναι έγκυες, θηλάζουσες μητέρες και τα μικρά παιδιά θα πρέπει να περιορίσουν την πρόσληψη ψαριών. Γιατί; Επειδή τα επίπεδα υδραργύρου στα ψάρια.

Όπως θα δούμε, ο υδράργυρος έχει σοβαρές επιπτώσεις στη γονιμότητα.

Τι ο καθένας φαίνεται να αγνοεί, όταν το θέμα του υδραργύρου συζητείται είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η κύρια πηγή του υδραργύρου για ένα ανθρώπινο ον είναι από οδοντιατρικές «ασημένια» σφραγίσματα. Μπορείτε να πάρετε περισσότερο υδράργυρο από τον υδράργυρο σας φορτωμένο το σφράγισμα των δοντιών, τότε κάνετε από το φαγητό σας ή από το περιβάλλον.

Ο υδράργυρος σε ένα αμάλγαμα γέμισμα ασήμι αντιπροσωπεύει περίπου το 50% του οδοντιάτρου και την αποκατάσταση. Αν έχετε αυτά τα σφραγίσματα, τότε εισπνοή τοξικών ατμών υδραργύρου κάθε μέρα. Ό, τι κάνετε για να τονωθεί η πλήρωση θα προκαλέσει μεγάλη αύξηση στην ποσότητα του ατμού που έρχεται από τη γέμιση. Αν μασάτε, άλεσμα, πινέλο, λευκαντικό δοντιών σας, τους έχουν γυαλισμένο με ένα υγιεινολόγος ή να τους αγγίξει με ένα τρυπάνι θα αυξήσει σημαντικά την ποσότητα του υδραργύρου που προέρχονται από τη γέμιση. Βγαίνει σε μορφή ατμών η οποία επιτρέπει να περάσει εύκολα σε όλους τους ιστούς και τα όργανα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της αναπαραγωγής.

Οι άνδρες, ο Ερμής και η αναπαραγωγή

Ο υδράργυρος έχει μια συγγένεια για το σπέρμα. Ο υδράργυρος και άλλα βαρέα μέταλλα βρίσκονται στα αρσενικά εκσπερμάτωση και σπερματικού υγρού, με το βαρύτερο ποσότητα στο σπέρμα.

Εκτός από το γεγονός ότι ο υδράργυρος διαταράσσει όλα τα έμβια συστήματα μέσω πολλών διαφορετικών οδών, υπάρχουν δύο τρόποι υδραργύρου σε αρσενικά αναπαραγωγικά υγρά μπορεί να είναι ένα πρόβλημα σε σχέση με υπογονιμότητα. 1) Μια γυναίκες μπορεί να παρουσιάσουν υπερευαισθησία ή αλλεργία σε υδράργυρο και ως εκ τούτου έχουν αντισώματα για τον υδράργυρο η οποία στη συνέχεια θα αντιδράσει με το σπέρμα και να τους σκοτώσει. 2) Το σπέρμα με χαμηλή κινητικότητα είναι χαμηλή σε ψευδάργυρο και μαγγάνιο? Αυτά είναι απαραίτητα στα ενζυμικά συστήματα που απαιτούνται για την κινητικότητα του σπέρματος. Ο υδράργυρος αναστέλλει ψευδάργυρο και μαγγάνιο. Έτσι μπορεί να υπάρχει μια έμμεση επίδραση του υδραργύρου στο σπέρμα. Το σελήνιο συμμετέχει επίσης στην κινητικότητα του σπέρματος καθώς και στην φυσιολογική ανάπτυξη του σπέρματος. Σελήνιο έχει μια πολύ υψηλή συγγένεια για τον υδράργυρο και είναι ένα από τα φυσικά προστατευτικά του οργανισμού ενάντια υδράργυρο. Αν το σελήνιο είναι δεμένο με τον υδράργυρο δεν είναι διαθέσιμο για άλλες σημαντικές λειτουργίες όπως το υγιές σπέρμα.

Μια άλλη παρενέργεια του υδραργύρου σε ανθρώπους είναι η απώλεια της λίμπιντο. Μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε το πώς αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στη γονιμότητα! Μαντέψτε τι χρησίμευε πάντα στο αντισυλληπτικό τζελ, επειδή σκοτώνει το σπέρμα; Δεξιά ... υδραργύρου. Ο υδράργυρος αναστέλλει επίσης τη σύνθεση του DNA σε σπερματικά κύτταρα που σχηματίζουν. Το DNA είναι αυτό που μεταφέρει τις γενετικές πληροφορίες μας.

Είχα έναν ασθενή που ήρθε για να αφαιρέσετε σφραγίσματα υδραργύρου του ειδικά λόγω του χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων και κινητικότητα του. Ήταν ένα χειροπράκτη και είχε ερευνήσει το θέμα. Αυτός και η σύζυγός του είχε προσπαθήσει να έχει ένα μωρό για μερικά χρόνια και τελικά πήγε για δοκιμή. Η σύζυγός του ήταν μια χαρά, αλλά δεν ήταν. Έξι μήνες μετά την αφαίρεση των σφραγισμάτων και την αποτοξίνωση των μετάλλων από το σώμα του, η γυναίκα του έμεινε έγκυος. Τώρα έχουν τρία όμορφα παιδιά.

Τόσο για τους άνδρες, τι γίνεται με το άλλο μισό;

Οι γυναίκες δεν είναι τόσο απλό όσο οι άνδρες (αλλά όλοι εσείς οι γυναίκες ξέρουν ότι). Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα και ως εκ τούτου πολύ περισσότερες περιοχές ο υδράργυρος μπορεί να έχουν αντίκτυπο. Θυμηθείτε υδραργύρου από σφραγίσματα βγαίνει με τη μορφή ατμού. Δεν έχει ηλεκτρικό φορτίο-είναι στοιχειακού υδραργύρου. Πηγαίνει στο αίμα και σε ένα λεπτό κυκλοφορεί σε ολόκληρο το σώμα. Οποία δεν έχουν φορτίο περνά εύκολα σε διάφορους ιστούς και όργανα και στη συνέχεια γίνεται φορτισμένη. Είναι στη συνέχεια προσδένεται σε πρωτεΐνες και επομένως ονομάζεται ανόργανο υδράργυρο. Ο υδράργυρος μπορεί να καταστρέψει την βιολογική λειτουργία οποιασδήποτε πρωτεΐνης που συνδέεται με.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων μία στις δώδεκα γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης έχουν ήδη επισφαλή επίπεδα υδραργύρου στο αίμα. Αυτό είναι τρομακτικό, διότι το αίμα δεν είναι ακόμη ένας καλός δείκτης του υδραργύρου-είναι όταν εγκαταλείπει το αίμα και συνδέεται με τις πρωτεΐνες που γίνεται ένα πρόβλημα.

Θυμηθείτε το σώμα μιας γυναίκας είναι πολύ περίπλοκο. Με όλες τις ανωφέρειες και των διαφόρων ορμονών, υδράργυρος συσσωρεύεται στον υποθάλαμο και την υπόφυση. Και οι δύο αυτές ορμόνης αδένων που παράγουν είναι υπεύθυνα για την εύρυθμη λειτουργία των γυναικείων ορμονών. Γονιμότητα βασίζεται στην λειτουργική ενσωμάτωση του υποθαλάμου, υπόφυσης, των ωοθηκών και της μήτρας. Ο υποθάλαμος παράγει Gonatatrophin απελευθέρωση ορμονών που αφηγείται την υπόφυση για να απελευθερώσει το θυλάκιο-υποκινώντας ορμόνης (FSH) και της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH). Μελέτες για τις γυναίκες που εργάζονται γύρω από τον υδράργυρο παρουσιάζουν διαταραχές εμμήνου κύκλου, hypomenorrhea, ή hypermenorrhea. Γνωρίζω από την εμπειρία μου στην πράξη, ότι πολλές γυναίκες έχουν όλα τα είδη των προβλημάτων με τις περιόδους τους. Πολύ συχνά αναφέρουν τεράστια βελτίωση όταν ο υδράργυρος αφαιρείται και αποβληθεί από το σώμα τους.

Επίσης, με δηλητηρίαση από υδράργυρο ξέρουμε ότι υπάρχει ένα αυξημένο ποσοστό των αυτόματων αποβολών και νεογνική θνησιμότητα. Βλέπουμε αυτό ειδικά στις γυναίκες και τους βοηθούς οδοντιάτρων.

Ορισμένες μελέτες προτείνουν ενδομητρίωση συνδέεται με μη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. Ο υδράργυρος εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Ένας από τους τρόπους κάνει αυτό είναι με τη μείωση των επινεφριδίων των Β-5 και το ασκορβικό οξύ. Αυτό προκαλεί μια μείωση στην επινεφριδίων ορμόνες που στη συνέχεια οδηγεί σε μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Προσθήκη στρες, το οποίο μπορεί επίσης να μειώσει τελικά η λειτουργία των επινεφριδίων και έχετε μια συνταγή για τα προβλήματα. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να συμπληρωθεί το σύνολο των υδράργυρο τοξικά ασθενείς για την υποστήριξη των επινεφριδίων. Επίσης η υπόφυση είναι σημαντική στην λειτουργία των επινεφριδίων. Ο υδράργυρος αγαπά να συσσωρεύονται εδώ. Ερμής έρχεται σε επαφή με ένα ένζυμο που ονομάζεται κυτοχρώματος P450. Αυτό το ένζυμο είναι σημαντικό στην παραγωγή της προγεστερόνης, μία σημαντική γυναικεία ορμόνη. Ο κατάλογος συνεχίζεται και επάνω.

Μια μελέτη που έγινε στο Χονγκ Κονγκ σε 150 υπογόνιμα ζευγάρια που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση έναντι 20 γόνιμα ζευγάρια. Τα υπογόνιμα ζευγάρια είχαν σημαντικά υψηλότερα υδράργυρο στο αίμα, τότε η εύφορη ομάδα. Πάνω από 1/3 των υπογόνιμων ανδρών είχαν ασυνήθιστα υψηλό υδράργυρο και περίπου 1/4 από τις στείρες γυναίκες είχαν υψηλά επίπεδα υδραργύρου. Μπορούν να κατηγορηθεί για κατανάλωση τροφίμων στη θάλασσα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι φαινόταν μόνο στο αίμα, τα ψάρια μπορεί να ήταν ο ένοχος. Ο υδράργυρος στο αίμα συχνά θα αντικατοπτρίζει την πρόσληψη ψαριών. Ωστόσο, τα ψάρια δεν είναι συνήθως μια σημαντική πηγή του υδραργύρου ενός ατόμου. Κρίμα που δεν τρέχει δοκιμών ώστε να ελέγξει το βάρος του ιστού του υδραργύρου. Ωστόσο, η μελέτη αυτή ενισχύει το γεγονός ότι τα επίπεδα υδραργύρου πρέπει να διερευνηθεί κατά την εξέταση με τη στειρότητα, τόσο στο αρσενικό και το θηλυκό.

Αρκεί να πω, πιστεύω ότι κάθε ζευγάρι έχει πρόβλημα να συλλάβουν θα πρέπει να ελέγχονται για την τοξικότητα των βαρέων μετάλλων.

Ως ένας νέος ασθενής είπε, «Όταν αποφάσισα να μείνετε έγκυος έκανα όλα θα μπορούσα να είναι όσο το δυνατόν υγιέστερο. Έκανα σίγουρος ότι έτρωγαν υγιεινά τρόφιμα, απείχε από όλα τα αλκοολούχα ποτά και σταμάτησε να τρώει ψάρια. Είμαι πολύ αναστατωμένος ότι πουθενά έκανα διαβάσετε ή δεν κανείς να μου πει ότι «ασημένια» σφραγίσματα είναι μια σημαντική πηγή υδραργύρου. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είχα πρόβλημα να πάρει έγκυος και όταν έκανα έχασα δύο μωρά στη μήτρα. "

Η American Dental Association θέλει να πει ότι ο υδράργυρος σε μία γέμιση δεν είναι πλέον υδραργύρου και συνεπώς είναι ασφαλής. Αυτό είναι παράλογο. Απλά θυμηθείτε τον υδράργυρο είναι ο υδράργυρος και ο υδράργυρος είναι τοξικός.

Υ.Γ. Ο ασθενής ο οποίος είχε δύο αποβολές είχαν σφραγίσματα της αφαιρεθεί, χηλικού για τον υδράργυρο και βαρέα μέταλλα και έμεινε έγκυος με την πρώτη φορά, όταν μου έδωσε το πράσινο φως. Όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη.

© 2005, Mark Α. Breiner, DDS

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο οδοντίατρο ή επαγγελματία υγείας για τη διάγνωση και τη θεραπεία.

autoeditadmin

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον υδράργυρο τοξικότητα καλύπτεται στο βιβλίο του Δρ Breiner, ολόσωμες Οδοντιατρική, διαθέσιμα on-line στο www.wholebodydentistry.com ή μέσω τηλεφώνου στο 1.800.BOOKLOG (800.266.5564).

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια..τις κολπικές πλύσεις μπορούμε να τις κάνουμε όλο το μήνα..ή επεηρεάζει σε περίπτωση εγκυμοσύνης?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!!

ευαγγελία μου χρονια σου πολλά κοριτσάκι μου, υγεία,ευτυχία και ενα μωράκι σύντομα,όλα καλά να σου πάνε απο εδω και πέρα ζουζούνα μου!!!

να σου πω εσένα ...

θα φύγεις το τικεράκι σου???!!!!!

άλλο θέλουμε τώρα!!!!:P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...