Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Το πρωι που ξυπναω ειμαι μια χαρα μολις σηκωθω λιγο και σταθω ορθια ποναω...Και εχω και αιμα ακομη...Ειδα βεβαια το dvd και μου πετσοκοψε πολυ πραμα αλλα θα παω απο κει αυριο για περισσοτερες πληροφοριες.Σημερα παλι ξαπλα ...

Εχω και το στομαχι μου με εχει πεθανει αυτη η αντιβιωση ολα μου φταινε οταν δεν νιωθω καλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ εγω εδω ειμαι! Εκανα ξεκαθαρισμα στα ρουχα..

Μαρια ν μου δεν μου εχουν πει ποσα θα μου βαλουν, παντως μια φιλη μου που εκανε στο ιδιο κεντρο της βαλανε 3 κ της κατσανε τα δυο! Εχει τωρα δυο αγορακια 4,5 ετων κουκλια! Πεθαινω που τα βλεπω κ οταν ερχονται κ με αγκαλιαζουν κ με φιλανε νομιζω οτι ειναι τα μελλοντικα παιδακια μου.. Τα λατρευω! Να ΄ναι καλα η κοπελα που με εστειλε εκει, ελπιζω να εχω τα ιδια αποτελεσματα! Τωρα.. Ενα ειναι? δυο ειναι? τρια? καλοδεχουμενα!!! Μετα θα βαλω αγγελια για babysitter! Χιχιχιχιχιχι

Παπακι απλωσες κ πλυντηριο? μου αρεσει που ειπες οτι θα καθοσουνα.. Αμ πως!

Τινακι μου πως εισαι?

Ευαγγελια μου χαιρομαι που εισαι εστω κ λιγο καλυτερα.. Καθε μερα θα καλυτερευεις, μην ανησυχεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

ειναι η μερα σημερα που χαθηκαμε ολες !!!

εχω μια περιεργη διαθεση σημερα δεν ξερω τι , πως ,

Stardustmg απλα το απλωσα δεν εβαλα εγω ουτα τα εβγαλα μονο απλωμα σιγα λιγες μπλουζες ηταν .

Evangeliapan αντε να περασουν οι μερες να σταματησεις τα χαπια ειναι κ μεγαλη η αντιβιωση σου γιαυτο σε ποναει το στομαχι σου.

tina32 καλα ειμαι εσυ πως εισαι?

τι κανουν ολα κοριτσια ? πως ειμαστε σημερα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. s maria

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33 7/11
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

evangelia μου ρωτησε τον γιατρο σου αν μπορεις να παιρνεις με την αντιβιωση lozec που ειναι παυσιπονο στομαχου και το προστατευει.....ελπιζω να τρως καλα και να παιρνεις αντιβιωση........

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

αδεια πηρατε σημερα?

ταχα θα πηγαιναμε κ εμεις για καφε εβγαλα ρουχα κ μεχρι εκει μετα εκατσα πηρα κουβερτα κ ξαπλωσα παει η βολτα κ σημερα αλλα δεν μπορω να πω θα εχουμε παρεα τωρα , θα ερθει μια φιλη μου την οποια δεν θα πω εννοητε τιποτα να πιουμε καφε μετα θα ερθουν παλι τα παιδια απο χθες κ τελεια σαν τουβλο θα πεσω για υπνο παλι χιχιχι!!

τωρα μολις εφαγα για μεσημερι πατατουλες τιγανιτες με τα αποδιπλα του ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αδεια πηρατε σημερα?

ταχα θα πηγαιναμε κ εμεις για καφε εβγαλα ρουχα κ μεχρι εκει μετα εκατσα πηρα κουβερτα κ ξαπλωσα παει η βολτα κ σημερα αλλα δεν μπορω να πω θα εχουμε παρεα τωρα , θα ερθει μια φιλη μου την οποια δεν θα πω εννοητε τιποτα να πιουμε καφε μετα θα ερθουν παλι τα παιδια απο χθες κ τελεια σαν τουβλο θα πεσω για υπνο παλι χιχιχι!!

τωρα μολις εφαγα για μεσημερι πατατουλες τιγανιτες με τα αποδιπλα του ;);)

εγω απο το πρωι ημουν για καφεδακι.....πριν καμμια ωρα γυρισα και ειμαι λιγο ακεφη....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γιατι καλε εισαι ακεφη?

γιατι σημερα σκεφτομαι παρα πολυ...πολυ περισσοτερο απο οσα θα επρεπε και νομιζω πως θα αστραψει και θα βροντησει για μερικους μερικους....

κρατιεμαι...με νυχια και με δοντια.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα……

Τι σου κάνανε Κατερινάκι ?

Δεν μου εκαναν κατι συγκεκριμενο....απλα σκεφτομαι πολλα τα οποια ειχα πει να καταπιώ για να κρατησω ισορροπιες....και εχω αποφασισει πως τελικά δεν θελω να κρατησω καμμια ισορροπια με κανεναν ανθρωπο που εκμεταλλευται την καλοσυνη και ειναι αχαριστος....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Δεν μου εκαναν κατι συγκεκριμενο....απλα σκεφτομαι πολλα τα οποια ειχα πει να καταπιώ για να κρατησω ισορροπιες....και εχω αποφασισει πως τελικά δεν θελω να κρατησω καμμια ισορροπια με κανεναν ανθρωπο που εκμεταλλευται την καλοσυνη και ειναι αχαριστος....

Χμμμμ σαν διαπροσωπικό φενγκ σουι μου ακούγεται……………

Εγώ το τελευταίο ξεσκαρτάρισμα άχρηστων και διπρόσωπων το έκανα πριν κάνα εξάμηνο. Είναι πολύ αναζωογονητικό και απελευθερωτικό θα έλεγα. Αν το επεξεργάζεσαι, μην μασάς…………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κορίτσια μου ησυχία σήμερα……………

Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ ωραία μέρα για καφεδάκι και βολτούλα. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε όμορφα.

Εμείς σήμερα φάγαμε στους γονείς μου και από το μεσημέρι στρώνουμε το σπίτι. Καθαρίσαμε, τινάξαμε και στρώσαμε χαλιά.

Πόσο μʼαρέσει το σπίτι στρωμένο και ζεστό……..τώρα άναψα και τα κεράκια μου και χαλαρώνω. Αύριο τελειώνω και με τα πλυντήρια και θα περιμένω την ακατανόμαστη.

Εχθές καθόμασταν αγκαλίτσα και σε κάποια φάση με έπιασε το παράπονο γιατί με πονούσε πολύ η κοιλιά μου και μου υπενθύμιζε ότι θα μου έρθει από μέρα σε μέρα…………Λίγο οι ορμόνες, λίγο τα νεύρα, λίγο τα πονάκια…..δεν ήθελα και πολύ να τα μπήξω. Θα γκρινιάζω λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες, μην με παρεξηγήσετε………………

Maria – v και υπόλοιπες μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής…………….γκουχ……γκουχ…….(καθαρίζω το λαιμό μου…..), ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ καλά όλες σας, όταν ξεκινήσαμε χάπια, ορμόνες και ενέσεις για να κάνουμε σπερματεγχύσεις δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάναμε ως εδώ. Όλες μας όταν ξεκινήσαμε να γίνουμε μανούλες, αυτές οι διαδικασίες φάνταζαν εξωπραγματικές και μόνο για τους άλλους, ποτέ για εμάς……………Τώρα που τα έχουμε υποστεί και σωματικά και ψυχολογικά, τα έχουμε απομυθοποιήσει και φαίνονται γελοία μπροστά στην προοπτική μιας εξωσωματικής. Γιατί ???

Είναι το τέρας που θα μας φάει???

Αν κάτσεις και συζητήσεις με 100 διαφορετικές γυναίκες που έκαναν εξωσωματική θα ακούσεις 100 διαφορετικές ιστορίες και γνώμες. Δυστυχώς οι περισσότερες έχουμε το μικρόβιο της drama queen, πρώτη και καλύτερη εγώ, και κάνουμε το τόσο, τόοοοοοοσο με το συμπάθειο.

Πες ότι εγώ για παράδειγμα συζητώ με μια φίλη μου που δεν έχει ιδέα, για τις σπερματεγχύσεις και τις ενέσεις και την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει. Λογικό είναι να γουρλώσει τα μάτια και να της φανεί σαν επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Έτσι κάπως μας ακούγεται και εμάς η εξωσωματική. Αν όχι σε όλες μας, στις περισσότερες. Ίσως γιατί είναι το τελευταίο βήμα και δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε μετά αν δεν πετύχει, παρά να επιμένουμε ξανά και ξανά.

Και εγώ έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται μόνο τα αποτυχημένα παραδείγματα που έχω γύρω μου, τη δυστυχία, τα έξοδα, τις τρελές ιστορίες που διαβάζω στα forum και να γίνομαι χώμα.

Εεεεεεεε όχι αγάπες μου !!

Είμαι μοναδική, είμαι εγώ, και εγώ θα έχω μια διαφορετική ιστορία να διηγηθώ.

Όλες πονάμε και ξέρουμε τι κουβαλάμε στη καμπούρα μας, αλλά την ηρεμία και τη συνειδητοποίηση, δεν πρόκειται να μας την δώσει κανένας, αν δεν την βρούμε μόνες μας.

Δεν θα πω σε καμία σας να μην προχωρήσει στο επόμενο βήμα αν δεν είναι ήρεμη, στο κάτω – κάτω δεν σου υπόσχεται κανένας ότι δεν θα πάει κάτι στραβά στη ζωή σου εκείνο το διάστημα, αλλά συνιστώ ψυχραιμία και προκαταβολική αποδοχή του αποτελέσματος εφόσον ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε.

Επαναλαμβάνω είμαστε υγιείς, νέες και γόνιμες. Ας μην είμαστε αχάριστες με αυτά που έχουμε και με τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Μόνο που έχουμε την διέξοδο της υποβοηθούμενης στη γενιά μας είναι μεγάλη υπόθεση.

Το οικονομικό θέμα είναι μια άλλη μεγάαααααααααλη κουβέντα. Θα πω μόνο ότι έχουμε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε ανοησίες τόσα χρόνια, και αν δεν ήταν η εξωσωματική, θα τα ξοδεύαμε σταδιακά κάπου αλλού χρήσιμα ή όχι. Είναι σαν το παράδειγμα με το τσιγάρο, όταν ένας καπνιστής λέει: «Αν δεν κάπνιζα θα είχα πολυκατοικία……..» Εγώ δεν ξέρω πολλούς αντικαπνιστές να έχουν πολυκατοικίες………………..

Όταν με πιάνει το παράπονο κορίτσια, και λέω « …γιατί εγώ….??», μετά σκέφτομαι «…γιατί όχι και εγώ…..??»

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κορίτσια μου ησυχία σήμερα……………

Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ ωραία μέρα για καφεδάκι και βολτούλα. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε όμορφα.

Εμείς σήμερα φάγαμε στους γονείς μου και από το μεσημέρι στρώνουμε το σπίτι. Καθαρίσαμε, τινάξαμε και στρώσαμε χαλιά.

Πόσο μʼαρέσει το σπίτι στρωμένο και ζεστό……..τώρα άναψα και τα κεράκια μου και χαλαρώνω. Αύριο τελειώνω και με τα πλυντήρια και θα περιμένω την ακατανόμαστη.

Εχθές καθόμασταν αγκαλίτσα και σε κάποια φάση με έπιασε το παράπονο γιατί με πονούσε πολύ η κοιλιά μου και μου υπενθύμιζε ότι θα μου έρθει από μέρα σε μέρα…………Λίγο οι ορμόνες, λίγο τα νεύρα, λίγο τα πονάκια…..δεν ήθελα και πολύ να τα μπήξω. Θα γκρινιάζω λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες, μην με παρεξηγήσετε………………

Maria – v και υπόλοιπες μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής…………….γκουχ……γκουχ…….(καθαρίζω το λαιμό μου…..), ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ καλά όλες σας, όταν ξεκινήσαμε χάπια, ορμόνες και ενέσεις για να κάνουμε σπερματεγχύσεις δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάναμε ως εδώ. Όλες μας όταν ξεκινήσαμε να γίνουμε μανούλες, αυτές οι διαδικασίες φάνταζαν εξωπραγματικές και μόνο για τους άλλους, ποτέ για εμάς……………Τώρα που τα έχουμε υποστεί και σωματικά και ψυχολογικά, τα έχουμε απομυθοποιήσει και φαίνονται γελοία μπροστά στην προοπτική μιας εξωσωματικής. Γιατί ???

Είναι το τέρας που θα μας φάει???

Αν κάτσεις και συζητήσεις με 100 διαφορετικές γυναίκες που έκαναν εξωσωματική θα ακούσεις 100 διαφορετικές ιστορίες και γνώμες. Δυστυχώς οι περισσότερες έχουμε το μικρόβιο της drama queen, πρώτη και καλύτερη εγώ, και κάνουμε το τόσο, τόοοοοοοσο με το συμπάθειο.

Πες ότι εγώ για παράδειγμα συζητώ με μια φίλη μου που δεν έχει ιδέα, για τις σπερματεγχύσεις και τις ενέσεις και την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει. Λογικό είναι να γουρλώσει τα μάτια και να της φανεί σαν επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Έτσι κάπως μας ακούγεται και εμάς η εξωσωματική. Αν όχι σε όλες μας, στις περισσότερες. Ίσως γιατί είναι το τελευταίο βήμα και δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε μετά αν δεν πετύχει, παρά να επιμένουμε ξανά και ξανά.

Και εγώ έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται μόνο τα αποτυχημένα παραδείγματα που έχω γύρω μου, τη δυστυχία, τα έξοδα, τις τρελές ιστορίες που διαβάζω στα forum και να γίνομαι χώμα.

Εεεεεεεε όχι αγάπες μου !!

Είμαι μοναδική, είμαι εγώ, και εγώ θα έχω μια διαφορετική ιστορία να διηγηθώ.

Όλες πονάμε και ξέρουμε τι κουβαλάμε στη καμπούρα μας, αλλά την ηρεμία και τη συνειδητοποίηση, δεν πρόκειται να μας την δώσει κανένας, αν δεν την βρούμε μόνες μας.

Δεν θα πω σε καμία σας να μην προχωρήσει στο επόμενο βήμα αν δεν είναι ήρεμη, στο κάτω – κάτω δεν σου υπόσχεται κανένας ότι δεν θα πάει κάτι στραβά στη ζωή σου εκείνο το διάστημα, αλλά συνιστώ ψυχραιμία και προκαταβολική αποδοχή του αποτελέσματος εφόσον ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε.

Επαναλαμβάνω είμαστε υγιείς, νέες και γόνιμες. Ας μην είμαστε αχάριστες με αυτά που έχουμε και με τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Μόνο που έχουμε την διέξοδο της υποβοηθούμενης στη γενιά μας είναι μεγάλη υπόθεση.

Το οικονομικό θέμα είναι μια άλλη μεγάαααααααααλη κουβέντα. Θα πω μόνο ότι έχουμε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε ανοησίες τόσα χρόνια, και αν δεν ήταν η εξωσωματική, θα τα ξοδεύαμε σταδιακά κάπου αλλού χρήσιμα ή όχι. Είναι σαν το παράδειγμα με το τσιγάρο, όταν ένας καπνιστής λέει: «Αν δεν κάπνιζα θα είχα πολυκατοικία……..» Εγώ δεν ξέρω πολλούς αντικαπνιστές να έχουν πολυκατοικίες………………..

Όταν με πιάνει το παράπονο κορίτσια, και λέω « …γιατί εγώ….??», μετά σκέφτομαι «…γιατί όχι και εγώ…..??»

κοριτσαρα εγραψες παλι!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...