Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εδω είμαστε το σπίτι των τρελών!!!

Μπαμπάς και γιος παίζουν playstation και με έχουν ζαλίσει!Ο σκύλος έχει βαρεθεί την ζωή του και τρέχει πάνω κατω...

Και μετά σου λένε χαλαρές οικογενειακές καταστασεις!!!

Θέλω ένα ποτάκι εξωωωω

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω είμαστε το σπίτι των τρελών!!!

Μπαμπάς και γιος παίζουν playstation και με έχουν ζαλίσει!Ο σκύλος έχει βαρεθεί την ζωή του και τρέχει πάνω κατω...

Και μετά σου λένε χαλαρές οικογενειακές καταστασεις!!!

Θέλω ένα ποτάκι εξωωωω

μια χαρα εισαι !!! χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μια χαρα εισαι !!! χαχαχα!!!

Και δυο τρομαρες θα τολμήσω να προσθεσω χαχα

Τι κανείς εσύ παπάκι;;Δεν κοιμάσαι η είναι νωρις ακομα;

Εμείς πάντα μετά τις 12 μικροί μεγαλοι

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια!! Τινακι μου συγχαρητηριαααα, μια χαρα το νουμερο σου! Ολα τελεια να πανε μεχρι το τελος!

Μαρια ν μου ειναι λογικο να εχεις ανασφαλεια κ φοβια για την εξψσωματικη αλλα σκεψου οτι ειναι η πορτα για να κρατησεις το μωρο σου αγκαλια! Εγω αυτο σκεφτομαι κ παιρνω θαρρος.. Γιατι μη νομιζεις οτι εγω δεν φοβαμαι! Απλα το χω ριξει στην τρελλη για να μην τρελλαθω τελειως! Μη σου πω οτι πλεον εχω περασει στο σταδιο να χαιρομαι παρολη την ταλαιπωρια που προκειται να τραβηξω.. Για το παιδι μου χαλαλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια!

τι να πω, εγω την γνωμη μου ειπα κ να σου πω κατι οταν υποτιθεται οτι αδιαθετησα η απαφαση που πηρα ηταν οτι τελεικα την ξωσωματικη θα την κανω ιανουαριο για ποιο καθαρο μυαλο κ ευτυχος την ιδια σκεψει ειχε κανει ο δικος μου αλλα τελικα μας προλαβε η χοριακη.

γιαυτο στο λεω σκεψου καλα τι θελεις να κανεις να εισαι ηρεμη το ανχος δεν ειναι καλο δεν στα λεω επειδη ειμαι εκτου ασφαλους ποτε δεν θα το εκανα αυτο αλλα να κανετε κατι ηρεμα κ γιατι σε συμπαθω ;);)

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, η συμπάθεια είναι αμοιβαία! Έχω ακόμα μιάμιση εβδομάδα για να ξεκινήσω. Καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες, απλά νιώθω ότι ήδη έχασα πολύ χρόνο, δεν θέλω να χάσω κι άλλο. Εσύ πως είσαι, πως περάσατε χθες? Έμαθες τίποτα καινούριο από την φίλη σου?

maraki αστα όλα πίσω και μην σκέφτεσαι τίποτα αυτό το μήνα,όλες είμαστε απογοητευμένες που προσπαθούμε τόσο καιρό αλλά είπαμε υπομονή και δύναμη θέλει,θα τα καταφέρουμε όλες!!!σκέψου οτι έφτασες στο τέρμα κοριτσάκι μου

Ναι, αυτό πρέπει να κάνω, μα είχα πει, τον τελευταίο μήνα δεν θα κοιτάω ούτε μέρες, ούτε θα ξαπλώνω μετά, θα τα κάνουμε όλα χαλαρά και όπως και όταν μας βγουν, αλλά είχα τόσα σημάδια ωορρηξίας και καθόλου όρεξη για προσπάθεια τις γόνιμες, είχα και το στομάχι μου και τα ραντεβού για κέντρα και γι αυτό μου βγήκε πίεση, επειδή δεν το προσπάθησα και από μέσα μου λέω και αν έπιανε? Από την άλλη που το συζήτησα και με τον άντρα μου, μου λέει, "τι σκας, 2,5 χρόνια δεν πιάσαμε, τώρα θα πιάναμε, όπως σου βγει, εγώ εδώ είμαι". Τώρα που τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν, πιστεύω θα συνέλθω.

μαράκι μου..να τη κάνεις τώρα!!!που το αποφάσισες και το θέλεις..αλλά να ηρεμήσεις και να το δεις από άλλη σκοπια

σου μιλάω εγώ που ενώ θα ήμουν η πρώτη οπισθοχώρησα...

η εξωσωματική είναι η λύση για να γίνουμε μανούλες..μακάρι να μας προλάβει..αλλά αν δεν θα προχωρήσουμε σε αυτή τη μέθοδο και πρέπει να είμαστε αισιόδοξες ότι όλα θα πάνε καλά..

να την βλέπουμε με τη πραγματική της έννοια είναι η πόρτα που θα μας οδηγήσει στη πραγματοποίηση του ονείρου μας που είναι να κρατήσουμε ένα μωράκι στην αγκαλία μας..

μακάρι να μας προλάβαινε..

να είσαι αισιόδοξη...σε θερμοπαρακαλώ..

ότι θέλεις εμείς είμαστε εδώ για σένα ..

είναι μια απλή διαδικασία..που δεν χρειάζεται (ούτε πρέπει) καν να τη σκέφτεσαι..

όλα θα πάνε τέλεια!!!!σου στέλνω μια ζεστή αγκαλία...

Αχ σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τα γλυκά σου λόγια, ξέρω ότι εσείς με καταλαβαίνετε. Δεν με αγχώνουν, ούτε τα φάρμακα, ούτε οι διαδικασίες, όσο οι δύο εβδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά και ότι θα το ξέρουν και οι γονείς, ειδικά τα πεθερικά μου, αλλά δεν γινόταν αλλιώς, μισά μισά θα τα δώσουν τα λεφτά οι γονείς μας, οπότε δεν γίνεται να μην το ξέρουν, άσε που μπορεί να χρειαστώ και καμιά βοήθεια εκείνες τις ημέρες. Να δω πως θα περάσουν!!

maria_v ειναι πραγματικά πολύ ασχημο να βιώνεις απογοητευσεις, αλλα μεσα απο αυτες θα σου ερθει και η πραγματική χαρα απο εκει που δεν το περιμενεις!!!. καποιοι αλλοι ανθρωποι που προσπαθουν πανω απο 10 χρονια, τί θα έπρεπε να κάνουν? να πηδηξουν απο κανενα μπαλκόνι?? σκέψου πως κάθε ωρα στεναχωριας ισοδυναμεί με 5 αντισυλληπτικά χάπια!! ναι ναι κοριτσι μου, τοσο πολύ κακο κανεις στον εαυτο σου!!!

παρε τα πανω σου, ξεκινάς τον πόλεμο τωρα...χρειαζεται ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και ηθικό ακμαιότατο!!!!!! αν υπαρχει εδω μεσα μια γυναικα που ξεκινησε τριαλαλαλα τριαλαλαλο και δεν υπαρξε στιγμη απογοητευσης για αυτην απο τις προσπαθειες, εγω θα παω να γινω η βασιλισσα της αγγλιας!!!

σκεψου πως εισαι πολυ καλα στην υγεια σου που ειναι παρα πολυ βασικό για να μπορεσεις να γινεις μητερα, πως εχεις την οικογενεια σου και τον συζυγο σου και ολα τα αλλα αστα στον Θεο και στους γιατρους.... απο εσενα χρειαζεται μονο η υπακοη στις οδηγιες που θα σου δωθουν και στην θετική σου ενεργεια!!!! και φυσικά εννοειται πως θαυματα γινονται...απλα και οσα δεν ειναι θαυματα απλά θέλουν να κάνουν τον κυκλο τους πριν πραγματοποιηθουν!!!!!!!

Αχ όλες δίκαιο έχετε και σας ευχαριστώ που με στηρίζετε, σε αυτές τις περιπτώσεις κατερινάκι που σε παίρνει από κάτω κοιτάς τα καλύτερα και όχι τα χειρότερα. Χειρότερα υπάρχουν γύρω μας δεκάδες, αλλά λες γιατί σε μένα και σε όλες εσάς τόση ταλαιπωρία και για άλλες είναι τόσο εύκολο, που γίνεται χωρίς να το καταλάβουν? Έχω πίστη στο Θεό και ξέρω ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα αυτά, απλά ώρες ώρες σε πιάνει το παράπονο.

Maria v λογικο ειναι κοριτσάκι μου να υπάρχουν αυτες οι φοβίες.. Κ εγω υπάρχουν βραδυα που σκέφτομαι αν δεν καταφέρω ποτε να γίνω μάνα τι θα γίνει.. Κ μετα ξανά σκέφτομαι γιατι τι ειναι στη ζωη μας σίγουρο για να ζω με το άγχος του ΑΝ!!βγαζουμε ολες τις αρνητικές σκέψεις κ σκεφτόμαστε μονο θετικά πράγματα!θα σε βοηθήσει η Παναγίτσα.. Να είσαι σίγουρη γι αυτο!

Σήμερα είμαι καλύτερα, άρχισε να περνάει και το στομάχι μου. Δεν ξέρω αν το θυμάστε, όταν είχα κάνει την 1η σπερματέγχυση και βγήκε αρνητική η χοριακή, έπεσα στα πατώματα και επειδή ο γιατρός μου μου είχε πει σε περίπτωση αρνητικού να ξεκινήσουμε αμέσως την 2η προσπάθεια, την 2η μέρα ξεκίνησα ενέσεις και 4η μέρα νομίζω πήγα να με δει. Ψυχολογία υπό του μηδενός. Πριν πάμε στο ιατρείο του, πάντα μπαίνω και ανάβω κερί σε μια εκκλησία που έχει εκεί κοντά. Μπαίνω λοιπόν και με πιάνουν τα κλάματα και παρακαλάω και λέω δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν θέλω να προχωρήσω, δεν το αντέχω τώρα και έκλαιγα με λυγμούς. Όταν μπήκαμε στον γιατρό ακόμα έκλαιγα, μου λέει δεν γίνεται έτσι, προσπάθησε να με ανεβάσει και μου λέει πάμε να σε δω. Πάμε για τον υπέρηχο και μου λέει σίγουρα έκανες σωστά την δόση, πήρες σίγουρα μόνο 75 μονάδες. Σίγουρα του λέω, με δύο δόσεις που είχα κάνει, είχαν μεγαλώσει τα ωάρια μου πάρα πολύ και ανισομερή μεταξύ τους και μου βρήκε και μια κύστη και μου λέει σταματάμε, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ωοθήκες, θα πάθεις υπερδιέγερση. Περιττό να σας πω ότι μου κόπηκε και το κλάμα και ένιωσα ότι αναστήθηκα. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αυτό, εγώ όμως πιστεύω ότι με βοήθησε ο Θεός. Έτσι και τώρα, όταν μίλησα με την γιατρό, μου λέει, έλα δύο μέρες πριν την περίοδο να δούμε αν έχεις καμιά κύστη, το θεώρησα καλό σημάδι, αν έχω σημαίνει ότι δεν μπορώ να την κάνω ακόμα, αλλιώς θα προχωρήσω.

Maria – v μην επηρεάζεσαι από κανέναν. Όλες μας έχουμε γύρω μας και θετικά και αρνητικά παραδείγματα εξωσωματικών. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα σε περιλάβω μετά.

Αυτό είναι αλήθεια, η ξαδέρφη μου είχε ένα θεματάκι, ο γνωστός Νίκος από ένα κέντρο μου είπε ότι η περίπτωσή μας έχει 50% πιθανότητες και γι αυτό θα μου έβαζαν μόνο δύο ωάρια. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Μαρια ν μου ειναι λογικο να εχεις ανασφαλεια κ φοβια για την εξψσωματικη αλλα σκεψου οτι ειναι η πορτα για να κρατησεις το μωρο σου αγκαλια! Εγω αυτο σκεφτομαι κ παιρνω θαρρος.. Γιατι μη νομιζεις οτι εγω δεν φοβαμαι! Απλα το χω ριξει στην τρελλη για να μην τρελλαθω τελειως! Μη σου πω οτι πλεον εχω περασει στο σταδιο να χαιρομαι παρολη την ταλαιπωρια που προκειται να τραβηξω.. Για το παιδι μου χαλαλι!

Δίκαιο έχεις, το ενθαρρυντικό είναι ότι θα είμαστε 3 που θα το κάνουμε τον Νοέμβριο, οπότε θα είναι πιο εύκολο, θα στηρίζει η μια την άλλη. Να σε ρωτήσω εσένα σου είπαν πόσα θα σου βάλουν? Στα δύο κέντρα μου είπαν 2 ωάρια, σε αυτό που θα το κάνω, μου είπαν καλύτερα 3, αλλά θα το δούμε εκείνη την ώρα, ανάλογα πως θα είναι ποιοτικώς. lolita εσένα σου είπαν?

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Τι κανετε?Σας εχασα 2 μερουλες τωρα μια με τους πονους μου μια που εχω και την μικρη εδω...Απο αυριο θα επανελθω ομως...Πρωτα ο Θεος!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

maria_v γλυκεια μου!!! χαιρομε που αρχιζεις να τα βλεπεις ολα ποιο αισιοδοξα, οσο για πεθερικα βαζεις τον αντρα σου να τους πει δεν ρωτατε τιποτα δεν θα παιρνετε τηλ τρεις την ωρα για να μαθετε α εγινε α τι δεν εγινε τελος οταν ερθει η ωρα θα το μαθουν αλλα για τουε γονεις σου επειση η πρωτη εβδομαδα θελει ξαπλα κ μονο ξαπλα καλα ειναι να εχεις την μαμα μου η κ καποιο αλλο αοτομο δικο σου ολοι μερα εκει για να σε βοηθαει . αν κ ελπιζω να μην χρειαστει να μπεις ουτε εσυ ουτε καποια αλλη κοπελα εδω μεσα σε τετοια διαδικασια να σας προλαβουν τα ευχαριστα!!!

Evangeliapan λατρεια τι εγινε? πως ειμαστε ?

καλημερα σε ολες μα ολες κ μεγαλο φιλι σε ολες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

maria_v γλυκεια μου!!! χαιρομε που αρχιζεις να τα βλεπεις ολα ποιο αισιοδοξα, οσο για πεθερικα βαζεις τον αντρα σου να τους πει δεν ρωτατε τιποτα δεν θα παιρνετε τηλ τρεις την ωρα για να μαθετε α εγινε α τι δεν εγινε τελος οταν ερθει η ωρα θα το μαθουν αλλα για τουε γονεις σου επειση η πρωτη εβδομαδα θελει ξαπλα κ μονο ξαπλα καλα ειναι να εχεις την μαμα μου η κ καποιο αλλο αοτομο δικο σου ολοι μερα εκει για να σε βοηθαει . αν κ ελπιζω να μην χρειαστει να μπεις ουτε εσυ ουτε καποια αλλη κοπελα εδω μεσα σε τετοια διαδικασια να σας προλαβουν τα ευχαριστα!!!

Ναι, την μαμά μου την θέλω, με την πεθερά καθόμαστε πάνω, κάτω, είναι διακριτική, δεν ανεβαίνει ποτέ πλέον, έχει να ανέβει από τον Ιούλιο που είχαμε τον τελευταίο και μεγαλύτερο καυγά, απλά αν ξέρει ότι ξαπλώνω, μπορεί να έρχεται και καλά να μου κάνει παρέα, μου φαίνεται όλο θα λέω ότι νυστάζω για να φεύγει, το κακό είναι ότι η μαμά μου δεν μπορεί να έρθει με τα πόδια στο σπίτι μου, κάποιος πρέπει να την πηγαινοφέρνει. Ευτυχώς ο άντρας μου σχολάει στις 2, οπότε μόνο τα πρωινά θα χρειάζομαι κάποιον και όχι κάθε μέρα. Τέλος πάντων θα βρεθεί λύση, όταν έρθει η ώρα. Εσύ πως πέρασες χθες? Εμείς είχαμε την αδερφή μου εδώ, μια χαρά ήταν, φάγαμε, ήπιανε, είδαμε παλιές φωτογραφίες, μουσικούλα, πέρασε η βραδιά!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Τι κανετε?Σας εχασα 2 μερουλες τωρα μια με τους πονους μου μια που εχω και την μικρη εδω...Απο αυριο θα επανελθω ομως...Πρωτα ο Θεος!

Καλημέρα και σε σένα, είσαι καλύτερα δηλαδή? Άντε μπράβο, σήμερα δεν έχει καμιά βολτίτσα?

HvAnp3.png

Ναι, την μαμά μου την θέλω, με την πεθερά καθόμαστε πάνω, κάτω, είναι διακριτική, δεν ανεβαίνει ποτέ πλέον, έχει να ανέβει από τον Ιούλιο που είχαμε τον τελευταίο και μεγαλύτερο καυγά, απλά αν ξέρει ότι ξαπλώνω, μπορεί να έρχεται και καλά να μου κάνει παρέα, μου φαίνεται όλο θα λέω ότι νυστάζω για να φεύγει, το κακό είναι ότι η μαμά μου δεν μπορεί να έρθει με τα πόδια στο σπίτι μου, κάποιος πρέπει να την πηγαινοφέρνει. Ευτυχώς ο άντρας μου σχολάει στις 2, οπότε μόνο τα πρωινά θα χρειάζομαι κάποιον και όχι κάθε μέρα. Τέλος πάντων θα βρεθεί λύση, όταν έρθει η ώρα. Εσύ πως πέρασες χθες? Εμείς είχαμε την αδερφή μου εδώ, μια χαρά ήταν, φάγαμε, ήπιανε, είδαμε παλιές φωτογραφίες, μουσικούλα, πέρασε η βραδιά!

ηρθα απλωσα ενα πλυντηριο τωρα .

εμεις χθες ηρθαν τα παιδια τους ειπαμε το νεο κ μας ακουσε η πολυκατοικια απο την χαρα τους γιατι ξερανε οτι προσπαθουσαμε εδω κ ενα 1.5 χρονο ωραια ηταν σελ σερβις ηταν χθες ο καθενας απο μονος του επαιρνε οτι ηθελε να πιει χαχαχα ειχα κ τον δικο μου σερβοτορο μια χαρα περασαμε δεμ προλαβα να παρω κ πολλε πληροφοριες γιατι ειχαμε κ τον μικρο τους κ ενα ανιψη τους μαζι οποτε δεν βρηκα χρονο , αλλα το μεσημερι πουα θα παμε για καφε θα ρωτησω το μονοπου με ειπε οτι τα πονακια ειναι οτι μεγαλωνη η μυτρα ειναι απο το σπορακι γιαυτο κ να μην ανησυχο . ευτυχος θα ειναι εδω ολοι την εβδομαδα κ θα εχω παρεα βαρεθηκα μονη μου .

ετσι να κανεις με το που θα την βλεπεις θα αρχιζεις το χασμουρητο χαχαχα!! κ θα λες πω πω τι νυστα ειναι αυτη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...