Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ μίνα μου, είμαι πανέτοιμη, απλά απογοητευμένη από τις μέχρι εδώ προσπάθειές μου. Αν το αφήσω άλλο έναν μήνα θα πέσει η χοριακή πάνω στα Χριστούγεννα που είναι κάτι που δεν θέλω με τίποτα, θα έρθουν τα αδέρφια του άντρα μου και θα κάτσουν αρκετά, δεν θα ξέρουν και τίποτα και θα είμαι όλη μέρα στο σπίτι με κόσμο και όλοι θα είναι με τα παιδιά τους, θα φρικάρω!! Θέλω να έχω κάνει την προσπάθειά μου, μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε να είμαι χαρούμενη τα Χριστούγεννα ή αν όχι, να έχω προλάβει να ηρεμήσω μόνη μου.

τι να πω, εγω την γνωμη μου ειπα κ να σου πω κατι οταν υποτιθεται οτι αδιαθετησα η απαφαση που πηρα ηταν οτι τελεικα την ξωσωματικη θα την κανω ιανουαριο για ποιο καθαρο μυαλο κ ευτυχος την ιδια σκεψει ειχε κανει ο δικος μου αλλα τελικα μας προλαβε η χοριακη.

γιαυτο στο λεω σκεψου καλα τι θελεις να κανεις να εισαι ηρεμη το ανχος δεν ειναι καλο δεν στα λεω επειδη ειμαι εκτου ασφαλους ποτε δεν θα το εκανα αυτο αλλα να κανετε κατι ηρεμα κ γιατι σε συμπαθω ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria εγώ ξέρω πότε έκανα ακριβώς ωορρηξία,οποτε σήμερα είμαι στη δευτερη μέρα καθυστέρησης, ο γιατρός περίμενε γύρω στα 400 τη χοριακή, οποτε του φάνηκε πολύ γιαυτο είπε για δίδυμα,καλά του λέω με 1 ωάριο πως θα εχω δίδυμα???

η πεθερά μου εχει δίδυμη αδερφή αλλά δεν νομίζω πως εχει σχέση.

πως δεν εχει σχεσει καλε αφου κληρονομικα παει αυτο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ μίνα μου, είμαι πανέτοιμη, απλά απογοητευμένη από τις μέχρι εδώ προσπάθειές μου. Αν το αφήσω άλλο έναν μήνα θα πέσει η χοριακή πάνω στα Χριστούγεννα που είναι κάτι που δεν θέλω με τίποτα, θα έρθουν τα αδέρφια του άντρα μου και θα κάτσουν αρκετά, δεν θα ξέρουν και τίποτα και θα είμαι όλη μέρα στο σπίτι με κόσμο και όλοι θα είναι με τα παιδιά τους, θα φρικάρω!! Θέλω να έχω κάνει την προσπάθειά μου, μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε να είμαι χαρούμενη τα Χριστούγεννα ή αν όχι, να έχω προλάβει να ηρεμήσω μόνη μου.

μαράκι μου..να τη κάνεις τώρα!!!που το αποφάσισες και το θέλεις..αλλά να ηρεμήσεις και να το δεις από άλλη σκοπια

σου μιλάω εγώ που ενώ θα ήμουν η πρώτη οπισθοχώρησα...

η εξωσωματική είναι η λύση για να γίνουμε μανούλες..μακάρι να μας προλάβει..αλλά αν δεν θα προχωρήσουμε σε αυτή τη μέθοδο και πρέπει να είμαστε αισιόδοξες ότι όλα θα πάνε καλά..

να την βλέπουμε με τη πραγματική της έννοια είναι η πόρτα που θα μας οδηγήσει στη πραγματοποίηση του ονείρου μας που είναι να κρατήσουμε ένα μωράκι στην αγκαλία μας..

μακάρι να μας προλάβαινε..

να είσαι αισιόδοξη...σε θερμοπαρακαλώ..

ότι θέλεις εμείς είμαστε εδώ για σένα ..

είναι μια απλή διαδικασία..που δεν χρειάζεται (ούτε πρέπει) καν να τη σκέφτεσαι..

όλα θα πάνε τέλεια!!!!σου στέλνω μια ζεστή αγκαλία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τι κανεις κοριτσι εσυ? μην λες για την τεταρτη με ποιανει ανχος :?:?:?
tina32 μου πολύ καλό το νουμεράκι!!! Μακάρι να έχεις δίδυμα!!! Όλα καλά να σου πάνε από εδώ και πέρα!!

Κορίτσια εγώ αν και είναι τελευταίος μήνας πριν την εξωσωματική, δεν έκανα προσπάθεια, συνολικά το κάναμε 2 φορές και εκτός του ότι το στομάχι με πονάει εδώ και μια εβδομάδα και είμαι κουρέλι, μου βγήκε και όλη η κούραση των προσπαθειών και ταυτόχρονα και απογοήτευση που θα μπω στην διαδικασία της εξωσωματικής, που είναι και το τελευταίο βήμα, ψυχολογία υπό του μηδενός. Τέλος πάντων, είχα και δυσάρεστα από την ξαδέρφη μου, που έκανε 2η προσπάθεια με κατεψυγμένα και η χοριακή της είναι 8, είμαστε τόσο δεμένες και έζησα τις προσπάθειές της από πολύ κοντά και πολύ στεναχωρήθηκα. Άντε ας μην σας μαυρίζω άλλο, θαύματα είπαμε γίνονται!

παπακι γιατι σε πιανει αγχος?????????????????? ισα ισα θα επρεπε να μην σε πιανει καθολου!!! εισαι σουπερ εγκυος, και το τσαμπουκαλιδικο μωρακι θα κανει την εμφανιση του!!! οχι αγχος σε παρακαλω..... τωρα που εμεινες εγκυος ποιον να στειλω να τραβηξει το αυτακι της maria_v???

maria_v ειναι πραγματικά πολύ ασχημο να βιώνεις απογοητευσεις, αλλα μεσα απο αυτες θα σου ερθει και η πραγματική χαρα απο εκει που δεν το περιμενεις!!!. καποιοι αλλοι ανθρωποι που προσπαθουν πανω απο 10 χρονια, τί θα έπρεπε να κάνουν? να πηδηξουν απο κανενα μπαλκόνι?? σκέψου πως κάθε ωρα στεναχωριας ισοδυναμεί με 5 αντισυλληπτικά χάπια!! ναι ναι κοριτσι μου, τοσο πολύ κακο κανεις στον εαυτο σου!!!

παρε τα πανω σου, ξεκινάς τον πόλεμο τωρα...χρειαζεται ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και ηθικό ακμαιότατο!!!!!! αν υπαρχει εδω μεσα μια γυναικα που ξεκινησε τριαλαλαλα τριαλαλαλο και δεν υπαρξε στιγμη απογοητευσης για αυτην απο τις προσπαθειες, εγω θα παω να γινω η βασιλισσα της αγγλιας!!!

σκεψου πως εισαι πολυ καλα στην υγεια σου που ειναι παρα πολυ βασικό για να μπορεσεις να γινεις μητερα, πως εχεις την οικογενεια σου και τον συζυγο σου και ολα τα αλλα αστα στον Θεο και στους γιατρους.... απο εσενα χρειαζεται μονο η υπακοη στις οδηγιες που θα σου δωθουν και στην θετική σου ενεργεια!!!! και φυσικά εννοειται πως θαυματα γινονται...απλα και οσα δεν ειναι θαυματα απλά θέλουν να κάνουν τον κυκλο τους πριν πραγματοποιηθουν!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

τινκερ μου οι κολπικές πλυσεις ειναι ακριβως οπως τις ειχα γραψει και τις αναρτησε και παλι το παπακι...

σχετικά με την ποσοτητα του γιαουρτιου, βαζεις οσο νερο τοσο γιαουρτι, δηλαδη 100 γραμμαρια νερο με 100 γραμμαρια γιαουρτι.... εγω βαζω 150 γραμμαρια απο το καθενα ειναι υπερ αρκετο.... χρειαζεται το προβειο γιαουρτι αυτο με την πετσα γιατι αυτο εχει τους βακιλους και το κανεις μερα παρα μερα....μια μερα το νερο με το γιαουρτι και μια μερα το χαμομηλι με την σοδα....

μπορεις εναλλακτικά αντί για νερό να βάζεις χαμομηλί ειτε στο γιαουρτι ειτε στην σοδα...

δηλαδη 150 γραμμαρια νερό ή χαμομήλι και 150 γραμμαρια γιαουρτι την μια μερα, και την επομενη νερό ή χαμομήλι (1 μεγαλη κουπα τσαγιου) και 2 κουταλακια του γλυκου σοδα....

αυτο με την σοδα μπορεις να το κανεις και πριν τις επαφες ή τις σπερματεγχυσεις διοτι η σοδα δημιουργει αλκαλικό περιβαλλον και βοηθαει το σπερματοζωαριο και να κινηθει πιο γρηγορα και να ζησει περισσοτερο...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

τινκερ μου οι κολπικές πλυσεις ειναι ακριβως οπως τις ειχα γραψει και τις αναρτησε και παλι το παπακι...

σχετικά με την ποσοτητα του γιαουρτιου, βαζεις οσο νερο τοσο γιαουρτι, δηλαδη 100 γραμμαρια νερο με 100 γραμμαρια γιαουρτι.... εγω βαζω 150 γραμμαρια απο το καθενα ειναι υπερ αρκετο.... χρειαζεται το προβειο γιαουρτι αυτο με την πετσα γιατι αυτο εχει τους βακιλους και το κανεις μερα παρα μερα....μια μερα το νερο με το γιαουρτι και μια μερα το χαμομηλι με την σοδα....

μπορεις εναλλακτικά αντί για νερό να βάζεις χαμομηλί ειτε στο γιαουρτι ειτε στην σοδα...

δηλαδη 150 γραμμαρια νερό ή χαμομήλι και 150 γραμμαρια γιαουρτι την μια μερα, και την επομενη νερό ή χαμομήλι (1 μεγαλη κουπα τσαγιου) και 2 κουταλακια του γλυκου σοδα....

αυτο με την σοδα μπορεις να το κανεις και πριν τις επαφες ή τις σπερματεγχυσεις διοτι η σοδα δημιουργει αλκαλικό περιβαλλον και βοηθαει το σπερματοζωαριο και να κινηθει πιο γρηγορα και να ζησει περισσοτερο...

γεια σου ρε γεωργια με τα γιατροσοφια σου ;););)

εγω εδω σπιτι περιμενω να ερθει η παρεα , στον καναπε αραχτη ειμαι , εσυ τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια όλη μερα ήμασταν έξω κ τωρα γυρίσαμε.. Να ξεχνιόμαστε κιόλας!!!

Παπακι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!! Ολα θα πανε τέλεια τέλεια τέλεια!!!!

Τινα μου τι ωραίο νουμεράκι ειναι αυτο.. Κ παλι συγχαρητήρια!!

Maria v λογικο ειναι κοριτσάκι μου να υπάρχουν αυτες οι φοβίες.. Κ εγω υπάρχουν βραδυα που σκέφτομαι αν δεν καταφέρω ποτε να γίνω μάνα τι θα γίνει.. Κ μετα ξανά σκέφτομαι γιατι τι ειναι στη ζωη μας σίγουρο για να ζω με το άγχος του ΑΝ!!βγαζουμε ολες τις αρνητικές σκέψεις κ σκεφτόμαστε μονο θετικά πράγματα!θα σε βοηθήσει η Παναγίτσα.. Να είσαι σίγουρη γι αυτο!

Λια κ εγω θα κανω το τεστ χλωρινης για να είμαστε σίγουροι....

Κατερινακι μου κ νεραιδακι σας στέλνω φιλακια!!

γεια σου ρε γεωργια με τα γιατροσοφια σου ;););)

εγω εδω σπιτι περιμενω να ερθει η παρεα , στον καναπε αραχτη ειμαι , εσυ τι κανεις?

Κοριτσάκια όλη μερα ήμασταν έξω κ τωρα γυρίσαμε.. Να ξεχνιόμαστε κιόλας!!!

Παπακι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!! Ολα θα πανε τέλεια τέλεια τέλεια!!!!

Τινα μου τι ωραίο νουμεράκι ειναι αυτο.. Κ παλι συγχαρητήρια!!

Maria v λογικο ειναι κοριτσάκι μου να υπάρχουν αυτες οι φοβίες.. Κ εγω υπάρχουν βραδυα που σκέφτομαι αν δεν καταφέρω ποτε να γίνω μάνα τι θα γίνει.. Κ μετα ξανά σκέφτομαι γιατι τι ειναι στη ζωη μας σίγουρο για να ζω με το άγχος του ΑΝ!!βγαζουμε ολες τις αρνητικές σκέψεις κ σκεφτόμαστε μονο θετικά πράγματα!θα σε βοηθήσει η Παναγίτσα.. Να είσαι σίγουρη γι αυτο!

Λια κ εγω θα κανω το τεστ χλωρινης για να είμαστε σίγουροι....

Κατερινακι μου κ νεραιδακι σας στέλνω φιλακια!!

παπακι να συστηθουμε....απο εδω η κατερινα...χαιρω πολυ... απο εδω το παπακι...χαιρω πολυ παπακι!!!! καλα ειμαι κι εγω χαζολογαω σημερα...

σισσακι μου πολλα πολλα φιλακια κι απο μενα κοριτσακι μου!!:P:p:p:p

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Τρελοκομεία καλησπέρα !! Τώρα γυρίσαμε, πίναμε τον καφέ μας αραχτοί σε μια πλατεία και χαζεύαμε πασαρέλα………..

Tinaki και επίσημα συγχαρητήρια !! Και τώρα βγάλε από το μυαλουδάκι σου κάθε κακή σκέψη που μπορεί να έρχεται……….όλα είναι σούπερ !!

Sissy εννοείται θα το κάνεις το τεστ με την χλωρίνη, καθώς και οι γκαστρωμένες μας, γιατί πρέπει να έχουμε εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία πριν δημοσιεύσουμε την έρευνα !! Μην σας πω να βγάλετε και φωτογραφίες……….Σήμερα το είπα στον δικό μου και μελάνιασε από τα γέλια. Του είπα ότι θα τον βάλω να κατουρήσει τη χλωρίνη για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Maria – v μην επηρεάζεσαι από κανέναν. Όλες μας έχουμε γύρω μας και θετικά και αρνητικά παραδείγματα εξωσωματικών. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα σε περιλάβω μετά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ναι..τις είχα κάνει και τότε..αλλά στο μπάνιο..όχι πριν την επαφή και όχι τόσο συχνά..

θα αρχίσω να τις κάνω..μέρα παρα μέρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

παπακι να συστηθουμε....απο εδω η κατερινα...χαιρω πολυ... απο εδω το παπακι...χαιρω πολυ παπακι!!!! καλα ειμαι κι εγω χαζολογαω σημερα...

σισσακι μου πολλα πολλα φιλακια κι απο μενα κοριτσακι μου!!:P:p:p:p

xaxaxaxax τωρα ρε ειδα οτι σε ειπα γεωργια πω πω τι εχω παθει ολο ετσι σε φωναζω χαχαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι..τις είχα κάνει και τότε..αλλά στο μπάνιο..όχι πριν την επαφή και όχι τόσο συχνά..

θα αρχίσω να τις κάνω..μέρα παρα μέρα..

εσυ πως κ δεν κοιμασαι τετοια ωρα ? το ξενυχταμε το ξενυχταμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...