Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εγω εχω κατι πονακια αλλα κ ανχος μαζι . να ερθει η τεταρτη να δουμε τι γινετε

μην αγχώνεσαι!!!

όλα τέλεια θα πάνε!!!

να είσαι ήρεμη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην αγχώνεσαι!!!

όλα τέλεια θα πάνε!!!

να είσαι ήρεμη!!!

ουτε εξω δεν θελω να βγω ευτυχοσ θα ερθουν οι κουμπαροι του αντρα μου το απογευμα κ θα εχουμε παρεα θα παρω κ πληροφοριες απο την κουμπαρα ειναι στο 2 εγκυος κ αυτοι για το πρωτο 2 χρονια κ κατι εκαναν να κανουν παιδι κ ηταν ετοιμη ενα μηνα μετα να κανουν εξωσωματικη κ τσουπ τους ηρθε , οποτε τωρα με την εμπειρια της θα με πει διαφορα.

αντε κ στα δικα σου να μην χρειαστεις να μπεις κ εσυ σε αυτη την διαδικασια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσακια μου δεν σας ξεχασα απλα μου βγαινει η χθεσινη κουραση εχω αιμα και ποναω και ειμαι ξαπλωμενη.Ειναι και το κοριτσακι μου εδω κι εχω παρειτσα!

Τινα μπραβο τελεια τα νεα σου περαστικα στον θειο κι εσυ να προσεχεις το νινακι σου!

Αγαπη τι κανεις?

Κοριτσακια μου δεν σας ξεχασα απλα μου βγαινει η χθεσινη κουραση εχω αιμα και ποναω και ειμαι ξαπλωμενη.Ειναι και το κοριτσακι μου εδω κι εχω παρειτσα!

Τινα μπραβο τελεια τα νεα σου περαστικα στον θειο κι εσυ να προσεχεις το νινακι σου!

Αγαπη τι κανεις?

τι να κανω λατρεια καθομαι στον καναπε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ουτε εξω δεν θελω να βγω ευτυχοσ θα ερθουν οι κουμπαροι του αντρα μου το απογευμα κ θα εχουμε παρεα θα παρω κ πληροφοριες απο την κουμπαρα ειναι στο 2 εγκυος κ αυτοι για το πρωτο 2 χρονια κ κατι εκαναν να κανουν παιδι κ ηταν ετοιμη ενα μηνα μετα να κανουν εξωσωματικη κ τσουπ τους ηρθε , οποτε τωρα με την εμπειρια της θα με πει διαφορα.

αντε κ στα δικα σου να μην χρειαστεις να μπεις κ εσυ σε αυτη την διαδικασια

σοβαρά??και τις 2 σας, σας πρόλαβε..μακάρι κοριτσάκι..αλλά και να μην μακάρι να πετύχει..

Αγαπη τι κανεις?

ευαγγελία μου να ξεκουράζεσαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Στο όνομα της επιστήμης θυσιάστηκα και εγώ σήμερα !!!!

Λοιπόν έκανα το τεστ με τη χλωρίνη, αλλά ως δύσπιστη, πήρα διάφανο κυπελάκι με τα ούρα και μετά πρόσθεσα ελάχιστη χλωρίνη, γιατί αν έκανα το αντίθετο, θα άφριζε σίγουρα.

Το αποτέλεσμα θα το χαρακτήριζα σαν ξεθυμασμένη coca cola…………Μικρές φυσαλίδες σαν αναβράζον όπως είπε η Κατερίνα και όταν το κουνάς κάνει φςςςςςςςςςςςς……………χαχαχαχα…………

Δεν είναι άκρως επιστημονική η περιγραφή μου….???

Σήμερα 24η ημέρα του κύκλου, και ΝΑΙ !!!!!!.........ΕΧΩ ΤΡΙΔΥΜΑ!!!!!!!

Άντε τριδυμα εσυ δίδυμα εγω την φτιάχνουμε την ομάδα μπάσκετ. Εμένα εγινε σαν μπύρα με αφρό το πείραμα. Στην καθεμιά αλλα αντί άλλων.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μπράβο τινακι μου. Με το καλο την Τετάρτη να πανε ολα πολυ καλα γλυκεια μου.

Αυτή η Τετάρτη θα ειναι για πολλές σημαδιακή. Εγω πάω στον καινούργιο γιατρο, το παπακι παει να ακούσει τον μπεμπη ( ναι το αποφάσισα μπεμπης θα ειναι) και το τινακι να δει το σπορακι. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μπράβο τινακι μου. Με το καλο την Τετάρτη να πανε ολα πολυ καλα γλυκεια μου.

Αυτή η Τετάρτη θα ειναι για πολλές σημαδιακή. Εγω πάω στον καινούργιο γιατρο, το παπακι παει να ακούσει τον μπεμπη ( ναι το αποφάσισα μπεμπης θα ειναι) και το τινακι να δει το σπορακι. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

τι κανεις κοριτσι εσυ? μην λες για την τεταρτη με ποιανει ανχος :?:?:?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

tina32 μου πολύ καλό το νουμεράκι!!! Μακάρι να έχεις δίδυμα!!! Όλα καλά να σου πάνε από εδώ και πέρα!!

Κορίτσια εγώ αν και είναι τελευταίος μήνας πριν την εξωσωματική, δεν έκανα προσπάθεια, συνολικά το κάναμε 2 φορές και εκτός του ότι το στομάχι με πονάει εδώ και μια εβδομάδα και είμαι κουρέλι, μου βγήκε και όλη η κούραση των προσπαθειών και ταυτόχρονα και απογοήτευση που θα μπω στην διαδικασία της εξωσωματικής, που είναι και το τελευταίο βήμα, ψυχολογία υπό του μηδενός. Τέλος πάντων, είχα και δυσάρεστα από την ξαδέρφη μου, που έκανε 2η προσπάθεια με κατεψυγμένα και η χοριακή της είναι 8, είμαστε τόσο δεμένες και έζησα τις προσπάθειές της από πολύ κοντά και πολύ στεναχωρήθηκα. Άντε ας μην σας μαυρίζω άλλο, θαύματα είπαμε γίνονται!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

tina32 μου πολύ καλό το νουμεράκι!!! Μακάρι να έχεις δίδυμα!!! Όλα καλά να σου πάνε από εδώ και πέρα!!

Κορίτσια εγώ αν και είναι τελευταίος μήνας πριν την εξωσωματική, δεν έκανα προσπάθεια, συνολικά το κάναμε 2 φορές και εκτός του ότι το στομάχι με πονάει εδώ και μια εβδομάδα και είμαι κουρέλι, μου βγήκε και όλη η κούραση των προσπαθειών και ταυτόχρονα και απογοήτευση που θα μπω στην διαδικασία της εξωσωματικής, που είναι και το τελευταίο βήμα, ψυχολογία υπό του μηδενός. Τέλος πάντων, είχα και δυσάρεστα από την ξαδέρφη μου, που έκανε 2η προσπάθεια με κατεψυγμένα και η χοριακή της είναι 8, είμαστε τόσο δεμένες και έζησα τις προσπάθειές της από πολύ κοντά και πολύ στεναχωρήθηκα. Άντε ας μην σας μαυρίζω άλλο, θαύματα είπαμε γίνονται!

για να μπεις σε αυτην την διαδικασια πρεπει να εισαι ηρεμει κ να εχεις καλη ψυχολογια αν πιστευεις οτι δεν εισαι ετοιμη να αντιμετωπισης την ολοι διαδικασια πανε τον επομενο μηνα μην ξεκινας να κανεις κατι με ανχος κ πονο στο στομαχι . αν κ σου ευχομε αυτες οι 2 φορες που ειχατε επαφη να ειναι τυχερες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

για να μπεις σε αυτην την διαδικασια πρεπει να εισαι ηρεμει κ να εχεις καλη ψυχολογια αν πιστευεις οτι δεν εισαι ετοιμη να αντιμετωπισης την ολοι διαδικασια πανε τον επομενο μηνα μην ξεκινας να κανεις κατι με ανχος κ πονο στο στομαχι . αν κ σου ευχομε αυτες οι 2 φορες που ειχατε επαφη να ειναι τυχερες

Αχ μίνα μου, είμαι πανέτοιμη, απλά απογοητευμένη από τις μέχρι εδώ προσπάθειές μου. Αν το αφήσω άλλο έναν μήνα θα πέσει η χοριακή πάνω στα Χριστούγεννα που είναι κάτι που δεν θέλω με τίποτα, θα έρθουν τα αδέρφια του άντρα μου και θα κάτσουν αρκετά, δεν θα ξέρουν και τίποτα και θα είμαι όλη μέρα στο σπίτι με κόσμο και όλοι θα είναι με τα παιδιά τους, θα φρικάρω!! Θέλω να έχω κάνει την προσπάθειά μου, μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε να είμαι χαρούμενη τα Χριστούγεννα ή αν όχι, να έχω προλάβει να ηρεμήσω μόνη μου.

HvAnp3.png

μπραβοοοο επιτελους μας ειπες τα νεα σου!!! μπραβο πολυ ωραια νεα καλα καλε αμα εχεις εσυ με 680 δίδυμα εγω με 4225 τι εχω 3δυμα?

εκτος κ αν εχετε στο σοι διδυμα κ παει κληρονονικα

maria εγώ ξέρω πότε έκανα ακριβώς ωορρηξία,οποτε σήμερα είμαι στη δευτερη μέρα καθυστέρησης, ο γιατρός περίμενε γύρω στα 400 τη χοριακή, οποτε του φάνηκε πολύ γιαυτο είπε για δίδυμα,καλά του λέω με 1 ωάριο πως θα εχω δίδυμα???

η πεθερά μου εχει δίδυμη αδερφή αλλά δεν νομίζω πως εχει σχέση.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

maraki αστα όλα πίσω και μην σκέφτεσαι τίποτα αυτό το μήνα,όλες είμαστε απογοητευμένες που προσπαθούμε τόσο καιρό αλλά είπαμε υπομονή και δύναμη θέλει,θα τα καταφέρουμε όλες!!!σκέψου οτι έφτασες στο τέρμα κοριτσάκι μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...