Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου.

Τινακι θελουμε τεράστιο νούμερο, κανόνισε!!!!!

Τινκερ μου δεν ειμαι έγκυος. Αυτόν τον μήνα είχα μόνο 2 επαφές. Αποκλείεται. Στις 11/11 περιμένω περίοδο. 23η μέρα ειμαι.

Άρα ακομα το πείραμα δεν μπορούμε να το ακυρώσουμε!!Και ποιος μας λέει ότι δεν είσαι;;;

Κι αν είναι δίδυμα γι'αυτο και η ανατίναξη;;χαχαχα.Παντως άσχετα από τα πειράματα μην προδικαζεις τίποτα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Εγώ μολις πήρα τα τελευταία χαπάκια κλομιφεν και τώρα περιμένω να παράγω αρκετά αυγουλακια...Την Τρίτη θα παω για υπέρηχο και τότε θα μάθω ποτέ θα την κανω.

Και προπερσυ είχα πάρει κλομιφεν και είχα πολύ καλή ανταπόκριση αλλα λογω ενδομητρίωσης τσάμπα τα πηρα.ελπιιζω τώρα να είναι καλύτερα τα πραγματα...

Τινά για πες το νούμερο επιτέλους!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Εγώ μολις πήρα τα τελευταία χαπάκια κλομιφεν και τώρα περιμένω να παράγω αρκετά αυγουλακια...Την Τρίτη θα παω για υπέρηχο και τότε θα μάθω ποτέ θα την κανω.

Και προπερσυ είχα πάρει κλομιφεν και είχα πολύ καλή ανταπόκριση αλλα λογω ενδομητρίωσης τσάμπα τα πηρα.ελπιιζω τώρα να είναι καλύτερα τα πραγματα...

Τινά για πες το νούμερο επιτέλους!!!!

τρίτη θέλουμε νουμεράκι!!!μην ξεχνάς ένα μόνο θέλουμε!!:P:p:p:p

όλα θα πάνε τέλεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Σαρμαδακια μιαμ μιαμ(της πεθεράς ε;;) γιατί τόση νοικοκυροσύνη δεν την έχω ακομη!!!

τι είναι αυτά??

τίνα που είσαι καλέ??!!!

ώρα 9 πρέπει να πήγε

1533345xcnw09g7xt.gif

τι είναι αυτά??

τίνα που είσαι καλέ??!!!

ώρα 9 πρέπει να πήγε

Τα σαρμαδακια ειναι αμπελοφυλα τυλιγμενα με γεμηση κιμα κ ρυζι πεντανοστιμα πετα κ εδω κανενα

εγω εκανα μπριζολες με πατατες στο φουρνο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τα σαρμαδακια ειναι αμπελοφυλα τυλιγμενα με γεμηση κιμα κ ρυζι πεντανοστιμα πετα κ εδω κανενα

εγω εκανα μπριζολες με πατατες στο φουρνο

κουπέπια δηλαδή!!!

ε τα ντολαμαδάκια τι είναι??

εγώ μάλλον σαλατούλα..για το μεσημεράκι, με τόνο κάβουρες κλπ

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

τι είναι αυτά??

τίνα που είσαι καλέ??!!!

ώρα 9 πρέπει να πήγε

Λαχανοσαρμαδες.κιμας τυλιγμενος με λάχανο άσπρο και αυγολέμονο μετά.Ειναι το αγαπημένο μου και η μαμά μου τους κάνει τέλειους αλλα επειδή είναι μακριά εβαλα την πεθερά να μους τους κάνει γιατί είναι μπελαλιδικο φαγητό.

bKtop2.png8BRwp3.png

κουπέπια δηλαδή!!!

ε τα ντολαμαδάκια τι είναι??

εγώ μάλλον σαλατούλα..για το μεσημεράκι, με τόνο κάβουρες κλπ

Κουπεπια;;Πρώτη φορα τι ακουω.Τι ωραία που ο κάθε τόπος τα λέει διαφορετικά.Εμεις αυτά με το αμπελοφυλλο τα λέμε ντολμαδάκια και αυτά με το λάχανο σαρμαδακια.

Παπάκι πιάσε κανα 5-6 μεγάλα που σου στέλνω γιατί τώρα πεινάει και ο σπόρος μέσα σου!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

με μπερδέψατε!!!

εμείς κάνουμε τα κουπέπια..

με αμπελόφυλλα ως επί το πλείστο..μερικές φορές τώρα το χειμώνα με λάχανο..

βάζουμε μέσα ρύζι και κιμά και μυρωδικά..τα ψήνουμε στη κατσαρόλα με νερό και ντοματοχυμό

τα ντολμαδάκια είναι αυτά που ψήνουμε με αυγολέμονο..εδώ δεν τα κάνουμε..

αύτα τώρα είναι ντολμαδάκια αλλά με άλλο όνομα?

1533345xcnw09g7xt.gif

με μπερδέψατε!!!

βάζουμε μέσα ρύζι και κιμά και μυρωδικά..τα ψήνουμε στη κατσαρόλα με νερό και ντοματοχυμό

τα ιδια πραγματα λεμε με διαφορετικη ονομασια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

με μπερδέψατε!!!

Έλα τα ίδια λέμε στην κατσαρόλα με λάχανο τώρα τον χειμωνα αλλα εμένα μου αρέσουν με λεμόνι όχι με τοματοχυμο.

Σας χαιρετώ για την ώρα κόρες παω να φάω και μετά έχω μαθημα στο φροντιστηριο(έχω φροντιστήριο αγγλικών)

Ελπίζω το απόγευμα να μου βγουν τα ματια με το νούμερο της Τινάς.

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...