Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια! Ξενυχτησα κ τωρα σηκωθηκα!!

Τινουλα μου πήραμε νούμερο;;; Περιμένουμε......

Ευαγγελία μου χαίρομαι που είσαι καλυτερα σημερα....

Κατερινακι φαντάζεσαι η χλωρινη να ειναι το πιο early test που υπάρχει;;;;;;;;;

Νεραιδουλα δώσε του να καταλάβει αυτο το μήνα.....;)

Μαρια v καλημέρα!!!!

Γεωργια μου κ εγω θέλω ταξιδακι....

Τοξοτακι ακομα νάνι κανεις;;;;

Μαρια σταρ να πας στο σχήμα.. Πολυ ωραίο κ ο Πανταζης κάνει τη διάφορα....

σισσυ εδω ειμαι πινω καφεδακι !!!

αυτο με την χλωρινη που ειπε η γεωργια το εχω ξανακουσει οτι δεν κανει ουτε να την μοιρισεις για τους 3 πρωτους μηνες καταλαβα ο δικος μου θα την πατηση γιατι εγω χαλαω 1 χλωρινη την εβδομαδα ειδικα στην λεκανη αμα δεν ριξω δεν μπορω για το αζαξ δεν το ηξερα αμα θα ερθετε σπιτι μου κ ανοιξετε την αποθηκουλα που εχω το μονο πραγμα που θα δειτε ειναι αποριπαντικα πω πω εχω τρελα με αυτα .

Evangeliapan χαιρομε που εισαι καλα αντε ελα να πιουμε καφεδακι!!!

τινα αντε περημενουμε να μας πεις νουμερο σε βλεπω το ιδιο με το δικο μου. χιχιχι

απο 20 τσουβαλια στην καθεμια μπεμπεδοσκονη σας στελνω!!!

να ρωτησω ξανα χοριακη δεν θα κανω?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ποτέ δεν ξέρεις!!!!

εγώ αυτό το μήνα θα ακολουθήσω το πρόγραμμα της παπα..

sex machine...

ζητώ τις προσευχές σας...!!!

2 μερούλες θα αφήσω κενό την 11 και τη 12...:P:p:p:p

σε ειπα μετα το σεξ τι θα κανεις θα ανοιξεις τηλεοραση κ ξεχνα γιατι ειχε ξαπλα , ααα επισης εγω ακολουθησα την συμβουλη της γεωργιας πριν το γουτσου γουτσου πλυσεις με χαμομιλη κ σοδα κ μετα βουρ στο κρεβατι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ταξιδάκι ακούω..άντε σας περιμένω...η αλήθεια είναι πως θέλω και εγώ..ένα ταξίδι..

αφού λέω για να ξεχαστώ θα οργανώσω το ταξίδι του καλοκαιριού..και μακάρι ο καλός θεούλης να μου έχει αλλες εκπλήξεις και να μην πάω..

γεωργία άντε μαζί θα το οργανώσουμε Θαυλάνδη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

σε ειπα μετα το σεξ τι θα κανεις θα ανοιξεις τηλεοραση κ ξεχνα γιατι ειχε ξαπλα , ααα επισης εγω ακολουθησα την συμβουλη της γεωργιας πριν το γουτσου γουτσου πλυσεις με χαμομιλη κ σοδα κ μετα βουρ στο κρεβατι

το ξάπλα το έχω..το χαμομήλι και τη σόδα δεν έχω..αλλά θα το κάνω..κάθε μέρα??

1533345xcnw09g7xt.gif

το ξάπλα το έχω..το χαμομήλι και τη σόδα δεν έχω..αλλά θα το κάνω..κάθε μέρα??

Καλα μην το αποστηροσεις κ τελειος εγω εκανα καθε φορα πριν την επαφη της αλλες φορες δεν το εκανα γιατι απο την πολυ την αποστηροση την πατησα κ ειχα γινει τουμπανο χαχαχαχ!!!

Μπουμπούκι μου πες μου την ακριβή συνταγη με χαμομηλι κ σοδα! Κ τη διαδικασία..

τα εκανα αντιγραφη κ επικοληση οπως τα ειχε πει η μαριαV

παιρνεις εναν εφαρμοστη της betadine για κολπικες πλυσεις απο το φαρμακειο. εκει βαζεις το υγρο..

βραζεις το χαμομηλι, το αφηνεις να γινει χλιαρό, ουτε καυτο ούτε κρυο, το σουρωνεις και βαζεις 2 κουταλακια του γλυκου μαγειρικη σοδα. το ανακατευεις και το βαζεις στον εφαρμοστηρα. τα 2 κουταλακια του γλυκου ειναι για μια κουπα τσαγιου μεγαλη με χαμομηλι περιπου 250 γρ.

Με τον εφαρμοστηρα κανεις κολπικες πλυσεις, μολις τον δεις θα καταλαβεις ακριβως πως μπαινει το καθετι, και μετα δεν πλενεσαι! ουτε σταζει ουτε τιποτα...

μπορεις να το κανεις και οταν εισαι ορθια και κανεις ντουζ ή ακομα και αν καθεσαι στην λεκανη της τουαλετας.

εναλλακτικά στην ιδια ποσοτητα χαμομηλιου μπορεις να διαλυεις προβειο γιαουρτι με την πετσα και να κανεις κολπικες πλυσεις. Διορθωνει το ph του κολπου που εχει διαταραχθει ειτε απο μηκυτες ειτε απο τα φαρμακα και τις ορμονες που παιρνουμε.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπακι λοιπόν απορία

1. αφού κάθε μέρα είπαμε είναι το πρόγραμμα κάθε μέρα θα κάνω??

2. πόσο γιαούρτι?

3. εναλλάξ τη μια φορά γιαούρτι και την άλλη σόδα?

4. χαμομήλι φακελάκι ή το άλλο..

το είχα κάνει 2-3 φορές αλλά στο μπάνιο και μετά ξεπλενόμουνα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου κι από μένα!!!

Τινα32 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!! Άντε να μας πεις τεράσια χοριακή!!!! Πολύ καλά ξεκίνησε ο Νοέμβριος!!!! Μακάρι έτσι να πάει για όλες μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια!!

ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!! Πωπω γουρλου η παπα! Μονο τετοια θελουμε να ακουμε απο εδω κ περα!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΚΟΥΣ;;;

Αντε κ στα δικα μας! Ριξτε κανα 2 τσουβαλια μπεμπεδοσκονη κ απο εδω!

Εγω χθες ολοκληρωσα την παραλαβη φαρμακων.. Τα εχω στολισει στο ψυγειο! Μου λεει ο αντρας μου " καλα αμα ανοιξει κανας ξενος το ψυγειο μας τι θα πουμε;" Και λεω " καλε αναφορα θα δωσουμε; Το πολυ πολυ να τον κερασουμε καμια ενεση αμα γουσταρει!!!!" Χαχαχαχαχαχα, ε μα τι να πω η γυναικα;

Η γκαντεμια μου δε.. Δεν περιγραφεται! Επαθα εξωτερικη ωτιτιδα κ παιρνω αντιβιωση.. Για ονομα πια! Τωρα με θυμηθηκε κ αυτη! Πηρα τον γιατρο μου χθες κ τον ενημερωσα κ μου ειπε οτι δεν πειραζει γιατι μεχρι την περιοδο εχω ακομα καιρο.. Παλι καλα!

Σισσυ μου τα σπασες χθες? θελω κ εγω να παω σε αυτο το σχημα! Τις αγαπω κ τις 2 πολυ!

Ευαγγελια μου πως εισαι σημερα? ελπιζω καλυτερα!

Παπακι μου φιλακια στο μπεμπακι μας!

Τινααααα σε περιμενουμεεεεε!

Κατερινιω ευχαριστουμε που μας ελυσες την απορια με τη χλωρινη! Χιχιιxixix! Κανονισε να εισαι κ εσυ εγκυος κ να το χει πει η χλωρινη κ εμεις να μην την πιστευουμε..! Ας εισαι εσυ κ εγω θα σου παρω μια κουτα μετα να κανεις πειραματα συνεχεια!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια μου πολλα γλυκα φιλακιααααα

Κοριτσάκι μου τι φάρμακα πήρες? Εγώ πηρα altermon kai 10 ακόμη, αλλά δεν μου είπαν να τα βάλω ψυγείο...

παπακι λοιπόν απορία

1. αφού κάθε μέρα είπαμε είναι το πρόγραμμα κάθε μέρα θα κάνω??

2. πόσο γιαούρτι?

3. εναλλάξ τη μια φορά γιαούρτι και την άλλη σόδα?

4. χαμομήλι φακελάκι ή το άλλο..

το είχα κάνει 2-3 φορές αλλά στο μπάνιο και μετά ξεπλενόμουνα...

πολυ μαρεσει που με λες παπακι μου φαινετε θα το αλλαξω το ονομα κ θα το κανω ετσι χιχιχι!!

λοιπον καλε καθε μερα σεξ? τι ποσοτητα θα βγαλει ο καημενος μερα παρα μερα καλυτερα κ εμεις αυτο καναμε κ οχι ολο τον μηνα απο την 9 μερα μεχρι την 17 .

οχι αυτο στο φακελακι αλλα το φρεσκο χαμομηλι το γιαουρτι δεν το εχω κανει ποιο πολυ μαρεσει το χαμομηλι .

να μην ειναι καυτο κ το καψεις χλιαρο θα δεις θα νοιωσεις μια ευχαριστη ζεστα γιατι τα εχουμε παγωσει ολα εκει κατω απο μικρες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκι μου τι φάρμακα πήρες? Εγώ πηρα altermon kai 10 ακόμη, αλλά δεν μου είπαν να τα βάλω ψυγείο...

εχω ειχα παρει κ τα εχω στο συρταρι κ σας ευχομαι να μεινουν κ τα δικα σας στο συρταρι !!!

μου εδωσε της πουρεγκον . κατι αλλες ενεσεις που εινα 5 μεσα αλλα δεν θελουνε ψυγειο επισης κατι αναβραζοντα για να μην παθει κατι το αιμα μου να μην πηξη κατι τετοιο κ τα κολπικα τα τζελ προγεστερονη .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πολυ μαρεσει που με λες παπακι μου φαινετε θα το αλλαξω το ονομα κ θα το κανω ετσι χιχιχι!!

λοιπον καλε καθε μερα σεξ? τι ποσοτητα θα βγαλει ο καημενος μερα παρα μερα καλυτερα κ εμεις αυτο καναμε κ οχι ολο τον μηνα απο την 9 μερα μεχρι την 17 .

οχι αυτο στο φακελακι αλλα το φρεσκο χαμομηλι το γιαουρτι δεν το εχω κανει ποιο πολυ μαρεσει το χαμομηλι .

να μην ειναι καυτο κ το καψεις χλιαρο θα δεις θα νοιωσεις μια ευχαριστη ζεστα γιατι τα εχουμε παγωσει ολα εκει κατω απο μικρες .

ok..μέρα παρα μέρα λες??άσε έχω ακόμη λίγες μέρες μέχρι να βάλω το πρόγραμμα...μα 11 και 12 δεν θα έχω επαφές..άρα 9 και 10 σίγουρα..και μετά 13 και 14 σίγουρα..

αυτό το μήνα θα πηγαίνω και στο γιατρό να δούμε πότε θα κάνουμε..

και έτσι για να ανεβούμε λίγο

1533345xcnw09g7xt.gif

εχω ειχα παρει κ τα εχω στο συρταρι κ σας ευχομαι να μεινουν κ τα δικα σας στο συρταρι !!!

μου εδωσε της πουρεγκον . κατι αλλες ενεσεις που εινα 5 μεσα αλλα δεν θελουνε ψυγειο επισης κατι αναβραζοντα για να μην παθει κατι το αιμα μου να μην πηξη κατι τετοιο κ τα κολπικα τα τζελ προγεστερονη .

η πουργκόν θέλει σίγουρα ψυγείο

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...