Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λοιπον, εγκυουλες μου γλυκες, αφηστε τα γιατροσοφια και τις χλωρινες κατα μερος, γιατι θα βγαλω τα απαγορευτικα της εγκυμοσυνης! Το πρωτο που μου ειχε πει ο γιατρος μου οταν ημουν εγκυος ηταν μακρια απο καθαριστικα!!! Κι οχι για να μην κουραστω... "Χλωρινη και αμμωνιες (πχ ajax), ουτε που θα τα μυρισεις!" Το εμβρυο μεχρι την 11η εβδομαδα βρισκεται σε κινδυνο πιθανων μεταλλαξεων, γιαυτο το μονο που θα μυριζετε ειναι μοσχοβολιστα κέικ! Τα πειραματα αφηστε τα για μας και τους μικρους εξερευνητες!!

Για το σεξ δε μου ειχε πει τιποτα, αλλα θυμαμαι οτι μετα απο εναν οργασμο μες στον υπνο μου (ημουν κι εγω ορεξατη σαν τη maria papa) ειχε πετρωσει η κοιλια μου και με πηγε να! Βεβαια δεν ειναι κανονας, οι περισσοτεροι γιατροι το επιτρεπουν αν δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος (η κολλητη μου το ειχε παρα..... 9 μηνες), αλλα περιμενε τουλαχιστον τον υπερηχο! Ασυγκρατητη!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν αυτο με την χλωρινη ειναι άκυρο. Εγω που δεν ειμαι έγκυος και εκτός του ότι πιτσιλαγε παντού και κάθομουν και σφουγγαριζα, αφριζει αυτο το πράγμα σαν τις αναβραζουσες βιταμίνες.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

georgkat, κομματακι ακριβος σας βγηκε ο γιατρος σημερα! Ακου 150 ευρω η κληση:shock:! Υπερηχο στο οχημα σας εκανε;

evangeliapan, θα ξεκουραστεις επιτελους; Πιασε καμια κουβερτουλα και χουχουλιασε!

sissy, καλο ξεσαλωμα αποψε! Τοσο σπανια που βγαινουμε πια, πρεπει να το φχαριστιομαστε!!

Εγω ταξιδακια ονειρευομαι, αλλα δεν...

Καλα, εγω τεστ με χλωρινες με τιποτα! Το παληκαρι μου βαζει χλωρινες στο σπιτι και μαλιστα μονο οταν λειπω! Δεν την αντεχω καθολου! Χαρα στο κουραγιο σου! Παντως παραστατικοτατη ησουν! "Αναβραζουσες"!!!!:D

Καλα, εγω τεστ με χλωρινες με τιποτα! Το παληκαρι μου βαζει χλωρινες στο σπιτι και μαλιστα μονο οταν λειπω! Δεν την αντεχω καθολου! Χαρα στο κουραγιο σου! Παντως παραστατικοτατη ησουν! "Αναβραζουσες"!!!!:D

Αστα να πανε με την γρουσουζα την γιατρό.

Οσο για την χλωρινη μου αρέσει πολυ η μυρωδιά της και βάζω πάντα οταν καθαρίζω το μπάνιο. Ε μα λυσσαξαν σημερα όλες με την χλωρινη και καμία δεν το έκανε. Θυσιάστηκα λοιπόν εγω για την παρέα και έγινα το πειραματόζωο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες,είδατε τη πρωινή που είμαι? παω για τη χοριακη που λυσσάξατε όλες,θα σας ενημερωσω αργοτερα φιλάκια

tina ευχομαι μια τεραστια χοριακη.καλημερα σε ολες με πολλα χαμογελα.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλημέρα κορίτσια..

τινούλα μου περιμένουμε χοριακή μεγάλη!!!

κατερινάκι μήπως έχουμε κανένα ευχάριστο λέω εγώ..

σε ποια μέρα είσαι??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου.

Τινακι θελουμε τεράστιο νούμερο, κανόνισε!!!!!

Τινκερ μου δεν ειμαι έγκυος. Αυτόν τον μήνα είχα μόνο 2 επαφές. Αποκλείεται. Στις 11/11 περιμένω περίοδο. 23η μέρα ειμαι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια!!

ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!! Πωπω γουρλου η παπα! Μονο τετοια θελουμε να ακουμε απο εδω κ περα!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΚΟΥΣ;;;

Αντε κ στα δικα μας! Ριξτε κανα 2 τσουβαλια μπεμπεδοσκονη κ απο εδω!

Εγω χθες ολοκληρωσα την παραλαβη φαρμακων.. Τα εχω στολισει στο ψυγειο! Μου λεει ο αντρας μου " καλα αμα ανοιξει κανας ξενος το ψυγειο μας τι θα πουμε;" Και λεω " καλε αναφορα θα δωσουμε; Το πολυ πολυ να τον κερασουμε καμια ενεση αμα γουσταρει!!!!" Χαχαχαχαχαχα, ε μα τι να πω η γυναικα;

Η γκαντεμια μου δε.. Δεν περιγραφεται! Επαθα εξωτερικη ωτιτιδα κ παιρνω αντιβιωση.. Για ονομα πια! Τωρα με θυμηθηκε κ αυτη! Πηρα τον γιατρο μου χθες κ τον ενημερωσα κ μου ειπε οτι δεν πειραζει γιατι μεχρι την περιοδο εχω ακομα καιρο.. Παλι καλα!

Σισσυ μου τα σπασες χθες? θελω κ εγω να παω σε αυτο το σχημα! Τις αγαπω κ τις 2 πολυ!

Ευαγγελια μου πως εισαι σημερα? ελπιζω καλυτερα!

Παπακι μου φιλακια στο μπεμπακι μας!

Τινααααα σε περιμενουμεεεεε!

Κατερινιω ευχαριστουμε που μας ελυσες την απορια με τη χλωρινη! Χιχιιxixix! Κανονισε να εισαι κ εσυ εγκυος κ να το χει πει η χλωρινη κ εμεις να μην την πιστευουμε..! Ας εισαι εσυ κ εγω θα σου παρω μια κουτα μετα να κανεις πειραματα συνεχεια!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια μου πολλα γλυκα φιλακιααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα σε όλες!!!!

Τι τέλεια νέα είναι αυτά tina32!!!! ΤΕΛΕΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ κορίτσι μου, να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Περιμένουμε την χοριακή σου!!!!

maria_v Πεμπτη ειναι μια χαρα δεν νομιζω να εχω να κανω κατι...Πιθανοτατα να μπορει και η Λια η Γεωργια το πρωι δουλευει μεσημερι ισως μπορεσει να ερθει κι εκεινη!

Οκ, θα πούμε λεπτομέρειες από Δευτέρα να είσαι και εσύ καλύτερα! Περαστικά σου κορίτσι.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. s maria

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 01/11
  11. deni..29
  12. Λια33 7/11
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

Sissy2012 μου ελπίζω να το διασκέδασες χθες!!! Πες μας πως περάσατε, αν και δεν είμαι των μπουζουκιών, κάποτε πηγαίναμε κάπου κάπου και περνούσαμε πολύ ωραία, τώρα ξεχασμένα μεγαλεία!!!

Georgkat θυσιάστηκες για την ομάδα και έκανες το τεστ της χλωρίνης!!!!

Όσο για την περίοδό σου, έχουμε πολλά παραδείγματα που με μια επαφή πριν τις γόνιμες έμειναν έγκυες!! Μακάρι να ακούσουμε πολλά ευχάριστα αυτό το μήνα!!!

Φιλιά σε όλες!!!

HvAnp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου.

Τινακι θελουμε τεράστιο νούμερο, κανόνισε!!!!!

Τινκερ μου δεν ειμαι έγκυος. Αυτόν τον μήνα είχα μόνο 2 επαφές. Αποκλείεται. Στις 11/11 περιμένω περίοδο. 23η μέρα ειμαι.

ποτέ δεν ξέρεις!!!!

εγώ αυτό το μήνα θα ακολουθήσω το πρόγραμμα της παπα..

sex machine...

ζητώ τις προσευχές σας...!!!

2 μερούλες θα αφήσω κενό την 11 και τη 12...:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Ειμαι καλυτερα σημερα ευτυχως!Εμεινα ξαπλωμενη και δεν το κουνησα ρουπι παρα μονο για τουαλετα χθες το βραδυ...

Τι ωρα θα εχουμε αποτελεσματα της τινα?

Νεραιδακι μου κοιτα να εισαι χαλαρη και ηρεμη και οι προσευχες μας ειναι παντα μαζι σου και το ξερεις!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...