Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Koριτσάκια όμορφα να ενημερώσω ότι τελικά η κύησή μου είναι βιοχημική.

Συμπληρώστε το αν θέλετε στη λίστα, αλλά αν θέλετε αφήστε ότι επιτεύχθηκε εγκυμοσύνη μετά από σπερματέγχυση γιατί είναι ενθαρρυντικό ως στατιστικό και μόνο.

Αυτά...

Γονατισα...Δεν εχω λογια...Ο,τι και να πω δεν...Καλη δυναμη για την συνεχεια κοριτσακι μου δεν ξερω τι αλλο να σου πω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμβαίνουν και αυτά δυστυχώς, ανεξαρτήτως τρόπου σύλληψης. Θα περιμένω δύο κύκλους τώρα, λέει η γιατρός, και την τωρινή περίοδο και του Αυγούστου.

Anyway, θα μπαίνω να σας παρακολουθώ παιδιά.

Να μην ξεχνάτε ότι παρότι σε μένα τελικά δεν ευόδωσε, η σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο δεν είναι χαμένη υπόθεση, ας το βλέπουν οι νεότερες να παίρνουν κουράγιο.

κουκλίτσα μου, να κάνεις ότι σου πει η γιατρός σου, και σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να ακούσουμε ξανά ευχάριστα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Συμβαίνουν και αυτά δυστυχώς, ανεξαρτήτως τρόπου σύλληψης. Θα περιμένω δύο κύκλους τώρα, λέει η γιατρός, και την τωρινή περίοδο και του Αυγούστου.

Να μην ξεχνάτε ότι παρότι σε μένα τελικά δεν ευόδωσε, η σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο δεν είναι χαμένη υπόθεση, ας το βλέπουν οι νεότερες να παίρνουν κουράγιο.

να σου πω κ εγω με την σειρα μου να μην στεναχωριεσαι θα ειναι ψεμα αυτο που θα σου πω ειναι ξεκουρασου κανε μπανακια και απολαυσε το καλοκαιρι που εχει μεινει. να εισαι κοντα μας κ να μαθαινουμε νεα σου!!

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσι μου μην ανησυχεις, το τεστ ωορρηξιας δείχνει οτι θα γινει η ωορρηξια σε 2 μερες!! χωρια που με τις ενέσεις δεν έχεις σίγουρο αποτέλεσμα του τεστ!! τι το θελες κ το κανες κ εσυ και αγχωνεσαι τσαμπα?? ολα καλα θα πανε!!

αντε ντε τι το ηθελα ε τωρα οτι ειναι να γινει θα γινει αντε πια βαρεθηκα θα παω για μπανακι το μεσημερι να χαλαρωσω κ τελος κ βλεπουμε αυριο τι θα γινει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Συμπληρώστε το αν θέλετε στη λίστα, αλλά αν θέλετε αφήστε ότι επιτεύχθηκε εγκυμοσύνη μετά από σπερματέγχυση γιατί είναι ενθαρρυντικό ως στατιστικό και μόνο.

Αυτά...

Δεν το πιστεύω, μόνο αυτό δεν περίμενα να ακούσω :( λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, δεν σου λέω τίποτε άλλο. Εμείς εδώ είμαστε ότι χρειαστείς...

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12:30 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΟΩΡΡΗΞΙΑς ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΝΣΗ ΕΙΝΑΙ? ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ .

Από την ένεση είναι, όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια, μην σε ανησυχεί καθόλου αυτό. Εσύ προσπάθησε μόνο να είσαι ήρεμη...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

κριμα κοριτσι μου πολυ στεναχωρηθηκα...το εχω περασει και εγω και ειναι δυσκολο...ανασυγκρωτισε τις δυναμεις σου και ξαναπροσπαθησε...σου ευχομαι συνττομα το ονειρο σου να πραγματοποιηθει....

HPbOp2.png

Αυτά...

Λυπάμαι γλυκιά μου...

εύχομαι να αναρρώσεις το συντομότερο ψυχολογικά και να προχωρήσεις όποτε σου πει η γιατρός σου και να έχεις ευχάριστα νέα να μας πεις.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

H αλήθεια είναι ότι την τρέμω την περίοδο που θα έρθει, τις έχω εύκολες τις αιμορραγίες και φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι ακόμα χειρότερα. Καινούργια προσπάθεια οργανωμένη από Σεπτέμβρη είπε η γυναικολόγος.

Άντε να δω καμιά θετική χοριακή εδώ να παρηγορηθώ! Φιλιά σε όλα τα μουτράκια, συνεχίζουμε.

Βασικα αυτο που με αγχωνει ειναι πως αν δεν τα καταφερουμε πρεπει να σταματησω utrogestan να μου ερθει περιοδος και να τρεξω να προλαβω την επομενη πριν με προλαβει ο 15Αυγουστος και φυγουν ολοι διακοπες (γιατροι,μικροβιολογοι εννοω)...Τα νευρα μου ειναι τοσο ευαισθητα που ολο το απογευμα πλεκω και ξηλωνω βελονια σωστη δεν μπορεσα να βγαλω...Ολες εχουμε μεγαλη καρδουλα να χωρεσει τα μωρακια μας και ολες αξιζουμε να τα αποκτησουμε...Ευλογημενα +++++ σε ολες!Και εσυ τακιμι μου να εχεις μια χοριακαρα βαρβατιλα σκετη :P

Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι, αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί. Να σου και κάτι και κάτι στραβό να πάει αυτήν την φορά και δεν προλάβω, από Σεπτέμβρη πας και ξεαγχωθώ τον Αύγουστο και ηρεμίσει το νευρικό μου σύστημα. Μία κοπέλα στη δουλεία μου είπε σήμερα: "τί διακυμάνσεις είναι αυτές; Μήπως είσαι έγκυος; Το επόμενο είναι να μας ζητήσεις κέικ με σαρδέλες". Αχ και που να ήξερε ....

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Καλημέρα!!!

ο τελευταίος υπέρηχος σήμερα να δούμε τι θα δούμε...

και εμένα έτσι δείχνει ότι είναι και προσπαθώ να μην του λέω τίποτα για το θέμα..ήταν και η συμβουλή του γιατρού..τίποτα και σε κανένα ούτε μεταξύ σας..

και προσπαθεί να την ακολουθήσει πιστά..εγώ από την άλλη μέσα στην υπερένταση..νομίζω θα αρχίσω και εγώ το πλέξιμο..να δούμε πως θα ηρεμήσουμε..

σε όλες μας αξίζει να κάνουμε το παιδάκι μας..και θα μας έρθει σύντομα..

Εγώ αντιθέτως τον πρήζω όλη την ώρα (για να μην το πω αλλιώς) και μου λέει να ηρεμήσω και να περιμένω να έρθει η 28/7. Όσο για το πλέξιμο και εγώ το έχω ρίξει στις κατασκευές μπας και χαλαρώσω. Ευτυχώς που είσαστε και εσείς κοριτσάρες μου.:-P

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα τι κανετε?

εγω χθες ειχα αγωνα δρομου για να βρω την οβιτρελε την ενεση τελικα δεν την ειχαν τα διανυκτερευοντα κ πηρα την πρεκνιλ αμα ειναι ασχετη αυτοι στο φαρμακειο αστα να πανε με ρωτουσαν τι ειναι αυτο κ γιατι θα τηνκανω κ γιατι εχω συνταγηα απο θεσσαλονικη κτλ τρελαθηκα επεισης μου εχανε γραψει κ προγεστερονη κ δεν μου την εδωσαν στο φαρμακειο γιατι λεει οτι αφου σε δινω την πρεκνιλ τι να την κανεις την προγεστερονη κ τουσ εξηγω αυτοι τιποτα αστα να πανε κοριτσια!!

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12:30 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΟΩΡΡΗΞΙΑς ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΝΣΗ ΕΙΝΑΙ? ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ .

Εξαρτάται πιστεύω και από τα αυγουλάκια που είχες, τον αριθμό και το μέγεθός τους. Μήπως είχες κανένα και έσκασε; Ξέρω ότι αφού κάνεις Pregnyl πας για σπερματέγχυση μετά από 36 ώρες. Για αυτό σου είπε για Παρασκευή. Η Ovitrele και η Pregnyl είναι το ίδιο πράγμα, οπ;)ότε μην αγχώνεσαι.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Ειλικρινά λυπήθηκα. Δες το όμως και ως θετικό. Ο οργανισμός σου άρχισε να ετοιμάζεται. Έτσι και η αδερφή μου. Μετά από μία βιοχημική έμεινε έγκυος πολύ σύντομα. Τώρα έχει δυο κουκλάκια. Οπότε σύντομα και από τα δικά σου. Μην μου αγχώνεσαι.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

κορίτσια μόλις γύρισα από το γιατρό..τελικά πάλι με μόνο ένα αυγουλάκι θα πάω..τα άλλα δεν μεγάλωσαν το ίδιο..απόψε θα πάω να κάνω και την ένεση μου..

εσείς των πόσων ήταν η ένεση που κάνατε??

τη προηγούμενη φορά είχα κάνει των 5000, τώρα ο γυναικολόγος μου είπε να κάνουμε 2 των 5000 αλλά αυτός που θα μου την κάνει μου είπε 5000, τελικά δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο..εχώ ήδη αγοράσει από χθες 2

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι, αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί. Να σου και κάτι και κάτι στραβό να πάει αυτήν την φορά και δεν προλάβω, από Σεπτέμβρη πας και ξεαγχωθώ τον Αύγουστο και ηρεμίσει το νευρικό μου σύστημα. Μία κοπέλα στη δουλεία μου είπε σήμερα: "τί διακυμάνσεις είναι αυτές; Μήπως είσαι έγκυος; Το επόμενο είναι να μας ζητήσεις κέικ με σαρδέλες". Αχ και που να ήξερε ....

Εγω ειμαι υπερευαισθητη τελευταια κλαιω με το παραμικρο ασε το ποσο στεναχωρεθηκα με στην skybeam σημερα δεν λεγεται...Το μεσημερακι βγηκα για ψωμι και γυρισα πισω με επιασε ζαλαδα,δεν ενιωθα τα γονατα μου μου ερχοταν αναγουλα.Ηρθα σπιτι ξαπλωσα δεν εκανα τιποτα μου εφερε ο αντρουλης μου σουβλακια και πανε και οι αναγουλες και πανε ολα τα τσακισα...Η αληθεια ειναι πως ολα αυτα τα συμπτωματα ειναι αποτελεσμα των ορμονοθεραπειων οχι χαπια οχι ενεσεις και ξανα ενεσεις τα εχουμε παιξει ποσο να αντεξουμε!!!

Μακαρι να μην χρειαστει κοριτσακι μου και ολα να πανε καλα σε ολες μας...Τι μαρτυρια περναμε!

κορίτσια μόλις γύρισα από το γιατρό..τελικά πάλι με μόνο ένα αυγουλάκι θα πάω..τα άλλα δεν μεγάλωσαν το ίδιο..απόψε θα πάω να κάνω και την ένεση μου..

εσείς των πόσων ήταν η ένεση που κάνατε??

τη προηγούμενη φορά είχα κάνει των 5000, τώρα ο γυναικολόγος μου είπε να κάνουμε 2 των 5000 αλλά αυτός που θα μου την κάνει μου είπε 5000, τελικά δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο..εχώ ήδη αγοράσει από χθες 2

Και εγω των 5000 εκανα αλλα ειχα ενα αυγο 20,5 και ενα 19,4.Αν ο γιατρος σου σου ειπε 2 εγω θεωρω πως πρεπει να κανεις δυο.Οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει.Ακου τον γιατρο σου που σε ξερει και εχει εικονα του υπερηχογραφηματος σου!Ολα να πανε καλα νεραιδακι μου αυτη τη φορα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...