Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι μου χωρις να θελω να σε στεναχωρησω ασ'το το σεξ για λιγο καιρο να σε δει ο γιατρος και μετα.

Πριν να μεινω εγκυος στον γιο μου ειχα και μια ακομη εγκυμοσυνη με ατυχη καταληξη και το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ο δικος μου γιατρος ηταν αν ειχαμε επαφη πριν που ειχαμε γιατι λεγαμε ε ενταξει δεν πειραζει.Οχι οτι οφειλοταν σε αυτο η αποβολη ηταν εξαλλου πολυ νωρις ουτε καρδουλα προλαβα να ακουσω αλλα μετα οταν εμεινα ξανα εγκυος απο μακρια και αγαπημενοι το 1ο 3μηνο....

Το ειχα παρει σαν φοβια ενα πραγμα.

Συγγνωμη αν σε αναστατωσα ε?

Οσο για το θεμα της χλωρινης ειλικρινα ας το κανει μια απο τις εγκυουλες της παρεας γιατι θα σκασω....

μπα δεν με στεναχωρησες καθολου δεν εχω κ τετοια εξαρτηση απο το σεξ απλα το ρωτησα ,εννοητε οτι θα περιμενω ναπαω στον γιατρο ναδουμε τι θα μας πει , απλα οταν δεν ξερεις οτι εισαι εγκυος οπως εγω που σε λεω ψεματα ειπα 2 μερες πριν μαθω οτι ειμια εγκυος καναμε σεξ κ μετα ειχα τα καφε τωρα το θυμηθηκα .

δεν μου ερχετε να παω εγω τωρα τουαλετα ΤΙΝΑ κανε εσυ με την χλωρινη να κανω εγω με την σοδα μετα χαχαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

astage αν είχα απλή χλωρίνη θα το έκανα απο περιεργεια καθαρά...πες τα καλέ στη λυσσάρα που δεν κρατιέται με τίποτα

Eμ ειχε συνηθισει στο κεχρι και τωρα της λειπει!!!!

Κατσε καλε στα αυγα σου και κλωσσα τα και ασε το σεξ για αργοτερα.

Και καλα εσυ θελεις τον δικο σου τον ρωτησες?Γιατι μπορει να εχει παθει ενα ντουβρουτζα τωρα που θα γινει πατερας....και να μην θελει να κανει τετοια μπροστα:P:p στο παιδι του!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Eμ ειχε συνηθισει στο κεχρι και τωρα της λειπει!!!!

Κατσε καλε στα αυγα σου και κλωσσα τα και ασε το σεξ για αργοτερα.

Και καλα εσυ θελεις τον δικο σου τον ρωτησες?Γιατι μπορει να εχει παθει ενα ντουβρουτζα τωρα που θα γινει πατερας....και να μην θελει να κανει τετοια μπροστα:P:p στο παιδι του!!!

τον ρωτησα πριν κ με λεει αυριο αυριο κ μετα με ρωταει κανει ομως?

χιχιχιχ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τοξοτακι κάτσε στα αυγά σου κ ασε το σεξ!! Δεν το χορτασες τόσο καιρό;;;;

Σε 9 μήνες παλι.. Αν κ ξερω κοπέλα που το έκανε σ όλη την εγκυμοσύνη..:oops:

Εγω σημερα εχω μπουζοκοθεραπεια.. Θα πάμε στη θεοδωριδου! Να δω μήπως μου αλλάξει κ λιγο η διάθεση..

Εγω σημερα εχω μπουζοκοθεραπεια.. Θα πάμε στη θεοδωριδου! Να δω μήπως μου αλλάξει κ λιγο η διάθεση..

καλα καλε 1 ερωτηση μην βαρατε εκανα κ η νυφη μου το ιδιο κανανε κανονικα σεξ .

να πας κ να περασεις καλα κ ενα ποτο για εμας κ εναν χορο κ βεβαια θα αλλαξει η διαθεση σου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλα καλε 1 ερωτηση μην βαρατε εκανα κ η νυφη μου το ιδιο κανανε κανονικα σεξ .

να πας κ να περασεις καλα κ ενα ποτο για εμας κ εναν χορο κ βεβαια θα αλλαξει η διαθεση σου

Εννοείται πως θα πιω κ ενα ποτακι για σας!!

Διαφημίσεις

sissy μου ολοι οι άντρες ετσι είναι μην το ψάχνεις,με τον καιρό θα στρώσει...

λοιπόν τι σας έχω????? εκανα τεστ κ βγήκε Θ Ε Τ Ι Κ Ο!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη βρε κορίτσια, χοριακή αυριο το πρωι και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά Θεέ μου

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D

ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Βρε Tina................δεν πιστεύω να έκανες το τεστ με τη χλωρίνη.......χαχαχαχα
Λία μου δεν είμαι απο Θεσ/νικη, εδώ το μικροβιολογικό που πάω ανοίγει Σαββατο 8 με 11 οπότε πρωί πρωί πρέπει να είμαι εκεί για να προλάβω να τα πάρω αυριο....

μαράκι μου θα πάω τη χοριακή στο γιατρό αυριο και ανάλογα με το νούμερο θα μου πει πότε θα πάω, σε καμια εβδομάδα υπολογίζω

ρε σεις να ρωτησω επαφες τωρα επιτρεποντε?

η το ξεχναμε? παντως εγω μια μερα πριν κανω το τεστ ειχαμε επαφη τι λετε εσεις?

κοριτσακια μου εχω κατι νευρα...αλλο πραγμα....τρελλη κινηση στο δρομο, πηγα πηρα τους συγγενεις απο τις σερρες να παμε το παιδι σε μια πολυ καλη στην δουλεια της αλλα μαλακισμενη σε συμπεριφορα γιατρο, εφυγα απο το σπιτι μου 4.15 και φτασαμε στην γιατρο 6.40!!! απιστευτη κινηση...και αυτη δεν ειχε ερθει...και ηρθε κατα τις 7.00 και με εβρισε κι απο πανω γιατι της την ειπα που αργησε....αλλα της τα εχωσα κι εγω και μετα καπακι χωρις να το ξερει, την παιρνει τηλ και ο αντρας μου και της εχωσε κι αυτος μπινελικια!! την μαλακισμενη.....και βγαινουμε εξω και βρισκω μια κληση στο αμαξι 150 ευρω!! γιατι πανω στην φουρια μου που το παιδι ηταν εξω στο δρομο αφου η γιατρος δεν ηταν μεσα να του ανοιξει, παρκαρισα το αμαξι σε μια γωνια που ειχε και καλα μια διαβαση για πεζους, και λεω και καλα διοτι εγω τα προσεχω παρα πολυ αυτα, αλλα αυτο το ανοιγμα που ειχε οχι καροτσακι αναπηρικο δεν χωρουσε να περασει αλλα ουτε το καροτσακι της barbie!!!

αει στα κομματια!!!

Λια εχω πεσει κατω απο τα γελια...ουφ να γελασω και λιγακι..φανταζεσαι οι γιατροι αντι για χοριακες να μας λενε να κανουμε χλωρινοτεστακια??

τινακι η βιοιατρικη ειναι ανοιχτη και σαββατο και αν πας μεχρι τις 8μιση σου εχει τα αποτελεσματα μεχρι το μεσημερι...

παπακι.....για 3 μηνες ξεχασε το σεξ!!!!!! μια φιλη που ηταν εγκυος και δεν το ηξερε και εκανε κανονικα, επαθε αποκολληση και εμεινε 4 μηνες στο κρεβατι!!! αντε να μην εχουμε απροοπτα!!!!!! παρε και διαβασε κατι ξενερωτικό και ασε τα γουτσου γουτσου !!!!

σισσακι μου να περασεις υπεροχα σημερα στην θεοδωριδου!! πιες ενα ποτακι και για μας τις ανυδρες!!!!!! και αυτο που σου λεει η λια νομιζω ειναι το καλυτερο....αυτες οι καταστασεις ειναι για δυο, οχι για εναν....συζητηστε το οχι απλα για να το συζητησετε αλλα για να βγαλετε ενα συμπερασμα!!! εμεις σε στηριζουμε οτι κι αν γινεται, αλλα απο τον ανθρωπο μας περιμενουμε διαφορετική στηριξη...ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε κατ ευχην!!!

παιδια το ταξιδι στην θεσσαλονικη βγηκε γουρικο....κανονιστε και τα υπολοιπα κοριτσια να μας πειτε κατι ευχαριστο...εγω το μονο που μπορω να πω τουλαχιστον τωρα ειναι πως ποναω αρκετα κοντα στις σαλπιγγες, μαλλον απο την κουραση και μαλλον γιατι στις 11/11 περιμενω να μου ερθει κιολας η περιοδος...αχχχχχ θελω ταξιδακι παλι.......

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κοριτσακια μου εχω κατι νευρα...αλλο πραγμα....τρελλη κινηση στο δρομο, πηγα πηρα τους συγγενεις απο τις σερρες να παμε το παιδι σε μια πολυ καλη στην δουλεια της αλλα μαλακισμενη σε συμπεριφορα γιατρο, εφυγα απο το σπιτι μου 4.15 και φτασαμε στην γιατρο 6.40!!! απιστευτη κινηση...και αυτη δεν ειχε ερθει...και ηρθε κατα τις 7.00 και με εβρισε κι απο πανω γιατι της την ειπα που αργησε....αλλα της τα εχωσα κι εγω και μετα καπακι χωρις να το ξερει, την παιρνει τηλ και ο αντρας μου και της εχωσε κι αυτος μπινελικια!! την μαλακισμενη.....και βγαινουμε εξω και βρισκω μια κληση στο αμαξι 150 ευρω!! γιατι πανω στην φουρια μου που το παιδι ηταν εξω στο δρομο αφου η γιατρος δεν ηταν μεσα να του ανοιξει, παρκαρισα το αμαξι σε μια γωνια που ειχε και καλα μια διαβαση για πεζους, και λεω και καλα διοτι εγω τα προσεχω παρα πολυ αυτα, αλλα αυτο το ανοιγμα που ειχε οχι καροτσακι αναπηρικο δεν χωρουσε να περασει αλλα ουτε το καροτσακι της barbie!!!

αει στα κομματια!!!

Λια εχω πεσει κατω απο τα γελια...ουφ να γελασω και λιγακι..φανταζεσαι οι γιατροι αντι για χοριακες να μας λενε να κανουμε χλωρινοτεστακια??

τινακι η βιοιατρικη ειναι ανοιχτη και σαββατο και αν πας μεχρι τις 8μιση σου εχει τα αποτελεσματα μεχρι το μεσημερι...

παπακι.....για 3 μηνες ξεχασε το σεξ!!!!!! μια φιλη που ηταν εγκυος και δεν το ηξερε και εκανε κανονικα, επαθε αποκολληση και εμεινε 4 μηνες στο κρεβατι!!! αντε να μην εχουμε απροοπτα!!!!!! παρε και διαβασε κατι ξενερωτικό και ασε τα γουτσου γουτσου !!!!

σισσακι μου να περασεις υπεροχα σημερα στην θεοδωριδου!! πιες ενα ποτακι και για μας τις ανυδρες!!!!!! και αυτο που σου λεει η λια νομιζω ειναι το καλυτερο....αυτες οι καταστασεις ειναι για δυο, οχι για εναν....συζητηστε το οχι απλα για να το συζητησετε αλλα για να βγαλετε ενα συμπερασμα!!! εμεις σε στηριζουμε οτι κι αν γινεται, αλλα απο τον ανθρωπο μας περιμενουμε διαφορετική στηριξη...ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε κατ ευχην!!!

παιδια το ταξιδι στην θεσσαλονικη βγηκε γουρικο....κανονιστε και τα υπολοιπα κοριτσια να μας πειτε κατι ευχαριστο...εγω το μονο που μπορω να πω τουλαχιστον τωρα ειναι πως ποναω αρκετα κοντα στις σαλπιγγες, μαλλον απο την κουραση και μαλλον γιατι στις 11/11 περιμενω να μου ερθει κιολας η περιοδος...αχχχχχ θελω ταξιδακι παλι.......

Κι εγω μια παρομοια χαλια μερα ειχα Κατερινακι...:(

Ευτυχως ακουσαμε τα ευχαριστα της τινα και γελασε λιγο το χειλακι μας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...