Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

sorry δεν το θυμόμουν κοριτσάκι μου, εγώ έμεινα στην επέμβαση που έκανες χθες...

ξάπλωσε και ξεκουράσου, όλα θα περάσουν είμαι σίγουρη

Δεν πειραζει βρε σιγα θα επρεπε να το θυμασαι?Απλα μου χασανε το παραπεμτπικο του υπερηχου στην κλινικη που το ειχα μεσα στο βιβλιαριο τους εκραξε ο δικος μου τελικα του ειπαν αν δεν μπορει ο γιατρος να μου δωσει αλλο θα μου δωσουν αυτοι εγω ετρεχα σαν την τρελλη να προλαβω το ραντεβου να κανω τον υπερηχο χωρις παραπεμπτικο.Τα αποτελεσματα θα τα παρω αφου μου το δωσει ξανα ο γιατρος τον οποιο δεν βρηκα γιατι ηταν σε τοκετο και λιγο πριν καταρρευσω εφτασα σπιτι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευαγγελία μου κατάλαβα,πολύ τρέξιμο και ταλαιπωρία δηλαδή, είχες και τα πονάκια σου,ευτυχώς περασε και αυτό.

νεραιδούλα μου σ΄ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου,τον επόμενο μήνα να ακούσουμε και απο σένα ευχάριστα πρίν προλάβεις να ξεκινήσεις τη διαδικασία της εξωσωμστικής, το ίδιο ευχομαι και σε όλες τις κοπέλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κουκλιτσες πτωμα ειμαι! Συνοδεψα μια αλλη ταξη σε εκπαιδευτικη εκδρομη κι εφυγα αργα απο το σχολειο, μετα ειχα τραπεζοσαφαρι για ληγμενους λογαριασμους, υστερα με την ψυχη στο στομα στη λαϊκη να φορτωσω το καροτσι της μάμης μου, λιγο συμμαζεμα σπιτι της κι εφτασα πριν λιγο κουτουλωντας στη φωλια μου! Θα μ΄ετρωγε η αγωνια ομως αν δεν εμπαινα να μαθω τα ευχαριστα! Τωρα παω να ριξω εναν υπνακο και δεν ξερω ποτε θα ξυπνησω...;) Ονειρα γλυκα κι αληθινα σε ολες μας!

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες πτωμα ειμαι! Συνοδεψα μια αλλη ταξη σε εκπαιδευτικη εκδρομη κι εφυγα αργα απο το σχολειο, μετα ειχα τραπεζοσαφαρι για ληγμενους λογαριασμους, υστερα με την ψυχη στο στομα στη λαϊκη να φορτωσω το καροτσι της μάμης μου, λιγο συμμαζεμα σπιτι της κι εφτασα πριν λιγο κουτουλωντας στη φωλια μου! Θα μ΄ετρωγε η αγωνια ομως αν δεν εμπαινα να μαθω τα ευχαριστα! Τωρα παω να ριξω εναν υπνακο και δεν ξερω ποτε θα ξυπνησω...;) Ονειρα γλυκα κι αληθινα σε ολες μας!

καλη ξεκουραση κοπελια κ ονειρα πραγματικα κ αληθινα να εχεις!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλη ξεκουραση Γεωργια μου σε ακολουθω κι εγω γιατι νομιζω πως θα μαζευω το γυναικολογικο μου συστημα απο το πατωμα σε λιγο!

ρε σεις να ρωτησω επαφες τωρα επιτρεποντε?

η το ξεχναμε? παντως εγω μια μερα πριν κανω το τεστ ειχαμε επαφη τι λετε εσεις?

Επιτρεπονται αλλα με το μαλακο....

νομίζω τους 2-3 πρώτους μήνες δεν κάνει αλλά δεν είμαι και σίγουρη...καλά βρε κοριτσι τόσο καιρό μέρα παρά μέρα δεν χόρτασες??? sex machine

μα τωρα ειναι το καλυτερο σεξ καλε ποιον θα κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη να ρωτησω τον γιατρο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

sissy μου ολοι οι άντρες ετσι είναι μην το ψάχνεις,με τον καιρό θα στρώσει...

λοιπόν τι σας έχω????? εκανα τεστ κ βγήκε Θ Ε Τ Ι Κ Ο!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη βρε κορίτσια, χοριακή αυριο το πρωι και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά Θεέ μου

ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Αυτα ειναι τα ΝΕΑ της ημερας!!!!

Σιγουρα ολα καλα θα πανε και αυριο με μια χοριακη στα υψη!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

χαχα δεν σε πιστευω!!!εγώ την πρώτη φορα που εμεινα μου ειπε οχι sex αλλά επαιρνα και utro κολπικα οποτε μπορεί γιαυτο να μου το ειπε,λέω παντως να ρωτήσεις πρώτα το γιατρό κάνε λίγη υπομονή καλέ

χαχα δεν σε πιστευω!!!εγώ την πρώτη φορα που εμεινα μου ειπε οχι sex αλλά επαιρνα και utro κολπικα οποτε μπορεί γιαυτο να μου το ειπε,λέω παντως να ρωτήσεις πρώτα το γιατρό κάνε λίγη υπομονή καλέ

\

κ εγω βαζω προγεστερονη κολπικη καθε πρωι μεχρι να παω στον γιατρο να δω τι θα με πει ο εδω γιατι ο Χρηστος μου ειπε να βαζω 1 καθε πρωι οποτε θα κανω υπομονη εγω λιγες μερες μεινανε .

γιατι καλε εσυ δεν το σκεφτεσαι το σεξ μονο εγω ? χαχαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ρε σεις να ρωτησω επαφες τωρα επιτρεποντε?

η το ξεχναμε? παντως εγω μια μερα πριν κανω το τεστ ειχαμε επαφη τι λετε εσεις?

Μαρακι μου χωρις να θελω να σε στεναχωρησω ασ'το το σεξ για λιγο καιρο να σε δει ο γιατρος και μετα.

Πριν να μεινω εγκυος στον γιο μου ειχα και μια ακομη εγκυμοσυνη με ατυχη καταληξη και το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ο δικος μου γιατρος ηταν αν ειχαμε επαφη πριν που ειχαμε γιατι λεγαμε ε ενταξει δεν πειραζει.Οχι οτι οφειλοταν σε αυτο η αποβολη ηταν εξαλλου πολυ νωρις ουτε καρδουλα προλαβα να ακουσω αλλα μετα οταν εμεινα ξανα εγκυος απο μακρια και αγαπημενοι το 1ο 3μηνο....

Το ειχα παρει σαν φοβια ενα πραγμα.

Συγγνωμη αν σε αναστατωσα ε?

Οσο για το θεμα της χλωρινης ειλικρινα ας το κανει μια απο τις εγκυουλες της παρεας γιατι θα σκασω....

bKtop2.png8BRwp3.png

εμένα μου έγραψε και εξεταση προγεστερονης μαζί με τη χοριακη οποτε θα δουμε αν θα συνεχισω να την παίρνω ή οχι που το ελπίζω...δεν μου έλειψε το σέξ ίσως γιατί το έκανα επειδή έπρεπε και με προγραμμα οχι σήμερα, αυριο πρεπει και τα γνωστα...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...