Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται πώς δεν θα χαθώ,πλάκα μου κάνεις?σας νιώθω όλες τόσο κοντά μου και ας μην σας ξέρω ακόμη....γιατί θα σας γνωρίσω, δεν υπάρχει περίπτωση στην επόμενη συνάντηση να μην έρθω Θεσ/νικη

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

εννοειται πώς δεν θα χαθώ,πλάκα μου κάνεις?σας νιώθω όλες τόσο κοντά μου και ας μην σας ξέρω ακόμη....γιατί θα σας γνωρίσω, δεν υπάρχει περίπτωση στην επόμενη συνάντηση να μην έρθω Θεσ/νικη

Koριτσακι μου συγχαρητηρια!!!!Δεν στα ελεγα εγω πως μονο ενα ωαριο και ενα σπερματοζωαριο ειναι αρκετα???Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και περιμενουμε και την τεραστια χοριακη σου!Εσπασε η γκαντεμια επιτελους!

αμαν τι ειπες τωρα το μεσημερι μιλουσα με την κατερινα κ λεγαμε ποτε θα ξαναβρεθουμε κ κατι συζητουσαμε για τον δεκεμβριο γιορτες κ ετσι πω πω θελω συναντησηηηη!!! με ολεςς!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αντε βρε, απο το πρωι περιμενω να το ακουσω!!!! Με το καλο κουκλα μου και καλοστεργιωτο!!!

Νεραϊδακι, στον επομενο γυρο, μ΄ερεσει πολυ αυτο το φθινοπωρο...;)

Koριτσακι μου συγχαρητηρια!!!!Δεν στα ελεγα εγω πως μονο ενα ωαριο και ενα σπερματοζωαριο ειναι αρκετα???Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και περιμενουμε και την τεραστια χοριακη σου!Εσπασε η γκαντεμια επιτελους!

λατρεια!!! τι κανεισ? πως πηγε σημερα? δεν με απαντησες στο μυν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ευχαριστώ ευαγγελία μου, ναι επιτέλους πάει η γκαντεμια αντε μια μια να παιρνει σειρά.

εσύ είσαι καλύτερα? πονας ακόμη?

τέλεια ιδεα να βρεθούμε στις γιορτες ναιιιιιιιιιιι

λατρεια!!! τι κανεισ? πως πηγε σημερα? δεν με απαντησες στο μυν

Ολα τα στραβα σε εμενα πεσανε σημερα σου εστειλα πμ αγαπη!Συν το οτι ο υπερηχος εδειξε πολλες κυστες και πρεπει να κανω επανελεγχο σε 6 μηνες...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αντε βρε, απο το πρωι περιμενω να το ακουσω!!!! Με το καλο κουκλα μου και καλοστεργιωτο!!!

Νεραϊδακι, στον επομενο γυρο, μ΄ερεσει πολυ αυτο το φθινοπωρο...;)

κ οτι σε σκεφτομουν ελεγα που ειναι η γεωργια εχω καιρο να μιλησουμε , τι κανεις εσυ? πως εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ολα τα στραβα σε εμενα πεσανε σημερα σου εστειλα πμ αγαπη!Συν το οτι ο υπερηχος εδειξε πολλες κυστες και πρεπει να κανω επανελεγχο σε 6 μηνες...

γιατί βρε κοριτσάκι, μόνο τις συμφύσεις δεν σου είχαν βρεί? οι κύστες πως προέκυψαν? με θεραπεία δεν φεύγουν?

ευχαριστώ ευαγγελία μου, ναι επιτέλους πάει η γκαντεμια αντε μια μια να παιρνει σειρά.

εσύ είσαι καλύτερα? πονας ακόμη?

τέλεια ιδεα να βρεθούμε στις γιορτες ναιιιιιιιιιιι

Περασα τρελλη μερα σημερα ταλαιπωρηθηκα κουραστηκα και ποναω....Τα νευρα μου...

γιατί βρε κοριτσάκι, μόνο τις συμφύσεις δεν σου είχαν βρεί? οι κύστες πως προέκυψαν? με θεραπεία δεν φεύγουν?

Υπερηχο στηθους εκανα τινα μου ηταν προγραμματισμενο εδω και 3 βδομαδες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...