Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Θυμάσαι που είχες παει στο γιατρο κ στεναχωριοσουνα που είχε μονο ενα ωαριακι;;

Αυτο ηταν το Μωρακι σου.. Ξεκούραση τωρα τινακι μου!! Κ αυριο χοριακουλα..

Εγω το είπα.. Η τοξοτινα μας έσπασε τη γκαντεμια!! Και πάλι μπράβο κοριτσάκι μου!!!!

Αντε να περνετε σειρα ολες σιγα σιγα αντε να γεμισουμε εγκυουλες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν τι σας έχω????? εκανα τεστ κ βγήκε Θ Ε Τ Ι Κ Ο!!!!

ΓΙΟΥΠΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ γκαου.......γκαου......απ'το αφτί πρέπει να σας τραβάμε???????

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ναι βρε κορίτσια είχατε δίκιο τελικα, ένα και τυχερό!!θυμάσαι πόσο με είχε πάρει απο κάτω? έλεγα με 4 ωάρια και δεν έμεινα με το ένα θα μείνω? καλέ με το ζόρι την έκανα τη σπερματέγχυση...

ήταν να μην γίνει η αρχή πιστεύω,μακάρι να ακούμε συνέχεια ευχάριστα και να είμαστε όλες μαζί εγκυούλες μέχρι τα Χριστούγεννα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Λία μου εμένα όχι,δες το τικεράκι μου..σήμερα λέει τέστ και σήμερα το έκανα!!!

πάρε το γάτο σου λοιπόν μακριά μου χιχιχι

Ναι.....μας έπεισες.....ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ περιμένουμε την χοριακή σου !!

Πάντως τα Σάββατα για εξετάσεις αίματος με εξυπηρετούσε η Ευρωδιάγνωση. Αν πάς σε ένα μεγάλο κέντρο και πείς οτι περιμένει αποτελέσματα ο γιατρός σου θα σε εξυπηρετήσουν.

Αφού βγήκε θετικό με απογευματινά ούρα είναι μεγάαααααλη χοριακή!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ναι.....μας έπεισες.....ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ περιμένουμε την χοριακή σου !!

Πάντως τα Σάββατα για εξετάσεις αίματος με εξυπηρετούσε η Ευρωδιάγνωση. Αν πάς σε ένα μεγάλο κέντρο και πείς οτι περιμένει αποτελέσματα ο γιατρός σου θα σε εξυπηρετήσουν.

Αφού βγήκε θετικό με απογευματινά ούρα είναι μεγάαααααλη χοριακή!!!

αυτο θα την ελεγα κ εγω θα δεις που θα εχουμε ην ιδια χοριακη πανε σε νοσοκομειο κ καντην σε κανουν χοριακη κ πες οτι σε εστειλε ο γιατρος σου αντε μην μας σκας τωρα κ δεν κανει .

κορισταρες με τα τσουβαλια η μπεμπεεδοσκονη να σας πιασει για τα καλα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λία μου δεν είμαι απο Θεσ/νικη, εδώ το μικροβιολογικό που πάω ανοίγει Σαββατο 8 με 11 οπότε πρωί πρωί πρέπει να είμαι εκεί για να προλάβω να τα πάρω αυριο....

μαράκι μου θα πάω τη χοριακή στο γιατρό αυριο και ανάλογα με το νούμερο θα μου πει πότε θα πάω, σε καμια εβδομάδα υπολογίζω

πήγα στον ΕΟΠΠΥ και την έγραψα,θα την κάνω αυριο σιγά μια μέρα υπομονή...πήρα τεστάκι όμως είδατε δεν άντεξα!!!

μαρακι μου το δικό σου νούμερο δεν το φτάνω με τίποτα....1 μέρα καθυστέρηση έιχα βρε κορίτσια γιατί τα ακούω εγώ????

Διαφημίσεις

πήγα στον ΕΟΠΠΥ και την έγραψα,θα την κάνω αυριο σιγά μια μέρα υπομονή...πήρα τεστάκι όμως είδατε δεν άντεξα!!!

μαρακι μου το δικό σου νούμερο δεν το φτάνω με τίποτα....1 μέρα καθυστέρηση έιχα βρε κορίτσια γιατί τα ακούω εγώ????

γιατι ρε εγω ποσες μερες ειχα καθυστερηση? πλακα με κανεις αντε μαιμουνι!! σε ειπα μαζι θα παμε κ για υπερηχο!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γιατι ρε εγω ποσες μερες ειχα καθυστερηση? πλακα με κανεις αντε μαιμουνι!! σε ειπα μαζι θα παμε κ για υπερηχο!!!

εσένα θα έγινε νωρίτερα η ωορρηξία σου!!! εγώ ούτε 4 εβδομάδων δεν θα είμαι ακόμη,αποκλείεται να έχω μεγάλη χοριακή

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...