Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Ήπια όλο τον καφέ μου μέχρι να σας διαβάσω.

Σήμερα είχα βομβαρδισμένο σπίτι, γιατί είχαμε εργασίες και είμαι με το φακιόλι στο κεφάλι. Δεν με βλέπω ούτε σε 5 μέρες να τελειώνω.

Tinker είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή είσαι σε μια γωνία και γλύφεις τις πληγές σου. Πολύ κακώς κάνεις, σκούπισε τα ματάκια σου, πάρε μια βαθιά αναπνοή και συνέχισε τη ζωή σου όπως αποφάσισες. Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα.

Θέλω να σκέφτεστε ότι είμαστε όλες νέες, γερές, γόνιμες, και έχουμε πολύ αγάπη γύρω μας.

Evangelia μου γερή και σιδερένια αγάπη μου, και άλλο κακό να μην μας βρει. Περιμένουμε λεπτομέρειες όταν μιλήσεις με το γιατρό. Κοιμήσου όσο μπορείς, είναι λογικό να νιώθεις αδυναμία και πονάκια.

Sissy μου ψυχραιμία. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά είμαι της άποψης πως όταν μπαίνουμε στο χορό, μπαίνουμε και οι δύο. Αντί να κλείνεσαι στο καβούκι σου, να κλαις και να στεναχωριέσαι μετρώντας μέρες και κάνοντας σενάρια, το πιο λογικό θα ήταν να κάνετε μια σοβαρή και ήρεμη συζήτηση με τον άντρα σου για το πώς νιώθεις και τι θέλεις. Ήρεμα όμως…….

Κάθε άντρας έχει τις άμυνες του, και ο δικός σου προφανώς έχει άρνηση. Ασʼτον να σου εξηγήσει τα χρονοδιαγράμματα του και τι έχει μέσα στο ανδρικό κεφάλι του. Μήπως δεν τον ακούς? Είμαι σίγουρη ότι θα σε εκπλήξει, και θα βρείτε μια μέση λύση. Εγώ αυτή τη στιγμή μετράω 3 χρόνια και 8 μήνες που δεν μένω έγκυος, χωρίς να έχουμε κάποιο εμφανή πρόβλημα, αλλά δεν έχω αυτοκτονήσει ακόμα……….

Georgekat…..αγγελοκρουσμένη……χαχαχα……τρέχα για κεράκι. Οι άγιοι δεν κάνουν βόλτα στον ύπνο μας για πλάκα. Έχουν λόγο.

Maria papa το έκανες το τεστ με τη χλωρίνη? Φαντάζεσαι και να είναι αλήθεια…………..θα γεμίσεις μπουρμπουλήθρες από τσίσα !!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Τοξοτακι μου έκανες το τεστ χλωρινη;;; Αν πιάσει η klinex θα κάνει χρυσές δουλειές!!!!

Λια μου τι όμορφα που γράφεις.. Πάντα χαζευω τα μήνυματα σου! Είχες μεγάλο βαθμό στην έκθεση;; Σίγουρα..οσο για το θέμα μου κ εγω πιστεύω οτι στο χορό μπαίνουν κ οι 2! Απλα θεωρεί οτι μου εχει γίνει εμμονή κ με νομίζει οτι με την άρνηση του θα μου φύγει!!:confused:

Τοξοτακι μου έκανες το τεστ χλωρινη;;; Αν πιάσει η klinex θα κάνει χρυσές δουλειές!!!!

Λια μου τι όμορφα που γράφεις.. Πάντα χαζευω τα μήνυματα σου! Είχες μεγάλο βαθμό στην έκθεση;; Σίγουρα..οσο για το θέμα μου κ εγω πιστεύω οτι στο χορό μπαίνουν κ οι 2! Απλα θεωρεί οτι μου εχει γίνει εμμονή κ με νομίζει οτι με την άρνηση του θα μου φύγει!!:confused:

Ε τότε να σας γράφω και κανένα παραμυθάκι κάθε βράδυ, να σας παίρνει πιο γλυκά ο ύπνος……..χαχαχα.

Κοριτσάκι, επί 2 χρόνια είχα και εγώ ακριβώς την ίδια άρνηση και «αναισθησία» από τον άντρα μου, ο οποίος νόμιζε πως όταν δεν συζητάμε ένα πρόβλημα, δεν υπάρχει πρόβλημα………οεεεεεο………

Αλλά συγνώμη που θα το πω,…….μάλλον εσύ δεν το χειρίζεσαι καλά, γιατί φοβάσαι να τον αντιμετωπίσεις και διαιωνίζεις το πρόβλημα. Είμαι σίγουρη, όταν σου λέει ότι έχεις εμμονή, μουτρώνεις, ανάβεις και καταλήγεις σε καυγά……, αυτός φεύγει και εσύ μαλώνεις μόνη σου………..Έχω δίκιο?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ε τότε να σας γράφω και κανένα παραμυθάκι κάθε βράδυ, να σας παίρνει πιο γλυκά ο ύπνος……..χαχαχα.

Κοριτσάκι, επί 2 χρόνια είχα και εγώ ακριβώς την ίδια άρνηση και «αναισθησία» από τον άντρα μου, ο οποίος νόμιζε πως όταν δεν συζητάμε ένα πρόβλημα, δεν υπάρχει πρόβλημα………οεεεεεο………

Αλλά συγνώμη που θα το πω,…….μάλλον εσύ δεν το χειρίζεσαι καλά, γιατί φοβάσαι να τον αντιμετωπίσεις και διαιωνίζεις το πρόβλημα. Είμαι σίγουρη, όταν σου λέει ότι έχεις εμμονή, μουτρώνεις, ανάβεις και καταλήγεις σε καυγά……, αυτός φεύγει και εσύ μαλώνεις μόνη σου………..Έχω δίκιο?

Έχεις κάμερες στο Σπιτι μου;; Ακριβώς ετσι γινεται.. Κ εσένα μετα απο 2 χρονια άλλαξε;

Διαφημίσεις

Έχεις κάμερες στο Σπιτι μου;; Ακριβώς ετσι γινεται.. Κ εσένα μετα απο 2 χρονια άλλαξε;

xaxaxaxa αρε σισσυ πλακα εχεις !!! κ επισης θα συνφωνησω με την λια

οχι δεν το εκανα το τεστ με την χλωρινη αμα αφρισει ποιος θα τα μαζεψει?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

sissy μου ολοι οι άντρες ετσι είναι μην το ψάχνεις,με τον καιρό θα στρώσει...

λοιπόν τι σας έχω????? εκανα τεστ κ βγήκε Θ Ε Τ Ι Κ Ο!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη βρε κορίτσια, χοριακή αυριο το πρωι και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά Θεέ μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

μακάρι σισσυ μου απο το στόμα σου και στου Θεου το αυτί, δεν θα αντέξω να περάσω πάλι τα ίδια, η χαρα μου ειναι τεράστια αλλά με έπιασε και ενα αγχος μαζί μην το χάσω παλι το μωράκι μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissy μου ολοι οι άντρες ετσι είναι μην το ψάχνεις,με τον καιρό θα στρώσει...

λοιπόν τι σας έχω????? εκανα τεστ κ βγήκε Θ Ε Τ Ι Κ Ο!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη βρε κορίτσια, χοριακή αυριο το πρωι και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά Θεέ μου

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ειναι κλειστά σήμερα το απόγευμα, πήρα τον γιατρό μου να του το πω και ρώτησα...με μάλωσε που δεν πήγα το πρωί...λέω δεν το περίμενα με τίποτα!!!

Εμ μας εσκασες ποσες φορες σε ειπα πανε ρε χοριακη αχ τι ωραια νεα ρε κοριτσι !! θετικες σκεψεις καλε δεν θελω να λες χαζα αντε γιατι θα αρχισω κ εγω να λεω τετοια αντε μαζι παμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειναι κλειστά σήμερα το απόγευμα, πήρα τον γιατρό μου να του το πω και ρώτησα...με μάλωσε που δεν πήγα το πρωί...λέω δεν το περίμενα με τίποτα!!!

Θυμάσαι που είχες παει στο γιατρο κ στεναχωριοσουνα που είχε μονο ενα ωαριακι;;

Αυτο ηταν το Μωρακι σου.. Ξεκούραση τωρα τινακι μου!! Κ αυριο χοριακουλα..

Εγω το είπα.. Η τοξοτινα μας έσπασε τη γκαντεμια!! Και πάλι μπράβο κοριτσάκι μου!!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 ΕΓΚΥΟΣ

31. mina-ni 14/11

32. s maria

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa --> ΕΓΚΥΟΣ