Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα!! μιλαμε για χαμο στη δουλεια! η ωρα ειναι 12,30 και ήδη ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο!

Τινκ μου μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.. εχουμε πει κατι εμεις!

Σισσακι μου ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου.. μονο να ξερες!! το τι τραβηξα για να πεισω τον δικο μου να μπουμε σε αυτες τις διαδικασιες δεν φανταζεσαι.. και ακομα τραβαω.. αλλα τωρα που ειδε τη λιστα με τις ορμονες που θα παρω για την εξωσωματικη του ηρθε κεραμιδα! με λυπηθηκε και μου υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναπει τιποτα αρνητικο.

Ευαγγελια μου περαστικα σουυυυυυυυυυ!! ολα θα πανε μια χαρα απο εδω και περα, να το δεις!

Εγκυουλα μας φιλακιαααααααα!

Λολιτακι και Μαρια ν καλη μας επιτυχια! εγω ξεκιναω στις 9 του μηνα.. οποτε ξεκιναμε και τη λιστα μας!

Τινα περιμενουμε με αγωνια!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια πολλα γλυκα φιλακια!

καλημέρα κοριτσάκια μου κι από εμένα! Μπαίνω λίγο στα κλεφτά γιατί έχω παααρα πολύ δουλειά!

Τνικ μου μην στενοχωρίεσαι, είπαμε υπομονη, θα τα καταφέρουμε όλες!!!

Stardust άντε είσαι η πρώτη!! Καλή μας επιτυχία αν και μακάρι να μην χρειαστεί τελικά να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία!!!

Θα ξαναμπώ αργότερα, είχα άγχος πιο πολύ με την Τινκ γι΄ αυτό και μπήκα τώρα...

Σας φιλώ προς το παρόν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Νεραιδουλα μου δικιο εχει

Η τινα μηπως εχεις κ εσυ τα καφε;

Ευαγγελια μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα..

Το σπορακι σου σε λιγο θα φυτρωσει στην κοιλιτσα σου..

Τινα μου φερε μας κ εσυ τα ευχαριστα.... Μακαρι παναγιτσα μου!!!

Γεωργια μου τικανεις εσυ;; Καιρο εχουμε να μιλησουμε..

Τα αλλα κοριτσια;; Η μαριεττα τωρα θα βρισκεται ρωμη...τυχερουλα!!

Εμεις για ακομα μια φορα αρχισαμε τη γκρινια με τα χαπια..

Μου ειπε οτι κουραστηκε! Κ ακεφτηκα να μην τα ξαναδωσω!

Αν δεν θελει κατι εγω για ποιο λογο να τον πιεζω;

Σπερματεγχυση δεν θελει ακομα.. Οποτε εγω

Συνεχιζω μονη κ ο θεος βοηθος!! Πολυ μονη ομως..

καλε ολες δουλευετε? ρε ευαγγελια εμεις γιατι πεταμε χαρταετο?

δεν ειμαστε κ κοντα ρε να πιναμε καφε

πεταξτε εναν χαρταετο και για εμας.....πως εισαι σημερα μικρή εγκυούλα? περιμενεις πως και πως να πας στον γιατρο να ακουσεις το μπεμπε?????

εγω σημερα ειχα εξωτερικές δουλειές και κατα τις 4 περιμενω να μου ερθει η συνυφαδα μου απο τις σερρες με το πιτσιρικι της για να παμε σε εναν γιατρο.... οποτε μολις γυρισα απο τα τζαμπο γιατι οσο να ναι κατι επρεπε να παρω για το παιδι και για τον αδερφο της.....κατι πηρα και για μενα βεβαια....τι πρωτοτυπο...δεν ειναι να μπαινεις εκει μεσα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλε ολες δουλευετε? ρε ευαγγελια εμεις γιατι πεταμε χαρταετο?

δεν ειμαστε κ κοντα ρε να πιναμε καφε

Εγω αγαπη απο αυριο ξεκιναω πλεξιμο γιατι σε λιγο δεν θα σας προλαβαινω εσυ να κατσεις στα αυγα σου και να προσεχεις το μπεμπε!

πεταξτε εναν χαρταετο και για εμας.....πως εισαι σημερα μικρή εγκυούλα? περιμενεις πως και πως να πας στον γιατρο να ακουσεις το μπεμπε?????

εγω σημερα ειχα εξωτερικές δουλειές και κατα τις 4 περιμενω να μου ερθει η συνυφαδα μου απο τις σερρες με το πιτσιρικι της για να παμε σε εναν γιατρο.... οποτε μολις γυρισα απο τα τζαμπο γιατι οσο να ναι κατι επρεπε να παρω για το παιδι και για τον αδερφο της.....κατι πηρα και για μενα βεβαια....τι πρωτοτυπο...δεν ειναι να μπαινεις εκει μεσα!!!

εμενα τι με πηρες? τι να κανω μωρε ολοι μερα μεσα βαρεθηκα εχω κ κατι μικρα πονακια αντε να παρεσουν οι μερες να παμε στον γιατρο εχει κ πολυ κοσμο ρε αμαν αμαν να με βαλει στα κοντα αλλιως 21 του μηνα θα πηγαινα :evil: ετσι εγινα οταν το ακουσα.

τα τζαμπο ειναι ετσι κ μπεις με 3 σακουλες βγαινεις σιγουρα να κ εκεινο να κ το αλλο κ οταν πας στο ταμειο 60? παρακαλω χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εμενα τι με πηρες? τι να κανω μωρε ολοι μερα μεσα βαρεθηκα εχω κ κατι μικρα πονακια αντε να παρεσουν οι μερες να παμε στον γιατρο εχει κ πολυ κοσμο ρε αμαν αμαν να με βαλει στα κοντα αλλιως 21 του μηνα θα πηγαινα :evil: ετσι εγινα οταν το ακουσα.

τα τζαμπο ειναι ετσι κ μπεις με 3 σακουλες βγαινεις σιγουρα να κ εκεινο να κ το αλλο κ οταν πας στο ταμειο 60? παρακαλω χαχαχα

Τα πονακια ειναι φυσιολογικα μεγαλωνει η μητρα μαζι με το μωρακι ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι!

Τα πονακια ειναι φυσιολογικα μεγαλωνει η μητρα μαζι με το μωρακι ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι!

το 50ρικο εφυγε χωρις να καταλαβω...με 2 σακουλιτσες πραγματακια...αστα να πανε.....

πονακια εχουν ολα τα εγκυμονουσακια...μην σε αγχωνει καθολου....εισαι ακομα στην αρχη....εδω εχω εγω πονακια που δεν ειμαι εγκυος...η δικη μου η μητρα δεν αναπτυσσεται απλα διαμαρτυρεται γιατι προχθες το βραδυ ξεστησα και ξαναστησα μια βιβλιοθηκη γιατι ειχε φυγει ενα καρφακι και την κουβαλησα μονη μου....πω πω...ξεμεσιαστηκα!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

το 50ρικο εφυγε χωρις να καταλαβω...με 2 σακουλιτσες πραγματακια...αστα να πανε.....

πονακια εχουν ολα τα εγκυμονουσακια...μην σε αγχωνει καθολου....εισαι ακομα στην αρχη....εδω εχω εγω πονακια που δεν ειμαι εγκυος...η δικη μου η μητρα δεν αναπτυσσεται απλα διαμαρτυρεται γιατι προχθες το βραδυ ξεστησα και ξαναστησα μια βιβλιοθηκη γιατι ειχε φυγει ενα καρφακι και την κουβαλησα μονη μου....πω πω...ξεμεσιαστηκα!!!!!

Να δω ποιος θα σας δερνει τωρα που η maria papa ειναι εγκυμονουσα..Εισαι με τα καλα σου κοριτσακι μου?Δεν ειπαμε πως πρεπει να προσεχουμε?Βαλε φωτια και καψτην την βιβλιοθηκη οχι να την κουβαλησεις κιολας...Προσεχε λιγο...

κανε της μαλ....ες που εκανα κ εγω που 2 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος κουβαλησα μια γλαστρα κ εγω δεν ξερω ποσα κιλα ηταν γιατι ηθελα να αλλαξω γλαστρα κ τωρα που το σκεφτομαι μουτζονομε μην κανετε βλακειες οι αντρες μας γιαυτα ειναι για τα βαρια κανονησε τωρα κ εσυ κ ολες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας ομορφες,

Τινκ πειραζει αλλος ενας μηνας ευχαριστησης σκεψου πως ερχεται.Κι οπως λεει μια διαφημηση "κι αν σου κατσει?" σου εκατσε θα προσθεσω εγω αλλιως παμε για εξωσωματικη αφου αυτα ειναι και τα σχεδια σας εξαλλου.Πολλες γυναικες εμειναν φυσιολογικα πριν κανουν την εξωσωματικη γιατι απλα δεν το ειχαν στο μυαλο τους...

Ευαγγελια σιδερενια.Τωρα απο εδω και περα μονο καλες σκεψεις εισαι οκ και ολα θα τα αντιμετωπισετε μαζι με τον γιατρο σας.

Τινα καλα αποτελεσματα το απογευμα....

Και κατι κουλο που ειδα χθες στο you tube και μου εκανε τρομερη εντυπωση.Υπαρχει λεει σπιτικο τεστ εγκυμοσυνης:shock::shock:

Σε ενα κυπελακι βαζεις λιγα ουρα και μετα ριχνεις χλωρινη οχι την παχυρευστη αλλα την απλη σαν νερο που ειναι.Αμα αρχισει να αφριζει απο λιγο εως αρκετα παει να πει πως εισαι,αλλιως δεν κανει τιποτα.Το ειχαν δοκιμασει σε εγκυες σε αντρες και σε γυναικες που δεν ηταν εγκυες και σχεδον σε ολες δουλεψε!!!Υπαρχει λεει και ενα αλλο για το φυλο του μωρου με σοδα μαγειρικης.Η ιδια διαδικασια αλλα με σοδα.Αν αφρισει πολυ αγορι νομιζω λιγοτερο κοριτσι.

Λεω να το κανω αν ερθει εκεινη η ωρα:P

Μαρια παπα δεν το δοκιμαζεις να δουμε αν δουλευει????

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφες,

Τινκ πειραζει αλλος ενας μηνας ευχαριστησης σκεψου πως ερχεται.Κι οπως λεει μια διαφημηση "κι αν σου κατσει?" σου εκατσε θα προσθεσω εγω αλλιως παμε για εξωσωματικη αφου αυτα ειναι και τα σχεδια σας εξαλλου.Πολλες γυναικες εμειναν φυσιολογικα πριν κανουν την εξωσωματικη γιατι απλα δεν το ειχαν στο μυαλο τους...

Ευαγγελια σιδερενια.Τωρα απο εδω και περα μονο καλες σκεψεις εισαι οκ και ολα θα τα αντιμετωπισετε μαζι με τον γιατρο σας.

Τινα καλα αποτελεσματα το απογευμα....

Και κατι κουλο που ειδα χθες στο you tube και μου εκανε τρομερη εντυπωση.Υπαρχει λεει σπιτικο τεστ εγκυμοσυνης:shock::shock:

Σε ενα κυπελακι βαζεις λιγα ουρα και μετα ριχνεις χλωρινη οχι την παχυρευστη αλλα την απλη σαν νερο που ειναι.Αμα αρχισει να αφριζει απο λιγο εως αρκετα παει να πει πως εισαι,αλλιως δεν κανει τιποτα.Το ειχαν δοκιμασει σε εγκυες σε αντρες και σε γυναικες που δεν ηταν εγκυες και σχεδον σε ολες δουλεψε!!!Υπαρχει λεει και ενα αλλο για το φυλο του μωρου με σοδα μαγειρικης.Η ιδια διαδικασια αλλα με σοδα.Αν αφρισει πολυ αγορι νομιζω λιγοτερο κοριτσι.

Λεω να το κανω αν ερθει εκεινη η ωρα:P

Μαρια παπα δεν το δοκιμαζεις να δουμε αν δουλευει????

ΧΑΧΑΧΑ εισαι τρεληηη!!! τι θες μετα η σισσυ να αφησει θερμομετρα κ τεστ κ να ειναι με μια χλωρινη στα χερια? χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΧΑΧΑΧΑ εισαι τρεληηη!!! τι θες μετα η σισσυ να αφησει θερμομετρα κ τεστ κ να ειναι με μια χλωρινη στα χερια? χαχαχα!!!

Κοιτα απο οποια αποψη και να το δεις συμφερει!

1ον δεν σκορπας αδικα τα λεφτα σου σε τεστ

2ον δεν ξυπνας με την τσιμπλα στο ματι να βαλεις θερμομετρο χωρις να κουνηθεις μη τυχον και φυγει κανενας βαθμος κελσιου!!

3ον μετα το κατουρημα στο κυπελακι ριχνεις και ενα καθαρισμα στην τουαλετα.Τοση χλωρινη τσαμπα να παει?

Αρα και νοικοκυρα ταυτοχρονα!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοιτα απο οποια αποψη και να το δεις συμφερει!

1ον δεν σκορπας αδικα τα λεφτα σου σε τεστ

2ον δεν ξυπνας με την τσιμπλα στο ματι να βαλεις θερμομετρο χωρις να κουνηθεις μη τυχον και φυγει κανενας βαθμος κελσιου!!

3ον μετα το κατουρημα στο κυπελακι ριχνεις και ενα καθαρισμα στην τουαλετα.Τοση χλωρινη τσαμπα να παει?

Αρα και νοικοκυρα ταυτοχρονα!!!

ειναι κ αυτο ενα θεμα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...