Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria_v ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.Ο γιατρος μου ειπε πως θα με ενημερωσει οταν μελετησει το dvd μου με του εξωσωματικους...Θα σας τα πω εννοειται...

Αντε να ερθεις να παρεις κι εσυ το μηλαρακι σου γιατι μας τα εφερε με μεγαλη ευλογια το Κατερινακι εχουμε ηδη μια εγκυουλα :P

Την άλλη εβδομάδα θα κατέβω Πέμπτη για την επιτροπή, μετά θα πάω να μου γράψουν τα φάρμακα στο γέννεσης και μετά πάλι πίσω για να τα πάρω από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ και μάλλον θα έχω και τον άντρα μου μαζί και μόλις τελειώσουμε θα φύγουμε. Θα δω, μήπως μπορέσω και πάρω άδεια από την δουλειά και αλλάξω λίγο το πρόγραμμα για να βρεθούμε για ένα γρήγορο καφεδάκι, αν βέβαια μπορείς και εσύ. Και όποια άλλη κοπέλα εννοείται δεν δουλεύει τα πρωινά και μπορεί να κατέβει κέντρο, θα συνεννοηθούμε, τον άντρα μου θα τον στείλω μια βολτούλα, να είμαστε μόνες. Αριστοτέλους είναι η επιτροπή και το φαρμακείο.

Τον καταλαβαινω οτι εχει κουραστει αλλα εγω που επι 20 μηνες κλαιω καθε φορα που μου ερχεται, δεν εχω κουραστει;Εσυ κοριτσακι μου πως εισαι; Ποτε ξεκινας;

Εχεις χίλια δίκαια και σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τι να τους κάνουμε, αφού τόσο μπορούν, τόσο σκέφτονται. Στον κόσμο τους είναι, πάντως αυτό που λέει η tina32 μπορεί να πιάσει, μπροστά στον γιατρό φαίνονται πάντα πολύ συνεργάσιμοι. Δοκίμασέ το.

Εγώ έχω το στομάχι μου εδώ και μια εβδομάδα, είχε να με πιάσει εδώ και 3 χρόνια, από τότε δηλαδή που άρχισα ομοιοπαθητική. Μάλλον αγχώθηκα λίγο παραπάνω, μάλλον με τα φάρμακα χάθηκε η ισορροπία του οργανισμού μου που είχα με την ομοιοπαθητική, τι να πω. Μόλις μου έρθει περίοδος ξεκινάω.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα...ξυπνησα σημερα με απιστευτο αγχος γιατι ειδα μετα απο καιρο παλι αγιους στον υπνο μου!!!

ειδα πως ειχα παει να προσκυνησω τα λειψανα του αγιου ελευθεριου, τον οποιο δεν ειδα ομως σαν φυσιογνωμια και μετα πηγα να προσκυνησω λεει το ονειρο τον αγιο λουκα τον οποιο ειδα....του εριξα μια βιαστικη ματια και με κοιταζε με κάτι μάτια θλιμμένα...πω πω το σκεφτομαι και ανατριχιαζω... και υστερα λεει μπηκα σε ενα μαγαζι και αγορασα ενα βοηθητικο τεστ εγκυμοσυνης...δεν θυμαμαι την συνεχεια καθολου...

στο μεταξύ δεν ξέρω ποιον απο τους δύο αγίους ειδα και μπηκα στο google και αυτος που ειδα ειναι ιδιος με τον αγιο λουκά! εχω τρελαθει!!! ελεγα απο καιρο να παω στην μονή σαγματά στην θήβα που ειναι ο αγιος λουκάς και υπαρχουν τα λειψανα του και παιρνεις και το λαδακι του, αλλα δεν το ειχα βαλει σε προγραμμα....

στο μεταξύ ο αγιος λουκάς ειναι και γιατρός, σωστα? πολύ με εχει προβληματίσει αυτο...μετά που ειδα την αγια ειρήνη χρυσοβαλάντω, δεν εχω δει κατι παρομοιο.... προσπαθω να δωσω μια ερμηνεια, λέω μήπως όλα αυτα ειναι τυχαια...αλλα ειναι ????

Πολύ καλό μου ακούγεται και εμένα, να κανονίσεις σύντομα μια επίσκεψη στην Θήβα. Γενικά λένε ότι όποτε δεις κάποιον Αγιο, προσευχήσου και άναψέ του ένα κερί, οπουδήποτε. Εγώ δεν έχω δει ποτέ μου, πολύ θα το ήθελα. Την ευλογία τους να έχεις, μόνο αυτό ζήτα τους.

HvAnp3.png

Την άλλη εβδομάδα θα κατέβω Πέμπτη για την επιτροπή, μετά θα πάω να μου γράψουν τα φάρμακα στο γέννεσης και μετά πάλι πίσω για να τα πάρω από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ και μάλλον θα έχω και τον άντρα μου μαζί και μόλις τελειώσουμε θα φύγουμε. Θα δω, μήπως μπορέσω και πάρω άδεια από την δουλειά και αλλάξω λίγο το πρόγραμμα για να βρεθούμε για ένα γρήγορο καφεδάκι, αν βέβαια μπορείς και εσύ. Και όποια άλλη κοπέλα εννοείται δεν δουλεύει τα πρωινά και μπορεί να κατέβει κέντρο, θα συνεννοηθούμε, τον άντρα μου θα τον στείλω μια βολτούλα, να είμαστε μόνες. Αριστοτέλους είναι η επιτροπή και το φαρμακείο.

Εχεις χίλια δίκαια και σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τι να τους κάνουμε, αφού τόσο μπορούν, τόσο σκέφτονται. Στον κόσμο τους είναι, πάντως αυτό που λέει η tina32 μπορεί να πιάσει, μπροστά στον γιατρό φαίνονται πάντα πολύ συνεργάσιμοι. Δοκίμασέ το.

Εγώ έχω το στομάχι μου εδώ και μια εβδομάδα, είχε να με πιάσει εδώ και 3 χρόνια, από τότε δηλαδή που άρχισα ομοιοπαθητική. Μάλλον αγχώθηκα λίγο παραπάνω, μάλλον με τα φάρμακα χάθηκε η ισορροπία του οργανισμού μου που είχα με την ομοιοπαθητική, τι να πω. Μόλις μου έρθει περίοδος ξεκινάω.

Σου ευχομαι να μη χρειαστει να ξεκινησεις τα φαρμακακια..

maria_v Πεμπτη ειναι μια χαρα δεν νομιζω να εχω να κανω κατι...Πιθανοτατα να μπορει και η Λια η Γεωργια το πρωι δουλευει μεσημερι ισως μπορεσει να ερθει κι εκεινη!

Georgkat οι Αγιοι θα σε βοηθησουν εγω στην θεση σου θα εκανα απο ενα ταμα στον καθενα και θα πηγαινα και να προσκυνησω...Ολα θα πανε καλα!

maria papa εδω ειμαι αγαπη απλα καθομαι με βαρδιες μια στην πολυθρονα μια στο κρεβατι...:P

Διαφημίσεις

tink τι εγινε βγηκαν τα αποτελεσματα σου?

ναι, ρε αλλά αφου μου ήρθε κανονικά...δεν πειράζει..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

maria_v Πεμπτη ειναι μια χαρα δεν νομιζω να εχω να κανω κατι...Πιθανοτατα να μπορει και η Λια η Γεωργια το πρωι δουλευει μεσημερι ισως μπορεσει να ερθει κι εκεινη!

Georgkat οι Αγιοι θα σε βοηθησουν εγω στην θεση σου θα εκανα απο ενα ταμα στον καθενα και θα πηγαινα και να προσκυνησω...Ολα θα πανε καλα!

maria papa εδω ειμαι αγαπη απλα καθομαι με βαρδιες μια στην πολυθρονα μια στο κρεβατι...:P

θα σε παρω τηλ σε λιγο σε θελω κατι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πώς είσαι νεραιδούλα μου? υπομονή κοριτσάκι μου θα το αντέξουμε και αυτό,συνηθίσαμε άλλωστε,πάμε για τον επόμενο μήνα.

σήμερα γίνεται χάμος στη δουλεια και δεν μπορώ να φύγω,θα πάω το απόγευμα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!! μιλαμε για χαμο στη δουλεια! η ωρα ειναι 12,30 και ήδη ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο!

Τινκ μου μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.. εχουμε πει κατι εμεις!

Σισσακι μου ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου.. μονο να ξερες!! το τι τραβηξα για να πεισω τον δικο μου να μπουμε σε αυτες τις διαδικασιες δεν φανταζεσαι.. και ακομα τραβαω.. αλλα τωρα που ειδε τη λιστα με τις ορμονες που θα παρω για την εξωσωματικη του ηρθε κεραμιδα! με λυπηθηκε και μου υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναπει τιποτα αρνητικο.

Ευαγγελια μου περαστικα σουυυυυυυυυυ!! ολα θα πανε μια χαρα απο εδω και περα, να το δεις!

Εγκυουλα μας φιλακιαααααααα!

Λολιτακι και Μαρια ν καλη μας επιτυχια! εγω ξεκιναω στις 9 του μηνα.. οποτε ξεκιναμε και τη λιστα μας!

Τινα περιμενουμε με αγωνια!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια πολλα γλυκα φιλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!! μιλαμε για χαμο στη δουλεια! η ωρα ειναι 12,30 και ήδη ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο!

Σισσακι μου ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου.. μονο να ξερες!! το τι τραβηξα για να πεισω τον δικο μου να μπουμε σε αυτες τις διαδικασιες δεν φανταζεσαι.. και ακομα τραβαω.. αλλα τωρα που ειδε τη λιστα με τις ορμονες που θα παρω για την εξωσωματικη του ηρθε κεραμιδα! με λυπηθηκε και μου υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναπει τιποτα αρνητικο.

Ευαγγελια μου περαστικα σουυυυυυυυυυ!! ολα θα πανε μια χαρα απο εδω και περα, να το δεις!

Λολιτακι και Μαρια ν καλη μας επιτυχια! εγω ξεκιναω στις 9 του μηνα.. οποτε ξεκιναμε και τη λιστα μας!

γεια σου κοριτσαραα!!! φιλακια κ απο μενα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα!Τα καλυτερα ερχονται για ολες μας ;)

Μαρια σταρ κ εγω που νομιζα οτι μονο σε μενα

Συμβαινει..θα το αφησω τελειως χαλαρα κ

Μετα θα δω..εσυ κοριτσακι ποτε ξεκινας;

καλε τι μονο σε σενα? θες να σου πω πως εκανα την τελευταια φορα που μου ρθε περιοδος? μεχρι απο τη δουλεια σηκωθηκα κ εφυγα!! πηγα στη μαμα μου, να κοπανιεμαι, να κλαιω.. τα ματια μου εκαναν 2 μερες να συνελθουνε απο το κλαμα!! μιλαμε για πολλα χαλια! 17 μηνες ειναι αυτοι σισσυ μου.. δεν ειναι κ λιγοι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...