Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

kαλημερα κοριτσια μου,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.απλα εχθες ημουνα στη δουλεια ως αργα και δεν μπορεσα να μπω.λοιπον την fsh,οιστραδιολη και LH τις ειχα κανει πριν κανενα 8μηνο και ηταν οκ.τωρα μου ειπε που ειναι να ξεκινησω τη διαδικασια να τις επαλαβω.τι να πω κι εγω βρε κοριτσια;οσο για τα μικροβιολογικα εψαξα χθες και δυστυχως δεν ανοιγουν σαββατο.θα πεταχτω κι αργοτερα σε 2-3 μικρα να δω αν με εξυπηρετησει κανενα.οσο για την αλλη αφαντη.και για το ιστορικο μου απο μεριας μου ολα οκ το θεμα το εχει ο αντρουλης μου σε κινητικοτητα και χαμηλη μορφολογια.ωορηξια κανω κανονικα τσεκαρισμενο με υπερηχο[δε θυμαμαι πιο κοριτσι με ρωτησε]αυτα.τωρα το μονο που ευχομαι αφου δεν ειρθε που δεν ηρθε μεχρι τωρα ας μας κανει τη χαρη να μου ρθει αυριο ωστε να ειναι η Δευτερα η 3η μου μερα.στο μεταξυ ποναω χαμηλα κατα διαστηματα και η μεση μου με τρελανε.αυτα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κοριτσια που περιμενουν αποτελεσματα.φιλακια σε ολες.

Γεια σου αλεξουλι! Ποσες μερες καθυστερησης μετρας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

tinkerbell!24 σου ήρθε κόκκινο αίμα κανονικά?

tina32 μου εσύ είσαι καθαρή ε? Μακάρι να δεις μια τεράστια χοριακή το απόγευμα, θα περιμένουμε!

Evangeliapan μου σιδερένια, όλα καλά να πάνε από εδώ και πέρα και γρήγορα μανούλα! Εννοείται πως θα μας ενημερώσεις όταν μιλήσεις με τον γιατρό σου.:P Όσο για το άγχος, με αυτό γεννηθήκαμε πολλές, δυστυχώς, πως να χαλαρώσεις με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Τέλος πάντων κάτι θα βρούμε και γι' αυτό!

lolita78 και Stardustmg, εγώ περνάω επιτροπή για τα φάρμακα την Πέμπτη και μετά 2 μέρες περίπου πριν αδιαθετήσω θα πάω να με δει, μήπως έχω καμία κύστη, και αν δεν έχω, 2η μέρα περιόδου ξεκινάω τις ενέσεις και κάνω και οιστραδιόλη νομίζω. Στείλτε μου αν θέλεις σε πμ τι φάρμακα θα πάρετε να συγκρίνουμε και εμένα πολλά μου φαίνονται. Εγώ περιμένω περίοδο στις 14, άρα 15 ξεκινάω!!!

ποιες παμε για εξωσωματικη ρε κοριτσια? εγω, μαρια ν, λολιτα και ποια αλλη? δεν κανουμε κ εμεις μια λιστα?

Η λίστα θα ξεκινήσει μόλις αρχίσει η πρώτη κοπέλα, όποια ξεκινάει θα την προσθέτουμε και μετά θα πουλήσουμε την έρευνά μας, με τα ποσοστά και το ιστορικό μας και θα βγάλουμε πολλά λεφτά!!!:P

Λοιπόν μέτρησα και εγώ, τελείως ενημερωτικά, και δεν περιμένω 7 Νοεμβρίου…………..τρίχες…………..σιγά μην δεν έρθει.

Σε πρόσθεσα στη λίστα! Αυτό έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε αυτό το μήνα που χαλάρωσες και πρόσεξες λίγο τον εαυτό σου, βγήκες, διασκέδασες, βρέθηκες και με τα κορίτσια μας, που ξέρεις, μπορεί να γίνεται κάτι μέσα σου τώρα!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

31. mina-ni 14/11

32. s maria

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 01/11
  11. deni..29
  12. Λια33 7/11
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

astage κολώς ήρθες στην παρέα μας, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, να είναι και η τελευταία!!!

mina-ni σε πρόσθεσα και εσένα στη λίστα μας με ημερομηνία! Καλά αποτελέσματα κορίτσι!

ΚΑΝΑΡΙΝΙ μου τι κάνεις? σε τι φάση είσαι εσύ, δεν σε βλέπω σε κάποια από τις λίστες μας?

alexouli ας ελπίσουμε ότι θα αργήσει να σου έρθει για 9 μήνες η περίοδος!! Περιμένουμε και από εσένα λοιπόν νεώτερα! Μακάρι να έγινε το θαυματάκι μέσα σου!

Πόσο χάρηκα που βρεθήκαμε και μέσω facebook, μακάρι να γίνω φίλη και με άλλα κορίτσια!

Αν θέλει κανένα άλλο κορίτσι ας μου στείλει πμ!!!!

σου έστειλα πμ!

Sissy τελείωσες με τις δουλειές σου? Πες τον άντρα σου αυτό που είπε και η Ευαγγελία, να βάλεις άσχετο όνομα!

Maria Papa, Georgkat, Janneta, georgia 69 και όποια άλλη ξεχνάω, πολύ καλημέρα σας!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσια! Νεραιδουλα μου δικιο εχει

Η τινα μηπως εχεις κ εσυ τα καφε;

Ευαγγελια μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα..

Το σπορακι σου σε λιγο θα φυτρωσει στην κοιλιτσα σου..

Τινα μου φερε μας κ εσυ τα ευχαριστα.... Μακαρι παναγιτσα μου!!!

Γεωργια μου τικανεις εσυ;; Καιρο εχουμε να μιλησουμε..

Τα αλλα κοριτσια;; Η μαριεττα τωρα θα βρισκεται ρωμη...τυχερουλα!!

Εμεις για ακομα μια φορα αρχισαμε τη γκρινια με τα χαπια..

Μου ειπε οτι κουραστηκε! Κ ακεφτηκα να μην τα ξαναδωσω!

Αν δεν θελει κατι εγω για ποιο λογο να τον πιεζω;

Σπερματεγχυση δεν θελει ακομα.. Οποτε εγω

Συνεχιζω μονη κ ο θεος βοηθος!! Πολυ μονη ομως..

Sissy2012 μου αυτοί οι άντρες σαν μωρά κάνουν και πρέπει συνέχεια να τους νταντεύουμε, άστες σε κάποιο εμφανές σημείο να τις βλέπει και μην του λες τίποτα για καμιά εβδομάδα να δεις τι θα κάνει. Θέλουν το χρόνο τους, θαρρείς και επιβαρύνονται κάτι ψυχολογικά ή σωματικά, ένα σπέρμα θα δώσουν και το κάνουν θέμα. Δεν λέει αδίκως ο λαός, μάνα είναι μόνο μία!

HvAnp3.png

maria_v ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.Ο γιατρος μου ειπε πως θα με ενημερωσει οταν μελετησει το dvd μου με του εξωσωματικους...Θα σας τα πω εννοειται...

Αντε να ερθεις να παρεις κι εσυ το μηλαρακι σου γιατι μας τα εφερε με μεγαλη ευλογια το Κατερινακι εχουμε ηδη μια εγκυουλα :P

Διαφημίσεις

Sissy2012 μου αυτοί οι άντρες σαν μωρά κάνουν και πρέπει συνέχεια να τους νταντεύουμε, άστες σε κάποιο εμφανές σημείο να τις βλέπει και μην του λες τίποτα για καμιά εβδομάδα να δεις τι θα κάνει. Θέλουν το χρόνο τους, θαρρείς και επιβαρύνονται κάτι ψυχολογικά ή σωματικά, ένα σπέρμα θα δώσουν και το κάνουν θέμα. Δεν λέει αδίκως ο λαός, μάνα είναι μόνο μία!

Τον καταλαβαινω οτι εχει κουραστει αλλα εγω που

Επι 20 μηνες κλαιω καθε φορα που μου ερχεται

Δεν εχω κουραστει;

Εσυ κοριτσακι μου πως εισαι; Ποτε ξεκινας;

αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω ολες.μεσες ακρες περιμενα απο τεταρτη 29η μερα εως σημερα να πω;31η.το αφηνω κι οποτε......ο αντρας μου παιρνει και βιταμινες και πριν 2 χρονια καναμε και επεμβαση κιρσοκηλης.εγω απο την αλλη παιρνω καθε πρωι το χαπακι του θυροειδη μου το βραδυ 1 φιλισιν και 1 σαλοσπιρ γιατι εχω ενα θεματακι με το αιμα.επισης μετραμε 1 βιοχημικη κ2 παλινδρομες.[σας τα λεω ολα μαζι γιατι ειμαι στη δουλεια,και γραφω σκαστα]μολις εχω νεοτερα θα σας πω.καλη δυναμη εφυγαααααααα:P

sissy μου μην στεναχωρίεσαι άδικα, θα το καταλάβει απο μόνος του όπως και την προηγούμενη φορά...και εμένα δεν ήθελε σπερματέγχυση αλλά οταν το πρότεινε ο γιατρός και μας ρώτησε συμφώνησε αμέσως ο κύριος, μάλλον ντράπηκε να πει δεν θέλω

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα!!! εκανα καφεδακι κ καθησα !!

τινκ παρε πρωτα τα αποτελεσματα ποτε δεν ξες!!!

Evangeliapan τωρα που μπηκα εγω ρε λατρεια βγηκες?

tina32 αντε παρε αδεια για 1 ωρα να πας κ εσυ αντε να ακουσουμε ευχαριστα σημερα!!

καλημερα σε ολο μα ολα τα κοριτσια!!!!! φιλικια!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Τον καταλαβαινω οτι εχει κουραστει αλλα εγω που

Επι 20 μηνες κλαιω καθε φορα που μου ερχεται

Δεν εχω κουραστει;

Εσυ κοριτσακι μου πως εισαι; Ποτε ξεκινας;

εσυ μην κλαις γιατι σου λεει το μικρο σου δεν θελει κλαματα ,ξεκινα να πετας χαρταετο κ εσυ κ θα δεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια! Νεραιδουλα μου δικιο εχει

Η τινα μηπως εχεις κ εσυ τα καφε;

Ευαγγελια μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα..

Το σπορακι σου σε λιγο θα φυτρωσει στην κοιλιτσα σου..

Τινα μου φερε μας κ εσυ τα ευχαριστα.... Μακαρι παναγιτσα μου!!!

Γεωργια μου τικανεις εσυ;; Καιρο εχουμε να μιλησουμε..

Τα αλλα κοριτσια;; Η μαριεττα τωρα θα βρισκεται ρωμη...τυχερουλα!!

Εμεις για ακομα μια φορα αρχισαμε τη γκρινια με τα χαπια..

Μου ειπε οτι κουραστηκε! Κ ακεφτηκα να μην τα ξαναδωσω!

Αν δεν θελει κατι εγω για ποιο λογο να τον πιεζω;

Σπερματεγχυση δεν θελει ακομα.. Οποτε εγω

Συνεχιζω μονη κ ο θεος βοηθος!! Πολυ μονη ομως..

σισσακι μου γλυκο να θυμασαι πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!! οι σκεψεις ολων μας εδω ειναι για ολες και η παρηγορια της καθε μιας παρηγορια για ολες!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κοριτσια καλημερα...ξυπνησα σημερα με απιστευτο αγχος γιατι ειδα μετα απο καιρο παλι αγιους στον υπνο μου!!!

ειδα πως ειχα παει να προσκυνησω τα λειψανα του αγιου ελευθεριου, τον οποιο δεν ειδα ομως σαν φυσιογνωμια και μετα πηγα να προσκυνησω λεει το ονειρο τον αγιο λουκα τον οποιο ειδα....του εριξα μια βιαστικη ματια και με κοιταζε με κάτι μάτια θλιμμένα...πω πω το σκεφτομαι και ανατριχιαζω... και υστερα λεει μπηκα σε ενα μαγαζι και αγορασα ενα βοηθητικο τεστ εγκυμοσυνης...δεν θυμαμαι την συνεχεια καθολου...

στο μεταξύ δεν ξέρω ποιον απο τους δύο αγίους ειδα και μπηκα στο google και αυτος που ειδα ειναι ιδιος με τον αγιο λουκά! εχω τρελαθει!!! ελεγα απο καιρο να παω στην μονή σαγματά στην θήβα που ειναι ο αγιος λουκάς και υπαρχουν τα λειψανα του και παιρνεις και το λαδακι του, αλλα δεν το ειχα βαλει σε προγραμμα....

στο μεταξύ ο αγιος λουκάς ειναι και γιατρός, σωστα? πολύ με εχει προβληματίσει αυτο...μετά που ειδα την αγια ειρήνη χρυσοβαλάντω, δεν εχω δει κατι παρομοιο.... προσπαθω να δωσω μια ερμηνεια, λέω μήπως όλα αυτα ειναι τυχαια...αλλα ειναι ????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αχ βρε κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολε!

Δεν μου φτανει η στεναχωρια που εχω μου προστεθηκε κ

Αυτο...υα το αφησω στην τυχη του κ οτι θελει ας

Γινει! Η νεραιδουλα που ειναι;

Τοξιτακι μου δεν πιστευω να κανεις δουλιτσες!!

Σε θελω ξαπλα... Κατερινακι η σχολη σου

Ειναι κοντα στο σπιτι μου!

κοριτσια καλημερα...ξυπνησα σημερα με απιστευτο αγχος γιατι ειδα μετα απο καιρο παλι αγιους στον υπνο μου!!!

ειδα πως ειχα παει να προσκυνησω τα λειψανα του αγιου ελευθεριου, τον οποιο δεν ειδα ομως σαν φυσιογνωμια και μετα πηγα να προσκυνησω λεει το ονειρο τον αγιο λουκα τον οποιο ειδα....του εριξα μια βιαστικη ματια και με κοιταζε με κάτι μάτια θλιμμένα...πω πω το σκεφτομαι και ανατριχιαζω... και υστερα λεει μπηκα σε ενα μαγαζι και αγορασα ενα βοηθητικο τεστ εγκυμοσυνης...δεν θυμαμαι την συνεχεια καθολου...

στο μεταξύ δεν ξέρω ποιον απο τους δύο αγίους ειδα και μπηκα στο google και αυτος που ειδα ειναι ιδιος με τον αγιο λουκά! εχω τρελαθει!!! ελεγα απο καιρο να παω στην μονή σαγματά στην θήβα που ειναι ο αγιος λουκάς και υπαρχουν τα λειψανα του και παιρνεις και το λαδακι του, αλλα δεν το ειχα βαλει σε προγραμμα....

στο μεταξύ ο αγιος λουκάς ειναι και γιατρός, σωστα? πολύ με εχει προβληματίσει αυτο...μετά που ειδα την αγια ειρήνη χρυσοβαλάντω, δεν εχω δει κατι παρομοιο.... προσπαθω να δωσω μια ερμηνεια, λέω μήπως όλα αυτα ειναι τυχαια...αλλα ειναι ????

Αχ κοριτσακι μου πολυ καλο μου ακουγεται αυτο..

Ο αγιος ελευθεριος ειναι για τις γεννες!! Κ η αγια ειρηνη ειναι

Για τις γυναικες που προσπαθουν.. Τελειο σημαδι!!

Ποτε δεν περιμενουμε;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...