Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ φταίμε και εμείς που σε ξεσηκώσαμε.......και τώρα το σκέφτεσαι συνέχεια. Βρε Αγάπη μου, για εξωσωματική δεν είπαμε θα πάμε? Όοοοοοοταν πάμε? Δεν είπαμε τώρα κάνουμε διάιτα, αγάπες με τον αντρούλη μας και φροντίζουμε τον εαυτό μας ? Σκέψου οτι αν δεν είσαι έγκυος, σε ένα μήνα θα είσαι -5 κιλά. Δες το σαν ευκαιρία.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΟΥ !!

Koριτσαρες μου μολις γυρισα σπιτικακι μου.Ηρθε ο συζυγος να με παρει αλλα κοιμομουν του καλου καιρου και περιμενε να ξυπνησω...

Επεισοδιακη η μερα σημερα αλλα με την βοηθεια και την χαρη των Αγιων Αναργυρων και των δικων σας προσευχων βεβαια ολα πηγαν κατευχην!

Το πρωι απο το αγχος δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι να ντυθω τους σηκωσα 7 το πρωι ολους στο ποδι :D Τελικα μου λεει ο γιατρος παρε ενα ηρεμιστικο κι ελα στην κλινικη ΤΩΡΑ!Το τι κινηση ειχε στο δρομο με τοση βροχη δεν λεγεται.Εφτασα καθυστερημενη με περιμενανε ολοι με την ποδια στο χερι να με ντυσουν,μου δωσανε προναρκωση ηρεμησα εγινα αλοιφη για καλους...

Σε ολη την προετοιμασια ο γιατρος μου και ο αναισθησιολογος διπλα μου μου κανανε και πλακα οτι αγχωνομαι με το παραμικρο κι οταν ερθει η ωρα να γεννησω θα με πιασει λιποθυμια και το μωρο θα μου ριχνει κλωτσιες για να με συνεφερει μην παθω τιποτα:D

Η διαγνωση ηταν 2 πολυ μικρες συμφυσεις κοντα στην αριστερη σαλπιγγα που δεν ηταν κατι επιληψιμο.Το ενδομητριο απο την δεξια πλευρα δειχνει φυσιολογικο αλλα απο την αριστερη δειχνει ατροφικο.Ειναι ομως αισιοδοξος πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε να αναρρωσω λεει πρωτα και θα το συζητησουμε αργοτερα.Θεωρει επισης αρνητικο και το γεγονος πως στρεσαρομαι με το παραμικρο ειναι σημαντικο να ειμαι ηρεμη.Εγω γεννηθηκα αγχωμενη τι να κανω η καημενη...

Ολα θα πανε καλα ομως για ολες μας!

Κοιμαμαι ολη μερα σημερα και τωρα παλι νυσταζω ...:confused:

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση φιλια πολλα καλο ξημερωμα!

καλημέρα κορίτσια..

λοιπόν επειδή έχω φοβηθεί το γάτο της Λίας θα πάω σήμερα η ώρα 8(φυσικά θα κάνω και μια στάστη στη τουαλέτα να δω τι παίζει)

αυτό το μήνα ενώ στα πρώτα μισά ήμουνα στα πατώματα μετά που μίλησα με το πνευματικό ένιωσα πιο ήρεμη...άρχισα τη διαιτά μου...πήγα και σε ένα πάρτυ όλα τα λεφτά...έκανα και καμία τούρτα ..ετοιμάζομαι για την επόμενη..και το πήρα απόφαση έγω στην εξωσωματική θα πάω ήρεμη..τέλος..

από μωρό παιδί ταλαιπωρούμαι με το άγχος..τι θα κάνω..τι θα πω τι θα βάλω..και είναι έτσι ή γιουβέτσι ή κοκορέτσι..ΑΡΚΕΤΑ...

νομίζω πρέπει να αρχίσουμε και ομαδικό γιογκά..

Ευαγγελία μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά..

να μιλήσεις και με το γιατρό σου να μας πει λεπτομέρειες...

φιλάκια σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα γεωργία πρωινή σήμερα!!

καλή μέρα να έχουμε!!

θα πάω σε λίγα λεπτά..

θα έχει πλάκα να πάω και σε λίγο να μου κατέβει..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

νεραιδούλα περιμένουμε με αγωνία!!!

ευαγγελία μου καλή ανάρρωση,πάει και αυτό τέλειωσε,τα καλύτερα έρχονται

εσύ πότε θα πας???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσια μου,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.απλα εχθες ημουνα στη δουλεια ως αργα και δεν μπορεσα να μπω.λοιπον την fsh,οιστραδιολη και LH τις ειχα κανει πριν κανενα 8μηνο και ηταν οκ.τωρα μου ειπε που ειναι να ξεκινησω τη διαδικασια να τις επαλαβω.τι να πω κι εγω βρε κοριτσια;οσο για τα μικροβιολογικα εψαξα χθες και δυστυχως δεν ανοιγουν σαββατο.θα πεταχτω κι αργοτερα σε 2-3 μικρα να δω αν με εξυπηρετησει κανενα.οσο για την αλλη αφαντη.και για το ιστορικο μου απο μεριας μου ολα οκ το θεμα το εχει ο αντρουλης μου σε κινητικοτητα και χαμηλη μορφολογια.ωορηξια κανω κανονικα τσεκαρισμενο με υπερηχο[δε θυμαμαι πιο κοριτσι με ρωτησε]αυτα.τωρα το μονο που ευχομαι αφου δεν ειρθε που δεν ηρθε μεχρι τωρα ας μας κανει τη χαρη να μου ρθει αυριο ωστε να ειναι η Δευτερα η 3η μου μερα.στο μεταξυ ποναω χαμηλα κατα διαστηματα και η μεση μου με τρελανε.αυτα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κοριτσια που περιμενουν αποτελεσματα.φιλακια σε ολες.

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Georgkat αν συνεχισω με τοσο στρες οχι μονο κλωτιες αλλα και χαστουκια θα μου ριχνει το μωρο για να συνελθω :D Την maria papa θα ειναι ο πρωταθλητης εννοειται

georgia 69 ειμαι σε ετοιμοτητα :P

tinkerbell δεν πειραζει κοριτσακι μου σημασια εχει οτι εισαι ηρεμη και μπραβο στον πνευμτικο σου που σε βοηθαει τοσο πολυ.Κι εγω εσω σκοπο να παω καποια στιγμη να δω τον δικο μου να ηρεμησω λιγο το εχω κι εγω αναγκη!Σου στελνω μια ζεστη αγκαλιτσα!

tina 32 καλα αποτελεσματα περιμενουμε απο σενα τωρα...αντε να μας φερεις κι εσυ μια τεριαστια χοριακη!

Λια μου συμφωνω μαζι σου τωρα πεφτουμε στα πατωματα μονο οταν εχουμε αγριες διαθεσεις κι οχι επειδη τα βαψανε μαυρα!Ο γατος απο το πετσοπ της maria papa ειναι?:D

Janneta χαθηκες κοριτσακι μου καιρο εχουμε να σε δουμε!

Sissy μου κι ο δικος μου δεν ηθελε αλλα επεμεν και μου το εκανε ο ιδιος με ασχετο ονομα τι φοβουνται μην μας κλεψουν?

Φιλια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσακια!

Αγαπημενη να κανεις χαδακια στο σπορακι σου απο μενα!

kαλημερα κοριτσια μου,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.απλα εχθες ημουνα στη δουλεια ως αργα και δεν μπορεσα να μπω.λοιπον την fsh,οιστραδιολη και LH τις ειχα κανει πριν κανενα 8μηνο και ηταν οκ.τωρα μου ειπε που ειναι να ξεκινησω τη διαδικασια να τις επαλαβω.τι να πω κι εγω βρε κοριτσια;οσο για τα μικροβιολογικα εψαξα χθες και δυστυχως δεν ανοιγουν σαββατο.θα πεταχτω κι αργοτερα σε 2-3 μικρα να δω αν με εξυπηρετησει κανενα.οσο για την αλλη αφαντη.και για το ιστορικο μου απο μεριας μου ολα οκ το θεμα το εχει ο αντρουλης μου σε κινητικοτητα και χαμηλη μορφολογια.ωορηξια κανω κανονικα τσεκαρισμενο με υπερηχο[δε θυμαμαι πιο κοριτσι με ρωτησε]αυτα.τωρα το μονο που ευχομαι αφου δεν ειρθε που δεν ηρθε μεχρι τωρα ας μας κανει τη χαρη να μου ρθει αυριο ωστε να ειναι η Δευτερα η 3η μου μερα.στο μεταξυ ποναω χαμηλα κατα διαστηματα και η μεση μου με τρελανε.αυτα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κοριτσια που περιμενουν αποτελεσματα.φιλακια σε ολες.

Καλημερα alexouli !Οπως ειχα ξαναπει και στην maria papa μην ψαχνεις συμπτωματα.Τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ειναι ιδια με αυτα της περιοδου!

Ευχομαι να μην σου ερθει ουτε αυριο ουτε μεθαυριο ουτε για τους επομενους 9 μηνες!

Να δινεις βιταμινουλες στον αντρουλη σου για την κινητικοτητα!

Καλημερα κοριτσια! Νεραιδουλα μου δικιο εχει

Η τινα μηπως εχεις κ εσυ τα καφε;

Ευαγγελια μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα..

Το σπορακι σου σε λιγο θα φυτρωσει στην κοιλιτσα σου..

Τινα μου φερε μας κ εσυ τα ευχαριστα.... Μακαρι παναγιτσα μου!!!

Γεωργια μου τικανεις εσυ;; Καιρο εχουμε να μιλησουμε..

Τα αλλα κοριτσια;; Η μαριεττα τωρα θα βρισκεται ρωμη...τυχερουλα!!

Εμεις για ακομα μια φορα αρχισαμε τη γκρινια με τα χαπια..

Μου ειπε οτι κουραστηκε! Κ ακεφτηκα να μην τα ξαναδωσω!

Αν δεν θελει κατι εγω για ποιο λογο να τον πιεζω;

Σπερματεγχυση δεν θελει ακομα.. Οποτε εγω

Συνεχιζω μονη κ ο θεος βοηθος!! Πολυ μονη ομως..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...