Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα και εγώ. Γυμνασμένη και ταισμένη…..χιχι

Λοιπόν τσούπρες, και αν δεν είναι το γραφτό του και αυτό το μήνα, δεν σκάμε και δεν πέφτουμε στα πατώματα. Ακούς Κύπρια????

Τόοοοοοσο καιρό κλαίμε και χτυπιόμαστε. Φτάνει. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να θρέφεις ελπίδες, να έχεις καθυστέρηση και να βλέπεις ένα μεγάααααλο μηδέν, αλλά είπαμε τώρα φτιάχνουμε το κορμί μας, επουλώνουμε την ψυχή μας και το μωράκι μας είναι στο δρόμο. Ξέρει πότε θα έρθει. Οπότε κοριτσάκια όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της χοριακής εμείς σας αγαπάμε και συμπάσχουμε.

Επί 44 συνεχόμενους μήνες (κάθισα και τα υπολόγισα……..) παίρνω ένα μεγάλο μηδέν και βρέχω χαρτομάντιλα. Νομίζω ως ξανθιά άργησα λίγο, αλλά πήρα το μάθημα μου.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω κι εγώ αλλά και όλα τα κορίτσια!!! Όλες μας κάθε μήνα τα ίδια περνάμε! Πίστη και υπομονή χρειαζόμαστε και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε! Ακόμη κι αν δεν είναι τώρα η τυχερή σου, που καθόλου δεν στο εύχομαι, μαζί θα το περάσουμε κι αυτό!!! Αλλά ας μην σκεφτόμαστε αρνητικά, υπομονή μέχρι αυρίο και όλες θα προσευχόμαστε για σένα! Είδες το κοριτσάκι μας, τα κατάφερε τελικά!!! Έτσι θα τα καταφέρουμε κι εμείς!!!
εχεις δικιο σε οτι λες!!ολες θα τα καταφερουμε,αλλες νωριτερα αλλες λιγο αργοτερα αλλα ολες θα αποκτησουμε μωρακια!!

Λοιπόν τσούπρες, και αν δεν είναι το γραφτό του και αυτό το μήνα, δεν σκάμε και δεν πέφτουμε στα πατώματα. Ακούς Κύπρια????

Τόοοοοοσο καιρό κλαίμε και χτυπιόμαστε. Φτάνει. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να θρέφεις ελπίδες, να έχεις καθυστέρηση και να βλέπεις ένα μεγάααααλο μηδέν, αλλά είπαμε τώρα φτιάχνουμε το κορμί μας, επουλώνουμε την ψυχή μας και το μωράκι μας είναι στο δρόμο. Ξέρει πότε θα έρθει. Οπότε κοριτσάκια όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της χοριακής εμείς σας αγαπάμε και συμπάσχουμε.

Επί 44 συνεχόμενους μήνες (κάθισα και τα υπολόγισα……..) παίρνω ένα μεγάλο μηδέν και βρέχω χαρτομάντιλα. Νομίζω ως ξανθιά άργησα λίγο, αλλά πήρα το μάθημα μου.

λια μου, η αλήθεια είναι ότι θα στεναχωρηθώ..γιατί φοβάμαι ότι θα προσγειωθώ απότομα..

αλλά το έχω σοβαρά υπόψη μου ότι το πιο πιθανόν είναι να είναι αρνητικό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ψιτ κ εγω ξανθια ειμαι χιχι κ επισης συνφωνω μαζι σου ετσι θελει , πρεπει κ λιγο τρελα να πουλαμε οπως σας ειπα κ στην συναντηση πεταω χαρταετω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λια μου, η αλήθεια είναι ότι θα στεναχωρηθώ..γιατί φοβάμαι ότι θα προσγειωθώ απότομα..

Αχ φταίμε και εμείς που σε ξεσηκώσαμε.......και τώρα το σκέφτεσαι συνέχεια. Βρε Αγάπη μου, για εξωσωματική δεν είπαμε θα πάμε? Όοοοοοοταν πάμε? Δεν είπαμε τώρα κάνουμε διάιτα, αγάπες με τον αντρούλη μας και φροντίζουμε τον εαυτό μας ? Σκέψου οτι αν δεν είσαι έγκυος, σε ένα μήνα θα είσαι -5 κιλά. Δες το σαν ευκαιρία.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΟΥ !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γύρισα κι εγώ από την δουλεια και κάθησα να σας διαβάσω.Βλεπω αύριο έχουμε μεγάλη μερα:P Μακάρι να είναι ευχάριστα και να κάνουμε πάρτι για το καλό ποδαρικό του μήνα!!!

Μανουλες θα γίνουμε και θα ξαναγίνουμε (κάποιες) ΣΊΓΟΥΡΑ.Απλα ίσως να μας ταλαιπωρησουν λίγο τα σπορια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου κανουμε κατι αλλαγες στο

Σπιτι και μου εχει πεσει πολυ δουλεια.. Χρονος

Μηδεν για να μπω!! Μου λειψατε πολυ σημερα!!

Τοξοτακι μου γλυκο να μου προσεχεις.. Σημερα σχολαω

11... Αυριο περιμενω τελεια νεα απο νεραιδουλα

Και τινα... Οταν βλεπω να με αναζητειται μου ερχεται

Να ερθω να σας παρω μια αγκαλια ολες!!!

Πόσο χάρηκα που βρεθήκαμε και μέσω facebook, μακάρι να γίνω φίλη και με άλλα κορίτσια!

Αν θέλει κανένα άλλο κορίτσι ας μου στείλει πμ!!!!

sissaκι μου καλο κουραγιο με τις δουλιτσες σου...εισαι καλα κατα τα αλλα????

λολιτα μου δεν ξερω ποιο κοριτσακι εισαι....μαλλον δεν σε εχω φιλη στο φατσοβιβλιο

τινκερ αν ξαναπεις πως θα ειναι αρνητικο, και πως δεν πας και ολα αυτα που λες, θα μαζευτουμε και θα σου στειλουμε πακετο με την χατζηβασιλειου και μολις ερθεις ελλαδα θα σε δειρουμε ολες μαζι!!!!!! κανονισεεεε

εχετε ολα τα κοριτσακια φιλακια απο την ευαγγελια.....μου ειπε να σας δωσω μακια και σας ευχαριστει παρα πολυ για το ενδιαφερον σας και τις προσευχουλες σας!!!!!! μολις μπορεσει θα μπει να μας γραψει κι εκεινη!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσάρες μου όμορφες καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε με απανωτές και μεγάααααλες χοριακές !!!

Evangelia περιμένουμε θετικά νέα μόλις συνέλθεις. Πάει κι αυτό κοριτσάκι μου, πέρασε……Τώρα πάμε για τα καλύτερα !!

Tinker μας έσκασες !! Καλά βρε πουλάκι μου, από τις 28 δεν μετράς καθυστέρηση? Ποιες γόνιμες και ξεγόνιμες? Αφού δεν έκανες υπέρηχο και τεστ ωορρηξίας, μπορεί να ήταν οποτεδήποτε !!! Άσε τους μαθηματικούς γρίφους, ξεπρησμένο στήθος και βλακείες. Ότι έκανες, έκανες. Χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω, εγώ πιστεύω ότι μετράς καθυστέρηση…………..

Lolita, έλεγα ποιον ξέχασα……εσένα ξέχασα. Και εγώ για εξωσωματική θα πάω, αλλά μάλλον με τον καινούριο χρόνο. Χριστουγεννιάτικα ευχάριστα θα έχεις και εσύ!!

Janetta πού είσαι εσύ? Τι κάνεις? Σε χάσαμε. Άσε τα μακρουλά μακαρόνια κάτω, δεν κάνουν τίποτα. Αν θέλεις μεγάλο κύμα και σπάσιμο στα μαλλιά, όταν λουστείς χωρίς να βάλεις τίποτα από ζελέδες και αφρούς στα μαλλιά, πιάνεις πιστολάκι και μεγάλη βούρτσα, μισοστεγνώνεις μεγάλες τούφες και τυλίγεις με μεγάλα ρολά. (το μεγαλύτερο μέγεθος). Τα αφήνεις στο κεφάλι κάνα μισάωρο να στεγνώσουν καλά, και όταν τα βγάλεις, φορμάρεις μόνο με λάκ.

Αν θέλεις μπούκλες ανοιχτές, κάνεις την ίδια διαδικασία με μικρότερες τούφες και λίγο μικρότερα ρολλά. (Όχι πολύ μικρά για μην βγεις σαν κατσίκι…….)

Τα βραστά ρολά πέταμα !! Είναι της δεκαετίας του 60, είναι ταλαιπωρία, και κυρίως ζεματιέσαι……..

Mina – ni , μπράβο κοριτσάκι, είχατε πολύ καλή κινητικότητα. Πότε περιμένουμε χοριακή?

S- maria, σου απάντησαν τα κορίτσια…..Ποια πειραγμένη σου είπε 5 μέρες αποχή ? Αν είναι δυνατόν…………

Maria papa το δικό σας παιδί δεν θα τρώει. Είναι νέο μοντέλο, economy edition, γιʼαυτό άργησε να έρθει, ήθελε ειδική παραγγελία.

Georgekat οι κεραυνοί πού πέφτουν από εσένα είναι?.......χαχαχα…..Σε φαντάζομαι να έχεις γίνει κόκκινη από τα καντήλια!!

Tina αύριο χοριακή…..μην μας σκάσεις και εσύ καμιά βδομάδα σαν την Tinker…..

Stardust φιλάκια !!

Εγώ κρυώνω…….σήμερα τρίτη ημέρα νηστείας, για να φάμε το μηλαράκι αύριο. Λοιπόν μέτρησα και εγώ, τελείως ενημερωτικά, και δεν περιμένω 7 Νοεμβρίου…………..τρίχες…………..σιγά μην δεν έρθει.

γεια σου λια και σε ολες τις κοπελες!χαθηκα λιγο,αλλα καθε μερα σας εριχνα μια ματια!με ειχε φαει η αγωνια σχετικα με την αλλαγη κατοικιας που θα εχουμε σε 1μηνα!φευγουμε μονιμα απο αθηνα για ροδο.μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα του συζυγου (που φετος αργησαν πολυ),μεχρι να δω εγω πως θα διευθυτησω τα επαγγελματικα μου.ειμασταν μες την τσιτα!

αυριο τελευταια μερα στη δουλεια,οποτε θα τα λεμε συχνοτερα τωρα!

δεν σας τα ειπα ολα.στης 17οκτ αδιαθετησα και μετα απο 10 μερες ,πηγαμε για κολπικο υπερηχο για να δουμε πως εξελισσεται το αυγο.λοιπον,τη 10μερα μου βρηκεενα αυγο και ενδομητριο 5,5χιλ.μου ειπε ειναι λεπτο και μου συνεστησε να παιρνω εβιολ (2το πρωι κ 2 το βραδυ)και αυτο το μηνα θα παω να με ξαναδει!

ρε κοριτσια πολυ λεπτο δεν ειναι το ενδομητριο για 10μερα??

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Koριτσαρες μου μολις γυρισα σπιτικακι μου.Ηρθε ο συζυγος να με παρει αλλα κοιμομουν του καλου καιρου και περιμενε να ξυπνησω...

Επεισοδιακη η μερα σημερα αλλα με την βοηθεια και την χαρη των Αγιων Αναργυρων και των δικων σας προσευχων βεβαια ολα πηγαν κατευχην!

Το πρωι απο το αγχος δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι να ντυθω τους σηκωσα 7 το πρωι ολους στο ποδι :D Τελικα μου λεει ο γιατρος παρε ενα ηρεμιστικο κι ελα στην κλινικη ΤΩΡΑ!Το τι κινηση ειχε στο δρομο με τοση βροχη δεν λεγεται.Εφτασα καθυστερημενη με περιμενανε ολοι με την ποδια στο χερι να με ντυσουν,μου δωσανε προναρκωση ηρεμησα εγινα αλοιφη για καλους...

Σε ολη την προετοιμασια ο γιατρος μου και ο αναισθησιολογος διπλα μου μου κανανε και πλακα οτι αγχωνομαι με το παραμικρο κι οταν ερθει η ωρα να γεννησω θα με πιασει λιποθυμια και το μωρο θα μου ριχνει κλωτσιες για να με συνεφερει μην παθω τιποτα:D

Η διαγνωση ηταν 2 πολυ μικρες συμφυσεις κοντα στην αριστερη σαλπιγγα που δεν ηταν κατι επιληψιμο.Το ενδομητριο απο την δεξια πλευρα δειχνει φυσιολογικο αλλα απο την αριστερη δειχνει ατροφικο.Ειναι ομως αισιοδοξος πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε να αναρρωσω λεει πρωτα και θα το συζητησουμε αργοτερα.Θεωρει επισης αρνητικο και το γεγονος πως στρεσαρομαι με το παραμικρο ειναι σημαντικο να ειμαι ηρεμη.Εγω γεννηθηκα αγχωμενη τι να κανω η καημενη...

Ολα θα πανε καλα ομως για ολες μας!

Κοιμαμαι ολη μερα σημερα και τωρα παλι νυσταζω ...:confused:

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση φιλια πολλα καλο ξημερωμα!

Koριτσαρες μου μολις γυρισα σπιτικακι μου.Ηρθε ο συζυγος να με παρει αλλα κοιμομουν του καλου καιρου και περιμενε να ξυπνησω...

Επεισοδιακη η μερα σημερα αλλα με την βοηθεια και την χαρη των Αγιων Αναργυρων και των δικων σας προσευχων βεβαια ολα πηγαν κατευχην!

Το πρωι απο το αγχος δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι να ντυθω τους σηκωσα 7 το πρωι ολους στο ποδι :D Τελικα μου λεει ο γιατρος παρε ενα ηρεμιστικο κι ελα στην κλινικη ΤΩΡΑ!Το τι κινηση ειχε στο δρομο με τοση βροχη δεν λεγεται.Εφτασα καθυστερημενη με περιμενανε ολοι με την ποδια στο χερι να με ντυσουν,μου δωσανε προναρκωση ηρεμησα εγινα αλοιφη για καλους...

Σε ολη την προετοιμασια ο γιατρος μου και ο αναισθησιολογος διπλα μου μου κανανε και πλακα οτι αγχωνομαι με το παραμικρο κι οταν ερθει η ωρα να γεννησω θα με πιασει λιποθυμια και το μωρο θα μου ριχνει κλωτσιες για να με συνεφερει μην παθω τιποτα:D

Η διαγνωση ηταν 2 πολυ μικρες συμφυσεις κοντα στην αριστερη σαλπιγγα που δεν ηταν κατι επιληψιμο.Το ενδομητριο απο την δεξια πλευρα δειχνει φυσιολογικο αλλα απο την αριστερη δειχνει ατροφικο.Ειναι ομως αισιοδοξος πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε να αναρρωσω λεει πρωτα και θα το συζητησουμε αργοτερα.Θεωρει επισης αρνητικο και το γεγονος πως στρεσαρομαι με το παραμικρο ειναι σημαντικο να ειμαι ηρεμη.Εγω γεννηθηκα αγχωμενη τι να κανω η καημενη...

Ολα θα πανε καλα ομως για ολες μας!

Κοιμαμαι ολη μερα σημερα και τωρα παλι νυσταζω ...:confused:

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση φιλια πολλα καλο ξημερωμα!

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

πες στους γιατρους πως αυτο το μωρο που θα γεννηθει και θα αρχισει τις κλωτσιες δεν θα ειναι δικο σου αλλα θα ειναι της μαριας παπα.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...