Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πόσο χαίρομαι που η τινκ και η τινα32 είσαστε καθαρές!!!! μακάρι βρε κορίτσια μου να συνεχίσει καλά ο μήνας! Η μαρια παπα έκανε καλό ποδαρικό! Άντε και σε όοοοοοοολες τισ υπόλοιπες!!!!

παρτι παρτι θα κανουμεεεεε μονο μην αλλαξουν παλι γνωμη κ δεν πανε θα παρω αεροπλανο κ θα παω στην τινκ κ θα την δαγκωσω κ μετα θα παω στην τινα να δαγκωσω κ εκεινη χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρτι παρτι θα κανουμεεεεε μονο μην αλλαξουν παλι γνωμη κ δεν πανε θα παρω αεροπλανο κ θα παω στην τινκ κ θα την δαγκωσω κ μετα θα παω στην τινα να δαγκωσω κ εκεινη χαχαχα

αν είναι να έρθεις να μην πάω τότε...:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλύτερα να κάτσεις στα "αυγά" σου κοριτσάκι μου!!! Τώρα είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! Είπαμε θα προσέχεις!!!

Η τινκ σαν καλό κορίτσι, θα πάει αύριο το πρωί να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την χοριακή, να χαρούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!Το ίδιο ισχύει και για την τινα32!!! Αντε γιατί μας έχει φάει πια το άγχος!!!:P Λες και πρόκειται για μένα νιώθω... Τι να πω πια...

Καλύτερα να κάτσεις στα "αυγά" σου κοριτσάκι μου!!! Τώρα είσαι ΕΓΚΥΟΣ!!! Είπαμε θα προσέχεις!!!

Η τινκ σαν καλό κορίτσι, θα πάει αύριο το πρωί να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την χοριακή, να χαρούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!Το ίδιο ισχύει και για την τινα32!!! Αντε γιατί μας έχει φάει πια το άγχος!!!:P Λες και πρόκειται για μένα νιώθω... Τι να πω πια...

καλε επιτιδες το κανει για να παω εκει!!!!! ολοι μερα στα αυγα μου καθομαι αλλα αυτες οι 2 θα με σκασουν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αν είμαι καθαρή θα πάω..δεν θα αντέξω να περιμένω άλλο...

αλλά σας λέω μετά ποίος θα με κρατά..θα έρθετε όλες να με παρηγορήσετε..εντάξει εκτός από το παπάκι...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αν είμαι καθαρή θα πάω..δεν θα αντέξω να περιμένω άλλο...

αλλά σας λέω μετά ποίος θα με κρατά..θα έρθετε όλες να με παρηγορήσετε..εντάξει εκτός από το παπάκι...

θα εισαι μαλλον θα ειστε κ οι 2 σας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Σε καταλαβαίνω κι εγώ αλλά και όλα τα κορίτσια!!! Όλες μας κάθε μήνα τα ίδια περνάμε! Πίστη και υπομονή χρειαζόμαστε και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε! Ακόμη κι αν δεν είναι τώρα η τυχερή σου, που καθόλου δεν στο εύχομαι, μαζί θα το περάσουμε κι αυτό!!! Αλλά ας μην σκεφτόμαστε αρνητικά, υπομονή μέχρι αυρίο και όλες θα προσευχόμαστε για σένα! Είδες το κοριτσάκι μας, τα κατάφερε τελικά!!! Έτσι θα τα καταφέρουμε κι εμείς!!!

Κοριτσακια μου κανουμε κατι αλλαγες στο

Σπιτι και μου εχει πεσει πολυ δουλεια.. Χρονος

Μηδεν για να μπω!! Μου λειψατε πολυ σημερα!!

Τοξοτακι μου γλυκο να μου προσεχεις.. Σημερα σχολαω

11... Αυριο περιμενω τελεια νεα απο νεραιδουλα

Και τινα... Οταν βλεπω να με αναζητειται μου ερχεται

Να ερθω να σας παρω μια αγκαλια ολες!!!

Σε καταλαβαίνω κι εγώ αλλά και όλα τα κορίτσια!!! Όλες μας κάθε μήνα τα ίδια περνάμε! Πίστη και υπομονή χρειαζόμαστε και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε! Ακόμη κι αν δεν είναι τώρα η τυχερή σου, που καθόλου δεν στο εύχομαι, μαζί θα το περάσουμε κι αυτό!!! Αλλά ας μην σκεφτόμαστε αρνητικά, υπομονή μέχρι αυρίο και όλες θα προσευχόμαστε για σένα! Είδες το κοριτσάκι μας, τα κατάφερε τελικά!!! Έτσι θα τα καταφέρουμε κι εμείς!!!

ετσι σας θελω αισιοδοξια πανω απο ολα τα μουτρα μας τα φαγαμε πολλες φορες κ παλι ορθιες μεναμε . ολες θα τα καταφερετε καμια δεν θα μεινει ετσι .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

μονο οταν ερθεις μην κρατας κανα θερμομετρο στα χερια !! γιατι θα σε δειρω!!! που εισαι βρε ολοι μερα κατσε να τα πουμε λιγο κ μετα συνεχιζεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ευχαριστώ κοριτσάκια μου, μακάρι αύριο να μάθουμε ευχάριστα και οι 2 μας..και αν δεν είναι θα πέσουμε στα πατώματα μια μερούλα και ξανά στον αγώνα...

πότε θα τελειώσετε τις δουλειές βρε σίσσυ..???!!!

σίσσυ εσύ δεν έχεις φβ?

1533345xcnw09g7xt.gif

ευχαριστώ κοριτσάκια μου, μακάρι αύριο να μάθουμε ευχάριστα και οι 2 μας..και αν δεν είναι θα πέσουμε στα πατώματα μια μερούλα και ξανά στον αγώνα...

πότε θα τελειώσετε τις δουλειές βρε σίσσυ..???!!!

σίσσυ εσύ δεν έχεις φβ?

οχι δεν εχει το ζαβουλι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γυμναστηριο ειμαι ακομα.. Δεν εχω fb....

Αυριο ελπιζω να ειμαι πιο χαλαρα!!

Σκεφτειται οτι τωρα μπαινω απο το κινητο!

Να σας κανω απο το facebook της δουλειας μου;;

Μονο αυτο εχω..😞

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...