Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

για δες ποια μιλαει τωρα ε! που ολο απο αυριο σε μεθαυριο μας το παει κ αν θα κανει αυριο κατσε να δουμε

είχαμε καλή δάσκαλα.... εσένα!!!!

καλά βρε με 4500 χοριακή μιλάς κιολας?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για δες ποια μιλαει τωρα ε! που ολο απο αυριο σε μεθαυριο μας το παει κ αν θα κανει αυριο κατσε να δουμε

εγώ ΔΕΝ ξέρω πότε έκανα ωορρηξία...

και είχα πόνους ωορρηξίας 19/10 άρα...????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

είχαμε καλή δάσκαλα.... εσένα!!!!

καλά βρε με 4500 χοριακή μιλάς κιολας?

πες της στα..και αυτή είχε και τα σημαδάκια...:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

εγώ ΔΕΝ ξέρω πότε έκανα ωορρηξία...

και είχα πόνους ωορρηξίας 19/10 άρα...????

γιατι μαρι ηξερα εγω χαχαχα καθε μερα με ενα τεστ οωρρηξιας στο χερι ημουν

της τα λέω!!!! είδες και τη μαγική σταγόνα την 14η μέρα και παλι τίποτα εκει βρε παιδί μου να μας σκασει.........

παλι εγω τα εκανα ολα ? ε? την σταγονα την ειδα 22μερα .

μην με μαλωνετε βρε φιλεναδες!!!

αντε βρε παντε να κανετε χοριακη μας σκασατε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σε πειράζω τοξοτάκι μου,μην μου θυμώσεις εεεε!!!!

και τώρα που είπα μη θυμώσεις...Λία μου με τρομάζει ο γάτος σου έτσι απηλειτικά που κοιτάζει και κουνάει τα δαχτυλάκια του μπρρρρρρρρρρρ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Tinker το βρήκα και σου το παραθέτω όπως το έγραψα. Τα κορίτσια που βρεθήκαμε, τα ξέρουν τα χαΐρια μου…………..

---------------------------------------------------------------

Σας διαβάζω και σας ξαναδιαβάζω και με αφορμή κυρίως ένας παλαιότερο post που διάβασα από έναν γιατρό (δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ακριβώς), πήρα το θάρρος επιτέλους να γράψω. Το post που είχα διαβάσει έλεγε πάνω – κάτω ότι δεν μπορεί να υφίσταται περίοδος με εγκυμοσύνη και αν υπάρξει κάποιου είδους αιμορραγία, αυτή θα είναι διαφορετική σε διάρκεια, σε ροή, κτλ.

Ένας άλλος μύθος που κυκλοφορεί και πρέπει επιτέλους να σταματήσει, είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος όταν έχεις περίοδο.

Πριν πολλάααααα χρόνια, όταν ήμουν και εγώ 20 χρονών πιτσιρίκι, έτσι νόμιζα.

Οι πρώτες 3-4 μέρες της περιόδου ήταν η ευκαιρία να χαρούμε ελεύθερο σεξ με το τότε αγόρι μου.

Σε μια συνηθισμένη ημέρα περιόδου, και συγκεκριμένα την 3η, είχαμε μια και μοναδική ελεύθερη επαφή. Ούτε πιο πρίν, ούτε επόμενες ημέρες μετά.

Πέρασε ένας ολόκληρος συνηθισμένος μήνας και μου έρχεται κανονικά στην ώρα της με καμία μα καμία διαφορά ούτε σε ροή, ούτε σε διάρκεια. Μάλιστα έπαιρνα με χούφτες τα feldene, γιατι πονούσα όπως πονάω πάντα.

«Καθαρίζω» φυσιολογικά και συνεχίζω την ζωή μου. Μετά από μια εβδομάδα αρχίζω και έχω πάλι αίμα πότε λίγο, πότε περισσότερο και λίγο πόνο. Εννοείται ότι ανησύχησα και πήγα στο γιατρό όπου μου έκανε υπέρηχο και διαπιστώθηκε ότι ήμουν τουλάχιστον 5 εβδομάδων έγκυος. Όταν του εξήγησα τι είχε προηγηθεί έμεινε να με κοιτάζει. Να συμπληρώσω ότι δεν είχα κανένα μα κανένα σύμπτωμα. Φυσικά με τα τότε δεδομένα της ζωής μου κατέληξε σε έκτρωση.

Μετά από τόσα χρόνια παντρεμένη πια, προσπαθώ «……ειρωνεία……» να μείνω έγκυος. Και επειδή τα έχω και πρόσφατα, μετά από αρκετούς μήνες μe clomiphene και pregnyl, είμαι κάθε μήνα κατά φαντασία έγκυος. Πονάει το στήθος μου, έχω αναγούλες, υπνηλία, κακή διάθεση και όοοοοολα τα συμπτώματα χωρίς να είμαι έγκυος.

Ηθικά διδάγματα:

• Όταν δεν επιθυμείς εγκυμοσύνη χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ προφυλάξεις όποια μέρα του κύκλου και να είναι. Κυρίως αν είσαι μικρή σε ηλικία πιάνει στη κυριολεξία με το «φτύσιμο». Δεν είναι τυχαίες τόσες εφηβικές εγκυμοσύνες.
  • Μην παραμελείτε οποιαδήποτε ανωμαλία στον κύκλο σας. Κατευθείαν στο γιατρό όσο φορτική και να γίνεστε. Το πιο πιθανό είναι να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά μην το ρισκάρετε.
  • Μην πανικοβάλλεστε και μην ερμηνεύετε «συμπτώματα» εγκυμοσύνης. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, και ο κύκλος της συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κάθε φάση της ζωής της. Εγώ είμαι ένα φωτεινό παράδειγμα ανοησίας.................................

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

σε πειράζω τοξοτάκι μου,μην μου θυμώσεις εεεε!!!!

και τώρα που είπα μη θυμώσεις...Λία μου με τρομάζει ο γάτος σου έτσι απηλειτικά που κοιτάζει και κουνάει τα δαχτυλάκια του μπρρρρρρρρρρρ

δεν θυμωνω καλε μην ανχονεστε μεταξυ μας τωρα ;):o

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αχ λία μου πολύ λύπάμαι που έπρεπε να το περάσεις όλο αυτό..

όλα τα περίεργα είχαν συμπέσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Όπως καταλαβαίνετε για εμένα δεν έχει γόνιμες και μη γόνιμες. Μπορεί να τύχει οποτεδήποτε. Γιʼαυτό ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ !!

Πάω να κάνω τη γυμναστικούλα μου τώρα και θα μπω πιο μετά που θα είμαι πιο zen…….χαχαχα

Μήπως θα έχουμε και κανένα νέο από την Evangelia όπου ναʼναι……

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Όπως καταλαβαίνετε για εμένα δεν έχει γόνιμες και μη γόνιμες. Μπορεί να τύχει οποτεδήποτε. Γιʼαυτό ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ !!

Πάω να κάνω τη γυμναστικούλα μου τώρα και θα μπω πιο μετά που θα είμαι πιο zen…….χαχαχα

Μήπως θα έχουμε και κανένα νέο από την Evangelia όπου ναʼναι……

ναι..αλλά δεν μπορώ...

άντε έλα μετά για κους κους που θα είσαι πιο ζεν,...:P:p:p

ελπίζω να μην κοιμηθώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

Πόσο χαίρομαι που η τινκ και η τινα32 είσαστε καθαρές!!!! μακάρι βρε κορίτσια μου να συνεχίσει καλά ο μήνας! Η μαρια παπα έκανε καλό ποδαρικό! Άντε και σε όοοοοοοολες τισ υπόλοιπες!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...