Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mina μετα την σπερματεγχυση πρεπει να παρεις utrogestan....δεν εχω ακουσει καμμια κοπελα να εχει κανει σπερματεγχυση και να μην εχει παρει μετα.... επισης 14 μερες μετα απο την σπερματεγχυση αν δεν σου εχει ερθει περιοδος κανεις μια χοριακη για να δεις αν υπαρχει εγκυμοσυνη...σου ευχομαι να πανε ολα καλα...

λια μου εγω ειμαι που ριχνω τους κεραυνους.....τί σου έκανε εσενα το παλικάρι σου καλέ???? αν ειναι με μαναδες, πατεραδες, κουνιαδους, συνυφαδες, μπαρμπαδες και τα συναφη πες μου μετα απο κατερίνη να κάνω μια στάση και πιο πανω να ρίξω ένα σιχτηρλίκι....

η ευαγγελία μας είναι μια χαρά, όλα πήγαν πολύ καλύτερα απο την πρώτη φορά που την είχε ξανακάνει.....βασικά νύσταζε παρα πολύ οπότε το βραδάκι θα μας πει λεπτομέρειες!!!!

αντε τελειωσε κι εκεινη με τις δυσκολιες της να ακουσουμε κι απο εκει ευχαριστααααα

κοριτσια ειμαι σημερα πολυ χαρουμενη γιατι εκλεισα ραντεβου για την τεταρτη με τον γυναικολογο που μου ειχε συστησει μια κοπελα μεσα απο εδω η οποια ειχε ταλαιπωρηθει απιστευτα πολυ και ενώ της ειχαν αποκλεισει κάθε πιθανότητα εγκυμοσύνης...μολις έμαθα απο τον γιατρό μας πως γεννησε χτες!!!!!!!!!! αν δεν ειχα το κρυωμα θα πηγαινα να την επισκεφτω....προς το παρον τηλεφωνακι για ευχες.....ευχομαι σε ολες να το ζησετε αυτο το μικρό θαύμα ...διότι σε αυτήν την περιπτωση νομίζω πως ο θεός έβαλε το χερι του και της χαρισε το κοριτσακι της!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,διαβάζω κάθε μέρα τα νέα σας.Μπράβο μαρία σου

εύχομαι μία καλή και τελειόμηνη κύηση.Κορίτσια μη το βάζετε κάτω

όλα θα γίνουν,απλώς θέλουν το χρόνο τους!ΦΙΛΙΑ!

mina μετα την σπερματεγχυση πρεπει να παρεις utrogestan....δεν εχω ακουσει καμμια κοπελα να εχει κανει σπερματεγχυση και να μην εχει παρει μετα.... επισης 14 μερες μετα απο την σπερματεγχυση αν δεν σου εχει ερθει περιοδος κανεις μια χοριακη για να δεις αν υπαρχει εγκυμοσυνη...σου ευχομαι να πανε ολα καλα...

λια μου εγω ειμαι που ριχνω τους κεραυνους.....τί σου έκανε εσενα το παλικάρι σου καλέ???? αν ειναι με μαναδες, πατεραδες, κουνιαδους, συνυφαδες, μπαρμπαδες και τα συναφη πες μου μετα απο κατερίνη να κάνω μια στάση και πιο πανω να ρίξω ένα σιχτηρλίκι....

η ευαγγελία μας είναι μια χαρά, όλα πήγαν πολύ καλύτερα απο την πρώτη φορά που την είχε ξανακάνει.....βασικά νύσταζε παρα πολύ οπότε το βραδάκι θα μας πει λεπτομέρειες!!!!

αντε τελειωσε κι εκεινη με τις δυσκολιες της να ακουσουμε κι απο εκει ευχαριστααααα

κοριτσια ειμαι σημερα πολυ χαρουμενη γιατι εκλεισα ραντεβου για την τεταρτη με τον γυναικολογο που μου ειχε συστησει μια κοπελα μεσα απο εδω η οποια ειχε ταλαιπωρηθει απιστευτα πολυ και ενώ της ειχαν αποκλεισει κάθε πιθανότητα εγκυμοσύνης...μολις έμαθα απο τον γιατρό μας πως γεννησε χτες!!!!!!!!!! αν δεν ειχα το κρυωμα θα πηγαινα να την επισκεφτω....προς το παρον τηλεφωνακι για ευχες.....ευχομαι σε ολες να το ζησετε αυτο το μικρό θαύμα ...διότι σε αυτήν την περιπτωση νομίζω πως ο θεός έβαλε το χερι του και της χαρισε το κοριτσακι της!!!

Κατερινα μου εγω εχω κανει 4 σπερματεγχυσεις κ σε καμια δεν πηρα ουτρο γιατι πολυ απλα η προγεστερονη ηταν στα υψη. Εξαρταται λοιπον απο τον καθε οργανισμο αν χρειαζεται να παρεις προγεστερονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κατερινα μου εγω εχω κανει 4 σπερματεγχυσεις κ σε καμια δεν πηρα ουτρο γιατι πολυ απλα η προγεστερονη ηταν στα υψη. Εξαρταται λοιπον απο τον καθε οργανισμο αν χρειαζεται να παρεις προγεστερονη.

σοβαρα????? εμενα δεν μου εκανε ειδικη εξεταση προγεστερονης.....την ωρα που τελειωσε το μαρτυριο της σπερματεγχυσης μου τα εγραψε και μετα που το συζητουσα με τα αλλα κοριτσια μου ειπαν πως το ιδιο εκαναν και σε εκεινες....

ααα μια χαρα τοτε.... οσα λιγοτερα παιρνουμε τοσο καλυτερα!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου.την τριτη ειχα ραντεβου για να μου γραψει η γιατρος τα φαρμακα και ενεσουλες μιας και μπηκαμε στο κλαμπ της σπερματεγχυσης κι εμεις.την τριτη ημουνα στην 28η μερα του κυκλου και η γιατρος μου ειπε στη 2η -3η μερα περιοδου να κανω εξεταση fsh e2 και αμη και μολις βγουνε τα αποτελεσματα να την παρω τηλ για να μου πει ποσες μοναδες θα ειναι η ενεσουλα μου.να σημειωσω οτι εχω κυκλο 28-29 ημερες και την τριτη που μου εκανε κι εναν κολπικο υπερυχο να δει πως ειμαι μου λεει το ενδομητριο ειναι αρκετα παχυ,κι εγω δε ρωτησα τι σημαινει αυτο.σημερα ειμαι ηδη στην 30η μερα αναμονης της σιχαμενης με λιγα πονακια αλλα αφαντη η ρουφιανα:mad:αυριο ειναι παρασκευη οποτε αν ερθει αυριο η 2η μερα θα ειναι το σαββατο κ η 3η η κυριακη και κλειστα τα μικροβιολογικα οποτε τζιφος αυτος ο μηνας.κριμα κι εχω ολα τα συνεργα ετοιμα.να ρωτησω κατι το παχυ ενδομητριο τι μπορει να σημαινει;συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα αν δεν τα πω θα σκασω.:shock:

θα σας μαλλώσω..όση ώρα έκανα να ρθω σπίτι όλα τα είπετε..τώρα που ήρθα δεν έχει καμία μέσα....

καναρινάκι τι κάνεις εσύ??

astage όλα θα πάνε τέλεια..να σκέφτεσαι το αγοράκι σου και να μην αγχώνεσαι...

λια μου δεν θα έρθει μην τη περιμένεις!!

κατερινακι μου ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένη από το γιατρό...

και εμένα μου έδινε τα ουτρο χωρίς να είχα κάνει ανάλυση...

τίνα εσύ αύριο πρωι πρωι για χοριακή...

φιλάκια..

εμείς φάγαμε ψαράκι ρυζάκι και σαλάτα..καθάρισα και ρόδι το έβαλα στο ψυγείο..έκανα και τσάι..θέλω να φάω και το γιαουρτάκι με τα φρούτα μου αλλά θα περιμένω ακόμη λίγο..καλέ η σίσσυ που είναι σήμερα??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα κοριτσια μου.την τριτη ειχα ραντεβου για να μου γραψει η γιατρος τα φαρμακα και ενεσουλες μιας και μπηκαμε στο κλαμπ της σπερματεγχυσης κι εμεις.την τριτη ημουνα στην 28η μερα του κυκλου και η γιατρος μου ειπε στη 2η -3η μερα περιοδου να κανω εξεταση fsh e2 και αμη και μολις βγουνε τα αποτελεσματα να την παρω τηλ για να μου πει ποσες μοναδες θα ειναι η ενεσουλα μου.να σημειωσω οτι εχω κυκλο 28-29 ημερες και την τριτη που μου εκανε κι εναν κολπικο υπερυχο να δει πως ειμαι μου λεει το ενδομητριο ειναι αρκετα παχυ,κι εγω δε ρωτησα τι σημαινει αυτο.σημερα ειμαι ηδη στην 30η μερα αναμονης της σιχαμενης με λιγα πονακια αλλα αφαντη η ρουφιανα:mad:αυριο ειναι παρασκευη οποτε αν ερθει αυριο η 2η μερα θα ειναι το σαββατο κ η 3η η κυριακη και κλειστα τα μικροβιολογικα οποτε τζιφος αυτος ο μηνας.κριμα κι εχω ολα τα συνεργα ετοιμα.να ρωτησω κατι το παχυ ενδομητριο τι μπορει να σημαινει;συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα αν δεν τα πω θα σκασω.:shock:

Συγγνώμη αν θα πω χαζομάρα απλά είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω το ιστορικό σου καλα αλλα το παχύ ενδομήτριο είναι σημάδι εγκυμοσύνης.Υπαρχει αυτό το ενδεχόμενο στη δική σου περίπτωση αφού είσαι ήδη στην 30η μέρα με 28αρη κύκλο;Λες να μην χρειαστείς την σπερματέγχυση τελικά;;

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

και εγώ αυτό σκέφτηκα..αλλά δεν ξέρω...

έχεις και καθυστερηση..

δεν σου είπε κάτι ο γιατρός??

γιατί δεν κάνεις κανένα τεστ??

1533345xcnw09g7xt.gif

Ένα πουλάκι μπήκε – βγήκε…….ΚΑΝΑΡΙΝΙ…….!!!!!.........?

Alexouli δεν δίνει σε όλες μας εξετάσεις fsh και amh για να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Ακόμα και εγώ που έκανα 2 με ενέσεις puregon, δεν μου τις θεώρησε απαραίτητες. Τώρα αν σε εσένα το θεωρεί τρομεράααααα απαραίτητο, όταν θα σου έρθει (που δεν σου το εύχομαι…..) την παίρνεις τηλέφωνο και συζητάτε τι θα κάνετε. Τα Σάββατα μερικά μεγάλα μικροβιολογικά κάνουν εξετάσεις και τις βγάζουν μέχρι το μεσημέρι.

Το παχύ ενδομήτριο είναι κατά κανόνα καλό, και μάλιστα στο τέλος του κύκλου που είσαι εσύ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί. Οι περισσότερες έχουμε αρκετά παχύ ενδομήτριο όταν είναι να αδιαθετήσουμε.

Tinker τι νέα? Πολύ ήσυχη είσαι σήμερα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

όχι και ήσυχη...πολυλογού όπως πάντα...

λατρεύω το γατί σου!!!!

εσύ πως είσαι???εγώ τα ίδια..μετράω ξαναμετράω....

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ είχα κάνει μόνο την fsh αλλά όχι για να κάνω σπερματέγχυση...γενικά την έκανα..δεν νομίζω να έχει καμιά σχέση με τη σπερματέγχυση...αλλά θα ξέρει καλύτερα...κάνεις ωορρηξία από μόνη σου??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...