Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

Ηθελα να σας πω πως κι εμεις 6/11 εχουμε το πρωτο ραντεβου για υπερηχο.Παιρνω ηδη τα clomiphene και τελειωνω το Σαββατο που μας ερχεται.Αρα Μαρια μου θα ειμαστε μαλλον μαζι και καλυτερα ετσι για να ξερω οτι υπαρχει και μια ακομη κοπελα που εχει την ιδια αγωνια με μενα.

Χαρηκα πολυ με τα νεα των κοριτσιων (αν και δεν θυμαμαι ακομα και πολυ καλα τα ονοματα σας και τις ιστοριες σας αλλα θα σας μαθω).

Εχω ηδη ενα αγορακι 4 χρονων και παλευω 3 χρονια για το δευτερο.

Μας ευχομαι τα καλυτερα και ελπιζω σε πολλα ευχαριστα νεα σε λιγο καιρο απο ολες μας...

καλα αποτελεσματα να εχουμε και οι 2!!!ελπιζω να ειναι η πρωτη και η τελευταια μας φορα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαπίσαμε σήμερα……..τι μούχλα είναι αυτή………….

Άντε Κατερινιώτισα, ακόμα οι ντουλάπες? Περιμένω κουτσομπολιά !!!

Σε φαντάζομαι με τις καλτσούλες και την κουβερτούλα μπροστά στο laptop, να δίνεις εντολές στη μαμά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλα αποτελεσματα να εχουμε και οι 2!!!ελπιζω να ειναι η πρωτη και η τελευταια μας φορα!!!

Μακάρι κοριτσι μου.Ευχομαι να μπούμε μαζί και να ανακοινώσουμε τις τεράστιες χοριακες μας!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ??? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ.......

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 26-30 ΜΕΡΕΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΕΙΣ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Mina - ni απο την ημέρα που κάνατε την σπερματέγχυση, μετράς 14 ημέρες και κάνεις χοριακή. Οπότε.......πότε πέφτει?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ 14 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Σαπίσαμε σήμερα……..τι μούχλα είναι αυτή………….

Άντε Κατερινιώτισα, ακόμα οι ντουλάπες? Περιμένω κουτσομπολιά !!!

Σε φαντάζομαι με τις καλτσούλες και την κουβερτούλα μπροστά στο laptop, να δίνεις εντολές στη μαμά.

καλε τα εγραψα τα κουστουμολια ειναι στο τελος της σελιδας η στην πισω θα την δεις

Ναι η πρωτη μου φορα και εχω ενα αγχος.Ξερω δεν ειναι τιποτα αλλα αυτο το μετα η αναμονη ειναι καπως.Καθε μηνα βεβαια το ιδιο αγχος εχω και ισως αυτο να φταιει αλλα φανταζομαι πως τωρα αφου θα ξερω οτι οι κολυμβητες σιγουρα θα πηγαν στον στοχο του θα ειναι ακομα μεγαλυτερη η απογοητευση αμα δεν...

Αλλα αυτο το αφηνω στο πισω μερος του μυαλου μου για τωρα.

Να σου ευχηθω κι εγω μια τελεια εγκυμοσυνη και ολα καλα θα πανε.

Ειναι πολυ ωραια περιοδος στη ζωη μιας γυναικας και θα την ζησεις σε ολο το μεγαλειο της.

Τα καλυτερα ερχονται;);)

σε ευχαριστω για της ευχες αν κ ακομα δεν το εχω συνειδητοποιηση ειναι μεχρι να το δουμε .

να ειναι η πρωτη κ η τελευταια φορα σου κ σε σενα κ σε ολα τα κοριτσια εδω.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ??? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ.......

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 26-30 ΜΕΡΕΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΕΙΣ!!!!!!!

14 μερες μετα την σπερ/χη κανεις χοριακη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλε τα εγραψα τα κουστουμολια ειναι στο τελος της σελιδας η στην πισω θα την δεις

Ναι τα διάβασα.....Αυτά μόνο? Καλέ πες καμιά πιπεράτη λεπτομέρεια....ο αντρούλης σου τι έκανε όταν του το είπες?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Ναι τα διάβασα.....Αυτά μόνο? Καλέ πες καμιά πιπεράτη λεπτομέρεια....ο αντρούλης σου τι έκανε όταν του το είπες?

πεταξε απο την χαρα του εννοητε αλλσ ο καημενος ηταν στην δουλεια του κ δεν μπορεσε να πανυγηρίσει αλλα ειπε ολα εγω θα τα κανω εγω θα βαζω πλυντηρια εγω θα αναβω το τζακι εγω θα το καθαριζω ολα εγω εσυ θα καθεσαι .

κ εδω βρεχει για υπνο ειναι αυτος ο καιρος.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πεταξε απο την χαρα του εννοητε αλλσ ο καημενος ηταν στην δουλεια του κ δεν μπορεσε να πανυγηρίσει αλλα ειπε ολα εγω θα τα κανω εγω θα βαζω πλυντηρια εγω θα αναβω το τζακι εγω θα το καθαριζω ολα εγω εσυ θα καθεσαι .

κ εδω βρεχει για υπνο ειναι αυτος ο καιρος.

χαχαχα.......φρόντισε να το εκμεταλευτείς, φακιόλι, ποδίτσα και σφουγγαρίστρα !! Χαζομπαμπάς.

Εμείς δεν μιλιόμαστε σήμερα. Θέλω να του σπάσω τα μούτρα.

9aXep2.png

χαχαχα.......φρόντισε να το εκμεταλευτείς, φακιόλι, ποδίτσα και σφουγγαρίστρα !! Χαζομπαμπάς.

Εμείς δεν μιλιόμαστε σήμερα. Θέλω να του σπάσω τα μούτρα.

γιατι βρε τι παθατε? τι σε εκανε βρε φιλεναδα?

τον λεω χθες θα πας να με παρεις γυκο? λεει ναι ναι θα παω οτι θελεις λεω καλα μετα απο 1 λεπτο του λεω θα με δωσεις 50? λεει ανοιξε το πορτοφολι κ παρε λεω φτου ρε γαμωτο δεν ηξερα να σε ζητουσα 100 χαχαχα εχει γελιο ολοι η φαση.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Θα καθαρίσεις την αποθήκη?, θα κάνεις μουσακά?, θα μου κάνεις μασάζ?, θα με πάς στις Μαλδίβες?...........χαχαχα………και εγώ θέλω!

Εμείς δεν μιλιόμαστε γιατί έχω την κακή συνήθεια να κρατάω μανιάτικο 2 – 3 ημέρες όταν κάνει μ……..α. Απλά τον αγνοώ και κάνει το κουτάβι.

Σήμερα στην εφορία έκανε μια μεγάλη βλακεία, παρόλο που ήμασταν στημένοι εκεί 2 ώρες. Τώρα εξαιτίας του πρέπει να φάω και άλλο πρωινό στην ουρά. Πρώτα κάνει ανοησίες και μετά κλαίγεται.

9aXep2.png

Θα καθαρίσεις την αποθήκη?, θα κάνεις μουσακά?, θα μου κάνεις μασάζ?, θα με πάς στις Μαλδίβες?...........χαχαχα………και εγώ θέλω!

Εμείς δεν μιλιόμαστε γιατί έχω την κακή συνήθεια να κρατάω μανιάτικο 2 – 3 ημέρες όταν κάνει μ……..α. Απλά τον αγνοώ και κάνει το κουτάβι.

Σήμερα στην εφορία έκανε μια μεγάλη βλακεία, παρόλο που ήμασταν στημένοι εκεί 2 ώρες. Τώρα εξαιτίας του πρέπει να φάω και άλλο πρωινό στην ουρά. Πρώτα κάνει ανοησίες και μετά κλαίγεται.

χαχαχα θα το εχεις κ εσυ συντομα!!!! εκει να δεις το αχτι θα βγαλεις!!!;););)

ολοι αντρες ετσι ειναι, ειδικα οταν ακουω να λεει ο δικος μου ελα μωρε ενταξει :evil::evil::evil: ετσι γινομε

πανε στην εφορια απο βδομαδα που δεν εχει πολυ κοσμο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...