Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακάρι να πάνε όλα τέλεια για το κοριτσάκι μας..πως είναι??

θα περιμένουμε να μας τα πει και η ίδια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι να πάνε όλα τέλεια για το κοριτσάκι μας..πως είναι??

θα περιμένουμε να μας τα πει και η ίδια

την ποναει λιγο ο λαιμος της απο το σωληνακι που της βαλανε , θα παει στην κουμπαρα της να ξαπλωσει κ το βραδυ θα παει σπτι της κ θα μας τα πει η ιδια.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

την ποναει λιγο ο λαιμος της απο το σωληνακι που της βαλανε , θα παει στην κουμπαρα της να ξαπλωσει κ το βραδυ θα παει σπτι της κ θα μας τα πει η ιδια.

να ξεκουραστεί και θα μας τα πει μετά..:|

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

παπακι ήθελες να μας φουντωσεις πρωτομηνιατικα ε?

να τους ελεγες θα μας βοηθησουν κατι φιλες μου να το μεγαλωσουμε ολοι μαζι!! αει σιχτιρ!! που θα σας δωσουμε κ αναφορα!! ετοιμαστειτε οοοολες για το μεγαλο παζαριιιιιιιιιι να μαζεψουμε λεφτα! σας το λεω απο τωρα!! οποια θελει κ μπορει να το κανονισουμε! τωρα εχουμε ιερο σκοπο!!

μια χαρα για την ευαγγελια μας! δοξα το Θεο! τωρα ολα θα πανε καλα!!

ποιες παμε για εξωσωματικη ρε κοριτσια? εγω, μαρια ν, λολιτα και ποια αλλη? δεν κανουμε κ εμεις μια λιστα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

παπακι ήθελες να μας φουντωσεις πρωτομηνιατικα ε?

να τους ελεγες θα μας βοηθησουν κατι φιλες μου να το μεγαλωσουμε ολοι μαζι!! αει σιχτιρ!! που θα σας δωσουμε κ αναφορα!! ετοιμαστειτε οοοολες για το μεγαλο παζαριιιιιιιιιι να μαζεψουμε λεφτα! σας το λεω απο τωρα!! οποια θελει κ μπορει να το κανονισουμε! τωρα εχουμε ιερο σκοπο!!

μια χαρα για την ευαγγελια μας! δοξα το Θεο! τωρα ολα θα πανε καλα!!

ποιες παμε για εξωσωματικη ρε κοριτσια? εγω, μαρια ν, λολιτα και ποια αλλη? δεν κανουμε κ εμεις μια λιστα?

τι να κανω η γυναικα αφου με ρωτησατε !! κ η απαντηση του αντρα μου ηταν παππουτσια τρυπια θα φοραω το παιδι μου θα εχει παντα φαγητο να φαει .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι να κανω η γυναικα αφου με ρωτησατε !! κ η απαντηση του αντρα μου ηταν παππουτσια τρυπια θα φοραω το παιδι μου θα εχει παντα φαγητο να φαει .

Κορίτσι μου μη σκας για τιποτα!! Θα την βρειτε την ακρη! κ εμεις εδω ειμαστε και το ξερεις πολυ καλα! Ολα καλα να σου πανε κ ευλογημενα! Κανε και μια φανουροπιτα αυριο να ευχαριστησεις τον Αγιο! ;);) εγω το εχω σχεδον καθιερωσει τις παρασκευες!! τωρα του εταξα και την μανουλα μου να την βοηθησει με κατι προβληματα που εχει με το ποδι της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσάρες μου όμορφες καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε με απανωτές και μεγάααααλες χοριακές !!!

Evangelia περιμένουμε θετικά νέα μόλις συνέλθεις. Πάει κι αυτό κοριτσάκι μου, πέρασε……Τώρα πάμε για τα καλύτερα !!

Tinker μας έσκασες !! Καλά βρε πουλάκι μου, από τις 28 δεν μετράς καθυστέρηση? Ποιες γόνιμες και ξεγόνιμες? Αφού δεν έκανες υπέρηχο και τεστ ωορρηξίας, μπορεί να ήταν οποτεδήποτε !!! Άσε τους μαθηματικούς γρίφους, ξεπρησμένο στήθος και βλακείες. Ότι έκανες, έκανες. Χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω, εγώ πιστεύω ότι μετράς καθυστέρηση…………..

Lolita, έλεγα ποιον ξέχασα……εσένα ξέχασα. Και εγώ για εξωσωματική θα πάω, αλλά μάλλον με τον καινούριο χρόνο. Χριστουγεννιάτικα ευχάριστα θα έχεις και εσύ!!

Janetta πού είσαι εσύ? Τι κάνεις? Σε χάσαμε. Άσε τα μακρουλά μακαρόνια κάτω, δεν κάνουν τίποτα. Αν θέλεις μεγάλο κύμα και σπάσιμο στα μαλλιά, όταν λουστείς χωρίς να βάλεις τίποτα από ζελέδες και αφρούς στα μαλλιά, πιάνεις πιστολάκι και μεγάλη βούρτσα, μισοστεγνώνεις μεγάλες τούφες και τυλίγεις με μεγάλα ρολά. (το μεγαλύτερο μέγεθος). Τα αφήνεις στο κεφάλι κάνα μισάωρο να στεγνώσουν καλά, και όταν τα βγάλεις, φορμάρεις μόνο με λάκ.

Αν θέλεις μπούκλες ανοιχτές, κάνεις την ίδια διαδικασία με μικρότερες τούφες και λίγο μικρότερα ρολλά. (Όχι πολύ μικρά για μην βγεις σαν κατσίκι…….)

Τα βραστά ρολά πέταμα !! Είναι της δεκαετίας του 60, είναι ταλαιπωρία, και κυρίως ζεματιέσαι……..

Mina – ni , μπράβο κοριτσάκι, είχατε πολύ καλή κινητικότητα. Πότε περιμένουμε χοριακή?

S- maria, σου απάντησαν τα κορίτσια…..Ποια πειραγμένη σου είπε 5 μέρες αποχή ? Αν είναι δυνατόν…………

Maria papa το δικό σας παιδί δεν θα τρώει. Είναι νέο μοντέλο, economy edition, γιʼαυτό άργησε να έρθει, ήθελε ειδική παραγγελία.

Georgekat οι κεραυνοί πού πέφτουν από εσένα είναι?.......χαχαχα…..Σε φαντάζομαι να έχεις γίνει κόκκινη από τα καντήλια!!

Tina αύριο χοριακή…..μην μας σκάσεις και εσύ καμιά βδομάδα σαν την Tinker…..

Stardust φιλάκια !!

Εγώ κρυώνω…….σήμερα τρίτη ημέρα νηστείας, για να φάμε το μηλαράκι αύριο. Λοιπόν μέτρησα και εγώ, τελείως ενημερωτικά, και δεν περιμένω 7 Νοεμβρίου…………..τρίχες…………..σιγά μην δεν έρθει.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλως το κοριτσι μας!!!

Λια33 βρε τωρα που ανοιξε ο δρομος γιατι ειχε κολησει ολες μια μια θετικες χοριακες θα εχετε , αρκετα κολλησε η λιστα μας.

ευχομαι να μην χρειαστείτε τα φαρμακα κ να κρατησετε για να τα χαρισετε !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

31. mina-ni

32.s maria

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 01/11
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

την τριτη στις 6/11 εχουμε το πρωτο ραντεβου για υπερηχο,οποτε οπως το υπολογιζω γυρω στην πεμπτη-σαββατο!

Γεια σας κοριτσια,

Ηθελα να σας πω πως κι εμεις 6/11 εχουμε το πρωτο ραντεβου για υπερηχο.Παιρνω ηδη τα clomiphene και τελειωνω το Σαββατο που μας ερχεται.Αρα Μαρια μου θα ειμαστε μαλλον μαζι και καλυτερα ετσι για να ξερω οτι υπαρχει και μια ακομη κοπελα που εχει την ιδια αγωνια με μενα.

Χαρηκα πολυ με τα νεα των κοριτσιων (αν και δεν θυμαμαι ακομα και πολυ καλα τα ονοματα σας και τις ιστοριες σας αλλα θα σας μαθω).

Εχω ηδη ενα αγορακι 4 χρονων και παλευω 3 χρονια για το δευτερο.

Μας ευχομαι τα καλυτερα και ελπιζω σε πολλα ευχαριστα νεα σε λιγο καιρο απο ολες μας...

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κοριτσια,

Ηθελα να σας πω πως κι εμεις 6/11 εχουμε το πρωτο ραντεβου για υπερηχο.Παιρνω ηδη τα clomiphene και τελειωνω το Σαββατο που μας ερχεται.Αρα Μαρια μου θα ειμαστε μαλλον μαζι και καλυτερα ετσι για να ξερω οτι υπαρχει και μια ακομη κοπελα που εχει την ιδια αγωνια με μενα.

Χαρηκα πολυ με τα νεα των κοριτσιων (αν και δεν θυμαμαι ακομα και πολυ καλα τα ονοματα σας και τις ιστοριες σας αλλα θα σας μαθω).

Εχω ηδη ενα αγορακι 4 χρονων και παλευω 3 χρονια για το δευτερο.

Μας ευχομαι τα καλυτερα και ελπιζω σε πολλα ευχαριστα νεα σε λιγο καιρο απο ολες μας...

Καλως την να χαιρεσε τον λεβεντη σου , κ να δεις που ερθει τωρα κ το δευτερο.

ειναι η πρωτη φορα που κανεις σπερ/χη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλως την να χαιρεσε τον λεβεντη σου , κ να δεις που ερθει τωρα κ το δευτερο.

ειναι η πρωτη φορα που κανεις σπερ/χη?

Ναι η πρωτη μου φορα και εχω ενα αγχος.Ξερω δεν ειναι τιποτα αλλα αυτο το μετα η αναμονη ειναι καπως.Καθε μηνα βεβαια το ιδιο αγχος εχω και ισως αυτο να φταιει αλλα φανταζομαι πως τωρα αφου θα ξερω οτι οι κολυμβητες σιγουρα θα πηγαν στον στοχο του θα ειναι ακομα μεγαλυτερη η απογοητευση αμα δεν...

Αλλα αυτο το αφηνω στο πισω μερος του μυαλου μου για τωρα.

Να σου ευχηθω κι εγω μια τελεια εγκυμοσυνη και ολα καλα θα πανε.

Ειναι πολυ ωραια περιοδος στη ζωη μιας γυναικας και θα την ζησεις σε ολο το μεγαλειο της.

Τα καλυτερα ερχονται;);)

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...