Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια....

εγω σημερα βηχω σαν το γαιδουρι....α πα πα.... οι φιλοι μου θελουν να παμε σημερα σινεμα....χαχα το ιδανικο....θα με διωξουν οι υπολοιποι απο εκει μεσα....

μαρια παπα γλυκεια μου εγκυουλα, πριν ακομα μας γραψεις τι σου ειπαν πεθερικά και κουνιάδα εχω ήδη φορτώσει!!!!!!!!! κοιτα πες τους, εχω μια τρελη φιλη στην αθηνα που δεν το εχει πολυ να παρει το τρενο, να ερθει να σας ριξει ενα μπινελικι και να φυγει!! για κανονιστε!!!!!

τινκερ και τινακι αντε με το καλο βρε κοριτσια να μην σας ερθει η ρημαδα και να τσιριξουμε και για σας απο την χαρα μας!!!!!

μαρια σταρ οτι και να επιλεξεις να κανεις σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!!!

maria s, (ειστε και πολλες μαριες βρε παιδι μου), κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει 2 μερες αποχη γιατι μετα αυξανεται η πιθανοτητα ακινησιας των σπερματοζωαριων.... μιλα με τον γιατρο σου...

στα υπολοιπα κοριτσακια πολλα πολλα φιλακια και καλημερουδια!! οι αγιοι αναργυροι που ηταν και ιατροι να ειναι παντα διπλα σας!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ναι βρε μαράκι 2-3 μέρες είναι καλά,μην το αφήσεις παραπάνω.

νεραιδούλα τι τραβάμε???το έγδαρα καθε τρεις και λίγο τουαλέτα χιχι

κατερινάκι και εμεις μαζί σου θα έρθουμε να τις βάλουμε στη θέση τους που στεναχωρούν την εγκυούλα μας

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια....

εγω σημερα βηχω σαν το γαιδουρι....α πα πα.... οι φιλοι μου θελουν να παμε σημερα σινεμα....χαχα το ιδανικο....θα με διωξουν οι υπολοιποι απο εκει μεσα....

μαρια παπα γλυκεια μου εγκυουλα, πριν ακομα μας γραψεις τι σου ειπαν πεθερικά και κουνιάδα εχω ήδη φορτώσει!!!!!!!!! κοιτα πες τους, εχω μια τρελη φιλη στην αθηνα που δεν το εχει πολυ να παρει το τρενο, να ερθει να σας ριξει ενα μπινελικι και να φυγει!! για κανονιστε!!!!!

τινκερ και τινακι αντε με το καλο βρε κοριτσια να μην σας ερθει η ρημαδα και να τσιριξουμε και για σας απο την χαρα μας!!!!!

μαρια σταρ οτι και να επιλεξεις να κανεις σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!!!

maria s, (ειστε και πολλες μαριες βρε παιδι μου), κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει 2 μερες αποχη γιατι μετα αυξανεται η πιθανοτητα ακινησιας των σπερματοζωαριων.... μιλα με τον γιατρο σου...

στα υπολοιπα κοριτσακια πολλα πολλα φιλακια και καλημερουδια!! οι αγιοι αναργυροι που ηταν και ιατροι να ειναι παντα διπλα σας!!!!

σε ευχαριστω Γεωργια μου!!!

περαστικα!!!!!!!

Διαφημίσεις

λοιπον κ τωρα κουστομπολιο χιχιχι!!

στους δικους μου με το που κασταμε λεει ο δικος μου εχει να σας πει κατι η Μ..... λενε οι δικοι μου τι καλε τι εγινε κ λεω τι να γινει να θα γινετε 2 φορα παππουδες κ εκεινη την ωρα πεταχτηκαν επανωα ρχισαν να τσιριζουν απο χαρα κ μπραβο κ αντε με το καλο κτλ κτλ. παμε στα πεθερικα τωρα χαχαχα

λοιπον μπαινουμε μεσα καθομαστε κ εκει που μιλαει ο δικος μου με την αδερφη του την λεει τωρα που θα γινεις θεια!!!!! λεει ναιι αντε με το καλο μας αγκαλια σαν μας φιλησαν !!! κ τωρα τα κουφα:shock::shock: λεει η κουνιαδα μου στον αντρα μου κ τωρα πως θα το ταισετε? με τι λεφτα?:shock: και μετα μας λεει ο πεθερος μου αντε ειπαμε κ εμεις τι θα γινει με εσας ειχαμε ανα ανχος ποτε θα κανετε παιδι :shock::shock::shock:

αυτα τα υπεροχα ακουσα χθες κ λεω στον δικο μου παμε παμε ποναει η μεση μου χαχαχαχ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τα νευρα μου λέεεεεμε...πώς άντεξες βρε παιδί μου? η κουνιάδα τι φοβάται?μην της φάς την προίκα? πωπω τα έχω πάρει τώρα να ανακοινώνεις κάτι τόσο ευχάριστο και να σου ρίχνουν την ψυχολογία

τα νευρα μου λέεεεεμε...πώς άντεξες βρε παιδί μου? η κουνιάδα τι φοβάται?μην της φάς την προίκα? πωπω τα έχω πάρει τώρα να ανακοινώνεις κάτι τόσο ευχάριστο και να σου ρίχνουν την ψυχολογία

χαχαχα ηθελε να μαθει κ πως το καταλαβα κ αν ειχα καθυστερηση κ πως το ενα κ πως το αλλο ε τι λεω το καταλαβα καπως ετσι . χαχαχα

πως αντεξα? γιαυτο τον ειπα παμε παμε να φυγουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λοιπον κ τωρα κουστομπολιο χιχιχι!!

στους δικους μου με το που κασταμε λεει ο δικος μου εχει να σας πει κατι η Μ..... λενε οι δικοι μου τι καλε τι εγινε κ λεω τι να γινει να θα γινετε 2 φορα παππουδες κ εκεινη την ωρα πεταχτηκαν επανωα ρχισαν να τσιριζουν απο χαρα κ μπραβο κ αντε με το καλο κτλ κτλ. παμε στα πεθερικα τωρα χαχαχα

λοιπον μπαινουμε μεσα καθομαστε κ εκει που μιλαει ο δικος μου με την αδερφη του την λεει τωρα που θα γινεις θεια!!!!! λεει ναιι αντε με το καλο μας αγκαλια σαν μας φιλησαν !!! κ τωρα τα κουφα:shock::shock: λεει η κουνιαδα μου στον αντρα μου κ τωρα πως θα το ταισετε? με τι λεφτα?:shock: και μετα μας λεει ο πεθερος μου αντε ειπαμε κ εμεις τι θα γινει με εσας ειχαμε ανα ανχος ποτε θα κανετε παιδι :shock::shock::shock:

αυτα τα υπεροχα ακουσα χθες κ λεω στον δικο μου παμε παμε ποναει η μεση μου χαχαχαχ!!!

εμ δεν ειπα εγω πως θα μου ξυθουν τα νευρα πρωι πρωι???

με τί θα το ταίζουμε? θα το θηλαζω μεχρι τα 18 του πες τους....ή ακομα καλυτερα θα το κανω και θα το στειλω στα καραβια!!!

ο πεθερος ολα τα λεφτα....αυτη ηταν η εγνοια τους ε? ποτε θα κανετε παιδι?? εμ πες συγνωμη που δεν σας ρωτησαμε για να το ρυθμισουμε το τετοιο μας αναλογα με τα κεφια σας....

πως θα το ταισουμε αν δεν εχουμε λεφτα???????????? εσυ μωρη πατσαβουρα που εισαι αδερφη και εσύ που εισαι παππους θα βοηθήσεις αν δεν μπορουμε να το ταισουμε....γαιδουρια!!!!! α αααααααααα το βλεπω να το κοβω το εισιτηριο για επανω....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ, η Stardustmg είδα πριν λίγο ότι ετοιμάζεται σιγά σιγά και η tinkerbell!24 που ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί. Εσύ πότε ξεκινάς, θα περάσεις επιτροπή για τα φάρμακα?

Τα έχω πάρει ήδη τα φάρμακα!!! Ευτυχώς!!! Δεν πέρασα επιτροπή, μου έγραψε ότι τα παίρνω για πρόκληση ωορηξίας!

Κορίτσια 2 σακκούλες φάρμακα (ενέσεις και χάπια) :cry:!!! Ο άντρας μου τα είδε και φρίκαρε!!!Τι να κάνω, θέλει θυσίες...Έλπίζω τουλάχιστον να έχουμε καλά αποτελέσματα! Θα ξεκινήσω γύρω στις 20 Νοεμβρίου, μετά από 12 μέρες θα μου κάνουν την ωοληψία και μετά από 3-5 την εμβρυομεταφορά και μετά από 10 (νομίζω) μέρες την χοριακή..... Ουφ, τα σκέφτηκα και αγχώθηκα!!!

Εσύ πότε θα ξεκινήσεις? Τα φάρμακα τα έχεις πάρει?

παπακι μου, ξέρεις πόσο σε νιώθω...

τώρα που περνάς την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου κάτσε και απολαύσε τη και μην αφήσεις κανένα να σου χαλα τη ψυχολογιά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαχαχα ηθελε να μαθει κ πως το καταλαβα κ αν ειχα καθυστερηση κ πως το ενα κ πως το αλλο ε τι λεω το καταλαβα καπως ετσι . χαχαχα

πως αντεξα? γιαυτο τον ειπα παμε παμε να φυγουμε

μήπως ήθελε να μάθει και σε τι στάση το έπιασες???τι θα πεί πως το κατάλαβες?γυναίκα είναι δεν ξέρει αχ Θεέ μου τι ακούμε:evil:

ειδατε σας εφτιαξα την μερα!!!

δεν με νοιαζει τιποτα οτι κ να πουμε δεν ακουω τιποτα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μπεμπακι μου να ερθει η τεταρτη να παω να το δω να ακουσω την καρδουλα του κ να μου πει ο γιατρος οτι ειναι ολα καλα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εχω νεα απο την ευαγγελια εκανε την επεμβαση ειχε 2 μικρες συμφυσεις στην μια μερια κ το ενδοητριο ειναι πολυ λεπτο κ θα κανει αγωγη με ενεσεις. τα υπολοιπα θα μας τα πει η ιδια .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...