Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλήμερα σας κορίτσια κι από μένα! Καλό μήνα να έχουμε και να πάνε όλα καλά! Να είναι τυχερός για όλες μας αυτός ο μήνας!!!!

Tink και Τινα32 τι καλά που είσαστε καθαρούλες!!! Άντε να έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα!!!

Μina -ni καλά αποτελέσματα! Υπομονή 14 μερούλες και να έχεις μια τεράστια χοριακή!!!

Evangelia μου καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα και σε περιμένουμε!!!

Βρε κορίτσια τελικά εκτός από εμένα, πάει καμία άλλη για εξωσωματική????

Εγώ, η Stardustmg είδα πριν λίγο ότι ετοιμάζεται σιγά σιγά και η tinkerbell!24 που ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί. Εσύ πότε ξεκινάς, θα περάσεις επιτροπή για τα φάρμακα?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζουτζουκες μου τι μου κανετε? κ εδω κ καιρος μουντος λογο βρεχει χαλια χαλια !!!

ηρθε η μανα μου να με κανει τα χειμωνιατικα τα ρουχα αλλαγη παω να της δειξω που θα τα βαλει να με αφησει στην υσηχια μου να πιω καφε μαζι σας!!

για το στηθος που λετε για το πριξιμο εγω προσοπικα δεν ειμαι καθολου πρισμενη ισα ισα οταν ειχα περιοδο ημουν πρισμενη τωρα τιποτα , επισης στην αρχη σε μενει το ψυχολογικο το 3 την ωρα στην τουαλετα να δεις αν εισαι καθαρη η οχι.!!! ασε ασε

ετσι κοριτσαρες να μεινετε καθαρες να δειτε τι πανηγυρι θα κανουμεεεε!!

να πανε ολα καλα κ στην λατρεια μου!!!

κ ευχαριστω για της ευχες σας κ θελω να σας κολησωωω !!! ναμην προλαβετε να ξεκινησετε την εξωσωματικη να σας προλαβη το σπορακι σας!!!! ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλώς την εγκυούλα μας!!! μακάρι να μας κολλήσεις μαράκι μου όλες!!

έτσι χώσε την μανούλα σου για τις δουλειες εσυ ξεκουράσου,φαντάζομαι χαρές που κάνανε οταν τους το είπες εεεε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Μαρακι ν μου θα ξεκινησω αμεσα, πιο αμεσα δεν παει!! την αλλη παρασκευη ξεκιναω με εξεταση προγεστερονης και συνεχιζουμε! θα παρω ολα τα φαρμακα, πιο πολλα δεν νομιζω να γινεται! χιχι! τι να κανουμεεεεεεεε? θα τα υποστω ολα αρκει να κρατησω στην αγκαλια μου το παιδακι μου.

Εσυ ποτε ξεκινας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Εγκυουλα μας καλημεραααααααααα! οντως γραφουμε με αλλη διαθεση!! κακουργα σε προειδοποιω, μην κανεις καμια δουλειααααααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλε χαζη ειμαι τι δουλεια το κολωβαρουσα που το κολωβαρουσα χωρις να ειμαι φανταστητε τωρα τι γινετε !!! χαχαχα κοληστε κοληστεεεεε!!!!

θα σας τα πω αναλυτικα οταν τελειωσει η μανα μου καλα ε ακουσα κατι κουφα απο πεθερο κ κουνιαδα :shock::shock: ετσι θα κανετε!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλε χαζη ειμαι τι δουλεια το κολωβαρουσα που το κολωβαρουσα χωρις να ειμαι φανταστητε τωρα τι γινετε !!! χαχαχα κοληστε κοληστεεεεε!!!!

θα σας τα πω αναλυτικα οταν τελειωσει η μανα μου καλα ε ακουσα κατι κουφα απο πεθερο κ κουνιαδα :shock::shock: ετσι θα κανετε!!!

Περιμενουμε με αγωνιαααααα!! κανονισε να μας κουφανεις! χιχιχιχιιχ!!:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!!καλο μηνα!!!

Τινκερμπελ και τινα ακομα τιποτα ε??? :D :D μακαρι βρε κοριτσια να μη σας ερθει και να δειτε συντομα μια τεραστια χοριακη!!!

καλη επιτυχια στα κοριτσια που αρχιζουν εξωσωματικη!

εγω ηπια το σερπαφαρ και επειδη δε μπορω να καταπινω χαπια το εκοψα σε τεσσερα κομματακια,αηδια!!

μου ειπε η κοπελα του γιατρου οτι καλο ειναι να εχουμε αποχη 4-5 μερες.πολλες δεν ειναι? για το σπερματοδιαγραμμα μας ειχαν πει 3.

θα ειναι καλο το σπερμα μετα απο 5 μερες? :rolleyes:

Διαφημίσεις

maria s,νομίζω οτι είναι πολλές οι μέρες, εμας μας είπανε 2 με 3 μέρες αποχή γιατί μετά τις 3 ημέρες το σπέρμα αρχίζει και ατονει, μήπως να ξαναρωτήσεις το γιατρό σου?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

maria s,νομίζω οτι είναι πολλές οι μέρες, εμας μας είπανε 2 με 3 μέρες αποχή γιατί μετά τις 3 ημέρες το σπέρμα αρχίζει και ατονει, μήπως να ξαναρωτήσεις το γιατρό σου?
και εγω αυτο ηξερα τινα μου!!θα παρω ξανα να ρωτησω αν ειναι!

νεραιδούλα όλα καλά????εγώ πάω συνέχεια τουαλέτα,όλο νομίζω οτι μου έρχεται

και εγώ έτσι κάνω τίνα μου..θα δείξει..εσύ σίγουρα η σημερινή είναι 1 μέρα καθυστέρησης...

μαρια μου εμείς και εμάς 4 μας είχε πει..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...