Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΠΕΡΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ,ΒΡΑΔΙΝΗ ΣΙΜΕΡΑ ΚΑΤΑΧΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑRIA MAPA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕYAGELIAPAN ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΗΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!(ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ COURIER ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ).

TINA 32 KAI TINGERBELL MAKAΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΗ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ ΤΟ ΣΠΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ 90% ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΕΙΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΦΗ!!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ας γραψω και ενα τριτο μηνυμα ετσι για το καλο!

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσιααααααααααααα? Ευαγγελια μου ολα καλα να πανε κοριτσι μου γλυκο! να εισαι ηρεμη και εμεις απο εδω θα κανουμε τις προσευχουλες μας!

εγω χθες ειχα παει στο γιατρο, βγαλαμε το προγραμμα για την εξωσωματικη και ολα καλα!! την αλλη εβδομαδα ξεκιναω σιγα σιγα με εξετασεις κτλ.

Αντε ρε κοριτσια, ολες μεχρι το τελος του χρονου να ειμαστε τουρλα!

Καλη επιτυχια και ευχομαι συντομα να εχεις ενα η και παραπανω μωρακια αν θες :D
Κοριτσαρες μου ομορφες μολις γυρισα σπιτι με τρελλο πονοκεφαλο ο δικος μου με δουλευει οτι με ματιασανε το πρωι στην κλινικη.Θα κανω ντουζακι και πεφτω για νανι να ειμαι φρεσκια αυριο!

Σας ευχαριστω ολες και καθεμια ξεχωριστα για τις ευχουλες σας και ευχομαι κι εγω να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα και συγχωρεστε με αλλα στις ευχες δινω μια προτεραιοτητα στην Γεωργια μας!

Σας αγαπω πολυ πολυ και ξερω πως ολη η θετικη σας ενεργεια θα ειναι μαζι μου και δεν φοβαμαι τιποτα...

Μολις καταφερω να ανοιξω τα ματια μου αυριο θα φροντισω να ενημερωθειτε...

Σας αγαπω πολυ ολες και σας στελνω μια ζεστη αγκαλιτσα εσενα αγαπη 2 αγκαλιτσες δικαιωματικα!

Καλη νυχτα καλο ξημερωμα και η Παναγιτσα να ειναι διπλα σε καθε προσευχη σας!

καλη επιτυχια!!!ολα θα πανε καλα!!
ΚΑΛΗΠΕΡΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ,ΒΡΑΔΙΝΗ ΣΙΜΕΡΑ ΚΑΤΑΧΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑRIA MAPA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕYAGELIAPAN ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΗΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!(ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ COURIER ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ).

TINA 32 KAI TINGERBELL MAKAΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΗ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ ΤΟ ΣΠΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ 90% ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΕΙΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΦΗ!!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα!!Γρηγορα (σε 14 μερες) να μαθεις οτι θα περιμενεις το μωρακι σου!!

καλημέρα κορίτσια!!!

Ευαγγελία μου, καλή επιτυχία!!η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!!!θα περιμένουμε νέα!!!

τίνα μου πως είσαι σήμερα??

μαρια Σ καλή αρχή

Μίνα καλή επιτυχία!!!σε 14 μερούλες περιμένουμε για χοριακή στα ύψη!!!

εγκυούλα για πες??!!!

τα φιλία μου σε όλες...χχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα και καλο μηνα! Χρονια πολλα απο την ημερα!

Ευαγγελια μου οι αγιοι Αναργυροι να ειναι διπλα σου σημερα!

Μινανι καλη επιτυχια!

Τινα περιμενουμε ε?

Παπα μου πως εισαι?

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια ενα μεγαλο φιλιιιιι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!! Τώρα πλέον με μια εγκυούλα ακόμα στην παρέα γράφουμε πιο κεφάτες. Συμβαίνει και σε εσάς?

mina-ni καλή επιτυχία!!! Πες μας και ημερομηνία χοριακής να σε βάλω στη λίστα μας! Να είσαι ήρεμη και όλα να πάνε καλά. Είπαμε θετική σκέψη!!

Stardustmg και εσύ στο χορό της εξωσωματικής λοιπόν, θα ξεκινήσεις άμεσα, αυτό το μήνα ή αργότερα? Τι εξετάσεις θα κάνεις? Θα πας κανονικά με φάρμακα ή σε φυσικό κύκλο? Πολλές ερωτήσεις ε?:-P

tinkerbell!24 και tina32 πως είστε κορίτσια?

Evangeliapan μου ο Θεός μαζί σου, όλα καλά θα πάνε!

Η εγκυούλα μας είναι καλά?? Είναι απίστευτο πως αλλάζει η ψυχολογία με ένα τόσο ευχάριστο νέο. Ίσως να έσπασε η γκαντεμιά, τόσους μήνες είχαμε να ακούσουμε ευχάριστο νέο! Και στα δικά μας κορίτσια!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

31. mina-ni

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 01/11
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg

HvAnp3.png

Καλημέρα και σε σένα. Πως είναι ο καιρός εκεί? Εδώ βρέχει και έχει μια μουνταμάρα άλλο πράγμα! Χάλια...

Αφου κ εδω ο καιρός ειναι μουντος καταλαβαίνεις.. Πραγματικά τωρα με το τοξοτακι μας γράφουμε με άλλη διάθεση!!!!:D :D

Νεραιδουλα μας καθαρή κ σημερα;;

Περιμένουμε κ την τινα μας!!

Είμαστε κ σε αναμονή με τη Μινα!

Sweet NOvember προβλέπεται ..

Καλο μήνα!!

εννοείται..η αισιοδοξία είναι εμφανής...

το είπα και χθες εκτός από τη χαρά που μας έδωσε που μια αγαπημένη φίλη τη βοήθησε ο θεός και κατάφερε να πραγαματοποιήσει το όνειρο..μας έδωσε και μας θάρρος και δύναμη!!!!

εδώ πολύ καλός ο καιρός..αλλά κάνει κρύο..το μεσημεράκι όμως θα έχει ζέστη...

εγώ τα ίδια αλλά ξεπρήστικε το στήθος..που το είχα καμάρι τόσες μέρες...

κουράστικα να μετρώ ημερομηνίες και να υπολογίζω...τελικά δεν ξέρω πότε δεν περιμένω...:( έπρεπε τουλάχιστο να έκανα τεστ ωορρηξίας τι τα έχω στο σπίτι..ή να συνέχιζα να πήγαινα στο γιατρό να το μετρούσα...αύτα..όπως και να έχει μακάρι να συνεχίσω να είμαι καθαρή και αύριο το πρωι θα μάθουμε

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

νεραιδούλα ακόμη καθάρη εεεε?πολύ θετικό,να περάσει και αυτή η χαζομέρα να δούμε τι θα δούμε....και εγώ μια απο τα ίδια,ακόμη καθαρή αλλά το στήθος μου ξεπρήστηκε λίγο,εγώ επιμένω να μετράω απο τη μέρα τελευταίας περιοδου και λέω να περιμένω λίγο ακόμη.

mina καλή επιτυχία σου ευχομαι!!!σε 14 μέρες να έρθουν τα ευχάριστα!

maria v να πάθεις οτι και η maria papa σου ευχομαι,να σε προλάβει το μπεμπε...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

τινα μου από τη τοποθέτηση να μετράς...εμένα ξεπρήστικε εντελώς...

καθαρές να μείνουμε αυτό έχει σημασία..

εγώ αν μετρήσω από τη μέρα που υποψιάζομαι ότι είχα ωορρηξία 19/10 έχω ακόμη μέρες...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

νεραιδούλα ακόμη καθάρη εεεε?πολύ θετικό,να περάσει και αυτή η χαζομέρα να δούμε τι θα δούμε....και εγώ μια απο τα ίδια,ακόμη καθαρή αλλά το στήθος μου ξεπρήστηκε λίγο,εγώ επιμένω να μετράω απο τη μέρα τελευταίας περιοδου και λέω να περιμένω λίγο ακόμη.

mina καλή επιτυχία σου ευχομαι!!!σε 14 μέρες να έρθουν τα ευχάριστα!

maria v να πάθεις οτι και η maria papa σου ευχομαι,να σε προλάβει το μπεμπε...

μακάρι κορίτσι μου!!! Πείτε μας και εσείς ευχάριστα και θα πετάξουμε από την χαρά μας!! Αφού είστε και οι δύο καθαρές, έχουμε ελπίδες!

HvAnp3.png

Καλήμερα σας κορίτσια κι από μένα! Καλό μήνα να έχουμε και να πάνε όλα καλά! Να είναι τυχερός για όλες μας αυτός ο μήνας!!!!

Tink και Τινα32 τι καλά που είσαστε καθαρούλες!!! Άντε να έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα!!!

Μina -ni καλά αποτελέσματα! Υπομονή 14 μερούλες και να έχεις μια τεράστια χοριακή!!!

Evangelia μου καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα και σε περιμένουμε!!!

Βρε κορίτσια τελικά εκτός από εμένα, πάει καμία άλλη για εξωσωματική????

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...