Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΑ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ !!!!!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!

το κανανε κ να ειναι μαζι μου σε ολοι την εγκυμοσυνη , αλλα κ κοντα σε εσας να σας φυλανε κ να σας χαρισουν αυτο που επιθυμητε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάρες τελείωσαν τα ψέματα, πήραμε μπροστά !!!

Να δείτε που θα αρχίσουν να έρχονται απανωτές οι χοριακές και δεν θα προλαβαίνουμε. Με έπιασε ρίγος καλέ,………..ανατρίχιασα !!!

Τελικά δεν πάει να χτυπιέσαι, αν είναι να κάτσει θα κάτσει όταν θέλει ο Θεός………ΑΧ ωραία κλείνει ο μήνας…….και να μπει και ωραία ο Νοέμβρης με άλλες 2 μεγάλες χοριακούλες!!!!

Evangelia πολύ σε σκέφτομαι κοριτσάκι μου. Χαίρομαι που ηρέμησες σήμερα. Θα προσεύχομαι για σένα, και να δεις που ο Δεκέμβριος θα είναι ο μήνας σου και θα λάμπεις σαν έλατο Χριστουγεννιάτικα.

Georgekat……άρρωστη πτυχιούχααααααααα !!! Περαστικούλια και πολλά συγχαρητήρια.

Εγώ τώρα γύρισα σπίτι, έχω να μπω από εχθές και έφαγα κεραμύδα……πάω να κάνω ένα μπάνιο να συνέλθω και θα μπω πιο μετά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! maria papa!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Κορίτσια καλησπέρα κι απο μένα. Έχω να μπω από την Παρασκευή, φύγαμε με τον αντρούλη μου Σ/Κ, και τώρα κατάφερα να μπω να διαβάσω τα νέα σας! Πάνω από μια ώρα διαβάζω, σχεδόν 20 σελίδες... Όμως είναι τόοοοοοοοσο ευχάριστο το νέο της maria papa που πραγματικά συγκινήθηκα κι ας μην σας έχω γνωρίσει από κοντά!

Tink μου σου εύχομαι κι εσύ να μας πεις τα ίδια νέα με την maria papa, άντε να βλέπουμε μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα!!!

Tina32 μακάρι κι εσύ να μην την ξαναδείς την ακατανόμαστη...Περιμένουμε νέα σας κορίτσια μου! Όλες οι προσευχές μου μαζί σας!

Evangelia μου όλα καλά θα πάνε με την υστεροσκόπιση σου, μην ανησυχείς για την νάρκωση, τώρα θα σε προσέξουν εκατό φορές περισσότερο! Εγώ πάντως κοιμήθηκα τέλεια, όταν με ξύπνησαν δεν ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου, ήταν πολύ ωραίος ύπνος!!!

Εγω κοριτσάκια μου δεν έχω νέα να σας πω! περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω τα φάρμακα τησ εξωσωματικής!!!

Θα ήθελα κι εγώ να σας γνωρίσω μέσω facebook, να ξέρω τα πρόσωπά σας. Αν θέλει κάποια ας μου στείλει πμ!

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!

παμε για ανακοινωσεις κ να παρω να φαω πεινασαααα γουργουριζει οι κοιλια μου ποσες ωρες!!!!

lolita78 σε ευχαριστω ματια μου κ εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις σε εστειλα πμ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! maria papa!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Κορίτσια καλησπέρα κι απο μένα. Έχω να μπω από την Παρασκευή, φύγαμε με τον αντρούλη μου Σ/Κ, και τώρα κατάφερα να μπω να διαβάσω τα νέα σας! Πάνω από μια ώρα διαβάζω, σχεδόν 20 σελίδες... Όμως είναι τόοοοοοοοσο ευχάριστο το νέο της maria papa που πραγματικά συγκινήθηκα κι ας μην σας έχω γνωρίσει από κοντά!

Tink μου σου εύχομαι κι εσύ να μας πεις τα ίδια νέα με την maria papa, άντε να βλέπουμε μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα!!!

Tina32 μακάρι κι εσύ να μην την ξαναδείς την ακατανόμαστη...Περιμένουμε νέα σας κορίτσια μου! Όλες οι προσευχές μου μαζί σας!

Evangelia μου όλα καλά θα πάνε με την υστεροσκόπιση σου, μην ανησυχείς για την νάρκωση, τώρα θα σε προσέξουν εκατό φορές περισσότερο! Εγώ πάντως κοιμήθηκα τέλεια, όταν με ξύπνησαν δεν ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου, ήταν πολύ ωραίος ύπνος!!!

Εγω κοριτσάκια μου δεν έχω νέα να σας πω! περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω τα φάρμακα τησ εξωσωματικής!!!

Θα ήθελα κι εγώ να σας γνωρίσω μέσω facebook, να ξέρω τα πρόσωπά σας. Αν θέλει κάποια ας μου στείλει πμ!

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!

μακάρι να έχεις τη τύχη της παπα μας!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαρια v...κούκλα μου, όπου νιώθεις πιο άνετα...εννοείται ότι σε όλες εύχομαι..να μας προλάβει ο πελαργός αλλά και να μην μας προλάβει να έχουμε ΘΕΤικα αποτελέσματα...αυτό έχει σημασία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι να έχεις τη τύχη της παπα μας!!!:P:p:p

ΜΑΚΑΡΙ ΌΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ TINA32!!! ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΝΚ ΝΑ ΜΠΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ??????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Ας ηρεμησω λιγο, να παρω βαθιες ανασες, να σκουπισω τα δακρυα ΧΑΡΑΣ επιτελους!!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ολα μα ολα να πανε τελεια!

οταν σου λεγα να κανεις το ρημαδοτεστ λυσσαγες πως δεν εισαι, να τα τωρα!!! και λυσσαξες με τα μπαλκονια και τα τζαμια και τη φασινα!! αστο τωρα το σπιτι!! τωρα θα κοιταξεις το μωρακι σου!! ρε δεν μπορεις να φανταστεις τι χαρα εχω κανει!

ΚΑΙ ΛΕΛΕΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ας γραψω και ενα τριτο μηνυμα ετσι για το καλο!

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσιααααααααααααα? Ευαγγελια μου ολα καλα να πανε κοριτσι μου γλυκο! να εισαι ηρεμη και εμεις απο εδω θα κανουμε τις προσευχουλες μας!

εγω χθες ειχα παει στο γιατρο, βγαλαμε το προγραμμα για την εξωσωματικη και ολα καλα!! την αλλη εβδομαδα ξεκιναω σιγα σιγα με εξετασεις κτλ.

Αντε ρε κοριτσια, ολες μεχρι το τελος του χρονου να ειμαστε τουρλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσαρες μου ομορφες μολις γυρισα σπιτι με τρελλο πονοκεφαλο ο δικος μου με δουλευει οτι με ματιασανε το πρωι στην κλινικη.Θα κανω ντουζακι και πεφτω για νανι να ειμαι φρεσκια αυριο!

Σας ευχαριστω ολες και καθεμια ξεχωριστα για τις ευχουλες σας και ευχομαι κι εγω να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα και συγχωρεστε με αλλα στις ευχες δινω μια προτεραιοτητα στην Γεωργια μας!

Σας αγαπω πολυ πολυ και ξερω πως ολη η θετικη σας ενεργεια θα ειναι μαζι μου και δεν φοβαμαι τιποτα...

Μολις καταφερω να ανοιξω τα ματια μου αυριο θα φροντισω να ενημερωθειτε...

Σας αγαπω πολυ ολες και σας στελνω μια ζεστη αγκαλιτσα εσενα αγαπη 2 αγκαλιτσες δικαιωματικα!

Καλη νυχτα καλο ξημερωμα και η Παναγιτσα να ειναι διπλα σε καθε προσευχη σας!

Έκανα μπανάκι, έβαλα ρολά, έφτιαξα μαλλί κομμωτηρίου και είμαι έτοιμη για ύπνο…….χαχαχα.

Σήμερα ήταν μέρα καλλωπισμού. Πήγα για καθαρισμό και περιποίηση προσώπου, και τώρα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, γιατί η μούρη μου είναι σαν τον κ….ο της μαϊμούς. Δεν πειράζει, το σαββατοκύριακο θα είμαι απαστράπτουσα……….

Maria papa, αύριο που θα το έχεις συνειδητοποιήσει , (και εσύ και όλοι μας…….), θέλουμε λεπτομέρειες και αντιδράσεις. Ο αντρούλης σου πόσα χρώματα άλλαξε, πόσο ψηλά πήδηξε, πόσο μακριά τον άκουσαν και τέτοια……

Stardust , Maria – v , Tinker, Georgia, Μας εύχομαι και εμάς να μην φτάσουμε ποτέ μέχρι την εξωσωματική (δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια……), και αυτά τα χρήματα να τα κάνουμε σαμπάνιες και κουδουνίστρες !!

Georgia δεν μας είπες τα νεότερα της εξωσωματικής. Τι συζήτησες και τι αποφάσισες να κάνεις……….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

μαρια παπα συγχαρητηρια και απο μενα!σιγουρα εχεις διδυμακια!μπραβο κοπελα μου πολυ το χαρηκα-αντε να σπαει η γκινια ρε κοριτσια!

Ευαγγελια απο οτι καταλαβα θα κανεις καποιου ειδους επεμβαση αυριο,ο θεος μαζι σου κοριτσι μου!

ευχομαι σε ολες μας εως τα χτριστουγεννα να εχουν μωρακια γλυκα και ζουζουνιαρικα!

φιλακια σε ολες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Έκανα μπανάκι, έβαλα ρολά, έφτιαξα μαλλί κομμωτηρίου και είμαι έτοιμη για ύπνο…….χαχαχα.

Σήμερα ήταν μέρα καλλωπισμού. Πήγα για καθαρισμό και περιποίηση προσώπου, και τώρα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, γιατί η μούρη μου είναι σαν τον κ….ο της μαϊμούς. Δεν πειράζει, το σαββατοκύριακο θα είμαι απαστράπτουσα……….

Maria papa, αύριο που θα το έχεις συνειδητοποιήσει , (και εσύ και όλοι μας…….), θέλουμε λεπτομέρειες και αντιδράσεις. Ο αντρούλης σου πόσα χρώματα άλλαξε, πόσο ψηλά πήδηξε, πόσο μακριά τον άκουσαν και τέτοια……

Stardust , Maria – v , Tinker, Georgia, Μας εύχομαι και εμάς να μην φτάσουμε ποτέ μέχρι την εξωσωματική (δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια……), και αυτά τα χρήματα να τα κάνουμε σαμπάνιες και κουδουνίστρες !!

Georgia δεν μας είπες τα νεότερα της εξωσωματικής. Τι συζήτησες και τι αποφάσισες να κάνεις……….

αααχ λια τι ωραια ευχη''Μας εύχομαι και εμάς να μην φτάσουμε ποτέ μέχρι την εξωσωματική (δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια……), και αυτά τα χρήματα να τα κάνουμε σαμπάνιες και κουδουνίστρες !!''.ναι ρε μαμωτο γιατι να μας φανε τα λεφτα οι κλινικες κτλ!αα στο καλο!τελοσπαντων ας μην επεκταθουμε και επηρεαζουμε αρνητικα και τις κοπελες που εχουν μπει στην διαδικασια της εξωσωματικης!ααα και για να μην ξεχναμε και το αισθητικο μας κομματι πες μου λια μου τι ρολλα βαζεις?τα βραστα ή κατι αλλα που ειναι σαν χονδρα μακρουλα μακαρονια ?γιατι προσπαθησα με τα τελευταια να κανω μπουκλες στις διακοπες και αποτυχανε παταγωδως?καληνυχτα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...