Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

• Μου αρέσει 2

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγω ενιωθα καπως και μετα χαπια αλλα μετα την ωορρηξια ολα ηταν μια χαρα...Τωρα εχω αυτη την περιεργη αισθηση συνεχεια.Εσκυψα το πρωι στο τραπεζακι να παρω το ποτηρι και μου εριξε μια σουβλια και χοροπηδησα.Υπομονη ομως σε λιγες μερες θα ξερουμε.Ο δικος μου εφοδιαστηκε ηδη τεστ σιγα μου λεει μην περιμενω μεχρι την χοριακη :P

Αυτό το οποίο νιώθω είναι κάτι τσιμπήματα στο άσχετο, κάποια στιγμή με έπιασε κάτι σαν κράμπα, αλλά πόνους δυνατούς δεν είχα, τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κουκλες μου, σας ευχαριστω τοσο πολυ!!! Οι αληθινες ευχες ειναι ευλογια και καθεμια μας τις δινει μεσα απ΄την ψυχη της!! Ειναι σημαντικο να ξερεις οτι ειναι λογια με αγαπη!

Οσο για τους αλλους, στην πρωτη μου εξωσωματικη (ναι το ξερω, ξεκινησα αναποδα, ας οψεται η πεθερα μου με τα λογακια της...), το ειχα πει σ΄ολο τον κοσμο, ημουν τοσο σιγουρη στα χερια της επιστημης!!! Στη δευτερη δεν το ειπα ουτε στη μανα μου! Τωρα πια το μαθαινουν 2-3 φιλες και η μαμα μου. Στο κατω-κατω με βαρεθηκαν τοσα χρονια, τι να λεω!

Την αγωνια την καταλαβαινει μονο οποιος μετρα τις ανασες του μεχρι τη 14η μερα! Οποιος αφουγκραζεται την καθε σουβλιτσα με τρομο και ελπιδα μαζι! Οποιος φοβαται να φταρνιστει, να βηξει, να γελασει, μηπως...Οποιος χανεται χαϊδευοντας μια κοιλιτσα γεματη μυστηριο... Οποιος εναλλασει δειλα χαμογελα με σφιγμενα δοντια, και ολο παλι απο την αρχη... Οποιος, δηλαδη οποιες, ολες εμεις...

θα συνφωνησω με την Evangeliapan ποτε δεν λεμε τιποτα κ σε κανεναν μονο εδω μεσα που ξερουμε τι τραβαμε αχ κοριτσια αχ κ παλι . πηγα σημερα στην κλινικη για τον τελευταιο υπερηχο κ ηρθαν 2 γυναικες με τα παιδακια τους της κοιτουσα κ θα σας πω την αμαρτια μου σκεφτομουνα καλα δεν σκεφτονται οτι ολοι εδω μεσα προσπαθουμε για μωρακι κ αυτες ερχοντε με τα παιδια τους μεχρι κ εδω το σπασιμο νευρων ? αλλα απο την αλλη σκεφτηκα κ αυτες καποτε ηταν στην θεση μου για να ερχοντε στους γιατρους της κλινικης ε? αυτην ηταν η αμαρτια μου σας την ειπα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα συνφωνησω με την Evangeliapan ποτε δεν λεμε τιποτα κ σε κανεναν μονο εδω μεσα που ξερουμε τι τραβαμε αχ κοριτσια αχ κ παλι . πηγα σημερα στην κλινικη για τον τελευταιο υπερηχο κ ηρθαν 2 γυναικες με τα παιδακια τους της κοιτουσα κ θα σας πω την αμαρτια μου σκεφτομουνα καλα δεν σκεφτονται οτι ολοι εδω μεσα προσπαθουμε για μωρακι κ αυτες ερχοντε με τα παιδια τους μεχρι κ εδω το σπασιμο νευρων ? αλλα απο την αλλη σκεφτηκα κ αυτες καποτε ηταν στην θεση μου για να ερχοντε στους γιατρους της κλινικης ε? αυτην ηταν η αμαρτια μου σας την ειπα!

Αυτό δεν είναι τίποτα. Όταν είχα πάει για απόξεση, είχα παλλινδρομη κύηση, δίπλα ήταν μια κοπελίτσα που ήθελε να το ρίξει. Ο βλάκας ο γιατρός της την έσπρωχνε προς αυτήν την κατεύθυνση, ήμουν έτοιμη να τον δείρω, αν και μόλις είχα ξυπνήσει από τη νάρκωση!!! Ευτυχώς που της μίλησε μια νεαρή νοσοκόμα και την μεταέπισε. Πόσες άραγε είναι αυτές που τα ρίχνουν έτσι για πλάκα!?:cry:

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Αυτό δεν είναι τίποτα. Όταν είχα πάει για απόξεση, είχα παλλινδρομη κύηση, δίπλα ήταν μια κοπελίτσα που ήθελε να το ρίξει. Ο βλάκας ο γιατρός της την έσπρωχνε προς αυτήν την κατεύθυνση, ήμουν έτοιμη να τον δείρω, αν και μόλις είχα ξυπνήσει από τη νάρκωση!!! Ευτυχώς που της μίλησε μια νεαρή νοσοκόμα και την μεταέπισε. Πόσες άραγε είναι αυτές που τα ρίχνουν έτσι για πλάκα!?:cry:

αντε ντε πες τα ποσες ειναι κ μονο αυτο πως γινετε να κανουν παιδια ατομα που κανουν χρηση ουσιων καταλαβαινεται τι εννοω κ το το ενα πισω απο το αλλο και εμεις που ειμαστε υγιεις τιποτα παιδαιυομαστε ξανα κ ξανα αχ κοριτσια κ παλι αχ !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μακάρι, στο εύχομαι. Αν είχα τον δικό σου άντρα θα είχα καταλήξει στο Δαφνί!! Ο δικός μου από την άλλη είναι ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ, αλλά και αυτό με τρελαίνει όλα με τρελαίνουν τώρα.

Ετσι ηταν και ο δικος μου τερας ψυχραιμιας.Επειδη ομως στην σπερματεγχυση ηταν κι αυτος μεσα και ειδε τι περασα ο καημενος δεν θελει ουτε να το διαννοηθει πως θα το ξαναπερασω γιαυτο εχει αγχωθει.Μακαρι μου λεει να το περνουσα εγω κι εσυ να μην πονουσες αλλο...Σε καποια φαση τον ειδα που κοιτουσε περιεργα τον γιατρο και λεω θα γινουμε και ρεζιλι ετοιμος να του ορμηξει ηταν :P.Ειπαμε της Αγιας Αννας η της Αγιας Παρασκευης να το κανουμε το τεστ μπας και μας βοηθησουν μεγαλη η χαρη Τους να χαρουμε λιγο...Μετα περιμενουμε την χοριακη αναγκαστικα!

Εγω πλεον οταν δεν κοιμαμαι,μαθαινω να πλεκω...Προσπαθω τωρα να πλεξω ενα κασκολ για να ηρεμω και τα βραδια διαβαζω...Την εχουμε αναγκη λιγη ηρεμια με τοσα που περναμε με ορμονες και αγχος!Και φυσικα περιμενουμε το αποτελεσμα για να κανονισουμε και μερικες μερες διακοπουλες το χρειαζομαστε και οι δυο!

Εγω παλι δεν εχω προβλημα με τα παιδακια.Πηγαμε την Κυριακη στην εκκλησια και ηταν μπροστα μας μια κυρια με το κοριτσακι της το οποιο προφανως ειχε βαφτισει προσφατα και ειχαν φερει την λαμπαδα.Μολις με ειδε να με κοιταει και να μου χαμογελαει συνεχεια.Ειχε και κατι βλεφαριδες ηταν ενας αγγελος.Της λεει η μαμα της στο τελος στειλε ενα φιλακι στην κυρια που τοσο πολυ συμπαθησες.Με κοιτουσε η μπουμπου και ελιωσα.Μου λεει ο αντρας μου αυτη η επιρροη που εχεις στα παιδακια ειναι αξιοθαυμαστη.Τι να κανω αφου τα αγαπαω κι αυτα το νιωθουν.Οπου δω μωρο με τραβαει σαν μαγνητης :)

Αυτό το οποίο νιώθω είναι κάτι τσιμπήματα στο άσχετο, κάποια στιγμή με έπιασε κάτι σαν κράμπα, αλλά πόνους δυνατούς δεν είχα, τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα

Κι εγω δεν ειχα ιδιαιτερουε πονους μετα την διαδικασια.Μπορει οι ενοχλησεις που εχουμε να ειναι και απο το παραγεμισμα με σπερμα και θρεπτικο υλικο.Το λεω και μου ρχεται στο νου γεμιστη γαλοπουλα.Ας το παρουμε λιγο ελαφρα γιατι εχουμε δρομο ακομη μπροστα μας...Υπομονη και δυναμη!

Διαφημίσεις

Ετσι ηταν και ο δικος μου τερας ψυχραιμιας.Επειδη ομως στην σπερματεγχυση ηταν κι αυτος μεσα και ειδε τι περασα ο καημενος δεν θελει ουτε να το διαννοηθει πως θα το ξαναπερασω γιαυτο εχει αγχωθει.Μακαρι μου λεει να το περνουσα εγω κι εσυ να μην πονουσες αλλο...Σε καποια φαση τον ειδα που κοιτουσε περιεργα τον γιατρο και λεω θα γινουμε και ρεζιλι ετοιμος να του ορμηξει ηταν :P.Ειπαμε της Αγιας Αννας η της Αγιας Παρασκευης να το κανουμε το τεστ μπας και μας βοηθησουν μεγαλη η χαρη Τους να χαρουμε λιγο...Μετα περιμενουμε την χοριακη αναγκαστικα!

Να σου πω και εγώ τον ήθελα δίπλα μου τον άντρα μου εκείνη την στιγμή. Αλλά δεν το ζήτησα στον γιατρό γιατι πίστευα ότι θα με δουλέψει. Και το σκέφτομαι για κανένα τεστάκι, αλλά ο άντρας μου είναι απόλυτως. Σου είπε για χοριακή ο γιατρός και αυτό θα κάνεις, μου λέει. Πόσες μέρες πριν θα το κάνεις δηλαδή;

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Εγω πλεον οταν δεν κοιμαμαι,μαθαινω να πλεκω...Προσπαθω τωρα να πλεξω ενα κασκολ για να ηρεμω και τα βραδια διαβαζω...Την εχουμε αναγκη λιγη ηρεμια με τοσα που περναμε με ορμονες και αγχος!Και φυσικα περιμενουμε το αποτελεσμα για να κανονισουμε και μερικες μερες διακοπουλες το χρειαζομαστε και οι δυο!

Εγω παλι δεν εχω προβλημα με τα παιδακια.Πηγαμε την Κυριακη στην εκκλησια και ηταν μπροστα μας μια κυρια με το κοριτσακι της το οποιο προφανως ειχε βαφτισει προσφατα και ειχαν φερει την λαμπαδα.Μολις με ειδε να με κοιταει και να μου χαμογελαει συνεχεια.Ειχε και κατι βλεφαριδες ηταν ενας αγγελος.Της λεει η μαμα της στο τελος στειλε ενα φιλακι στην κυρια που τοσο πολυ συμπαθησες.Με κοιτουσε η μπουμπου και ελιωσα.Μου λεει ο αντρας μου αυτη η επιρροη που εχεις στα παιδακια ειναι αξιοθαυμαστη.Τι να κανω αφου τα αγαπαω κι αυτα το νιωθουν.Οπου δω μωρο με τραβαει σαν μαγνητης :)

ααχ κοπελα μου δακρυσα με την τελευταιες σου φρασεις!ειδες αυτες που τα αγαπανε τα μωρακια ,αυτες ταλαιπωρουνται!προσφατα ειχα παει σε κατι εκδηλωσεις του δημου(παραδοσιακοι χοροι κ τετοια) ,οπου συναντησα τα ανιψακια μου!ο μεγαλος ανιψιος (6χρ)μολις με ειδε μου κανει μια αγκαλια γεματη συναισθημα ,τοτε βλεπω εναν κυριο να κοιταζει απορημενος για την αγαπη του παιδιου,,,,,,αστα να πανε~μην τα συζητας κανουμε κακο στη ψυχολογια μας!

ρε κοριτσια το αλλο βασανο μου ειναι οτι δεν μπορω να ψωνισω με την καρδια μου γιατι λεω σε περιπτωση που ειμαι εγκυος ορισμενα στενα κομματια δε θα μου κανουν και προσπαθω να παιρνω φαρδουλα να τα εχω και για τουσ πρωτουσ μηνες της εγκυμοσυνης λεω!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Να σου πω και εγώ τον ήθελα δίπλα μου τον άντρα μου εκείνη την στιγμή. Αλλά δεν το ζήτησα στον γιατρό γιατι πίστευα ότι θα με δουλέψει. Και το σκέφτομαι για κανένα τεστάκι, αλλά ο άντρας μου είναι απόλυτως. Σου είπε για χοριακή ο γιατρός και αυτό θα κάνεις, μου λέει. Πόσες μέρες πριν θα το κάνεις δηλαδή;

Εγω τον ηθελα διπλα μου και ο γιατρος δεν ειχε καμια αντιρρηση!Χοριακη μας ειπε για τις 27 δηλαδη μετα απο 14 μερες.Εμεις λεμε να το κανουμε στις 25 η στις 26 που ειναι 12-13 μερες.

ααχ κοπελα μου δακρυσα με την τελευταιες σου φρασεις!ειδες αυτες που τα αγαπανε τα μωρακια ,αυτες ταλαιπωρουνται!προσφατα ειχα παει σε κατι εκδηλωσεις του δημου(παραδοσιακοι χοροι κ τετοια) ,οπου συναντησα τα ανιψακια μου!ο μεγαλος ανιψιος (6χρ)μολις με ειδε μου κανει μια αγκαλια γεματη συναισθημα ,τοτε βλεπω εναν κυριο να κοιταζει απορημενος για την αγαπη του παιδιου,,,,,,αστα να πανε~μην τα συζητας κανουμε κακο στη ψυχολογια μας!

ρε κοριτσια το αλλο βασανο μου ειναι οτι δεν μπορω να ψωνισω με την καρδια μου γιατι λεω σε περιπτωση που ειμαι εγκυος ορισμενα στενα κομματια δε θα μου κανουν και προσπαθω να παιρνω φαρδουλα να τα εχω και για τουσ πρωτουσ μηνες της εγκυμοσυνης λεω!

Εγω αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου ειναι οταν γνωρισα την κορη του αντρα μου μια και εχει και εναν προηγουμενο αποτυχημενο γαμο στο ενεργητικο του.Ηταν 6 ετων μια κουκλιτσα.Την μιλησε ο αντρας μου για μενα μετα απο κοπους και βασανα γιατι του εχει τρελλη αγαπη και φοβοταν την αντιδραση της και εκεινη δεχτηκε να με γνωρισει και να παμε οι 3 μας μια εκδρομη.Στην αρχη ηταν μαζεμενη και με αποκαλουσε κυρια.Μετα απο μερικες ωρες μου κανει μια αγκαλια και μου λεει εισαι πολυ καλη μανουλα...Αυτο ηταν απο τοτε ειμαστε συτοκολλητες.Τωρα ειναι 12 αλλα για μενα ειναι παντα εκεινο το μικρο πλασματακι που μου εκανε αγκαλιτσα και με αποκαλεσε μανουλα...

Οσο για τα ρουχα παρε ο,τι σε βολευει τωρα και για μετα εχει ο Θεος και κελεμπια φοραω δεν εχω προβλημα :P

Εγω αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου ειναι οταν γνωρισα την κορη του αντρα μου μια και εχει και εναν προηγουμενο αποτυχημενο γαμο στο ενεργητικο του.Ηταν 6 ετων μια κουκλιτσα.Την μιλησε ο αντρας μου για μενα μετα απο κοπους και βασανα γιατι του εχει τρελλη αγαπη και φοβοταν την αντιδραση της και εκεινη δεχτηκε να με γνωρισει και να παμε οι 3 μας μια εκδρομη.Στην αρχη ηταν μαζεμενη και με αποκαλουσε κυρια.Μετα απο μερικες ωρες μου κανει μια αγκαλια και μου λεει εισαι πολυ καλη μανουλα...Αυτο ηταν απο τοτε ειμαστε συτοκολλητες.Τωρα ειναι 12 αλλα για μενα ειναι παντα εκεινο το μικρο πλασματακι που μου εκανε αγκαλιτσα και με αποκαλεσε μανουλα...

Οσο για τα ρουχα παρε ο,τι σε βολευει τωρα και για μετα εχει ο Θεος και κελεμπια φοραω δεν εχω προβλημα :P

Εύχομαι ο Θεούλης να δει την μεγάλη καρδούλα σου και να σε ανταμοίψει με αυτό που τόσο ποθείς. Όσο για το τεστ κάνε ότι είναι αυτό που θα σε ξεαγχώσει και θα σε κάνει να νιώθεις καλά. Πλέξιμο συμπεριλαμβάνεται. Και θα έχεις και πολλά +++++, στο εύχομαι τακίμι μου;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...