Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστειο δεν ειναι; Την προηγουμενη Τεταρτη μπεκροπιναμε και τωρα χοροπηδαμε!!

ναι ρε συ τι γελοιο ειχαμε ριξει κ παλι θα το κανουμε κ θα εχουμε παλι νεα ευχαριστα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria papa τι τέλεια χοριακή είναι αυτή!!!! Μπράβο και πάλι, καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!

tina32 και tinkerbell!24 υπομονή κορίτσια δεν έμεινε πολύ!!! Μακάρι να έχουμε και δεύτερο και τρίτο καλό νέο στην παρέα!!!

Evangeliapan μου καλή επιτυχία για αύριο, η Παναγία μαζί σου. Τι ώρα μπαίνεις? Όλα καλά θα πάνε, θα περιμένουμε νέα σου!

Georgkat συγχαρητήρια και πάλι για το πτυχίο σου. Είσαι καλύτερα με το κρύωμα?

Εγώ κορίτσια πήγα, ήρεμος άνθρωπος ο Νίκος, μου έκανε υπέρηχο, όλα καλά τα βρήκε, εύκολη περίπτωση με θεωρεί, όταν τον ρώτησα αν χθες έκανα ωορρηξία, έτσι φαίνεται μου είπε, ότι έκανα από αριστερά. Είχα όμως και από δεξιά ένα ωάριο το οποίο προφανώς δεν έπεσε, μόνο να μην γίνει κύστη. Δεν μιλήσαμε ούτε με εμβρυολόγο, ούτε με ψυχολόγο, αυτά γίνονται στο ραντεβού προγραμματισμού όπως μου είπε. Βλακεία που δεν είχα κλείσει τέτοιο ραντεβού, είναι και δωρεάν, τζάμπα το 70? για έναν υπέρηχο. Τέλος πάντων, τελικά θα προτιμήσω την κ.Ζερβ... δυστυχώς η ψυχολογία μου, επειδή από το 2006 ταλαιπωρούμαι με τα ινομυώματα και τα χειρουργεία, νιώθω περισσότερη ασφάλεια με μια πιο έμπειρη γιατρό στο χώρο, δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι γυναίκα, (αν και ποτέ δεν είχα γυναικολόγο γυναίκα, δεν τις συμπαθούσα), αυτή με άγγιξε. Άρα προχωράμε, τα λεφτά είναι παντού τα ίδια, την Πέμπτη περνάω επιτροπή.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

maria papa τι τέλεια χοριακή είναι αυτή!!!! Μπράβο και πάλι, καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!

tina32 και tinkerbell!24 υπομονή κορίτσια δεν έμεινε πολύ!!! Μακάρι να έχουμε και δεύτερο και τρίτο καλό νέο στην παρέα!!!

Evangeliapan μου καλή επιτυχία για αύριο, η Παναγία μαζί σου. Τι ώρα μπαίνεις? Όλα καλά θα πάνε, θα περιμένουμε νέα σου!

Εγώ κορίτσια πήγα, ήρεμος άνθρωπος ο Νίκος, μου έκανε υπέρηχο, όλα καλά τα βρήκε, εύκολη περίπτωση με θεωρεί, όταν τον ρώτησα αν χθες έκανα ωορρηξία, έτσι φαίνεται μου είπε, ότι έκανα από αριστερά. Είχα όμως και από δεξιά ένα ωάριο το οποίο προφανώς δεν έπεσε, μόνο να μην γίνει κύστη. Δεν μιλήσαμε ούτε με εμβρυολόγο, ούτε με ψυχολόγο, αυτά γίνονται στο ραντεβού προγραμματισμού όπως μου είπε. Βλακεία που δεν είχα κλείσει τέτοιο ραντεβού, είναι και δωρεάν, τζάμπα το 70? για έναν υπέρηχο. Τέλος πάντων, τελικά θα προτιμήσω την κ.Ζερβ... δυστυχώς η ψυχολογία μου, επειδή από το 2006 ταλαιπωρούμαι με τα ινομυώματα και τα χειρουργεία, νιώθω περισσότερη ασφάλεια με μια πιο έμπειρη γιατρό στο χώρο, δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι γυναίκα, (αν και ποτέ δεν είχα γυναικολόγο γυναίκα, δεν τις συμπαθούσα), αυτή με άγγιξε. Άρα προχωράμε, τα λεφτά είναι παντού τα ίδια, την Πέμπτη περνάω επιτροπή.

ευχαριστω φολεναδα .

προχωρα με οποιον θες εσυ με οποιον νοιωθεις ποιο ανετα κ θα σε κανει καλο στην ψυχολογια σου που παιζει παντα ρολο,

δωρεαν ειναι ο προγραμματισμος? λες? θα μαθω αυριο που θα παρω να μαθω το χρωσταμε απο της εξετασεις που καναμε.

καλη επιτυχια να εχεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Με το καλο κοριτσι μου και καλη επιτυχια να εχεις! Αντε, περνα την επιτροπη, παρε και τα φαρμακα και φερε μας κι εσυ καμια σουππερ εκπληξη σαν της marias papa!

εσυ τι θα κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Με το καλο κοριτσι μου και καλη επιτυχια να εχεις! Αντε, περνα την επιτροπη, παρε και τα φαρμακα και φερε μας κι εσυ καμια σουππερ εκπληξη σαν της marias papa!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Μακάρι να κολήσουμε και εμείς και να έχουμε πολλά ευχάριστα μέχρι τα Χριστούγεννα.

ευχαριστω φολεναδα .

προχωρα με οποιον θες εσυ με οποιον νοιωθεις ποιο ανετα κ θα σε κανει καλο στην ψυχολογια σου που παιζει παντα ρολο,

δωρεαν ειναι ο προγραμματισμος? λες? θα μαθω αυριο που θα παρω να μαθω το χρωσταμε απο της εξετασεις που καναμε.

καλη επιτυχια να εχεις

Ναι, είναι δωρεάν, είναι μέσα στο πακέτο της εξωσωματικής, το κάνουν εφόσον αποφασίσεις ότι θα την κάνεις εκεί. Οπότε είναι μέσα στην τελική τιμή. Τώρα εσύ θα πρέπει να πάρεις να ρωτήσεις.

HvAnp3.png

Δεν ξερω τιποτε! Για την ωρα χασομεραω στα ρουχαλακια της gymboree.com! Χριστουγεννα ερχονται, τρεις βαφτιστηρες συν οι αδερφουλες τους, καταλαβαινεις... Ριξε μια ματια, θα ξετρελαθεις! Αντε, να αρχισεις να ετοιμαζεσαι!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τιποτε! Για την ωρα χασομεραω στα ρουχαλακια της gymboree.com! Χριστουγεννα ερχονται, τρεις βαφτιστηρες συν οι αδερφουλες τους, καταλαβαινεις... Ριξε μια ματια, θα ξετρελαθεις! Αντε, να αρχισεις να ετοιμαζεσαι!

καλε απο τωρα? για τρελη θα με περασουν χαχαχα, σαν την κατερινα υπολογιζε ποτε θα γεννησω χαχαχα την λεω εισα ιτρεληηη

κοιτα κ για σενα κοιτα κ για σενα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μαρακι καλη επιτυχια!

Να επιλεξεις αυτον που σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα,η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΑ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ !!!!!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

αχ κορίτσια από εμένα μην περιμένετε...

οι πόνοι είναι έντονοι..νιώθω ότι μου έρχεται..να περάσει με το καλό η σημερινή μέρα και ηα αυριανή..και παρασκεή πρωί θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες...

Τινκερ μου θα σε πιάσω απο το αυτί κι εσένα μου φαίνεται..... Τα ίδια μας έλεγε κι η Μαρία παπα και να το το μπεμπουλινακι. Ποτε δεν ξέρεις !!

Evangeliapan, με το καλο κοριτσι μου αυριο, ανοιγει ο δρομος για νεες εκπληξεις! Και λιγα με τη ναρκωση πες τους, γιατι ξεκινας πλεξιμο απο αυριο! Ερχονται μωρα λεμεεε.....

Georgkat, συγχαρητηρια, κουκλα μου και με το καλο μανουλα τωρα!

tinkerbel!24 και tina32, με το καλο τα επομενα ευχαριστα!

Αχ, σας αγαπω ολες κουκλες μου! Να δωσει η Παναγιά να γινουμε ολες διπλές!:D:D:D

Σε ευχαριστω Γεωργία μου. Πειράζει που θέλω να είσαι η επόμενη που θα με κανείς να κλάψω απο χαρα ;;;;;

αχ σε ευχαριστω ρε ψυχη να σαι καλα κ ευχομαι ολοψυχα στα δικα σου , τελικα δεν θα παω στον Χρηστο γιατι δεν μπορω να περιμενω 2 εβδομαδες για ναπαω οπως ειπε οποτε θα παω σε εναν πολυ καλο γοατρο εδω την τεταρτη εχω ραντεβου να βαλει η Παναγια κ η Αγια Ειρηνη το χερι τους να πανε ολα καλα κ να το δουμε κ να ακουσουμε την καρδουλα του. λεμε τελικα σημερα να το ανακοινωσουμε στους παππουδες γιατι εχω 3 πλυντηρια σιδερο κ δεν μπορω να δικαιολογηθω να ερθει η μανα μου..οσο για της δουλειες δεν με νοιαζει τιποτα το σπορακι μου να ειναι καλα.

κ τα φαρμακα οταν ερθουν εννοητε θα τα δωσω

Εγκυμονουσα μασ Εννοείται πως δεν θα κανείς σίδερο !!!!! Είπαμε τι θα γίνει... Θα είσαι 9 μήνες σαν την μανταμ σουσου. Δεν ξερω αν η λεονι θα ειναι η μαμα η η πεθερά, διάλεξε εσυ οποία θέλεις. Σιγά μην κρατιοσουν και δεν το έλεγες!! Δεν στο είπα βρε;;; Είσαι πολυ έγκυος για να το φοβάσαι.

Αστειο δεν ειναι; Την προηγουμενη Τεταρτη μπεκροπιναμε και τωρα χοροπηδαμε!!

Γεωργία μου το κρασακι ήταν γουρλιδικο. Μήπως να το καθιερωσω να ερχομαι συχνότερα να έχουμε απο μια εγκυμοσύνη την κάθε φορα;;;;

Θέλω πολυ να σε ακούσω. Θα σε πάρω τηλ άμεσα να τα πούμε κουκλιτσα μου.

Maria v μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχές γλυκεια μου. Η ορκομωσια ήταν μια χαρα σημερα και το κρυωμα μου έχει γυρίσει σε βηχα και πυρετο και ειμαι σαν φυτουλι.

καλε απο τωρα? για τρελη θα με περασουν χαχαχα, σαν την κατερινα υπολογιζε ποτε θα γεννησω χαχαχα την λεω εισα ιτρεληηη

κοιτα κ για σενα κοιτα κ για σενα

Εννοείται πως θα τπολογιζα και μήνα και μέρα και ώρα. Ασε που νομίζω πως θα κανείς κοριτσάκι. Τα είπαμε αυτα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...