Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

αχ κορίτσια από εμένα μην περιμένετε...

οι πόνοι είναι έντονοι..νιώθω ότι μου έρχεται..να περάσει με το καλό η σημερινή μέρα και ηα αυριανή..και παρασκεή πρωί θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια από εμένα μην περιμένετε...

οι πόνοι είναι έντονοι..νιώθω ότι μου έρχεται..να περάσει με το καλό η σημερινή μέρα και ηα αυριανή..και παρασκεή πρωί θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες...

Ναι καλα ετσι ελεγε και η τρελλη της ελεγα κανε ενα τεστ και μου ελεγε ποιο τεστ καλε εγω εχω περιοδο την νιωθω να κατεβαινει :D

Ναι καλα ετσι ελεγε και η τρελλη της ελεγα κανε ενα τεστ και μου ελεγε ποιο τεστ καλε εγω εχω περιοδο την νιωθω να κατεβαινει :D

είχε τα σημαδάκια της όμως..και είχε και καθυστέρηση..εγώ ακόμη καθυστέρηση δεν έχω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

είχε τα σημαδάκια της όμως..και είχε και καθυστέρηση..εγώ ακόμη καθυστέρηση δεν έχω...

ποια σημαδια βρε ζουρλα ειχα? τους πονους που ειχα κοιλια κ μεση? απο στηθος οχι τρελο πριξιμο λιγο. μην ψαχνεις σημαδια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ο καημενος ηρθε απο την δουλεια εφαγε κ μου πλενει το μπαλκονι χιχιχι.

Εχεις παθει ψυχωση με τα μπαλκονια σου :D

Με τεταοια χαρα που πηρε χαλαρα ριχνει και ενα βαψιμο σε ολο το σπιτι :D

Εχεις παθει ψυχωση με τα μπαλκονια σου :D

Με τεταοια χαρα που πηρε χαλαρα ριχνει και ενα βαψιμο σε ολο το σπιτι :D

γενικα εχω ψηχωση με της δουλειες ντιπ χαζη παω να ξαπλωσω θα ταπουμε το απογευμα σας φιλωωωωω!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

γενικα εχω ψηχωση με της δουλειες ντιπ χαζη παω να ξαπλωσω θα ταπουμε το απογευμα σας φιλωωωωω!!!!!

Φιλια πολλα καλη ξεκουραση κι εγω το βραδυ θα ξαναμπω ερχεται η μικρη σε λιγο.

διαβαζεις καλα μπουμπου μου πριν λιγο εκανα το τεστ της κλιαρ μπλου κ με εβγαλε 3+ εγκυος εγω να δεις ποσο τρελαθηκα .

σε ευχαριστω κ στα δικα σου .

παω για χοριακη κ επανερχομεεεεεε

η χοριακη μου ειναι 4225 μοναδες μου λεει εισαι παρα πολυ εγκυος παρε τον γιατρο τηλ να δειτε το σπορακι σας.

κλαιωωωωω κλαιωωωω απο χαραααααα

Συγχαρητηρια Μαρακι!!! :D :D ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μηνες,ουτε να καταλαβεις πως περασαν για να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα :D :D

Και συντομα ολες να ειστε εγκυουλες!!!!

Κοριτσια περιμενετε και τα δικα μου νεα αλλα εχω ξετρελλαθει με τα νεα της αγαπημενης μου...

Εγω πηγα το πρωι στην κλινικη αψογη εξυπηρετηση,ο αναισθησιολογος με περιμενε στην ρεσεψιον πηγαμε στο γραφειο μιλησαμε.Μου ειπε πως επειδη γενικα εχω υποταση να φαω καλα σημερα το μεσημερι να πιω και χυμο και το βραδυ κανα γιαουρτακι κι αυριο τιποτα.

Μου ειπε πως δεν θα υπαρξει προβλημα θα ειναι συνεχεια διπλα μου μεχρι να συνελθω εντελως εδωσα και αιμα και καρδιογραφημα εκανα και ακτινογραφια οπου το παιδι μολις του ειπα για ποδια στην κοιλιτσα μου την εφερε αμεσως και προσπαθουσε ποση ωρα να με βολεψει μπροστα στο μηχανημα...

Ολα καλα αυριο τελειωνει κι αυτο και με τοση χαρα που πηρα σημερα θα παω πετωντας!

Ευαγγελια μου καλη επιτυχια για αυριο!!ολα καλα θα πανε!!!

Κουκλι μου, ζουζου μου ομορφη,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Περιμενα απ΄το πρωι με αγωνια!!!

ΑΑαααχ, καταχαρηκα!

Με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλια σου και η Παναγιά μαζι σου!!

Μεθυσμενο θα το βγαλουμε το μικρουλι, ηταν και γλυκοπιοτο το κρασακι!

Λοιπον, καθε βδομαδα κρασοσυναντηση στην Αθωνος...Μια-μια θα τα καταφερουμε! Με τετοια χοριακη την αλλη βδομαδα σιγουρα θα το δεις το ζουζουνακι σου, πιθανοτατα θα δειτε και καρδιακο παλμο (σαν φωτακι που αναβοσβηνει, εχουν καλα μηχανηματα και το δειχνει απο νωρις).

Στα συμβουλευτικα μας τωρα: ασε τα μπαλκονια να γινουν χωραφια απ΄το χωμα! Επομενο πλυσιμο το καλοκαιρι! Τα φιλισιν ανελειπως καθε πρωι και ρωτα και για μαγνησιο που δινουν στις εγκυες για τις συσπασεις. Ο Χρηστος θα σε βλεπει μεχρι τον υπερηχο επιβεβαιωσης, μετα συνηθως σε παραπεμπουν στον γυναικολογο σου, νομιζω δεν αναλαμβανουν τοκετους. Αχ, τι γλυκεια λεξη, με το καλο μπουμπου μου! Καλα εκανε ο χαζοΕΟΠΠΥ και αργησε τα φαρμακα! Κρατα τα, μηπως τα χρειαστει καποια αλλη, εσυ το θαυμα το πιασες μονη σου!!! Ολα με το καλο μικρη μου!

Evangeliapan, με το καλο κοριτσι μου αυριο, ανοιγει ο δρομος για νεες εκπληξεις! Και λιγα με τη ναρκωση πες τους, γιατι ξεκινας πλεξιμο απο αυριο! Ερχονται μωρα λεμεεε.....

Georgkat, συγχαρητηρια, κουκλα μου και με το καλο μανουλα τωρα!

tinkerbel!24 και tina32, με το καλο τα επομενα ευχαριστα!

Αχ, σας αγαπω ολες κουκλες μου! Να δωσει η Παναγιά να γινουμε ολες διπλές!:D:D:D

Κουκλι μου, ζουζου μου ομορφη,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Περιμενα απ΄το πρωι με αγωνια!!!

ΑΑαααχ, καταχαρηκα!

Με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλια σου και η Παναγιά μαζι σου!!

Μεθυσμενο θα το βγαλουμε το μικρουλι, ηταν και γλυκοπιοτο το κρασακι!

Λοιπον, καθε βδομαδα κρασοσυναντηση στην Αθωνος...Μια-μια θα τα καταφερουμε! Με τετοια χοριακη την αλλη βδομαδα σιγουρα θα το δεις το ζουζουνακι σου, πιθανοτατα θα δειτε και καρδιακο παλμο (σαν φωτακι που αναβοσβηνει, εχουν καλα μηχανηματα και το δειχνει απο νωρις).

Στα συμβουλευτικα μας τωρα: ασε τα μπαλκονια να γινουν χωραφια απ΄το χωμα! Επομενο πλυσιμο το καλοκαιρι! Τα φιλισιν ανελειπως καθε πρωι και ρωτα και για μαγνησιο που δινουν στις εγκυες για τις συσπασεις. Ο Χρηστος θα σε βλεπει μεχρι τον υπερηχο επιβεβαιωσης, μετα συνηθως σε παραπεμπουν στον γυναικολογο σου, νομιζω δεν αναλαμβανουν τοκετους. Αχ, τι γλυκεια λεξη, με το καλο μπουμπου μου! Καλα εκανε ο χαζοΕΟΠΠΥ και αργησε τα φαρμακα! Κρατα τα, μηπως τα χρειαστει καποια αλλη, εσυ το θαυμα το πιασες μονη σου!!! Ολα με το καλο μικρη μου!

αχ σε ευχαριστω ρε ψυχη να σαι καλα κ ευχομαι ολοψυχα στα δικα σου , τελικα δεν θα παω στον Χρηστο γιατι δεν μπορω να περιμενω 2 εβδομαδες για ναπαω οπως ειπε οποτε θα παω σε εναν πολυ καλο γοατρο εδω την τεταρτη εχω ραντεβου να βαλει η Παναγια κ η Αγια Ειρηνη το χερι τους να πανε ολα καλα κ να το δουμε κ να ακουσουμε την καρδουλα του. λεμε τελικα σημερα να το ανακοινωσουμε στους παππουδες γιατι εχω 3 πλυντηρια σιδερο κ δεν μπορω να δικαιολογηθω να ερθει η μανα μου..οσο για της δουλειες δεν με νοιαζει τιποτα το σπορακι μου να ειναι καλα.

κ τα φαρμακα οταν ερθουν εννοητε θα τα δωσω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...