Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μπράβο ευαγγελία μου, ολα καλά,θα περάσει και το αυριανό και θα άνοιξει ο δρόμος για το μωράκι τώρα ελπίζω να πάρει φόρα η ομάδα, να μας κολλήσει όλες η maria!!!

Γιαυτο σας λεω να χαλαρωσετε και θα ερθει η σειρα μας.Εκανε τις σπερματεγχυσεις πηρε τοσα φαρμακα και δεν εγινε τιποτα και να σου το νινι ηθελε να ερθει μονο του.Γινονται θαυματα και θα βιωσουμε ολες το προσωπικο μας θαυματακι...Θα μας παει καλα ο χειμωνας φαινεται το καλοκαιρι μας μαυρισε την ψυχολογια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κανονισουμε κι αλλη συναντηση σε καλο μας βγαινει :D

οποτε θελετε βρισκομαστε να παμε για κρασακι για φαγητο.

μπράβο ευαγγελία μου, ολα καλά,θα περάσει και το αυριανό και θα άνοιξει ο δρόμος για το μωράκι τώρα ελπίζω να πάρει φόρα η ομάδα, να μας κολλήσει όλες η maria!!!

τωρα ολες θα παρετε σειρα ΟΛΕΣΣΣΣΣ θα σας πριζω καθε μερα ολοι μερα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οποτε θελετε βρισκομαστε να παμε για κρασακι για φαγητο.

τωρα ολες θα παρετε σειρα ΟΛΕΣΣΣΣΣ θα σας πριζω καθε μερα ολοι μερα!!!!

Εσυ θα πινεις χυμο απο δω και περα!Αυτα που ηξερες να τα ξεχασεις! :*

καφέδες και κρασάκια μου θέλει η εγκυούλα!!!!

αν μετα απο κάθε συνάντηση μένει και κάποια να βρισκόμαστε κάθε εβδομάδα βρε κορίτσια....ακούτε οι Αθηναίες? κανονίστε καφεδάκι σύντομα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

"]Έχω παλαβωσει λέμε[/color] Απο την ώρα που με πήρε τηλ η Maria papa και μου είπε τα ευχάριστα δεν μπορω να σταματήσω να γελαω και να κλαίω ταυτόχρονα. Ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρούμενη !!!!!!!!!

Θέλω να σε κανω πολλές πολλές αγκαλιτσες!!!!!!!!! Αχ πόση χαρα μου έδωσες!!!! Σημερα η μέρα ειναι όλο χαρές!!!!!!!!!

Εγω είπα στο γλυκό μας τρελοκομειο να μην ξανακάνει καμμια δουλειά!!! Κομμένη η ξυποληταρια και τα βρεγμενα μπαλκόνια!!!!!

Χαλάρωση και ξεκούραση και τον Ιούλιο θα ζουπαμε τα μαγουλακια απο το μπεμπεδακι!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

να γελαω και να κλαίω ταυτόχρονα. Ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρούμενη !!!!!!!!!

Θέλω να σε κανω πολλές πολλές αγκαλιτσες!!!!!!!!! Αχ πόση χαρα μου έδωσες!!!! Σημερα η μέρα ειναι όλο χαρές!!!!!!!!!

Εγω είπα στο γλυκό μας τρελοκομειο να μην ξανακάνει καμμια δουλειά!!! Κομμένη η ξυποληταρια και τα βρεγμενα μπαλκόνια!!!!!

Χαλάρωση και ξεκούραση και τον Ιούλιο θα ζουπαμε τα μαγουλακια απο το μπεμπεδακι!!!!!!

Tετοιες χαρες να παιρνουμε καθε μερα...κατασυγκινηθηκα σημερα κανεναν δεν ξεχναει ο Θεουλης μας!!!Καθετι στην ωρα του!

Κι εγω της τα ειπα ενα χερακι να της δημιουργησω τυψεις αλλα το κοριτσι μου ηδη νιωθει ασχημα που κουρασε το νινακι της και ειναι ξαπλωμενη και ουτε για φαγητο δεν σηκωνεται :D

Μας βλεπω ομαδικως στο μαιευτηριο με μπαλονια και σαμπανιες!

Tετοιες χαρες να παιρνουμε καθε μερα...κατασυγκινηθηκα σημερα κανεναν δεν ξεχναει ο Θεουλης μας!!!Καθετι στην ωρα του!

Κι εγω της τα ειπα ενα χερακι να της δημιουργησω τυψεις αλλα το κοριτσι μου ηδη νιωθει ασχημα που κουρασε το νινακι της και ειναι ξαπλωμενη και ουτε για φαγητο δεν σηκωνεται :D

Μας βλεπω ομαδικως στο μαιευτηριο με μπαλονια και σαμπανιες!

Άντε να ξεμπερδευεις κι εσυ αύριο να ακούσουμε κι απο σένα ευχάριστα !!!!!!

Αχ βρε παιδι μου νοιώθω και λες έμεινε έγκυος η αδερφή μου!!!! Δεν μπορω να σταματήσω να χαζογελαω!!!! Εννοείται πως θα είμαστε στο μαιευτήριο!!!!!!!!! Θέλει δεν θέλει εμείς εκει θα είμαστε !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

η χοριακη μου ειναι 4225 μοναδες μου λεει εισαι παρα πολυ εγκυος παρε τον γιατρο τηλ να δειτε το σπορακι σας.

κλαιωωωωω κλαιωωωω απο χαραααααα

πόσες???!!!!

τέλεια!!!!!τέλεια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια περιμενετε και τα δικα μου νεα αλλα εχω ξετρελλαθει με τα νεα της αγαπημενης μου...

Εγω πηγα το πρωι στην κλινικη αψογη εξυπηρετηση,ο αναισθησιολογος με περιμενε στην ρεσεψιον πηγαμε στο γραφειο μιλησαμε.Μου ειπε πως επειδη γενικα εχω υποταση να φαω καλα σημερα το μεσημερι να πιω και χυμο και το βραδυ κανα γιαουρτακι κι αυριο τιποτα.

Μου ειπε πως δεν θα υπαρξει προβλημα θα ειναι συνεχεια διπλα μου μεχρι να συνελθω εντελως εδωσα και αιμα και καρδιογραφημα εκανα και ακτινογραφια οπου το παιδι μολις του ειπα για ποδια στην κοιλιτσα μου την εφερε αμεσως και προσπαθουσε ποση ωρα να με βολεψει μπροστα στο μηχανημα...

Ολα καλα αυριο τελειωνει κι αυτο και με τοση χαρα που πηρα σημερα θα παω πετωντας!

τέλεια Ευαγγελία μου, μια χαρά θα πάνε όλα η σκέψη μας είναι κοντά σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Άντε να ξεμπερδευεις κι εσυ αύριο να ακούσουμε κι απο σένα ευχάριστα !!!!!!

Αχ βρε παιδι μου νοιώθω και λες έμεινε έγκυος η αδερφή μου!!!! Δεν μπορω να σταματήσω να χαζογελαω!!!! Εννοείται πως θα είμαστε στο μαιευτήριο!!!!!!!!! Θέλει δεν θέλει εμείς εκει θα είμαστε !!!

Εμενα οταν μου ειπε στο τηλ για την χοριακη ουρλιαξα οι διπλα θα νομιζουν οτι με δερνει ο αντρας μου :D

Διαφημίσεις

όλες έχουμε κατασυγκινηθεί!!

εμένα με κρατάει ένα ρίγος από το πρωί..πάρα πολύ χάρηκα..

χάρηκα γιατί μια φίλη μου ζει ένα θαύμα..παράγγειλε τεστ ωορρηξίας έκλεισε ημερομηνία για εξωσωματική και σήμερα μας ανακοίνωσε μια τεράστια χοριακή...σε ένα μήνα που όυτε ωορρηξία δεν ήξερε πότε είχε κάνει....

και είμαι χαρούμενη γιατί η Παναγίτσα πάντα είναι δίπλα μας...

αυτά να ακούμε να παίρνουμε θάρρος και δύναμη!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

όλες έχουμε κατασυγκινηθεί!!

εμένα με κρατάει ένα ρίγος από το πρωί..πάρα πολύ χάρηκα..

χάρηκα γιατί μια φίλη μου ζει ένα θαύμα..παράγγειλε τεστ ωορρηξίας έκλεισε ημερομηνία για εξωσωματική και σήμερα μας ανακοίνωσε μια τεράστια χοριακή...σε ένα μήνα που όυτε ωορρηξία δεν ήξερε πότε είχε κάνει....

και είμαι χαρούμενη γιατί η Παναγίτσα πάντα είναι δίπλα μας...

αυτά να ακούμε να παίρνουμε θάρρος και δύναμη!!!!

Συμφωνω και επαυξανω!!!

σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα καλα σας λογια κ σας τα ανταποδιδω στο 100πλασιο .

πια μπαλκονια πιες δουλειες τελος ολαα/\.

κ οπως ειπε η τινκ η Παναγίτσα πάντα είναι δίπλα μας...

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...